-
Συνέχεια από εδώ...
-
Συνέχεια από εδώ...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και τι να τους κάνεις ρε γαμώτο Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι. Σκέφτηκα να της σκάσω κανα λάστιχο να μην μπορεί να φύγει μέχρι να έρθει αστυνομία αλλά δεν είχα τπτ αιχμηρό μαζί
Δεν είναι ηλίθιοι, ανήθικοι είναι. Γράφουν όλη την υπόλοιπη κοινωνία στα @@ τους και όσο παραμένουν ατιμώρητοι, αποθρασύνονται ακόμα περισσότερο...
+1.000. ... .000
Και άστην μετά όταν την σταματήσουν με τα (απάτσι) τα ελικόπτερα να την περάσουν και μία κολονοσκόπηση μπας και βρουνε όπλα/'σκόνη'. Ας δουμε τότε πόσο αδιάφορο θα είναι το κτήνος, όταν το γαντοφορεμένο χέρι του μπάτσου που θα έχει μπει από πίσω θα τις χαιδεύει πλέον τις αμυγδαλές και θα της ζητάει να σφυρίξει σε τόνο λα μείζονα.
γκρρρρ
Wagner?
κ εγω την ιδια απορεια εχω..... Λες;;;;;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Απο τοτε που ανοιξε το Παρκιγκ στο σταθμο μετρο Συγγρου-ΦΙΞ, συνηθως παραταω το αμαξι εκει και παω με το μετρο κεντρο.
ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!Κι άλλος μου το ανέφερε χθες που συζητούσαμε... (ντράπηκα να ρωτήσω )
Που έχει είσοδο αυτό?
Επίσης τι παίζει από τιμές?Οταν απεργουν τα ταξι, το κεντρο δεν εχει μποτηλιαρισματα και δεν εχει κινηση.....
Πες ρε συ και εδώ (στο σπίτι μου) θέλουν να με βγάλουν τρελό!!
('μα όλοι αυτοί που θα παίρνανε ταξί, παίρνουν αμάξι, οπότε έρχεται μία η άλλη')Μιλαω για το parking του σταθμου μετρο Συγγρου-Φιξ
Η εισοδος ειναι επι της Συγγρου, μετα το κτηριο ΦΙΞ και λιγο πριν το σταθμο ΜΕΤΡΟ
Μπαινεις για λιγο δακτυλιο, αλλα δεν εχεις προβλημα. Οσες φορες με σταματησαν εκει και τους ειπα οτι παω να παρκαρω δεν μου ειπαν τιποτα.
(Α Δακτυλιος και Β Εισοδος Παρκιγκ)
Τιμες δεν θυμαμαι, αλλα αν εχεις εισητηριο Μετρο, εχεις πολυ καλη εκπτωση!
Κ απ οσο θυμαμαι, πληρωνω συνηθως 3~4ΕυΤο θεμα με τα ταξι ειναι πολυ απλο.
Μπαινουν στο κεντρο αδεια, κινουντε στο κεντρο αδεια και χωρις λογο, κινουντε με την ελαχιστη δυνατη ταχυτητα, για να προλαβουν να μαζεψουν πελατες, μπαινουν στις λεωφορειολωριδες και επιβαρυνουν την ομαλη κινηση των αλλων οχηματων και των ΜΜΜ.Η ατακα 'μα όλοι αυτοί που θα παίρνανε ταξί, παίρνουν αμάξι, οπότε έρχεται μία η άλλη' δεν στεκει!
Ταξι παιρνουν οσοι ΔΕΝ εχουν αυτοκινητο!
Δεν καταλαβαινω γιατι να χω το αμαξι στο γκαραζ και να παρω ταξι;;; Αυτο ειναι Μαζοχισμος!! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν ταξί->απεργία, τότε μποτιλιάρισμα->0.
+1
Δεν ξέρεις όμως τι θα γίνει αν δεν κυκλοφορούν ταρίφες για 2-3 εβδομάδες.Να απαγορευθούν τα ταξί για 2 βδομάδες δοκιμαστικά;
Οχι.... Εχω κατι καλυτερο κατα νου.
Α - ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!
