-
Ο χρήστης micras έγραψε:
και αμα βλέπατε με τι άνεση τα έλεγε... Σαν να μου έκανε μαθήματα στο πως να πατάμε το φρένοΑν οδηγούσε αυτόματο, αυτό λέγεται ride-the-brake. Αφήνεις το πόδι σου ελαφρά πάνω στο φρένο για να μη κουράζεσαι και απλά πατάς περισσότερο το γκάζι. Όταν σταματάς παίρνεις το πόδι από το γκάζι και πατάς λίγο περισσότερο το φρένο.
Επισκέπτεσαι το συνεργείο για αλλαγή στα τακάκια κάθε 10.000 χλμ.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εκεί αν σου πεταχτεί στο 1m, τι προλαβαίνεις να κάνεις? (δε λέω ότι δε στενοχωριέμαι αν χτυπήσω έστω και καταλάθος ένα γατί-σκυλί-πουλί κτλ !Δεν είναι ρομπότ...Απλά κάποιες φορές λέω ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις με τίποτα!! )
Συμφωνώ. Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση όπου πετάχτηκαν 2 γατάκια μπροστά μου σαν ελατήρια. Απέφυγα το ένα, το δεύτερο όμως όχι. Σταμάτησα αμέσως μετά, περπάτησα πίσω και το είδα να σφαδάζει στη μέση του δρόμου ξερνώντας τα εντόσθια του. Άσχημο θέαμα, με στεναχώρησε πολύ. Έψαξα στα γύρω σπίτια, μου είπαν ότι είναι αδέσποτο. Το έσπρωξα στην άκρη του δρόμου με μια σκούπα, ζήτησα από μια γυναίκα εκεί να ρίξει λίγο νερό ώστε να ξεπλυθεί ο δρόμος από τα αίματα και συνέχισα.
Ειναι ενα απο τα πραγματα που θα ηθελα να μου απαντηθει, πριν πεθανω
τους πήρε η κατηφόρα και τρόμαξαν, έτσι πάει...
The user 'After' is now known as 'Afterlife'.
Επισκέπτεσαι το συνεργείο για αλλαγή στα τακάκια κάθε 10.000 χλμ.
Στην καλύτερη περίπτωση. Και αλλαγή υγρών φρένων...
-
Θυμηθηκα αυτο το καλοκαιρι, στον δασικο δρομο της Χαλκιδικης που συνδεει χανιωτη με φουρκα . Μια αλφα 147 μπροστα, ενα γκετζ απο πισω και εγω τελευταιος. Στα 15 λεπτα της νυχτερινης διαδρομης ειδα 4 καφτρες απο τσιγαρα που πεταγονταν απο μπροστα. Μιας που ειναι ακατοικητη περιοχη , πλακωθηκα στις κορνες αλλα τα ζωα εκει. Το θεμα ηταν οτι δεν ειχα καταλαβει απο ποιο αυτοκινητο πεταγονταν και μολις φτασαμε στο χωριο πλησιαζω το γκετζ και βλεπω 1 μεσηλικη με τη μαμα της απο διπλα. Τους ρωταω 'εσεις πετουσατε τα τσιγαρα' για ακαδημαικους λογους, ειχαν καταλαβει και αυτοι οτι τα ζωα απο μπροστα με την αλφα ρομεο πετουσαν τις καφτρες μεσα στο δασος. Τι πιστευετε οτι πρεπει να γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Θυμηθηκα αυτο το καλοκαιρι, στον δασικο δρομο της Χαλκιδικης που συνδεει χανιωτη με φουρκα . Μια αλφα 147 μπροστα, ενα γκετζ απο πισω και εγω τελευταιος. Στα 15 λεπτα της νυχτερινης διαδρομης ειδα 4 καφτρες απο τσιγαρα που πεταγονταν απο μπροστα. Μιας που ειναι ακατοικητη περιοχη , πλακωθηκα στις κορνες αλλα τα ζωα εκει. Το θεμα ηταν οτι δεν ειχα καταλαβει απο ποιο αυτοκινητο πεταγονταν και μολις φτασαμε στο χωριο πλησιαζω το γκετζ και βλεπω 1 μεσηλικη με τη μαμα της απο διπλα. Τους ρωταω 'εσεις πετουσατε τα τσιγαρα' για ακαδημαικους λογους, ειχαν καταλαβει και αυτοι οτι τα ζωα απο μπροστα με την αλφα ρομεο πετουσαν τις καφτρες μεσα στο δασος. Τι πιστευετε οτι πρεπει να γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;Τυχαια εκπυρσοκροτηση.... και οπου παρει... Χερια, ποδια, κεφαλι.... Δεν θα μας λειψει τετοιο ζωο....
