-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Κατά κανόνα δεν έχει όριο εδώ στις AutobahnΝαι το γνωρίζω Πλάκα έκανα πριν που εδώ και να πιάσεις τα 170 αφενώς είναι πλημέλημα αφ εταίρου είναι επικίνδυνο γιατί σου πετάγονται λακούβες
-
Ζωο ταριφας πριν απο λιγο(βραδυ) στην ανοδο της εθνικης, στο υψος της Αχαρνων
Ηταν 100 μετρα πισω μου(στην κυριολεξια) και ενω πηγαινα πιο γρηγορα απο αυτων, ανα διαστηματα, μου αναβε τα μεγαλα φωτα για να περασει
Στην εξοδο της νεας Φιλαδελφειας εκανα δεξια για να βγω, και εκεινος αναψε τα μεγαλα φωτα στο επομενο αμαξι που ηταν μπροστα, στα......200 μετρα!!!!
Φυσικα πηρε το βραβειο της ανοιχτης παλαμης -
Πριν 3 μήνες είχα γράψει το παρακάτω:
Ο χρήστης lokatzis στις 28/10/2008 έγραψε:
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, επικεφαλή της ΕΛΑΣ, κ. Προκόπη Παυλόπουλο που σήμερα έδωσε το καλό παράδειγμα και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όλοι είμαστε ίσοι. Ήμουν στο λεωφορείο όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός (Mercedes E500 YZH-7542) βγήκε από τη Βουλή. Για τα 2-3 λεπτά που τον είχα στο οπτικό μου πεδίο ΔΕΝ φορούσε ζώνη. Περιττό να αναφέρω ότι η απαγόρευση εισόδου σε ΙΧ στους λεωφορειόδρομους δεν ισχύει γι' αυτόν και την ακολουθία του.
Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία την αφεντιά του δίχως ζώνη. Διαφορετικά η φωτογραφία θα ανέβαινε σε όσο το δυνατόν περισσότερα blogs.
Ξέχασα να αναφέρω ότι, όταν μετά από λίγα λεπτά το λεωφορείο στο οποίο επέβαινα έφτασε στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, είδα παρκαρισμένα απ' έξω δύο αυτοκίνητα που έμοιαζαν με το υπουργικό και το συνοδευτικό ασφαλείας (Octavia 5RS). Αμέσως υπέθεσα ότι ήταν αυτά που είχα δει νωρίτερα χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω. Μέχρι πριν από λίγο που διάβασα αυτό: Πρ. Παυλόπουλος: «Ταχύτερα βήματα κατά της διαφθοράς»
Στο Μέγαρο Μουσικής λαμβάνει τόπο η 13η Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Κατά της Διαφθοράς και ο υπουργός μας πήγε να μιλήσει για ισονομία, αυστηρή εφαρμογή των νόμων, κτλ.Μόλις είδα αυτό: http://www.flickr.com/photos/spirofoto/ ... 092862490/
Ο κ. υπουργός προσπαθεί όλο και περισσότερο να μας αποδείξει ότι και οι απλούστεροι των νόμων δεν ισχύουν για αυτόν.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πριν 3 μήνες είχα γράψει το παρακάτω:Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, επικεφαλή της ΕΛΑΣ, κ. Προκόπη Παυλόπουλο που σήμερα έδωσε το καλό παράδειγμα και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όλοι είμαστε ίσοι. Ήμουν στο λεωφορείο όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός (Mercedes E500 YZH-7542) βγήκε από τη Βουλή. Για τα 2-3 λεπτά που τον είχα στο οπτικό μου πεδίο ΔΕΝ φορούσε ζώνη. Περιττό να αναφέρω ότι η απαγόρευση εισόδου σε ΙΧ στους λεωφορειόδρομους δεν ισχύει γι' αυτόν και την ακολουθία του.
Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία την αφεντιά του δίχως ζώνη. Διαφορετικά η φωτογραφία θα ανέβαινε σε όσο το δυνατόν περισσότερα blogs.
