Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    • 1
    • 2
    • 131
    • 132
    • 133
    • 134
    • 135
    • 191
    • 192
    • 133 / 192
    Περί αυτοκίνησης
    248
    3832
    20068
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      pasxos last edited by

1 λεπτο αργοτερα περασα κι εγω απο κει.. Δε με περιμενες γι αυτο την πατησες..αν ημουν εγω θα χα παρει και τηλεφωνο.. Τουλαχιστον ηταν καλο κομματι;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        a-viper7 last edited by

Ο χρήστης pasxos έγραψε:
        1 λεπτο αργοτερα περασα κι εγω απο κει.. Δε με περιμενες γι αυτο την πατησες..αν ημουν εγω θα χα παρει και τηλεφωνο.. Τουλαχιστον ηταν καλο κομματι;

Ρε μλκ, σου περιγράφω μια υστέρω και με ρωτάς αν είναι καλό κομμάτι; Πόσο απελπισμένος είσαι πια;

• P
          pasxos last edited by

Λιγοτερο απο σενα μαρη.. Νταξ εσυ εισαι και ζωομαγνητης οποτε δε μου κανει εντυπωση που συνεχεια βρισκεις ζωαδια στο δρομο..

• D
            dmitspan last edited by

Ο χρήστης pasxos έγραψε:
            Λιγοτερο απο σενα μαρη.. Νταξ εσυ εισαι και ζωομαγνητης οποτε δε μου κανει εντυπωση που συνεχεια βρισκεις λάδια στο δρομο..

ε βέβαια αφού βγαίνεις και σπέρνεις τον τρόμο

σε παρόμοια φάση εχθές ήμουν στον παράδρομο της εθνικής που πας για Πέτρου Ράλλη ή ευθεία για να βγεις πάλι στην Εθνική ή να πας στα village/mediamarkt/carrefour. 'Ημουν λοιπόν στο φανάρι της Ράλλη στη δεύτερη από δεξιά λωρίδα, η οποία έχει σήμανση και για δεξιά και για ευθεία. Εγώ όμως δε το ήξερα από πριν και 'έκλεινα' τους πίσω που ερχόντουσαν και ήθελαν να στρίψουν δεξιά. Παραυτά κανείς δε μου κόρναρε (ίσως έπρεπε να το βάλω στα απίθανα ), αναγνωρίσανε ότι είμαι σωστός. Εντάξει αν είχα χώρο θα έκανα πιο αριστερά/μπροστά να τους διευκολύνω αλλα είχα φορτηγά/λεωφορεία

• T
              tazio last edited by

Ο χρήστης dmitspan έγραψε:

Λιγοτερο απο σενα μαρη.. Νταξ εσυ εισαι και ζωομαγνητης οποτε δε μου κανει εντυπωση που συνεχεια βρισκεις λάδια στο δρομο..

ε βέβαια αφού βγαίνεις και σπέρνεις τον τρόμο

σε παρόμοια φάση εχθές ήμουν στον παράδρομο της εθνικής που πας για Πέτρου Ράλλη ή ευθεία για να βγεις πάλι στην Εθνική ή να πας στα village/mediamarkt/carrefour. 'Ημουν λοιπόν στο φανάρι της Ράλλη στη δεύτερη από δεξιά λωρίδα, η οποία έχει σήμανση και για δεξιά και για ευθεία. Εγώ όμως δε το ήξερα από πριν και 'έκλεινα' τους πίσω που ερχόντουσαν και ήθελαν να στρίψουν δεξιά. Παραυτά κανείς δε μου κόρναρε (ίσως έπρεπε να το βάλω στα απίθανα ), αναγνωρίσανε ότι είμαι σωστός. Εντάξει αν είχα χώρο θα έκανα πιο αριστερά/μπροστά να τους διευκολύνω αλλα είχα φορτηγά/λεωφορεία

Τα οποία βρίσκονταν παράνομα εκεί, γιατί για αυτούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά υπάρχουν δυο λωρίδες κι όχι 4444 που θέλουν να έχουν τα @@ που έρχονται και χώνονται ενοχλώντας και όσους περιμένουν κανονικά για να στρίψουν και όσους θέλουν να πάνε ευθεία. Το τι 'γαλλικά' ρίχνω κάθε φορά σε κάτι τέτοια @@ δε λέγεται.
              Τα περισσότερα @@ δε είναι 'επαγγελματίες'