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Θυμηθηκα αυτο το καλοκαιρι, στον δασικο δρομο της Χαλκιδικης που συνδεει χανιωτη με φουρκα . Μια αλφα 147 μπροστα, ενα γκετζ απο πισω και εγω τελευταιος. Στα 15 λεπτα της νυχτερινης διαδρομης ειδα 4 καφτρες απο τσιγαρα που πεταγονταν απο μπροστα. Μιας που ειναι ακατοικητη περιοχη , πλακωθηκα στις κορνες αλλα τα ζωα εκει. Το θεμα ηταν οτι δεν ειχα καταλαβει απο ποιο αυτοκινητο πεταγονταν και μολις φτασαμε στο χωριο πλησιαζω το γκετζ και βλεπω 1 μεσηλικη με τη μαμα της απο διπλα. Τους ρωταω 'εσεις πετουσατε τα τσιγαρα' για ακαδημαικους λογους, ειχαν καταλαβει και αυτοι οτι τα ζωα απο μπροστα με την αλφα ρομεο πετουσαν τις καφτρες μεσα στο δασος. Τι πιστευετε οτι πρεπει να γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;Ανάλογη περίπτωση με λιγότερες καύτρες...
viewtopic.php?p=966049#p966049Μην αισθάνεστε ρουφιάνοι, καλό κάνει.
-
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι και πολυ ρουφιανια, το προβλημα ειναι οτι κατι τετοιοι τυποι ειναι σαν τα κεφαλια της λερναιας υδρας η αλλιως αν η μ@λ@κι@ ηταν τουβλα θα 'χαμε γεμισει ουρανοξυστες.....
-
Καλησπέρα,
Ζώο 'με περικεφαλαία' σήμερα ο Βρετανός με το δεξιοτίμονο Land Rover Freelander2 (2.2 L) που οδηγούσε στον Α61 με 150 - 170Km/h, αριστερή λωρίδα συνεχώς επί 5Κμ, αρνούμενος να κάνει δεξιά παρ'ότι έδειξα μεγάλη υπομονή.....
Μάλλον θα νόμιζε πως υπάρχει όριο ταχύτητας....170
-
Δεν είναι κι ο μόνος. Πολλοί έχουν αυτή την εντύπωση στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια
-
Οπα ρε παιδιά!! Τι 170 λέτε! Μας ανεβάσανε εδώ στα 130 και χαρήκαμε κατα τα άλλα...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Οπα ρε παιδιά!! Τι 170 λέτε! Μας ανεβάσανε εδώ στα 130 και χαρήκαμε κατα τα άλλα...Κατά κανόνα δεν έχει όριο εδώ στις Autobahn
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Οπα ρε παιδιά!! Τι 170 λέτε! Μας ανεβάσανε εδώ στα 130 και χαρήκαμε κατα τα άλλα...
Κατά κανόνα δεν έχει όριο εδώ στις Autobahn
Ναι μεν....
Αλλα απ οτι μου παν κατι γερμαναραδες πολιτζαϊδες, σε σπασμενα αγγλικα, τα Χρηστουγεννα που εκανα μια βολτα Γερμανια μερια, απο 200 μεχρι 250... πας γυρευοντας και πανω απο 250 σε τσεκαρουν αν εχει δηλωσει τις μετατροπες (V-Max) του αυτοκινητου....