Ξέχασα να αναφέρω ότι, όταν μετά από λίγα λεπτά το λεωφορείο στο οποίο επέβαινα έφτασε στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, είδα παρκαρισμένα απ' έξω δύο αυτοκίνητα που έμοιαζαν με το υπουργικό και το συνοδευτικό ασφαλείας (Octavia 5RS). Αμέσως υπέθεσα ότι ήταν αυτά που είχα δει νωρίτερα χωρίς να ασχοληθώ παραπάνω. Μέχρι πριν από λίγο που διάβασα αυτό: Πρ. Παυλόπουλος: «Ταχύτερα βήματα κατά της διαφθοράς»
Στο Μέγαρο Μουσικής λαμβάνει τόπο η 13η Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης Κατά της Διαφθοράς και ο υπουργός μας πήγε να μιλήσει για ισονομία, αυστηρή εφαρμογή των νόμων, κτλ.Μόλις είδα αυτό: http://www.flickr.com/photos/spirofoto/ ... 092862490/
Ο κ. υπουργός προσπαθεί όλο και περισσότερο να μας αποδείξει ότι και οι απλούστεροι των νόμων δεν ισχύουν για αυτόν.
Εαν ισχυαν οι νομοι για ολους τοτε οι φυλακες θα ηταν γεματες με γραβατωμενους και golden boys. Πιστευω οτι το θεμα με τη ζωνη ειναι ενδεικτικο της καταστασης ,παντελης ατιμωρησια = παντελης ασυδοσια απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο... Ας θυμηθουμε και τον ζορο νομαρχη που κυκλοφορει χωρις κρανος επειδη ειναι ποντιος. Αυτοι ειναι οι νομοθετες που βαζουν προστιμα εκατονταδων ευρω για μη χρηση ζωνης ασφαλειας (που στο κατω κατω δεν κανει κακο σε κανενα εκτος απο τον ιδιο τον 'παραβατη'). Αλλα το χειροτερο ειναι οτι αυτοι μας αξιζουνε.....Una fatsa una ratsa...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αλλα απ οτι μου παν κατι γερμαναραδες πολιτζαϊδες, σε σπασμενα αγγλικα, τα Χρηστουγεννα που εκανα μια βολτα Γερμανια μερια...Δηλαδή εκτός των δεκάδων ελλήνων σε σταμάτησαν ΚΑΙ γερμανοί τροχαίοι ;;;;;;;;;;
Τι καντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε man...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αλλα απ οτι μου παν κατι γερμαναραδες πολιτζαϊδες, σε σπασμενα αγγλικα, τα Χρηστουγεννα που εκανα μια βολτα Γερμανια μερια...
Δηλαδή εκτός των δεκάδων ελλήνων σε σταμάτησαν ΚΑΙ γερμανοί τροχαίοι ;;;;;;;;;;
Τι καντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε man...
Δεν με σταματησαν, απλα ετρωγαν στο μαγαζι των κουμπαρων μου ενα πρωινο πριν την βαρδια τους και ειχαμε την ευκαρεια να μιλησουμε.
Κατα τα αλλα.... Κατι εχω με την αστυνομια....
Το ειχε προσεξει μια γκομενα καποτε.
Οποτε μ εβλεπε, θα βλεπε μεσα σε λιγα και περιπολικο να περναει -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τι καντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε man...'Βάζ ιστ Πειραιώς Μπέστ Λίζινγκ;'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τι καντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει ρε man...'Βάζ ιστ Πειραιώς Μπέστ Λίζινγκ;'
-
Π Ε Θ Α Ι Ν Ω να βλέπω χαζογκόμενες να τρελαίνονται στο τιμόνι!