• I
                illusion last edited by

Δεν ξέρω αν τον συγκεκριμένο τύπο τον λέμε ζώο ή κάτι ποιο βαρύ…
                Έχουμε και λέμε στην εθνική Χανίων-Ρεθύμνου (λέμε και κανένα αστείο) κατά τις 9 το βράδυ και ενώ πηγαίναμε χαλαρά σε μια ευθεία (καβρο) ξαφνικά βλέπω τον μπροστά να πλακώνεται στα φρένα κάνω το ίδιο και βλέπω στην μέση της εθνικής έναν αστυνοβλακουλη με έναν κάδο δίπλα του να μας κάνει νόημα να στρίψουμε δεξιά σε παράκαμψη γιατί ήταν κλειστός ο δρόμος, τον οποίο μάλλον ο διοικητής του τον ενόχλησε εν ώρα καφέ και που να τρέχει τώρα να βάζει φωσφόριζε γιλέκα, να παίρνει κώνους να βάλει στο δρόμο, να πάρει κανέναν άλλο μαζί του να πάνε λίγα μέτρα πριν την παράκαμψη να έχουν έστω το αμάξι μ τους φάρους κάτι τέλος πάντων να μας προειδοποιεί ότι κάτι γίνετε, έκατσε όμορφα κ ωραία στην μέση της εθνικής πήρε κ τον κάδο (μην νιώσει μοναξιά ο τενεκές) και μας έκανε έκπληξη!!!

• D
                  ddl449 last edited by

Ο χρήστης illusion έγραψε:
                  εθνική Χανίων-Ρεθύμνου (λέμε και κανένα αστείο)

Όσο λέγεται εθνική ο κατσικόδρομος Κορίνθου-Πατρών μια χαρά μπορούμε να λέμε εθνική μέχρι και τα δρομάκια της πίνδου...

έκατσε όμορφα κ ωραία στην μέση της εθνικής πήρε κ τον κάδο (μην νιώσει μοναξιά ο τενεκές) και μας έκανε έκπληξη!!!

Ποιον από τους 2 λες τενεκέ;

• A
                    after last edited by

KOKKINO COROLLA 2 γενιες πριν, ΕΣΦΑΞΕ STOP στο Κατω Χαλανδρι, πισω απο την Porsche στην Εθνικης Αντιστασεως
                    Δυστυχως ειχα μολις παρκαρει, και δεν μπορουσα να τον ακολουθησω να δω που θα σταματησει
                    Μιλαμε για σφαξιμο στεγνο, κατευθειαν στο λαιμο, χωρις αναισθητικο
                    Περναω καθε μερα απο εκει, και πολλες φορες με την μοτοσυκλετα
                    Με επιασε κρυος ιδρωτας

Προσοχη παιδια, (ψιλο)ελεγχουμε σε ΚΑΘΕ στενο, χωρις να γινομαστε εκνευριστικοι για τους πισω, αλλα παντα ελεγχουμε
                    Κυκλοφορουν ΖΩΑ

• D
                      ddl449 last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:
                      Κυκλοφορουν ΖΩΑ

Έεελα...
                      Εδώ σήμερα ένα γκολφάκι ανάβει αριστερό φλας και στρίβει δεξιά, στεγνά...

• L
                        lokatzis last edited by

Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής οδού
                        2 Φεβρουαρίου 2009, 13:36

Χριστίνα Μυρτώ Σταθάκη

Ακούγεται απίστευτο κι όμως χτες νωρίς το πρωί μια κυρία κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού, δύο χιλιόμετρα πριν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με αντίθετη φορά!

Το πρώτο σοκ όταν αντικρίσαμε, κινούμενοι στην μεσαία λωρίδα του δρόμου, το ασημί Citroen να περνά αριστερά μας με μεγάλη ταχύτητα και αντίθετη φορά διαδέχτηκε το σοκ της κοπέλας στην Αστυνομία που καλέσαμε για να αναφέρουμε το συμβάν. Μας ρώτησε πολλές φορές για να βεβαιωθεί ότι είχε καταλάβει σωστά το απίστευτο γεγονός.

