-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Και ναι κυριες και κυριοι, για δευτερη φορα:
Κατεβαινα την Καποδιστριου απο Πλατεια Κενεντυ(Χαλανδρι) και πιανω αριστερα ετσι ωστε να περασω κατω απο την Κηφησιας και να μπω στο ρευμα προς Αθηνα
Αμεσως μετα την βυθιση, πανω που στριβεις 110 μοιρες αριστερα, εχει μια ανηφοριτσα και αμεσως μετα εχεις ηδη μπει στην ΚηφησιαςΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΙΤΣΑ παππους πηγαινε με corolla αναποδα, με αρνητικες διαθεσεις να καταλαβει τι εκανε, ακομα και αν του αναψα προβολεις, εκοψα τελειως, και φωναζοντας την αρχαια Ελληνκη φραση ''ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????''
Μεχρι να φτασει καποιος πισω μου, εκοψα τελειως, ετσι ωστε να τους αναγκασω να κοψουν ταχυτητα και να μην γινει κανενα μοιραιο, ειδικα σε κανεναν ατυχο με κανα μηχανακι
Ποιος ξερει τι εγινε μετα.....Είναι η ιδέα μου ή πολ/νται τα κρούσματα 'πάω ανάποδα στον δρόμο' τώρα τελευταία;
Σήμερα πάλι μπάρμπας, ενώ με βλέπει να κατεβαίνω στενό, έρχεται ανάποδα για 10-15 μέτρα για να μπει στο γκαραζ του και είχε την απαίτηση να τον περιμένω μέχρι να ανοίξει η γκαραζόπορτα, καθώς είχε κλείσει όλο τον δρόμο έχοντας το αυτοκίνητο σχεδόν κάθετα.
Τουλάχιστον πρέπει να τον τρόμαξα επιταχύνοντας και πηγαίνοντας κατά πάνω του και προσποιούμενος ότι σταμάτησα τελευταία στιγμή.
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Εγώ γνωρίζω κάποιον που εκμεταλλευόταν όλους αυτούς τους κυρίους 'πάω ανάποδα στον δρόμο' τους χτύπαγε και αυτοί ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν τις δικές τους και τις δικές του ζημιές. Με τις πολλές αποζημιώσεις που έπαιρνε κατάφερε το σαράβαλο που είχε να το μετατρέψει σε καινούργιο αυτοκίνητο.
Δέν τους χρειάζεται?Όρεξη να έχεις να τρακάρεις. Εγώ το έχω πει ότι άμα έχω τσαλακώσει πουθενά το αμάξι μπορεί να κάνω κάτι τέτοιο.
Vas gti πάει στα κομμάτια στενό πες ααααααααάντε ας τον αφήσω (άμα έχεις όρεξη και δεν βιάζεσαι) αλλά όχι και σε κεντρικούς δρόμους που πας με 100... (αλλά άμα τον αφήσεις μία φορά να πάει ανάποδα μετά θα το κάνει όλο και πιο συχνά)
-
Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Το 'έλα μωρέ για λίγο θα πάω'. Το κουτοπόνηρο ότι θα γλυτώσει δρόμο ή χρόνο.
Που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όταν διασταυρωθούν με άλλο/άλλα αυτοκίνητο/α κάνουν περισσότερο χρόνο από ότι αν έκαναν το τετράγωνο.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Και ναι κυριες και κυριοι, για δευτερη φορα:Κατεβαινα την Καποδιστριου απο Πλατεια Κενεντυ(Χαλανδρι) και πιανω αριστερα ετσι ωστε να περασω κατω απο την Κηφησιας και να μπω στο ρευμα προς Αθηνα
Αμεσως μετα την βυθιση, πανω που στριβεις 110 μοιρες αριστερα, εχει μια ανηφοριτσα και αμεσως μετα εχεις ηδη μπει στην ΚηφησιαςΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΙΤΣΑ παππους πηγαινε με corolla αναποδα, με αρνητικες διαθεσεις να καταλαβει τι εκανε, ακομα και αν του αναψα προβολεις, εκοψα τελειως, και φωναζοντας την αρχαια Ελληνκη φραση ''ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????''