Είμαι στη διασταύρωση Κατεχάκη και Μεσογείων και θέλω να στρίψω αριστερά στη Μεσογείων προς κέντρο. Στο συγκεκριμένο σημείο οι 2 αριστερές λωρίδες είναι για στροφή αριστερά, βάσει της σήμανσης στο οδόστρωμα (ΜΟΝΟ για αριστερά καθώς τα βελάκια δεν είναι ΚΑΙ για ευθεία). Είμαι στη δεύτερη, από αριστερά, λωρίδα και περιμένω να ανάψει πράσινο. Btw όσο περιμένω έχω αναμένο το αριστερό φλας. Με το που ανάβει πράσινο για ευθεία (για αριστερά ήταν ακόμα κόκκινο) αδειάζει η λωρίδα μου ( ) οπότε πάω και κάθομαι πρώτος στο φανάρι, με σκοπό με το που ανάψει να στρίψω αριστερά. Ε η χαζογκόμενα από πίσω κόλλησε το χέρι της στην κόρνα.
Κάθησα (νομότυπα ) και απόλαυσα το θέαμα μέχρι να ανάψει το πράσινο και για μένα!
-
1 λεπτο αργοτερα περασα κι εγω απο κει.. Δε με περιμενες γι αυτο την πατησες..αν ημουν εγω θα χα παρει και τηλεφωνο.. Τουλαχιστον ηταν καλο κομματι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
1 λεπτο αργοτερα περασα κι εγω απο κει.. Δε με περιμενες γι αυτο την πατησες..αν ημουν εγω θα χα παρει και τηλεφωνο.. Τουλαχιστον ηταν καλο κομματι;Ρε μλκ, σου περιγράφω μια υστέρω και με ρωτάς αν είναι καλό κομμάτι; Πόσο απελπισμένος είσαι πια;
-
Λιγοτερο απο σενα μαρη.. Νταξ εσυ εισαι και ζωομαγνητης οποτε δε μου κανει εντυπωση που συνεχεια βρισκεις ζωαδια στο δρομο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λιγοτερο απο σενα μαρη.. Νταξ εσυ εισαι και ζωομαγνητης οποτε δε μου κανει εντυπωση που συνεχεια βρισκεις λάδια στο δρομο..ε βέβαια αφού βγαίνεις και σπέρνεις τον τρόμο
σε παρόμοια φάση εχθές ήμουν στον παράδρομο της εθνικής που πας για Πέτρου Ράλλη ή ευθεία για να βγεις πάλι στην Εθνική ή να πας στα village/mediamarkt/carrefour. 'Ημουν λοιπόν στο φανάρι της Ράλλη στη δεύτερη από δεξιά λωρίδα, η οποία έχει σήμανση και για δεξιά και για ευθεία. Εγώ όμως δε το ήξερα από πριν και 'έκλεινα' τους πίσω που ερχόντουσαν και ήθελαν να στρίψουν δεξιά. Παραυτά κανείς δε μου κόρναρε (ίσως έπρεπε να το βάλω στα απίθανα ), αναγνωρίσανε ότι είμαι σωστός. Εντάξει αν είχα χώρο θα έκανα πιο αριστερά/μπροστά να τους διευκολύνω αλλα είχα φορτηγά/λεωφορεία
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Λιγοτερο απο σενα μαρη.. Νταξ εσυ εισαι και ζωομαγνητης οποτε δε μου κανει εντυπωση που συνεχεια βρισκεις λάδια στο δρομο..
ε βέβαια αφού βγαίνεις και σπέρνεις τον τρόμο
σε παρόμοια φάση εχθές ήμουν στον παράδρομο της εθνικής που πας για Πέτρου Ράλλη ή ευθεία για να βγεις πάλι στην Εθνική ή να πας στα village/mediamarkt/carrefour. 'Ημουν λοιπόν στο φανάρι της Ράλλη στη δεύτερη από δεξιά λωρίδα, η οποία έχει σήμανση και για δεξιά και για ευθεία. Εγώ όμως δε το ήξερα από πριν και 'έκλεινα' τους πίσω που ερχόντουσαν και ήθελαν να στρίψουν δεξιά. Παραυτά κανείς δε μου κόρναρε (ίσως έπρεπε να το βάλω στα απίθανα ), αναγνωρίσανε ότι είμαι σωστός. Εντάξει αν είχα χώρο θα έκανα πιο αριστερά/μπροστά να τους διευκολύνω αλλα είχα φορτηγά/λεωφορεία
Τα οποία βρίσκονταν παράνομα εκεί, γιατί για αυτούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά υπάρχουν δυο λωρίδες κι όχι 4444 που θέλουν να έχουν τα @@ που έρχονται και χώνονται ενοχλώντας και όσους περιμένουν κανονικά για να στρίψουν και όσους θέλουν να πάνε ευθεία. Το τι 'γαλλικά' ρίχνω κάθε φορά σε κάτι τέτοια @@ δε λέγεται.
