-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Δύο ζώα έχουν μπει κι έχουν παρατήσει τα αυτοκίνητα τους εδώ και μισή ώρα στο χώρο που έχω το πάρκινγκ του αυτοκινήτου μου και κλείνουν το πάρκινγκ του θείου μου και ο πατέρας μου δεν μπορεί επίσης να βάλει το αυτοκίνητο του μέσα!!!Μήπως άργησα να πάρω τηλέφωνο τη Δημοτική αστυνομία???
Έχουν παρκάρει μέσα στον ιδιωτικό χώρο ή μπροστά από αυτόν;
-
Μέσα φυσικά. Το ένα μπήκε στο γκαράζ του πατέρα μου και το άλλο μπροστά από το άλλο γκαράζ του θείου μου. Ο πατέρας μου τους έκλεισε φυσικά από πίσω.
Τελικά είπαμε να περιμένουμε λίγο. Ευτυχώς γιατί τα αυτοκίνητα ήταν από δύο θείες μου που ήταν στο σπίτι αλλά δεν το γνωρίζαμε... Τις είπαμε όμως άλλη φορά να ενημερώνουν πως έχουν τα αυτοκίνητα τους μέσα και να μην τα παρατάνε χωρίς να ξέρουμε και να ψάχνουμε ποιανού είναι το αμάξι...
Θείτσες τι περιμένεις..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα γιατι τα εμπλεξες...Το κρατος βαζει (γενικα) προστιμα και δη υπερβολικα, για την τσεπη του. Κ μονο. Εμεις εξηγουμε την αναγκαιοτητα του να νομοθετει για κατι που κατα καποιους, αφορα τους ιδιους και το κεφαλι τους μονο, και λεμε οτι αφορα πολλους περισσοτερους.
ΥΓ Σιγα μην κανουμε ντα τους καπνιστες κ ποτες, ξερεις τι εσοδα αποφερουν αυτες οι δυο συνηθειες?
Οπως επισης φιλε μου ,τρομακτικα εσοδα προσφερει και η 'δωρεαν δημοσια υγεια', δεν ξερω πολλους να την εβγαλαν τζαμπα με αυτο το συστημα και οσοι παλι την εβγαλαν ηταν απο καθαρη τυχη... Οποτε δεν μπορω να καταλαβω για ποιο κοινωνικο συστημα μου λετε οτι επιβαρυνεται απο τα ατυχηματα, δε ρωταω για να αντιπαραβαλλω ενα απλο επιχειρημα και μονο.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μέσα φυσικά. Το ένα μπήκε στο γκαράζ του πατέρα μου και το άλλο μπροστά από το άλλο γκαράζ του θείου μου. Ο πατέρας μου τους έκλεισε φυσικά από πίσω.Τελικά είπαμε να περιμένουμε λίγο. Ευτυχώς γιατί τα αυτοκίνητα ήταν από δύο θείες μου που ήταν στο σπίτι αλλά δεν το γνωρίζαμε... Τις είπαμε όμως άλλη φορά να ενημερώνουν πως έχουν τα αυτοκίνητα τους μέσα και να μην τα παρατάνε χωρίς να ξέρουμε και να ψάχνουμε ποιανού είναι το αμάξι...
Θείτσες τι περιμένεις..
Ίσα ίσα τα γλιτώσαμε τα σπασίματα..
-
Δεν σ' έπιασα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ κατι αλλοι μπραβοι (ψαξτε παλιο ποστ) εχουνε κανει δοκιμη αποφυγης LadaΤο βρήκα! Το βρήκα!
viewtopic.php?f=5&t=21879&p=820181#p820181
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Δεν σ' έπιασα.Κάποιοι έχουν δηλώσει οτι σε περίπτωση που κάποιος γκασμάς παρκάρει ΜΕΣΑ στο πάρκινγκ τους μέσα στο σπίτι τους, θα του 'διακοσμήσουν' το αμάξι. Φαντάσου μ@λ@κί@ να τελειώσεις με το έργο σου και να γυρίσει η θεία και να το βρει στα μαύρα του τα χάλια..
(Δε ξέρετε τα αυτοκίνητα της οικογενείας;) -
Πριν από κανα-δυο εβδομάδες στην Ν.Σμύρνη, επί της Σοφούλη στο γήπεδο απέξω...
Έχουν φτιάξει διαγώνιες θέσεις παρκαρίσματος για 3 αυτοκίνητα, κάποιος/α με ένα SAXO έχει παρκάρει με τέτοιο τρόπο που κλείνει τις 2 και ενοχλεί και την τρίτη θέση...
Στο παρμπρίζ είχε σημείωμα σε κόλλα Α4 σχετικά με την γαϊδουριά.
Στο υπόλοιπο αμάξωμα είχαν φτιάξει ομελέτα με 2-3 αυγά.Είχε μείνει και ένα σουκού εκεί το αμάξι οπότε καταλαβαίνεται την κατάσταση της ομελέτας...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δεν σ' έπιασα.
Κάποιοι έχουν δηλώσει οτι σε περίπτωση που κάποιος γκασμάς παρκάρει ΜΕΣΑ στο πάρκινγκ τους μέσα στο σπίτι τους, θα του 'διακοσμήσουν' το αμάξι. Φαντάσου μ@λ@κί@ να τελειώσεις με το έργο σου και να γυρίσει η θεία και να το βρει στα μαύρα του τα χάλια..