Μεχρι να φτασει καποιος πισω μου, εκοψα τελειως, ετσι ωστε να τους αναγκασω να κοψουν ταχυτητα και να μην γινει κανενα μοιραιο, ειδικα σε κανεναν ατυχο με κανα μηχανακι
Ποιος ξερει τι εγινε μετα.....Πιθανόν ο παππούς να ήρθε από τη Καποδιστρίου να μπερδεύτηκε και ο 'καλύτερος' τρόπος που σκέφτηκε να ξαναγυρίσει στη Καποδιστρίου να ήταν αυτός.
Εκεί έχει και το γνωστό αόρατο stop που παραβιάζουν όλοι όσοι έρχονται για να μπουν στον παράδρομο τη Κηφισίας.Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Το 'έλα μωρέ για λίγο θα πάω'. Το κουτοπόνηρο ότι θα γλυτώσει δρόμο ή χρόνο.
Που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όταν διασταυρωθούν με άλλο/άλλα αυτοκίνητο/α κάνουν περισσότερο χρόνο από ότι αν έκαναν το τετράγωνο.
Το έχω ξαναγράψει. Μια φορά που βρέθηκα απέναντι σε τέτοιο τύπο (οδηγός καραβανά του στρατού με υπηρεσιακό όχημα) ο οποίος απαίτησε όχι και πολύ ευγενικά να πάω πίσω για να 'στρίψει στο στενάκι λίγο πιο κάτω' (το πιο κάτω ήταν 50+ μέτρα) έβγαλα τη κουκούλα από το πορτμπαγκάζ και άρχισα να σκεπάζω το αυτοκίνητο μου στη μέση του δρόμου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια φορά που βρέθηκα απέναντι σε τέτοιο τύπο (οδηγός καραβανά του στρατού με υπηρεσιακό όχημα) ο οποίος απαίτησε όχι και πολύ ευγενικά να πάω πίσω για να 'στρίψει στο στενάκι λίγο πιο κάτω' (το πιο κάτω ήταν 50+ μέτρα) έβγαλα τη κουκούλα από το πορτμπαγκάζ και άρχισα να σκεπάζω το αυτοκίνητο μου στη μέση του δρόμου.χεχε,και πολυ καλα εκανες!!!εμενα μου χει συμβει μεσα σε μια βδομαδα τουλαχιστον 5-6 φορες οταν ανεβαινω στο κεντρο αμαρουσιου ενα δρομακι πισω απο το γηπεδο Σπυρος Λουης να κατεβαινει,εκαστοτε εξυπνος-για να γλιτωσει συνηθως την κινηση που πιανει τις πρωινες ωρες η εισοδος για μαρουσι.σηκωνω χειροφρενο,σβηνω μηχανη και περιμενω αμερημνος!!τοσο δραστικο μετρο δεν ειχα σκεφτει ομως!!χεχε,ευκαιρια να παρω και μια κουκουλα!!
-
-
Ασημί M6 το μεσημέρι, με aftermarket μπουριά. Θα την έβαζα στο carspotting αλλά ο οδηγός της ήταν εντελώς . Σε φανάρι γι αριστερή στροφή όχι απλώς έκατσε διπλοσειρά (που το κάνουν πολλοί αυτό) αλλά πήγε και σταμάτησε στη μέση της διασταύρωσης, πέρασε με κόκκινο και φεύγοντας με τις μπάντες το παράκανε και παραλίγο να πέσει σε κάτι παρκαρισμένα έξω από μια μάντρα μεταχειρισμένων.
Κρίμα το αμάξι...
-
Κατέβαινα από τον Άγιο Παύλο και σε διασταύρωση με στενάκι (που έχει στοπ) βλέπω να πλησιάζει μπάρμπας με ιδιοκατασκευή τρίκυκλο.
