-
Το οτι μου εκλεισε τον δρομο στεγνα , δεν ειχε πινακιδες και οτι ηταν αστυνομικος.
-
Ποιό ζώον κυκλοφορούσε σε ένα παλιό Focus και ένα μεγάλο κομμάτι του πίσω προφυλακτήρα κρεμόταν κυριολοκτικά απο μια κλωστη στο οδόστρωμα? Να του φύγει και να χτυπήσει κανένα μηχανάκι ή πεζό να δείτε μετά 'γέλια' που θα κάνουμε!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
... οτι ηταν αστυνομικος.Μα ακριβώς γιαυτό σε ρωτάω φίλε μου που το βλέπεις το παράξενο. Και δεν είναι τίποτα αυτό. Εχω δει μπάτσους να κάνουν ακόμη χειρότερα δυστυχώς. Κι αν τους δουν τα συναδελφάκια τους απλά τους κάνουν μια σύσταση για τα μάτια του κόσμου και τους αφήνουν να φύγουν προς χάρην 'συναδελφικότητας'.
Φιλικά Κώστας.
-
δεν καταλαβα το ειρωνικο υφος της 'ερωτησης' .
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τότε σκέφτηκε 'οκ, είναι απ'αυτούς που πειράζουν κοπέλες στο δρόμο, πέσιμο κλπ' έτσι όπως πλησιάζει ξαφνικά πετάγεται το καθήκι και της σκάει κλωτσιά στο στόμα!!Πλησιάζω πριν από λίγο σε διασταύρωση τύπου 'Τ'. Είμαι στον οριζόντιο δρόμο και έχω προτεραιότητα. Η στροφή (από τον κάθετο δρόμο) δεν είναι ακριβώς ορθή αλλά ακολουθεί μια μέτρια καμπύλη. Επίσης, λόγω ορατότητας όσοι έρχονται από εκεί δεν σταματούν στο στοπ αλλά 2-3 μέτρα πιο μπροστά, σχεδόν μέσα στη διασταύρωση γιατί αλλιώς δεν βλέπουν. Όλα ΟΚ μέχρι εδώ.
Καθώς πλησιάζω λοιπόν, βλέπω από δεξιά να έρχεται ένα κόκκινο 106 ΜΚ1, όχι πολύ γρήγορα. Εστιάζω στον οδηγό καθώς ταυτόχρονα αφήνω το γκάζι. Ε, μιλάμε ο άνθρωπος πήρε τη στροφή 'κανονικότατα' σαν να μην υπήρχε διασταύρωση! Λες και περνούσε μια καμπή επαρχιακού δρόμου. Το βλέμμα συνεχώς καρφωμένο ευθεία... Του έχω αφήσει λοιπόν χώρο μπροστά και δεξιά μου αλλά συνεχίζει να κατευθύνεται προς τα αριστερά κλείνοντας με.
Κορνάρω, φρενάρει απότομα, σταματάω δίπλα του και ακολουθεί η εξής στιχομυθία:
-Το στοπ το είδες; (δείχνοντας προς την πινακίδα)
- (κάνει νόημα 'έχεις δίκιο', όχι όμως με τρομαγμένο ύφος 'Ωχ, Θεέ μου, τι έκανα, παραλίγο να σκοτωθούμε'* αλλά περισσότερο 'Ναι, εντάξει, λεπτομέρεια')
-Για κοίτα το πάλι: Οκταγωνική πινακίδα με κόκκινο φόντο και 4 γράμματα. ΣΤΟΠ
(και φεύγω με τις μπάντες, ελπίζω να του πετάχτηκε κανένα πετραδάκι στο τζάμι! )
*Σε τέτοιες περιπτώσεις που αντιλαμβάνονται το μέγεθος της βλακείας που έκαναν και δείχνουν ειλικρινή μεταμέλεια, είμαι μεγαλόθυμος και δίνω τόπο στην οργή λέγοντας τους απλώς να προσέχουν περισσότερο.
- (κάνει νόημα 'έχεις δίκιο', όχι όμως με τρομαγμένο ύφος 'Ωχ, Θεέ μου, τι έκανα, παραλίγο να σκοτωθούμε'* αλλά περισσότερο 'Ναι, εντάξει, λεπτομέρεια')
-
Ζώο ο μπάρμπας που με χτύπησε από πίσω (με
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιό ζώον κυκλοφορούσε σε ένα παλιό Focus και ένα μεγάλο κομμάτι του πίσω προφυλακτήρα κρεμόταν κυριολοκτικά απο μια κλωστη στο οδόστρωμα? Να του φύγει και να χτυπήσει κανένα μηχανάκι ή πεζό να δείτε μετά 'γέλια' που θα κάνουμε!!!περνα απο το μιτο τοπικ να δεις ποιος τον ξεφτιλισε...