Αναρωτηθήκαμε, και αναρωτιόμαστε ακόμα, πώς είναι δυνατόν να μην κατάλαβε αυτή η γυναίκα κατεβαίνοντας κάποια από τις ράμπες εξόδου του δρόμου (που τις έκανε εισόδου) ότι κατευθυνόταν προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας;

Και ας υποθέσουμε ότι δεν το κατάλαβε. Όταν στο 49ο χλμ., δηλαδή στην μεγάλη ευθεία λίγο πριν την έξοδο προς τα τρία μεγάλα καταστήματα, αντίκρισε τουλάχιστον οκτώ αυτοκίνητα να κινούνται δίπλα της με αντίθετη φορά πάλι δεν κατάλαβε;

Θυμίζει το παλιό ανέκδοτο με αυτόν που άκουγε στο ραδιόφωνο ότι κάποιος κινείται ανάποδα στην Εθνική οδό και σχολίαζε ότι δεν είναι μόνο ένας αλλά εκατοντάδες…

Για την ιστορία, το κομμάτι του δρόμου που συνδέει το αεροδρόμιο με την Αττική Οδό δεν είναι τμήμα της Αττικής οδού, δεν ελέγχεται από κάμερες ασφαλείας και δεν θεωρείται στη πραγματικότητα αυτοκινητόδρομος. Είναι ένας απλός δρόμος γι’ αυτό έχει το ανόητο, στα μάτια μας, όριο των 50χλμ./ώρα στη μέση μιας τεράστιας ευθείας με στηθαίο που δεν έχει καμία διασταύρωση. Και συνήθως κάπου εκεί υπάρχει ραντάρ της τροχαίας…

• L
                          lokatzis last edited by

Έχετε δει ποτέ κλήση για παράνομη στάθμευση σε όχημα κρατικής υπηρεσίας (αυτά με τις πορτοκαλί πινακίδες ΚΗΥ-ΧΧΧΧ); Χθες το βράδυ περπατούσα έξω από το Άλσος της Νέας Σμύρνης όπου τρία αυτοκίνητα ήταν ανεβασμένα πάνω στο πεζοδρόμιο. Πλησιάζοντας στο πρώτο είδα ότι υπήρχε κλήση στο παρμπρίζ του. Αμέσως μετά πρόσεξα τις πορτοκαλί πινακίδες του 2ου αυτοκινήτου και σκέφτηκα ότι αποκλείεται να έχει φάει κι αυτό κλήση. Όμως, πλησιάζοντας κι άλλο είδα και σε αυτό το ροζ χαρτάκι!

Την κλήση μάλλον την 'έριξε' δημοτικός αστυνομικός γιατί μέσα στο Άλσος σε εκείνο το σημείο σταθμεύουν τα οχήματα της δημοτικής αστυνομίας. Σχεδόν κάθε βράδυ που περνάω τα εκεί παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο έχουν κλήση. Πάντως, να πω την αλήθεια, υπάρχουν πολύ χειρότερα παρκαρίσματα στη Νέα Σμύρνη που κανένας δεν τιμωρεί (πχ. αυτό). Στο συγκεκριμένο σημείο τα αυτοκίνητα τουλάχιστον είχαν αφήσει χώρο > 1μ και μπορούσαν να περάσουν καροτσάκια, γέροι, παιδιά, κτλ*.

*: Εγώ ούτε έτσι θα πάρκαρα.

• K
                            kavoyras last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
                            Την κλήση μάλλον την 'έριξε' δημοτικός αστυνομικός γιατί μέσα στο Άλσος σε εκείνο το σημείο σταθμεύουν τα οχήματα της δημοτικής αστυνομίας.

Λες να τους έπιασε κρίση συνείδησης?
                            Και πες ότι τους έπιασε...Μα όσο βλάκας μπορεί να είναι ένας δημοτικός(?) αστυνομικός για να γράψει ποιούς?Τους συναδέλφους του (που αυτοί με τη σειρά τους μπορούν πιο εύκολα να ζητήσουν επανεξέταση και διαγραφεί η κλήση και να την πληρώσει μετά και από πάνω αφού φαίνεται ποιός έκοψε την κλήση...όνομα και επώνυμο)?

