-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εγώ στα νιάτα μου έκανα περί τις 500.000 ΚΜ με ένα θηρίο 20.000cc και 450ΗΡ......ειδικά σκέτος τράκτορας ήταν απόλαυση
Αν δεν έλεγες 450HP θα έκανα την εξής ερώτηση: Hummer ήταν;
Έγραψα 20.000cc..... ήταν Αμερικάνικο κι εκείνο όμως, OSHKOSH
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tσαλάκωμα δεν έχει ευτυχώς, να ναι καλά τα πλαστικά φτερά. Η γρατζουνιά ευτυχώς είναι κατά 90% στο φιλέτο του προφυλακτήρα οπότε θα φαφτεί απλά. Τώρα με το φτερό, θέλει αυτοψία, να δούμε αν ξεκούμπωσε απλά από μέσα ή έσπασαν οι βάσεις του. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ.
Πριν 2 μήνες αυτό...
Σήμερα έδεσε το γλυκό.
Κάποιο μεγάλο κιτρινο όχημα (σχολικό ίσως) μου τον φόρεσε από μπροστά ενώ ήμουν παρκαρισμένος. Σημείωμα κλπ δεν υπάρχουν φυσικά.
Φτερό off εντελώς, το φωτιστικό έχασε την μία βάση του, γρατζουνιές στον προφυλακτήρα ο οποίος ξεκούμπωσε κλπ κλπ.
Ας ηρεμήσω γιατί δεν με βλέπω καλά.Είπαμε φτερό σίγουρα, φωτιστικό σίγουρα γιατί από ότι είδα ράγισε και το σώμα αυτό καθεαυτό, και βαψιματάκια.
-
-
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι σκατά έκανε. Τέσπα, εμείς να μαστε καλά και να ναι μόνο λαμαρίνες... Βέβαια σε μένα δεν είναι ούτε καν λαμαρίνες αλλά πλαστικά όλα, οπότε... Τουλάχιστον δεν φαίνεται να με κοντραρε πουθενά στη ρόδα, αυτό φοβόμουν περισσότερο.
-
Κρίμα ρε Ντίνο, αν ήσουν Αθήνα θα έλεγα ότι α με βεβαιότητα ότι ήταν ταρίφας . Κοίτα τα σχολικά που περνάνε από τη γειτονιά σου για...μπλε χρώμα στους προφυλακτήρες.
Καλή επαναφορά του οχήματος
-
μπλε ειναι και το δικο σου Ντινο ε?
-
Πάλι καλά που δεν είναι μελιτζανί, γιατί με το κίτρινο δεν κάνει καλή αντίθεση και θα ήμουν εκτός μόδας.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπλε ειναι και το δικο σου Ντινο ε?το πήρε μπλε, γιατί εκεί που μένει έχει πολλούς ηρακληδείς.
είναι undercover αμάξι -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μπλε ειναι και το δικο σου Ντινο ε?
το πήρε μπλε, γιατί εκεί που μένει έχει πολλούς ηρακληδείς.
είναι undercover αμάξιΠολλοί ηρακλειδείς = σχήμα οξύμωρον.
-
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Εγώ στα νιάτα μου έκανα περί τις 500.000 ΚΜ με ένα θηρίο 20.000cc και 450ΗΡ......ειδικά σκέτος τράκτορας ήταν απόλαυση
Αν δεν έλεγες 450HP θα έκανα την εξής ερώτηση: Hummer ήταν;
Έγραψα 20.000cc..... ήταν Αμερικάνικο κι εκείνο όμως, OSHKOSH
Ναι είδα, απλα κοροιδεύω τα αμερικάνικα που έχουν 6 λίτρα, το λιγότερο, κινητήρα και πίνουν τα άπειρα για καύσιμα.
Πες μου ότι με τέτοιο έκοβες βόλτες; -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
......
Ναι είδα, απλα κοροιδεύω τα αμερικάνικα που έχουν 6 λίτρα, το λιγότερο, κινητήρα και πίνουν τα άπειρα για καύσιμα.
Πες μου ότι με τέτοιο έκοβες βόλτες;....ναι, για 2 έτη....
-
Λίγα τα άλογα για 20,000 κυβικά. Το Volvo FH16 στην πιό δυνατή έκδοση βγάζει 700hp απο 16,000 κυβικά
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λίγα τα άλογα για 20,000 κυβικά. Το Volvo FH16 στην πιό δυνατή έκδοση βγάζει 700hp απο 16,000 κυβικάΚατ'αρχήν μιλάω για εκδόσεις του 1990, τότε που το οδηγούσα, άρα παλιά οχήματα.......