-
-
-
Zώο ο ιδιοκτήτης του ψιλοκαγκουρεμένου smart το οποίο έχει εφοδιάσει με πλαϊνούς αισθητήρες κίνησης Αμέριμνος πρωί-πρωί φθάνω στη δουλειά και βρίσκω ελεύθερη θέση να παρκάρω ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα (στο συγκεκριμένο σημείο τα αυτοκίνητα παρκάρουν κάθετα προς το πεζοδρόμιο). Με το που κάνω να ανοίξω την πόρτα αρχίζει ένας ήχος παραπλήσιος με συναγερμού ενώ δεν το έχω πλησιάσει ούτε στα 50εκ. Προς στιγμήν μένω μ@λ@κ@ς και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί ενώ το αυτοκίνητο συνεχίζει να 'σκούζει'. Ξανακλείνω την πόρτα για να μαζέψω κάποια τελευταία πράγματα και η φασαρία σταματάει, όμως ακόμα δε συνδέω το κλείσιμο της πόρτας με το σταμάτημα αυτής. Ετοιμάζομαι τελικά να βγω, ανοίγω αργά-αργά την πόρτα με προσοχή και να σου πάλι το smartάκι να σκούζει Πλέον καταλαβαίνω τι συμβαίνει, ρίχνω μερικά μπινελίκια από μέσα που και φεύγω.
Τι καινούργιο κόλπο είναι αυτό; Με ποιο δικαίωμα ο κάθε καραγκιόζης μου απαγορεύει ουσιαστικά (αφού δε θέλω να ξυπνήσω όλη τη γειτονιά) να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να την κρατήσω ανοιχτή για όση ώρα γουστάρω;;;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Zώο ο ιδιοκτήτης του ψιλοκαγκουρεμένου smart το οποίο έχει εφοδιάσει με πλαϊνούς αισθητήρες κίνησης Αμέριμνος πρωί-πρωί φθάνω στη δουλειά και βρίσκω ελεύθερη θέση να παρκάρω ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα (στο συγκεκριμένο σημείο τα αυτοκίνητα παρκάρουν κάθετα προς το πεζοδρόμιο). Με το που κάνω να ανοίξω την πόρτα αρχίζει ένας ήχος παραπλήσιος με συναγερμού ενώ δεν το έχω πλησιάσει ούτε στα 50εκ. Προς στιγμήν μένω μ@λ@κ@ς και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί ενώ το αυτοκίνητο συνεχίζει να 'σκούζει'. Ξανακλείνω την πόρτα για να μαζέψω κάποια τελευταία πράγματα και η φασαρία σταματάει, όμως ακόμα δε συνδέω το κλείσιμο της πόρτας με το σταμάτημα αυτής. Ετοιμάζομαι τελικά να βγω, ανοίγω αργά-αργά την πόρτα με προσοχή και να σου πάλι το smartάκι να σκούζει Πλέον καταλαβαίνω τι συμβαίνει, ρίχνω μερικά μπινελίκια από μέσα που και φεύγω.Τι καινούργιο κόλπο είναι αυτό; Με ποιο δικαίωμα ο κάθε καραγκιόζης μου απαγορεύει ουσιαστικά (αφού δε θέλω να ξυπνήσω όλη τη γειτονιά) να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να την κρατήσω ανοιχτή για όση ώρα γουστάρω;;;
Proximity warning system...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά, κάθε τόσο χαζεύω όλο και περισσότερο με τη κατάσταση της κοινωνίας μας. Δεν κολλάει στο 'Περί αυτοκίνησης' αλλά κάπου θέλω να τα πω.
Χθες Πέμπτη κατά τις 23:20 περίπου αφού είχε σχολάσει η φοιτητική θεατρική ομάδα που συμμετέχω, λήστεψαν και χτύπησαν την Αννούλα, μία κοπελίτσα 1,50 ύψος, 45 κιλών στο πεζόδρομο ανάμεσα στη πρυτανεία και τη βιβλιοθήκη (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε'). Ακριβώς εδώ. Τα καθήκια ήταν 4, τα 3 έκαναν κύκλο γύρω της και το 4ο την είχε ρίξει κάτω και τη χτυπούσε. Κάποια στιγμή πέρασε κάποιος αλλά απ'οτι μας είπε η Άννα, δεν χαμπάριασε, ήταν πριν αρχίσει να τη χτυπάει.
Ευτυχώς η κοπέλα είναι καλά, ένα καρούμπαλο έχει και σκίστηκε το χείλος της απο μέσα.
Το θέμα είναι ψυχολογικό, γύρισε πίσω στο θέατρο και είχε τα χάλια της..
Πόσο καιρό άραγε να της πάρει να ξαναβγεί μόνη της βράδυ;
Μιλάμε για ένα πλασματάκι που όχι να το χτυπήσεις, να το αγκαλιάσεις θέλεις!
Μοιάζει με κοριτσάκι της 1ης γυμνασίου, και πολύ λέω..