Και λιγη ωρα μετα, ενω πηγαινα με 230~240, με περασε σαν σταματημενο, κατι που δεν καταφερα να δω τι ειναι.... -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Κατά κανόνα δεν έχει όριο εδώ στις AutobahnΝαι το γνωρίζω Πλάκα έκανα πριν που εδώ και να πιάσεις τα 170 αφενώς είναι πλημέλημα αφ εταίρου είναι επικίνδυνο γιατί σου πετάγονται λακούβες
-
Ζωο ταριφας πριν απο λιγο(βραδυ) στην ανοδο της εθνικης, στο υψος της Αχαρνων
Ηταν 100 μετρα πισω μου(στην κυριολεξια) και ενω πηγαινα πιο γρηγορα απο αυτων, ανα διαστηματα, μου αναβε τα μεγαλα φωτα για να περασει
Στην εξοδο της νεας Φιλαδελφειας εκανα δεξια για να βγω, και εκεινος αναψε τα μεγαλα φωτα στο επομενο αμαξι που ηταν μπροστα, στα......200 μετρα!!!!
Φυσικα πηρε το βραβειο της ανοιχτης παλαμης -
Πριν 3 μήνες είχα γράψει το παρακάτω:
Ο χρήστης lokatzis στις 28/10/2008 έγραψε:
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, επικεφαλή της ΕΛΑΣ, κ. Προκόπη Παυλόπουλο που σήμερα έδωσε το καλό παράδειγμα και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όλοι είμαστε ίσοι. Ήμουν στο λεωφορείο όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός (Mercedes E500 YZH-7542) βγήκε από τη Βουλή. Για τα 2-3 λεπτά που τον είχα στο οπτικό μου πεδίο ΔΕΝ φορούσε ζώνη. Περιττό να αναφέρω ότι η απαγόρευση εισόδου σε ΙΧ στους λεωφορειόδρομους δεν ισχύει γι' αυτόν και την ακολουθία του.
Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία την αφεντιά του δίχως ζώνη. Διαφορετικά η φωτογραφία θα ανέβαινε σε όσο το δυνατόν περισσότερα blogs.
Ξέχασα να αναφέρω ότι, όταν μετά από λίγα λεπτά το λεωφορείο στο οποίο επέβαινα έφτασε στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, είδα παρκαρισμένα απ' έξω δύο αυτοκίνητα που έμοιαζαν με το υπουργικό και το συνοδευτικό ασφαλείας (Octavia 5RS). Αμέσως υπέθεσα ότι ήταν αυτά που είχα δει νωρίτερα χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω. Μέχρι πριν από λίγο που διάβασα αυτό: Πρ. Παυλόπουλος: «Ταχύτερα βήματα κατά της διαφθοράς»
Στο Μέγαρο Μουσικής λαμβάνει τόπο η 13η Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Κατά της Διαφθοράς και ο υπουργός μας πήγε να μιλήσει για ισονομία, αυστηρή εφαρμογή των νόμων, κτλ.Μόλις είδα αυτό: http://www.flickr.com/photos/spirofoto/ ... 092862490/
Ο κ. υπουργός προσπαθεί όλο και περισσότερο να μας αποδείξει ότι και οι απλούστεροι των νόμων δεν ισχύουν για αυτόν.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πριν 3 μήνες είχα γράψει το παρακάτω:Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, επικεφαλή της ΕΛΑΣ, κ. Προκόπη Παυλόπουλο που σήμερα έδωσε το καλό παράδειγμα και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όλοι είμαστε ίσοι. Ήμουν στο λεωφορείο όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός (Mercedes E500 YZH-7542) βγήκε από τη Βουλή. Για τα 2-3 λεπτά που τον είχα στο οπτικό μου πεδίο ΔΕΝ φορούσε ζώνη. Περιττό να αναφέρω ότι η απαγόρευση εισόδου σε ΙΧ στους λεωφορειόδρομους δεν ισχύει γι' αυτόν και την ακολουθία του.
Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία την αφεντιά του δίχως ζώνη. Διαφορετικά η φωτογραφία θα ανέβαινε σε όσο το δυνατόν περισσότερα blogs.