Τα περισσότερα @@ δε είναι 'επαγγελματίες' -
Δεν ξέρω αν τον συγκεκριμένο τύπο τον λέμε ζώο ή κάτι ποιο βαρύ…
Έχουμε και λέμε στην εθνική Χανίων-Ρεθύμνου (λέμε και κανένα αστείο) κατά τις 9 το βράδυ και ενώ πηγαίναμε χαλαρά σε μια ευθεία (καβρο) ξαφνικά βλέπω τον μπροστά να πλακώνεται στα φρένα κάνω το ίδιο και βλέπω στην μέση της εθνικής έναν αστυνοβλακουλη με έναν κάδο δίπλα του να μας κάνει νόημα να στρίψουμε δεξιά σε παράκαμψη γιατί ήταν κλειστός ο δρόμος, τον οποίο μάλλον ο διοικητής του τον ενόχλησε εν ώρα καφέ και που να τρέχει τώρα να βάζει φωσφόριζε γιλέκα, να παίρνει κώνους να βάλει στο δρόμο, να πάρει κανέναν άλλο μαζί του να πάνε λίγα μέτρα πριν την παράκαμψη να έχουν έστω το αμάξι μ τους φάρους κάτι τέλος πάντων να μας προειδοποιεί ότι κάτι γίνετε, έκατσε όμορφα κ ωραία στην μέση της εθνικής πήρε κ τον κάδο (μην νιώσει μοναξιά ο τενεκές) και μας έκανε έκπληξη!!! -
Ο χρήστης illusion έγραψε:
εθνική Χανίων-Ρεθύμνου (λέμε και κανένα αστείο)Όσο λέγεται εθνική ο κατσικόδρομος Κορίνθου-Πατρών μια χαρά μπορούμε να λέμε εθνική μέχρι και τα δρομάκια της πίνδου...
έκατσε όμορφα κ ωραία στην μέση της εθνικής πήρε κ τον κάδο (μην νιώσει μοναξιά ο τενεκές) και μας έκανε έκπληξη!!!
Ποιον από τους 2 λες τενεκέ;
-
KOKKINO COROLLA 2 γενιες πριν, ΕΣΦΑΞΕ STOP στο Κατω Χαλανδρι, πισω απο την Porsche στην Εθνικης Αντιστασεως
Δυστυχως ειχα μολις παρκαρει, και δεν μπορουσα να τον ακολουθησω να δω που θα σταματησει
Μιλαμε για σφαξιμο στεγνο, κατευθειαν στο λαιμο, χωρις αναισθητικο
Περναω καθε μερα απο εκει, και πολλες φορες με την μοτοσυκλετα
Με επιασε κρυος ιδρωταςΠροσοχη παιδια, (ψιλο)ελεγχουμε σε ΚΑΘΕ στενο, χωρις να γινομαστε εκνευριστικοι για τους πισω, αλλα παντα ελεγχουμε
Κυκλοφορουν ΖΩΑ -
Ο χρήστης After έγραψε:
Κυκλοφορουν ΖΩΑΈεελα...
Εδώ σήμερα ένα γκολφάκι ανάβει αριστερό φλας και στρίβει δεξιά, στεγνά... -
Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής οδού
2 Φεβρουαρίου 2009, 13:36Χριστίνα Μυρτώ Σταθάκη
Ακούγεται απίστευτο κι όμως χτες νωρίς το πρωί μια κυρία κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού, δύο χιλιόμετρα πριν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με αντίθετη φορά!