Ποιά ρεμάλια καρκινιάρηδες έχουν το κάλο στον εγκέφαλο για να το κάνουν αυτό;
Όσα αγόρια είμασταν εκεί είχαμε μπριζώσει πολύ ασχημα, αλλά δε μπορείς να κάνεις τίποτα, μπουνιά εσύ, μαχαίρι αυτός..Aυτο που χρειαζεται φιλε μου ειναι ΟΧΙ ΟΙΚΤΟΣ
Η κοινωνια μας εχει γινει ετσι, γιατι φοβομαστε να κλασουμε μηπως και μας χαρακτηρισουν ρατσιστες-something
Εγω ξερω πως αν ενας μεγαλος παλια εβλεπε εναν πιτσιρικα να κανει βλακειες, επεφτε η σφαλιαρα συννεφο
Τωρα γυρναει το 15χρονο και ριχνει κλοτσιδι στον παππου
Γενικα κανει ο καθενας οτι θελει, ξεροντας οτι δεν υπαρχει τιμωρια
ΜΙΑ φορα να βρεθει το σωστο ατομο, και αυτα τα τσογλανακια μπαινουν στον ισιο δρομο, πιστεψε με
Βεβαια για να μην ξεφευγουμε, ολα ξεκινανε απο το σπιτι ετσι....Να χέσω και την παιδεία και τους τρόπους και τον άθλιο ανθρωπισμό μας....
-
Πωπω τα είδα όλα Ένα Picanto πίσω μου με αναμένα τα μεγάλα φώτα μου έβγαζε τα μάτια επί 2 χιλιόμετρα. Όταν μας έπιασε φανάρι, κατέβηκα από το αμάξι και πήγα στο παράθυρο οδηγού του Picanto όπου είδα μια ~50άρα γυναίκα να μιλάει στο κινητό. Κατεβάζει το τζάμι και της λέω 'Τα φώτα σας, είναι στη μεγάλη σκάλα και τυφλώνουν!'. Οκ οκ μου λέει και ανεβάζει το παράθυρο. Επιστρέφω στο αμάξι μου και κοιτώντας στον καθρέφτη βλέπω ότι τα έσβησε τελείως! Νύχτα 12 το βράδυ ε. Στο επόμενο φανάρι που ήταν πορτοκαλί φρέναρα για να μας πιάσει φανάρι και να της το πω αλλά βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και το πέρασε
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Επιστρέφω στο αμάξι μου και κοιτώντας στον καθρέφτη βλέπω ότι τα έσβησε τελείως! -
Και μετά μου λέτε γιατί γκρινιάζουμε οι άντρες...
-
γιατί δίνουν δίπλωμα σε παππούδες???
ένας στην εθνική πριν αποφάσισε να κοκκαλώσει απότομα στη μεσαία για να πάει στη δεξιά ΧΩΡΙΣ φλας εννοείται και η επόμενη έξοδος ήταν 1χλμ πιο κάτω. -
Το ακόμη χειρότερο ,πάλι με παππού, το έχω δει στην Αττική οδό, στον περιφερειακό του Υμηττού εκεί που είναι η διχάλα, που οι δύο δεξιές λωρίδες πάνε για Μαρκόπουλο και η αριστερή για Ελευσίνα. Ο παππούς λοιπόν, που προφανώς δεν πήρε χαμπάρι ότι πρέπει να πάει αριστερά και συνέχισε, έχει σταματήσει 200 περίπου μέτρα μετά τη διχάλα στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα και κάνει ΟΠΙΣΘΕΝ!!!!!! Είναι θαύμα το πως δεν έγινε καραμπόλα. Ελπίζω να τον είδαν από τις κάμερες και να τον μάζεψαν παρακάτω γιατί κάτι τέτοιοι είναι μιλάμε δημόσιοι κίνδυνοι.
Φιλικά Κώστας.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πωπω τα είδα όλα Ένα Picanto πίσω μου με αναμένα τα μεγάλα φώτα μου έβγαζε τα μάτια επί 2 χιλιόμετρα. Όταν μας έπιασε φανάρι, κατέβηκα από το αμάξι και πήγα στο παράθυρο οδηγού του Picanto όπου είδα μια ~50άρα γυναίκα να μιλάει στο κινητό. Κατεβάζει το τζάμι και της λέω 'Τα φώτα σας, είναι στη μεγάλη σκάλα και τυφλώνουν!'. Οκ οκ μου λέει και ανεβάζει το παράθυρο. Επιστρέφω στο αμάξι μου και κοιτώντας στον καθρέφτη βλέπω ότι τα έσβησε τελείως! Νύχτα 12 το βράδυ ε. **Στο επόμενο φανάρι που ήταν πορτοκαλί φρέναρα για να μας πιάσει φανάρι και να της το πω αλλά βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και το πέρασε **Θα νόμιζε ότι ήθελες να της πιάσεις τη κουβέντα.
-
να μιλάει στο κινητό
Αν είχα κάνει τον κόπο και τη διαδικασία να κατέβω από το αμάξι και έβλεπα το θέαμα που είπες, της το είχα βάλει υπόθετο χαλαρά...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
να μιλάει στο κινητό
Αν είχα κάνει τον κόπο και τη διαδικασία να κατέβω από το αμάξι και έβλεπα το θέαμα που είπες, της το είχα βάλει υπόθετο χαλαρά...
Φαντάσου να κυκλοφορεί με κανένα τέτοιο:
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............