Ξέχασα να αναφέρω ότι, όταν μετά από λίγα λεπτά το λεωφορείο στο οποίο επέβαινα έφτασε στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, είδα παρκαρισμένα απ' έξω δύο αυτοκίνητα που έμοιαζαν με το υπουργικό και το συνοδευτικό ασφαλείας (Octavia 5RS). Αμέσως υπέθεσα ότι ήταν αυτά που είχα δει νωρίτερα χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω. Μέχρι πριν από λίγο που διάβασα αυτό: Πρ. Παυλόπουλος: «Ταχύτερα βήματα κατά της διαφθοράς»
Στο Μέγαρο Μουσικής λαμβάνει τόπο η 13η Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Κατά της Διαφθοράς και ο υπουργός μας πήγε να μιλήσει για ισονομία, αυστηρή εφαρμογή των νόμων, κτλ.Μόλις είδα αυτό: http://www.flickr.com/photos/spirofoto/ ... 092862490/
Ο κ. υπουργός προσπαθεί όλο και περισσότερο να μας αποδείξει ότι και οι απλούστεροι των νόμων δεν ισχύουν για αυτόν.
Εαν ισχυαν οι νομοι για ολους τοτε οι φυλακες θα ηταν γεματες με γραβατωμενους και golden boys. Πιστευω οτι το θεμα με τη ζωνη ειναι ενδεικτικο της καταστασης ,παντελης ατιμωρησια = παντελης ασυδοσια απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο... Ας θυμηθουμε και τον ζορο νομαρχη που κυκλοφορει χωρις κρανος επειδη ειναι ποντιος. Αυτοι ειναι οι νομοθετες που βαζουν προστιμα εκατονταδων ευρω για μη χρηση ζωνης ασφαλειας (που στο κατω κατω δεν κανει κακο σε κανενα εκτος απο τον ιδιο τον 'παραβατη'). Αλλα το χειροτερο ειναι οτι αυτοι μας αξιζουνε.....Una fatsa una ratsa...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αλλα απ οτι μου παν κατι γερμαναραδες πολιτζαϊδες, σε σπασμενα αγγλικα, τα Χρηστουγεννα που εκανα μια βολτα Γερμανια μερια...Δηλαδή εκτός των δεκάδων ελλήνων σε σταμάτησαν ΚΑΙ γερμανοί τροχαίοι ;;;;;;;;;;
Τι καντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε man...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αλλα απ οτι μου παν κατι γερμαναραδες πολιτζαϊδες, σε σπασμενα αγγλικα, τα Χρηστουγεννα που εκανα μια βολτα Γερμανια μερια...
Δηλαδή εκτός των δεκάδων ελλήνων σε σταμάτησαν ΚΑΙ γερμανοί τροχαίοι ;;;;;;;;;;
Τι καντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε man...
Δεν με σταματησαν, απλα ετρωγαν στο μαγαζι των κουμπαρων μου ενα πρωινο πριν την βαρδια τους και ειχαμε την ευκαρεια να μιλησουμε.
Κατα τα αλλα.... Κατι εχω με την αστυνομια....
Το ειχε προσεξει μια γκομενα καποτε.
Οποτε μ εβλεπε, θα βλεπε μεσα σε λιγα και περιπολικο να περναει -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τι καντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε man...'Βάζ ιστ Πειραιώς Μπέστ Λίζινγκ;'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τι καντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε man...'Βάζ ιστ Πειραιώς Μπέστ Λίζινγκ;'
-
Π Ε Θ Α Ι Ν Ω να βλέπω χαζογκόμενες να τρελαίνονται στο τιμόνι!
Είμαι στη διασταύρωση Κατεχάκη και Μεσογείων και θέλω να στρίψω αριστερά στη Μεσογείων προς κέντρο. Στο συγκεκριμένο σημείο οι 2 αριστερές λωρίδες είναι για στροφή αριστερά, βάσει της σήμανσης στο οδόστρωμα (ΜΟΝΟ για αριστερά καθώς τα βελάκια δεν είναι ΚΑΙ για ευθεία). Είμαι στη δεύτερη, από αριστερά, λωρίδα και περιμένω να ανάψει πράσινο. Btw όσο περιμένω έχω αναμένο το αριστερό φλας. Με το που ανάβει πράσινο για ευθεία (για αριστερά ήταν ακόμα κόκκινο) αδειάζει η λωρίδα μου ( ) οπότε πάω και κάθομαι πρώτος στο φανάρι, με σκοπό με το που ανάψει να στρίψω αριστερά. Ε η χαζογκόμενα από πίσω κόλλησε το χέρι της στην κόρνα.
Κάθησα (νομότυπα ) και απόλαυσα το θέαμα μέχρι να ανάψει το πράσινο και για μένα!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............