Δε λέω ότι είναι το σωστό (και το τονίζω)...Αλλά γενικά οι μπάτσοι (δημοτικοί ή μη) όσο καλοί και ενωμένοι δείχνουν σε μας ότι είναι μεταξύ τους, αν κάποιος από όλους κάνει το σωστό κάποια στιγμή και έχει το θράσος ( ) και γράψει συνάδελφο, μόνο που δεν θα κάτσουν να τον πετροβολήσουν...για να μην αναφερθώ σε (τυχαίες) δυσμενείς μεταθέσεις αν τύχει και γράψει και αμάξι διοικητή (ή και πιο υψηλά ιστάμενου) . .
                            Πραγματικά απορώ κάποιες φορές...

• L
                              lokatzis last edited by

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι θα δεινοπαθήσει αν την έκοψε στο 'λάθος' κρατικό λειτουργό. Πάντως, δυσμενής μετάθεση σε δημοτικό αστυνομικό δε νομίζω να γίνεται γιατί ανήκει στο προσωπικό συγκεκριμένου δήμου

• K
                                kavoyras last edited by

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι θα δεινοπαθήσει αν την έκοψε στο 'λάθος' κρατικό λειτουργό. Πάντως, δυσμενής μετάθεση σε δημοτικό αστυνομικό δε νομίζω να γίνεται γιατί ανήκει στο προσωπικό συγκεκριμένου δήμου

Τη δυσμενή μετάθεση την ανέφερα γιατί όπως είπες κι εσύ, απλά δεν ξέρουμε αν ήταν δημοτικός αστυνομικός και όχι 'κανονικός'.
                                Εντάξει...αν είναι και δημοτικός αστυνομικός?Ακόμα καλύτερα...ή σου βρίσκουν 'επι τόπου' έναν καλό λόγο απόλυσης-διακοπή της σύμβασης ή 'τυχαία' στην επόμενη ανανέωση (εξετάστηκαν προσεκτικά όλα τα στοιχεία τα δεδομένα της προηγούμενης περιόδου και τα κονδύλια που είναι διαθέσιμα και αποφασίστηκε ότι) ο δήμος χρειάζεται 1 δημοτικό αστυνομικό λιγότερο... Τόσο απλά.
                                (και στην περίπτωση του δημοτικού αστυνομικού τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα γιατί αυτός ο άνθρωπος θα χάσει τη δουλειά του και θα μείνει άνεργος. )

Ξαναλέω ότι εγώ λυπάμαι όχι επειδή κόπηκαν κλήσεις (που καλά τους κάνανε γιατί έχουν αρχίσει όλοι όσοι έχουν κρατικά αμάξια τους τραμπουκισμούς όσο αναφορά την οδήγηση και κυρίως το παρκάρισμα ), αλλά επειδή αυτός που έκανε το σωστό, θα την πληρώσει κι από πάνω χωρίς καν να είναι σίγουρο ότι η προσπάθειά του τουλάχιστον θα πιάσει τόπο (πχ θυσία για το κοινό καλό, κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή κ.ο.κ.)...

• L
                                  lokatzis last edited by

Ο οδηγός της σκούρας BMW με πινακίδα ΙΝ*-74** κέρδισε επάξια μια θέση στο παρόν θέμα. Κατά τις 6+ σήμερα το απόγευμα κατέβαινα τον Κηφισό και τον πέτυχα μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα. 4-5 δευτερόλεπτα αφού τον έφθασα συνειδητοποίησα ότι μπροστά του υπάρχει το απόλυτο κενό (καμιά 100+μ από το επόμενο αυτοκίνητο). Έβγαλα φλας και περίμενα υπομονετικά περίπου μισό λεπτό. Στο διάστημα αυτό δεν προσπεράσαμε ούτε καν πλησιάσαμε κάποιο αυτοκίνητο της μεσαίας λωρίδας. Αφού είδα ότι δεν καταλαβαίνει, του έπαιξα φώτα. Τίποτα. Στο μεταξύ άρχισαν να μας προσπερνούν από δεξιά αυτοκίνητα. Ξανάπαιξα φώτα 6-7 φορές με διαλείμματα κάποιων δευτερολέπτων. Πάλι τίποτα Αφού για 15-20 δευτερόλεπτα ακόμα του έπαιξα φώτα ασταμάτητα και είδα ότι δε συγκινήθηκε, τον προσπέρασα κι εγώ από δεξιά και συνέχισα το δρόμο μου.