'Θα σταματήσει' σκέφτομαι και βγαίνει!
Εκείνη την ώρα τον βλέπω στα 5 μέτρα. ABS, EBD και τα σχετικά μαζί με ελιγμό στο (άδειο) άλλο ρέυμα.Κι αρχίζει να φωνάζει 'δε βλέπεις' και τέτοια.
Σηκώθηκα κι έφυγα γιατί σήμερα με κυνηγάει πολύ το τρακάρισμα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κατέβαινα από τον Άγιο Παύλο και σε διασταύρωση με στενάκι (που έχει στοπ) βλέπω να πλησιάζει μπάρμπας με ιδιοκατασκευή τρίκυκλο.
'Θα σταματήσει' σκέφτομαι και βγαίνει!
Εκείνη την ώρα τον βλέπω στα 5 μέτρα. ABS, EBD και τα σχετικά μαζί με ελιγμό στο (άδειο) άλλο ρέυμα.Κι αρχίζει να φωνάζει 'δε βλέπεις' και τέτοια.
Σηκώθηκα κι έφυγα γιατί σήμερα με κυνηγάει πολύ το τρακάρισμα.
Μια απο τα ίδια το μεσημέρι στην Εθν. Αντίστασης απο τρίκυκλο του δήμου ... Μπας και απαλλάσσονται του Stop?
-
Δε σε κυνηγάει το τρακάρισμα, απλά πρέπει να μπήκαμε στη περίοδο του βοδιού γιατί σήμερα γινόταν πανικός έξω. Από την ηλίθια που ήθελε το πρωί να στρίψει από τη μεσαία λωρίδα της ΕΟ, δεξιά στην έξοδο για Σίνδο και παραλίγο να χτυπήσει έναν που κινούνταν στην δεξιά και συνέχιζε ευθεία ο άνθρωπος, μέχρι τον πανήβλακα ομαρ-ταρίφ με το skoda Octavia που τον πέτυχα στην Εγνατία και χώνονταν σταθερά όποτε γούσταρε στην μεσαία με το έτσι θέλω χωρίς φλας και χωρίς τίποτα. Και στη διασταύρωση για Λαμπράκη το καμάρι μου επειδή ήταν πολύ μάγκας βαρέθηκε να περιμένει στη σειρά βγήκε δεύτερη σειρά και έφυγε. Στον αγύριστο!
Όσο για αυτά τα τρίκυκλα πράγματι χώνονται αρκετά. Δε λέω, τα παιδιά είναι ώρες στους δρόμους και τα έχουν μάθει καλά, αλλά που βασίζονται; Στην πενταστερη παθητική τους ασφάλεια; -
Είναι περιττό πλέον το να αναφερθώ στα ζώα που συνάντησα χθες το απόγευμα στον ΠΑΘΕ κατά την επιστροφή μου από το Βόλο. Οι σφήνες συνεχείς ενώ κινούμασταν σε στοίχους με 130-140χαώ και οι 'έξυπνες' προσπεράσεις από τη ΛΕΑ διαρκείς. Θα σταθώ στο ζώο που έτρεχε στην άκρη της αριστερής λωρίδας κόντρα στην φορά των αυτοκινήτων ενώ τα αυτοκίνητα κινούμασταν με 60-70χαώ λόγω πυκνής κίνησης
-
Tι ειδους αραγε ΖΩΟ να ηταν η βλαμενη που πετυχα αποψε(βραδυ) στην Εθνικη, που ειχε θρονιασει στην αριστερη λωριδα με το καρο της, και τις υπολοιπες λωριδες αδειες?
