-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μυαλο τρικαφρου που το παραταει ετσι:Σηκωσα υαλοκαθαριστηρες = 'Τα τσογλανια, καποιο κωλοπαιδο μου κανει πλακα'. Περιμενεις να καταλαβει τι εννοει ο ποιητης-υαλοκαθαριστηροανεβαστης?
Βρηκε την κοτρωνα με το σημειωμα κ δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτο παρα να πληρωνει εκει που τον τσουζει = ?
='Τα τσογλανια, καποιο κωλοπαιδο μου κανει πλακα'.
Περιμενεις να καταλαβει τι εννοει ο ποιητης-υαλοπινακοσπάστης;
Αν και ο drdinoς σήκωσε ψηλά τον πήχη στο αγώνισμα 'Ζώα στο Carrefour'... -
Παιδιά μη κλέβετε. Χώροι στάθμευσης πολυκαταστημάτων = η χαρά του ανεγκέφαλου.
-
Εχμ, με την κοτρωνα να ειναι τυλιγμενη με το σημειωμα, ναι. Με σημειωμα σκετο, βλεπε το β)
-
Αν το έχετε ψάξει τόσο πολύ από ψυχολογικής άποψης τότε ξεφουσκώστε κανά λάστιχο ( ) + σημείωμα...
Φθορά περιουσίας για άτσαλο/παράνομο παρκάρισμα αγγίζει τα όρια της παράνοιας.
Την άλλη περίπτωση με το κορνάρισμα σε φανάρι τη θεωρώ απλά εγκληματική ενέργεια. -
-
Ζωα και μαλιστα χωρις εγκεφαλο ο μαλακας με το κοκκινο Clio και ο ηλιθιος με το μαυρο Οctavia RS που εκαναν κοντρα και σφηνες σημερα το μεσημερι στην με αρκετη κινηση Αττικη Οδο
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Και τώρα αν πω τίποτα για τους κατόχους X3-X5, Cayenne κτλ θα είμαι ρατσιστής? Είσαι ό,τι οδηγάς!Το S στο SUV/SAV δεν σημαίνει Sidewalk;
Τέλοσπάντων, αυτός/ή είναι απλώς ηλίθιος. Ο τύπος με το μαύρο Megane coupe που με προσπέρασε με πολλά από τη ΛΕΑ στην ανηφόρα της Καρδίας, την ώρα που πήγαινα ήδη με 110 είναι εγκληματίας. Σε τέτοιους όχι πέτρα, φόλα θα έριχνα...
-
Τώρα εγώ να κάνω μια τελείως άκυρη και μπορεί και αβάσιμη παρατήρηση αλλά νομίζω ότι συμφέρει να οδηγάς αμάξι που κυκλοφορεί πολύ
Έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν έχεις προτεραιότητα και περιμένεις να περάσεις στοπ, όταν είσαι πηγμένος σε μια λωρίδα και θες να αλλάξεις, όταν θες να κάνεις κάτι τέλος πάντων στο οποίο δεν έχεις προτεραιότητα, οι οδηγοί που έχουν το ίδιο αμάξι με εσένα είναι πολύ πιο πιθανό να σε αφήσουν να περάσεις Δεν ξέρω τι τύπου ψυχολογία είναι αυτή αλλά πιάνω και τον εαυτό μου ασυναίσθητα να το κάνω Μετράει πάντως, έχω φτάσει σε σημείο μερικές φορές να σκέφτομαι 'άντε δε θα έρθει κανένας με golf να με αφήσει να περάσω;'
Το έχετε δει κι εσείς;
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο όποιος άδειασε ένα ντενεκέ με μπογιά πάνω στο αμάξι μου, καλύπτοντας όλη την πίσω πόρτα, το πορτ-μπαγκάζ και τη ρόδα-ζάντα. Πάλι καλά που δεν είχε ξεραθεί εντελώς και με τρίψιμο με σαπούνι και οινόπνευμα καθάρισε.Κατά λάθος έγινε ή το είχες αφήσει σε σημείο που κάποιος θεώρησε ότι εμποδίζει/ενοχλεί;
(Όχι ότι και το δεύτερο να έγινε έχει δίκιο να το κάνει αλλά κουβέντα να γίνεται) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κατά λάθος έγινε ή το είχες αφήσει σε σημείο που κάποιος θεώρησε ότι εμποδίζει/ενοχλεί;
(Όχι ότι και το δεύτερο να έγινε έχει δίκιο να το κάνει αλλά κουβέντα να γίνεται)Πραγματικά θέλω να ελπίζω ότι ήταν κατά λάθος... αν και το να εξαφανιστείς και σε αυτή την περίπτωση ζωάρα σε κάνει.
Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο νομιμότατα, σε ιδιαίτερα φαρδύ στενό, με πολλά αμάξια εμπρός και πίσω του για μια εβδομάδα (όσο είμαι άρρωστος και απομονωμένος στο σπίτι). Η μπογιά κυλούσε από το αμάξι μου και μετά σε απόσταση 1 περίπου μέτρου πάνω στην άσφαλτο. Πρόκειται δηλαδή για μεγάλ ποσότητα χρώματος και πραγματικά στο σημείο που είναι δε μπορώ να σκεφτώ πώς μπορεί να έγινε καταλάθος... τελος πάντως...
Το μονο που δεν καθάρισε είναι το ελαστικό, ευτυχώς αυτά θα αλλαχτούν όμως κάποια στιγμή.
-
Όταν παρκάρεις το αμάξι στο ίδιο σημείο για μέρες μπορεί μερικοί 'καλοπροαίρετοι' να σε βάλουν το μάτι.. τους τρως τη θέση και καλά.