• A
                                    after last edited by

Ο οδηγός της σκούρας BMW με πινακίδα ΙΝ*-74** κέρδισε επάξια μια θέση στο παρόν θέμα. Κατά τις 6+ σήμερα το απόγευμα κατέβαινα τον Κηφισό και τον πέτυχα μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα. 4-5 δευτερόλεπτα αφού τον έφθασα συνειδητοποίησα ότι μπροστά του υπάρχει το απόλυτο κενό (καμιά 100+μ από το επόμενο αυτοκίνητο). Έβγαλα φλας και περίμενα υπομονετικά περίπου μισό λεπτό. Στο διάστημα αυτό δεν προσπεράσαμε ούτε καν πλησιάσαμε κάποιο αυτοκίνητο της μεσαίας λωρίδας. Αφού είδα ότι δεν καταλαβαίνει, του έπαιξα φώτα. Τίποτα. Στο μεταξύ άρχισαν να μας προσπερνούν από δεξιά αυτοκίνητα. Ξανάπαιξα φώτα 6-7 φορές με διαλείμματα κάποιων δευτερολέπτων. Πάλι τίποτα Αφού για 15-20 δευτερόλεπτα ακόμα του έπαιξα φώτα ασταμάτητα και είδα ότι δε συγκινήθηκε, τον προσπέρασα κι εγώ από δεξιά και συνέχισα το δρόμο μου.

Δεν ειδε το φλας
                                    Δεν ειδε τα φωτα
                                    Δεν ειδε ουτε εσενα
                                    Ουτε καταλαβαινε που ητανε
                                    Ουτε ηξερε σε ποια λωριδα οδηγουσε
                                    Δεν ξερει καν τι ειναι λωριδα
                                    Αυτες οι ασπρες γραμμες κατω ειναι μαλλον απο την Ολυμπιαδα
                                    Δεν σε ειδε καν ουτε οταν περασες απο δεξια

Οπως παραπανω, σκεφτονται το 85% των Ελληνων οδηγων

Φιλος μου με 1000αρα on-off μηχανη, κινουνταν στην αριστερη λωριδα μεγαλου δρομου, και μολις που απεφυγε καποιον που εκανε αριστερα απο την δεξια λωριδα
                                    Ευτυχως τον ειδε και ανοιξε το γκαζι, ωστε να τον αποφυγει
                                    Στο φαναρι πιο κατω, ηρεμα, του ζητησε να του εξηγησει αν καταλαβε τι εκανε
                                    Η απαντηση, με υφος, ηταν η εξης:
                                    ''Τα μοτοποδηλατα απαγορευονται στην αριστερη λωριδα, να μην ησουν εκει''

Πειτε μου εσεις τι θα κανατε στην παραπανω περιπτωση?
                                    Ο φιλος μου απλα εφυγε, βλεποντας οτι εχει να κανει με εναν ''παιγμενο''(τωρα το εχει μετανοιωσει)

• Z
                                      zorz last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:

Ο φιλος μου απλα εφυγε, βλεποντας οτι εχει να κανει με εναν ''παιγμενο''(τωρα το εχει μετανοιωσει)

Μου έχει τύχει κάτι ανάλογο -σε πιο μικρές ταχύτητες-, ο οδηγός ήταν απρόσεκτος και έκοψε αριστερά χωρίς να κοιτάξει. Μάντεψα έγκαιρα τι θα έκανε οπότε του άφησα χώρο και δεν συνέβη τίποτα. Μόλις αντιλήφηκε τι έκανε, γύρισε τρομαγμένος και ζήτησε συγνώμη οπότε δεν έδωσα συνέχεια.
                                      Η συμπεριφορά 'φωνάζει ο κλέφτης' όμως μου ανάβει τα λαμπάκια. Αν άρχιζε να πουλάει τρέλα και ειρωνία, ομολογώ ότι θα έμπαινα στον πειρασμό να του αφήσω κανένα αυτόγραφο από κέβλαρ στη μούρη...

• L
                                        lokatzis last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:
                                        ...

Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να αντιδράσω γιατί θα είχα μείνει μ@λ@κ@ς. Πάντως, κατά τη γνώμη μου υπάρχουν οι εξής εναλλακτικές:
                                        (α) δεν κάνεις τίποτα
                                        (β) αναφέρεις όσα 'γαλλικά' έχεις μάθει όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους
                                        (γ) 'παίζεις' ξύλο (πέρα από τους γνωστούς λόγους, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε το συνιστώ γιατί ο άνθρωπος δεν είναι καθίκι, μ@λ@κ@ς, κτλ, απλά είναι ΒΛΑΚΑΣ)
                                        (δ) αν έχεις πολύ όρεξη να ασχοληθείς, τηλεφωνείς στο 100, λες και μερικές σάλτσες παραπάνω (κάνει επικίνδυνες σφήνες, παραλίγο να τρακάρει 3-4 φορές, οδηγάει σα μεθυσμένος, κτλ) και ελπίζεις ότι θα τον σταματήσουν παρακάτω και θα βρουν κάτι για να τον γράψουν. Αν έχεις ακόμα περισσότερη όρεξη, παρακολουθείς από μακριά και αφού τον γράψουν, περνάς με σούζα (πλάκα κάνω) και του λες ότι εσύ τους ειδοποίησες.

Προσωπικά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον θα υιοθετούσα είτε το (α) είτε το (β) γιατί δεν έχω ΤΟΣΗ υπομονή για να ασχοληθώ με έναν ΗΛΙΘΙΟ.

• V
                                          v-silis last edited by

του λες: μισό λεπτό
                                          βγάζεις το κινητό απο την τσέπη και τον βάζεις να το ξαναπει για να το ηχογραφήσεις!!

• D
                                            ddl449 last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:
                                            Φιλος μου με 1000αρα on-off μηχανη, κινουνταν στην αριστερη λωριδα μεγαλου δρομου, και μολις που απεφυγε καποιον που εκανε αριστερα απο την δεξια λωριδα
                                            Ευτυχως τον ειδε και ανοιξε το γκαζι, ωστε να τον αποφυγει
                                            Στο φαναρι πιο κατω, ηρεμα, του ζητησε να του εξηγησει αν καταλαβε τι εκανε
                                            Η απαντηση, με υφος, ηταν η εξης:
                                            ''Τα μοτοποδηλατα απαγορευονται στην αριστερη λωριδα, να μην ησουν εκει''

Όχι ρε φίλε (!) δηλαδή...
                                            Άμα κάποιος είναι αυτός που κάνει 0-100 για πλάκα και μπορεί να τρέχει όσο αριστερά θέλει με κάθε δικαίωμα είναι οι μηχανές!!
                                            Πωπω το ζώο...

Επιλογές αντίδρασης:
                                            1)Σηκώνεσαι και φεύγεις: 'οι ηλίθιοι είναι αήττητοι'
                                            2)Τον αγριοκοιτάς με μάτι serial/pscycho killer και του λες: 'Σου φαίνεται για 50άρι γουρουνοκέφαλε;'
                                            3)Πας λίγο μπροστά κάνεις επιτόπου και με το enduro σου το καβαλάς το καπό (όσο πιο χαμηλό τόσο καλύτερα)
                                            4)Κατεβαίνεις ήρεμα από την μηχανή, πλησιάζεις το τζάμι και του σκας κουτουλιά με το κράνος. Αν το έχει ανοιχτό στο πίσω. Αν φοράς γάντια με σίδερα στις κλειδώσεις του σπας τον καθρέφτη.
                                            5)Κρατάς πινακίδες, φωνάζεις τους φίλους σου κάφρους μηχανόβιους, τον βρίσκετε και μετά από 2-3 μέρες και του κάνετε λαμπόγιαλο το αμάξι.
                                            6)Άμα έχει καλό αμάξι τον προκαλείς σε κόντρα με στοίχημα ο χαμένος θα φωνάζει με κατεβασμένα τα βρακιά: 'Eίμαι το πουτανάκι σου'

Προσωπικά εγώ θα επέλεγα ή το 1 ή το 4 ανάλογα με την διάθεση.

Πωπω φίλε τι ζώα...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 131
                                            • 132
                                            • 133
                                            • 134
                                            • 135
                                            • 191