Επιτηδες εκατσα πισω, και ανοιξα τους προβολεις, αλλα φυσικα ΧΑΜΠΑΡΙ
Περασα απο δεξια αργοτερα, και βαζω στοιχημα πως ΟΥΤΕ ΚΑΝ με ειδε -
Σίγουρα θεωρούσε ότι αφού πήγαινε στο όριο, δεν μπορούσες να τη διώξεις. ΕΣΥ ήσουν ο παράνομος, αυτή ήταν η σωστή. Τράβα να πλύνεις κανένα σώβρακο τώρα.
-
γι'αυτό το λόγο υπάρχουν οι ΛΕΑ για να κάνεις προσπεράσεις σε κάτι τέτοιους
εννοείται ότι αστειεύομαι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ασημί M6 το μεσημέρι, με aftermarket μπουριά. Θα την έβαζα στο carspotting αλλά ο οδηγός της ήταν εντελώς . Σε φανάρι γι αριστερή στροφή όχι απλώς έκατσε διπλοσειρά (που το κάνουν πολλοί αυτό) αλλά πήγε και σταμάτησε στη μέση της διασταύρωσης, πέρασε με κόκκινο και φεύγοντας με τις μπάντες το παράκανε και παραλίγο να πέσει σε κάτι παρκαρισμένα έξω από μια μάντρα μεταχειρισμένων.Κρίμα το αμάξι...
Ως γνωστόν η οικονομική άνεση δεν αποτελεί εγγύηση επαρκούς IQ κι οδηγικών ικανοτήτων...
-
Σήμερα σώθηκε το coltaκι από ολική.
Σε δρόμο με ορατότητα τουλάχιστον 50 + μέτρα (πλατεία γαρ) παπάρας από κάθετο δρόμο με stop φτάνει αφρενάριστος με βλέπει τη τελευταία στιγμή πέφτει στα φρένα μπλοκάρουν οι τροχοί του λόγω χώματος στο οδόστρωμα (Peugeot παλαιό άνευ abs), ευτυχώς λόγω της πλατεία τον είχα δει και επιταχύνοντας πέρασα πριν πάμε για ολική.
Του κάνω τη χειρονομία και η απάντησή του ήταν, 'γιατί ρε τι έγινε' (το ρε τονισμένο παρακαλώ).
Του είπα, 'καλά έχεις δίκιο', και έφυγα. -
Κάποιος ενοχλήθηκε από το παρκάρισμα σε θέση αναπήρου(;):
Αυτό που δε γνωρίζω είναι το κατά πόσο είναι όντως θέση αναπήρου. Η ταμπέλα από μπροστά φαίνεται κανονική αλλά το πίσω μέρος με προβλημάτισε. Τα γράμματα φαίνονται κολλημένα ενώ συνήθως είναι τυπωμένα. Επίσης, γιατί δεν τηλεφώνησε στην τροχαία; Τα 80(;) ευρώ σίγουρα είναι πιο ενοχλητικά από την κορίνα.
-
Θυμόσαστε το περιστατικό που σας έλεγα με τη φίλη μου που τη ξυλοκόπησαν στο κέντρο της Αθήνας;
Ε λοιπόν παρατρίχα να γίνει κι'αλλο.
Το άκουσα απο τρίτο σήμερα, κάποια κοπέλα περπατούσε βράδυ στον ίδιο πεζόδρομο προς το μετρό όταν πήρε χαμπάρι οτι την ακολουθούν 2 τύποι. Βγάζει τα ακουστικά, γυρνάει πίσω και βλέπει τον έναν να κρατάει λοστό οπότε αρχίζει να τρέχει, βγαίνει στο άνοιγμα που οδηγεί στο μετρό (δηλαδή βγήκε στο φως και πέρασε την ακαδημία) και είδε αυτούς που την ακολουθούσαν να τρέχουν προς έναν τρίτο προς τα δεξιά, δηλαδή προς Ιπποκράτους.Πλέον έχουμε ειδοποιήσει όλα τα μέλη μας και το κυκλοφορούμε γενικά, απο εκεί μονάχα με μεγάλη παρέα.