Το πρώτο σοκ όταν αντικρίσαμε, κινούμενοι στην μεσαία λωρίδα του δρόμου, το ασημί Citroen να περνά αριστερά μας με μεγάλη ταχύτητα και αντίθετη φορά διαδέχτηκε το σοκ της κοπέλας στην Αστυνομία που καλέσαμε για να αναφέρουμε το συμβάν. Μας ρώτησε πολλές φορές για να βεβαιωθεί ότι είχε καταλάβει σωστά το απίστευτο γεγονός.
Αναρωτηθήκαμε, και αναρωτιόμαστε ακόμα, πώς είναι δυνατόν να μην κατάλαβε αυτή η γυναίκα κατεβαίνοντας κάποια από τις ράμπες εξόδου του δρόμου (που τις έκανε εισόδου) ότι κατευθυνόταν προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας;
Και ας υποθέσουμε ότι δεν το κατάλαβε. Όταν στο 49ο χλμ., δηλαδή στην μεγάλη ευθεία λίγο πριν την έξοδο προς τα τρία μεγάλα καταστήματα, αντίκρισε τουλάχιστον οκτώ αυτοκίνητα να κινούνται δίπλα της με αντίθετη φορά πάλι δεν κατάλαβε;
Θυμίζει το παλιό ανέκδοτο με αυτόν που άκουγε στο ραδιόφωνο ότι κάποιος κινείται ανάποδα στην Εθνική οδό και σχολίαζε ότι δεν είναι μόνο ένας αλλά εκατοντάδες…
Για την ιστορία, το κομμάτι του δρόμου που συνδέει το αεροδρόμιο με την Αττική Οδό δεν είναι τμήμα της Αττικής οδού, δεν ελέγχεται από κάμερες ασφαλείας και δεν θεωρείται στη πραγματικότητα αυτοκινητόδρομος. Είναι ένας απλός δρόμος γι’ αυτό έχει το ανόητο, στα μάτια μας, όριο των 50χλμ./ώρα στη μέση μιας τεράστιας ευθείας με στηθαίο που δεν έχει καμία διασταύρωση. Και συνήθως κάπου εκεί υπάρχει ραντάρ της τροχαίας…
-
Έχετε δει ποτέ κλήση για παράνομη στάθμευση σε όχημα κρατικής υπηρεσίας (αυτά με τις πορτοκαλί πινακίδες ΚΗΥ-ΧΧΧΧ); Χθες το βράδυ περπατούσα έξω από το Άλσος της Νέας Σμύρνης όπου τρία αυτοκίνητα ήταν ανεβασμένα πάνω στο πεζοδρόμιο. Πλησιάζοντας στο πρώτο είδα ότι υπήρχε κλήση στο παρμπρίζ του. Αμέσως μετά πρόσεξα τις πορτοκαλί πινακίδες του 2ου αυτοκινήτου και σκέφτηκα ότι αποκλείεται να έχει φάει κι αυτό κλήση. Όμως, πλησιάζοντας κι άλλο είδα και σε αυτό το ροζ χαρτάκι!
Την κλήση μάλλον την 'έριξε' δημοτικός αστυνομικός γιατί μέσα στο Άλσος σε εκείνο το σημείο σταθμεύουν τα οχήματα της δημοτικής αστυνομίας. Σχεδόν κάθε βράδυ που περνάω τα εκεί παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο έχουν κλήση. Πάντως, να πω την αλήθεια, υπάρχουν πολύ χειρότερα παρκαρίσματα στη Νέα Σμύρνη που κανένας δεν τιμωρεί (πχ. αυτό). Στο συγκεκριμένο σημείο τα αυτοκίνητα τουλάχιστον είχαν αφήσει χώρο > 1μ και μπορούσαν να περάσουν καροτσάκια, γέροι, παιδιά, κτλ*.
*: Εγώ ούτε έτσι θα πάρκαρα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............