Ο πατέρας μου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του 2 βδομάδες στην ίδια θέση και κάποιος καλοθελητής της γειτονιάς μια νύχτα το έλουσε με αυγά -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κατά λάθος έγινε ή το είχες αφήσει σε σημείο που κάποιος θεώρησε ότι εμποδίζει/ενοχλεί;
(Όχι ότι και το δεύτερο να έγινε έχει δίκιο να το κάνει αλλά κουβέντα να γίνεται)Πραγματικά θέλω να ελπίζω ότι ήταν κατά λάθος... αν και το να εξαφανιστείς και σε αυτή την περίπτωση ζωάρα σε κάνει.
Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο νομιμότατα, σε ιδιαίτερα φαρδύ στενό, με πολλά αμάξια εμπρός και πίσω του για μια εβδομάδα (όσο είμαι άρρωστος και απομονωμένος στο σπίτι). Η μπογιά κυλούσε από το αμάξι μου και μετά σε απόσταση 1 περίπου μέτρου πάνω στην άσφαλτο. Πρόκειται δηλαδή για μεγάλ ποσότητα χρώματος και πραγματικά στο σημείο που είναι δε μπορώ να σκεφτώ πώς μπορεί να έγινε καταλάθος... τελος πάντως...
Το μονο που δεν καθάρισε είναι το ελαστικό, ευτυχώς αυτά θα αλλαχτούν όμως κάποια στιγμή.
Να λες παλι καλα που δεν προσπαθησαν να το βγαλουν.Ξερω περιπτωση ,πριν πολλα χρονια, που εβαφαν ενα ποδηλατο στο μπαλκονι και εσταζε κοκκινο χρωμα στο μαυρο αμαξι απο κατω.ΚΑτεβηκαν τα 'εξυπνα' παιδια με την μητερα τους και το πλακωσαν το αμαξι στα νεφτια,στο ασετον,βενζινη, ζεστο νερο και σφουγγαρια σκληρα Τελικα κατεληξαν στα δικαστηρια.
-
-
Ορίστε, και οι δικοί μας εδώ
viewtopic.php?f=15&t=19031&start=1425
κάθονται και συζητάνε για την παθητική ασφάλεια της Lotus.Αφού ο ιδιοκτήτης ξέρει ότι μια πορτούλα να του ακουμπήσει το θηριώδες suv που βρίσκεται δίπλα του, θα του κόψει τη Lotus στα δύο. Έτσι αναγκάστηκε να πιάσει 2 θέσεις για να μη γυρίσει σπίτι σαν τους Flinstones με τα ποδαράκια από κάτω να σπρώχνουν
-
-
Περυσι κυκλοφορουσε μια τετοια Λοτους εδω μαλλον φανταρος ηταν ο οδηγος της,πολυ βαβουρα.
-
-
-
Πηγαιν-ελα Καλλιθεα σημερα.
Σε στενο δρομο, πισω απο τον Πανιωνιο, στη Ν.Σμυρνη, ερχεται μιχανη ΧΤ αναποδα.
Τον γραφω στα @@ μου και λεω θα χωρεσει... Μαλλον....
Οταν περναει διπλα μου, βλεπω ταμπελακι μπροστα Ελληνικη Αστυνομια....Ξενος οδιγος, πηγε να περασει με νταλικα την Δαβακη..... Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!
Να μη μπορει να χορεσει πουθενα!
Ολη η Δαβακη, ενα τεραστιο παρκιγκ!Σταματαω με αριστερο φλας και περιμενω καποιος απο το αντιθετο να τσουλησει λιγο ποιο μπροστα και να μ αφησει να στριψω αριστερα. Τα μποτηλιαρισμενα απο την νταλικα ειχαν κλεισει το στενο και δεν μπορουσα να στριψω. Ολος ο κοσμος με περναει ανθρωπινα και νομημα απο δεξια.... Τα μηχανακια.... ΟΛΑ απο απο αριστερα, μπαινοντας στο αντιθετο ρευμα!
Τσουλανε δυο αυτοκινητα, μου κανει νοημα το τριτο και ξεκιναω.
Τελευταια στιγμη βλεπω μιχανη να με περναει απο αριστερα.
ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Τη γλιτωσε ο μαλακας.
Ξεκιναω και απο απεναντι, μαλακας με βεσπα, περναει το αμαξι που με αφησε, απο δεξια.
Παλι ΦΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑ
Τη γλιτωσε και αυτος.Για τους πεζους δεν θα μπω στο κοπο να γραψω κατι.
Ακολουθουν τους δικους τους κανονες. Ολα ειναι πεζοδρομια!
Φαναρια διαβασεις και τα σχετικα ειναι εικαστικες παρεμβασεις των εκαστοτε δημων....Ο υπογραφων....
Φευγει απο Δαβακη προς Ν.Σμυρνη, περναει κατω απο την γεφυρα, βλεπει οτι ο δρομος δεν εχει ψυχη, σβηνει το ESP, κατεβαζει ταχυτητα και δινει παραπανω γκαζι.
Δρομος γυαλι σ εκεινο το σημειο και το Μερκ διπλωνει και τσουλαει με το πλάι.
Απο την Χατ, μεχρι την Εστια Ν.Σμυρνης με τις πορτες αθορηβα και χωρις να ακουγοντε (!!!) ουτε τα λαστιχα. Και στο υψος της Εστιας, κρυμενο πισω απο μεγαλο βαν περιπολικο που εκεινη την ωρα εγραφε ξεκρανωτα παπια....
Δεν μ ειδαν;;;
Δεν μου εδωσαν σημασια;;;
Ειχαν εντολη για παπια μονο;;;Παντος περασα απο μπροστα τους με το σκ...το στη καλτσα και ουτε που με κοιταξαν....
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............