Σήμερα που φεύγαμε απο εκεί πετύχαμε μια κοπέλα μόνη της που καθόταν στα παγκάκια και μίλαγε στο τηλέφωνο (ολομόναχη παιδιά, μες τη σκοτεινιά ) και της το είπαμε. Στην αρχή δε μας πίστευε αλλά είχαμε και τη κοπέλα που τις έφαγε μαζί και προσφέρθηκε να της δείξει τα ράμματα..
Θα πάρω κι'αλλες πληροφορίες αύριο, γιατί σήμερα δεν ήμουν στη κουβέντα 100% και πρέπει να έχασα μερικά σημεία.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Θυμόσαστε το περιστατικό που σας έλεγα με τη φίλη μου που τη ξυλοκόπησαν στο κέντρο της Αθήνας;
Ε λοιπόν παρατρίχα να γίνει κι'αλλο.
Το άκουσα απο τρίτο σήμερα, κάποια κοπέλα περπατούσε βράδυ στον ίδιο πεζόδρομο προς το μετρό όταν πήρε χαμπάρι οτι την ακολουθούν 2 τύποι. Βγάζει τα ακουστικά, γυρνάει πίσω και βλέπει τον έναν να κρατάει λοστό οπότε αρχίζει να τρέχει, βγαίνει στο άνοιγμα που οδηγεί στο μετρό (δηλαδή βγήκε στο φως και πέρασε την ακαδημία) και είδε αυτούς που την ακολουθούσαν να τρέχουν προς έναν τρίτο προς τα δεξιά, δηλαδή προς Ιπποκράτους.Πλέον έχουμε ειδοποιήσει όλα τα μέλη μας και το κυκλοφορούμε γενικά, απο εκεί μονάχα με μεγάλη παρέα.
Σήμερα που φεύγαμε απο εκεί πετύχαμε μια κοπέλα μόνη της που καθόταν στα παγκάκια και μίλαγε στο τηλέφωνο (ολομόναχη παιδιά, μες τη σκοτεινιά ) και της το είπαμε. Στην αρχή δε μας πίστευε αλλά είχαμε και τη κοπέλα που τις έφαγε μαζί και προσφέρθηκε να της δείξει τα ράμματα..
Θα πάρω κι'αλλες πληροφορίες αύριο, γιατί σήμερα δεν ήμουν στη κουβέντα 100% και πρέπει να έχασα μερικά σημεία.
Σήμερα πέταξα μια φίλη σπίτι της με το αμάξι και στη διαδρομή μου περιέγραφε πώς κάποιος πριν μία βδομάδα βράδυ κοντά στην πλατεία Αττικής την τράβηξε βίαια από το χέρι και προσπάθησε να την οδηγήσει σε στενό. Ευτυχώς τραβήχτηκε τρομοκρατημένη και το έβαλε στα πόδια, αλλιώς ποιος ξέρει...
Είναι θλιβερή η κατάσταση πλέον
-
σήμερα τσαντίστηκα άγρια
περιμένω 1ος στο φανάρι Αγ. Βαρβάρας για να στρίψω αριστερά Αμφιθέας. έρχονται κάποιοι 2η σειρά, οκ λέω συνηθισμένο φαινόμενο, ώσπου ήρθε και κάποιος 3 σειρά ανάβει το φανάρι, συνεχίζουν να στρίβουν από Αμφιθέας σε Αγ. Βαρβάρας και προσπαθούν και οι άλλες σειρές να φύγουν κ #@$@# το σύμπαν. κόκκινο το φανάρι δεν κουνήθηκα εκατοστό. 'Ερχεται μετά μία 2η σειρά αλλά με κενό μπροστά μου χωρίς να με κλείσει και με το που ανάβει το παλλόμενο πορτοκαλί χώνομαι και κόβω και την κίνηση των άλλων που είχαν στρίψει με πορτοκαλί/κόκκινο από Αμφιθέας. Ε μα πια δε πάει αυτή η κατάσταση με τα κωλοζώα
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............