(Δε ξέρετε τα αυτοκίνητα της οικογενείας;)Μα γι' αυτό και μόνο το λόγο δεν κάλεσα αστυνομίες κλπ, γιατί έχει ξανά τύχει να παρκάρει κάποιος συγγενής είτε δικός μας, είτε κάποιου άλλου θείου που μένει στην οικοδομή χωρίς να τον γνωρίζω και να δημιουργεί πρόβλημα κλείνοντας του υπόλοιπους.
Τα συγκεκριμένα αμάξια δεν τα γνώριζα μιας και είναι αρκετά μακρινοί συγγενής και του βλέπω 1 φορά στα 1-2 χρόνια. Που να ξέρω τι αμάξι έχουν..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε λίγο θα ποστάρει.Ακόμα συγκρατείται.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μα γι' αυτό και μόνο το λόγο δεν κάλεσα αστυνομίες κλπ, γιατί έχει ξανά τύχει να παρκάρει κάποιος συγγενής είτε δικός μας, είτε κάποιου άλλου θείου που μένει στην οικοδομή χωρίς να τον γνωρίζω και να δημιουργεί πρόβλημα κλείνοντας του υπόλοιπους.Τα συγκεκριμένα αμάξια δεν τα γνώριζα μιας και είναι αρκετά μακρινοί συγγενής και του βλέπω 1 φορά στα 1-2 χρόνια. Που να ξέρω τι αμάξι έχουν..
Α ρε, που να ήμουν εγώ που είχα φτιάξει μια φορά ένα μείγμα νιτρογλυκερίνης και γκαζόζας με αυξημένο ανθρακικό, το είχα αλείψει προσεκτικά σε όλη την επιφάνεια του ουρανού μέχρι να ποτίσει το βερνίκι. Βρήκα και έναν περαστικό που με ρώτησε 'τι κάνεις εκεί ρε μ@λάκα;' και τον βούτηξα στο μείγμα από το κεφάλι, αφού του το έσπασα με τη sledgehammer που έχω πάντα στο αμάξι και δεν πιάνεται για όπλο. Μετά με λύθρο από την παρακείμενη δημόσια παιδική χαρά και το αίμα του έγραψα από το εμπρός φτερό μέχρι το πίσω (λίγο κάτω από το πορτάκι του ρεζερβουάρ) 'ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΕΔΩ ΘΕΙΑ Γ!@# ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ;'
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κ κατι αλλοι μπραβοι (ψαξτε παλιο ποστ) εχουνε κανει δοκιμη αποφυγης Lada
Το βρήκα! Το βρήκα!
viewtopic.php?f=5&t=21879&p=820181#p820181
ευγε νεαρε μου
-
Σήμερα γυρνώντας από τη δουλειά πέτυχα μπροστά μου αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα σε ανισόπεδο κόμβο της εγνατίας. Ευτυχώς ήταν στο κομμάτι με τις δυο λωρίδες και τη μικρή ευθεία.
Αν αργούσα 5-10 δευτερόλεπτα θα είχαμε συναντηθεί πάνω στην τυφλή στροφή με τη μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Shit , η ζωή μας κρέμεται από μια κλωστή, το πιάσαμε το joker και σήμερα. -
edit
Μαγκες....
Προσοχη!
Ανοιγει Club απεναντι απο το Ασκληπιειο Βουλας.... Ξεκινησε δειλα δειλα η Καλοκαιρινη σεζον και σε λιγο θα μετακομησουν ολα τα ξενυχταδικα παραλια.... -
Καλές στούκες μάγκες!
(Καλά απο τώρα καλοκαιρινή σεζόν; Προς Μάιο δε κάνουν opening συνήθως αυτά;)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μαγκες....
Προσοχη!
Ανοιγει Club στο Ασκληπιειο Βουλας....Για τα πρώτα ξενύχτια μετά το εξιτήριο?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μαγκες....
Προσοχη!
Ανοιγει Club στο Ασκληπιειο Βουλας....Για τα πρώτα ξενύχτια μετά το εξιτήριο?
Για να μην απασχολούν τα ασθενοφόρα οι μεθυσμένοι που προκαλούν τροχαία, θα γίνονται οι στούκες απ'έξω και θα βγαίνουν να τους συλλέγουν εύκολα
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Σήμερα γυρνώντας από τη δουλειά πέτυχα μπροστά μου αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα σε ανισόπεδο κόμβο της εγνατίας. Ευτυχώς ήταν στο κομμάτι με τις δυο λωρίδες και τη μικρή ευθεία.
Αν αργούσα 5-10 δευτερόλεπτα θα είχαμε συναντηθεί πάνω στην τυφλή στροφή με τη μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Shit , η ζωή μας κρέμεται από μια κλωστή, το πιάσαμε το joker και σήμερα.Σε κάποιες παλιές διασταυρώσεις μπορούσε σχετικά εύκολα κάποιος να μπερδευτεί και να την κάνει την πατάτα... Στους κόμβους της ΕΓΝΑΤΙΑΣ πως είναι δυνατόν να πας ανάποδα?????
-
Είναι η πέμπτη φορά αυτή την εβδομάδα που κάποιος έχει κλείσει την είσοδο της πυλωτής....
Τουλάχιστον αφήστε ένα τηλέφωνο να μπορούμε να συνεννοηθούμε ρε γ@μώτο!!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε λίγο θα ποστάρει.
Ακόμα συγκρατείται.
θα σκασει αν δεν εκραγει..
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............