Επίσης, η σημερινή έκδοση βγάζει 700ΗΡ από 18,100 κυβικά αλλά το σημαντικότερο δεν είναι αυτό για τα οχήματα αυτά - ειδικής χρήσης - αλλά το ότι μπορούν να έχουν μικτό βάρος (απόβαρο τράκτορα + απόβαρο πλατφόρμας + βάρος φορτίου) χρήσης έως και 150 τόννους, όταν τα Volvo - & κάθε άλλη εταιρία επίσης - τερματίζουν περίπου στα 100 και μάλιστα μόνο σε άσφαλτο & όχι All Terrain
-
Tί κτήνος είναι αυτό!
Θυμίζει κάτι θηρία σε εργοτάξια. 500,000χλμ σε 2 χρονια??? Χριστος και παναγία -
Το είχες πάνω σε κάποια στροφή;
Τώρα να έχει περάσει σχολικό και με πιστιρίκια μέσα και να μην είπε τπτ; Εκτός αν ήταν νηπιαγωγίου.Απ´ότι βλέπω είναι σαν να έστριβε αριστερά, φράκαρε στο φτερό και μετά στο έσπρωξε, το ξεκόλησε και συνέχισε αριστερά στρίβοντας και γδέρνοντας και το υπόλοιπο μπροστά. Αυτό που με παραξενεύει είναι οι γρατζουνιές κάτω, οι άσπρες. Δηλαδή μόνο με τις ρόδες του αλλά και πάλι είναι σε εσωτερικό σχετικά σημείο... Αξίζει πάντως να πάρεις λίγη άδεια από την δουλεία σου και στήσε καρτέρι κατα τις 7-8 το πρωί και κατά τις 2 το μεσιμέρι μπας και δεις για κανα λεοφωρίο με μπλε μπογιά.
Κριμα
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Λίγα τα άλογα για 20,000 κυβικά. Το Volvo FH16 στην πιό δυνατή έκδοση βγάζει 700hp απο 16,000 κυβικά
Κατ'αρχήν μιλάω για εκδόσεις του 1990, τότε που το οδηγούσα, άρα παλιά οχήματα.......
Λόρδε, σε τάγμα μεταφορέων ήσουνα;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
@dinoΤο είχες πάνω σε κάποια στροφή;
Τώρα να έχει περάσει σχολικό και με πιστιρίκια μέσα και να μην είπε τπτ; Εκτός αν ήταν νηπιαγωγίου.Απ´ότι βλέπω είναι σαν να έστριβε αριστερά, φράκαρε στο φτερό και μετά στο έσπρωξε, το ξεκόλησε και συνέχισε αριστερά στρίβοντας και γδέρνοντας και το υπόλοιπο μπροστά. Αυτό που με παραξενεύει είναι οι γρατζουνιές κάτω, οι άσπρες. Δηλαδή μόνο με τις ρόδες του αλλά και πάλι είναι σε εσωτερικό σχετικά σημείο... Αξίζει πάντως να πάρεις λίγη άδεια από την δουλεία σου και στήσε καρτέρι κατα τις 7-8 το πρωί και κατά τις 2 το μεσιμέρι μπας και δεις για κανα λεοφωρίο με μπλε μπογιά.
Κριμα
Σε ευθεία ήμουν, παρκαρισμένος αριστερά. Μπροστά μου υπήρχε κενό περί τα 10-15 μέτρα, το οποίο συνήθως μένει άδειο. Ο δρόμο είναι διπλής κατεύθυνσης και το κενό χρησιμοποιείται για μανούβρες κλπ. Αυτός μάλλον πήγε να κάνει στην άκρη για να διασταυρωθεί και έγινε ό,τι έγινε... Τέσπα, σήμερα άρχισε να ξεδιαλύνει το τοπίο, πάμε για άλλα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:yikes:
Tί κτήνος είναι αυτό!
Θυμίζει κάτι θηρία σε εργοτάξια.500,000χλμ σε 2 χρονια??? Χριστος και παναγίαΩ ναί, τι ωραίες εποχές ξενοιασιάς... Κατάρα, Καστανιά, ......έρχεται ο χάρος έλεγαν...
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............