Β - Σε περιπτωση συγκρουσης ΙΧ με ταξι υπαιτιος θα βγαινει παντα το ταξι.... -
Ο χρήστης ioannism έγραψε:
Συνάντησα πολλά ζώα σήμερα στην οδό Μητροπόλεως στο Μαρούσι. Η συγκεκριμένη οδός έχει σήμανση πεζόδρομου (το γράφει και ολογράφως). Δυστυχώς η πλειονότητα των οδηγών αγνοεί τα σήματα και μπαίνει στον πεζόδρομο. Σήμερα ρωτώντας τους οδηγούς γιατί το κάνουν αυτό πήρα μεταξύ άλλων την απάντηση: «δεν βλέπω καμία απαγόρευση». Δυστυχώς το μικρό μυαλό μου δεν το χωράει αυτό. **Έχω σκοπό να οργανώσω μία μικρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του δρόμου (αφού ενημερώσω την δημοτική αρχή). **Όποιος ενδιαφέρεται ας γράψει εδώ....
Γιατί να κλείσεις το δρόμο και να δημιουργήσεις κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Κηφισίας; Δε φταίνε οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου. Κάλεσε την αστυνομία (ή ακόμα καλύτερα κάνε μια αναφορά του θέματος στο οικείο αστυνομικό τμήμα) να διώχνει ή να γράφει όσους παραβιάζουν τον πεζόδρομο χωρίς να έχουν άδεια.
-
Υ.Γ.: Τι να κάνω με μία γειτόνισσα που θεωρεί ότι είναι εξυπνότερη από τους υπόλοιπους και αφήνει ένα μηχανάκι παράλληλα στο πεζοδρόμιο καταλαμβάνοντας μία θέση για να την βρίσκει όταν επιστρέφει η κόρη της.
Το κανει και μενα ενας γειτονας και αν το βλεπω παρκαρω το παπι κολλητα, οποτε και να το παρει δεν χωραει να παρκαρει αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δλδ οσοι θελουν να παρουν ταξι απο κεντρο τι θα κανουν? Θα περπατησουν μεχρι τα προαστεια?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το κανει και μενα ενας γειτονας και αν το βλεπω παρκαρω το παπι κολλητα, οποτε και να το παρει δεν χωραει να παρκαρει αυτοκινητο!χαχαχα...γαμάτος!!!
Μόνο έτσι βάζουν μυαλό μερικοί.... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δλδ οσοι θελουν να παρουν ταξι απο κεντρο τι θα κανουν? Θα περπατησουν μεχρι τα προαστεια?
Προφανώς όχι. Θα πάρουν κάποιο που μπήκε με κούρσα στο κέντρο. Ή θα πάρουν το μετρό για παραέξω.
-
Θα παρακαλάνε οι ταρίφες να σε κατεβάσουν στο κέντρο.
-
Υ.Γ.: Τι να κάνω με μία γειτόνισσα που θεωρεί ότι είναι εξυπνότερη από τους υπόλοιπους και αφήνει ένα μηχανάκι παράλληλα στο πεζοδρόμιο καταλαμβάνοντας μία θέση για να την βρίσκει όταν επιστρέφει η κόρη της.Το ζήτημα αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του ότι το 'νόμιμο' και το 'λογικό-ωφέλιμο' δεν αλληλοσχετίζονται 1:1.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα παρακαλάνε οι ταρίφες να σε κατεβάσουν στο κέντρο.-Υμηττου στο Παγκρατι παρακαλω.
-Να σας πεταξω Ευαγγελισμο στη Ρηγιλλης;; κοντα ειναι!! -
Αρκετά ζώα σήμερα γυρνώντας από Χαλκιδική. 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση, η αριστερή να είναι full από αμάξια και η δεξιά πάνω απο το 50% άδεια. Και βάβαια η έξυπνοι που προσπερνούσαν απο την ΛΕΑ...
Ευτυχώς που έφυγα γύρω στις 16:00 και έκανα μόνο μία ώρα και 15 λεπτά για Θεσ/νίκη. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται τώρα...
-
Πριν λίγη ώρα .......... (Παρακαλώ συμπληρώστε τη λέξη που θέλετε) με BMW παραβιάζει στοπ και παραλίγο να κτυπήσει ένα Nissan micra.
Του λέει ο οδηγός του Nissan, 'έχεις στοπ δε το βλέπεις;'
Και η απάντηση. 'Σιγά ρε μ@λ@κ@ μη πήρα BMW για να σταματάω στα στοπ' και έφυγε.Αυτό θα πει ποιότητα πολίτη Ευρωπαϊκής χώρας.
-
Ε μα πήρε BMW ο μαλάκας! Σε STOP θα σταματάει τώρα?!?! Α ρε #$%στη μου, κάτι τέτοιοι με κάνουν να θέλω να αλλάξω αμαξι!!
-
Πρόσφατα περίμενα πεζός για κανα 20λεπτο στο κέντρο, οδός Περικλέους διασταύρωση με Λέκκα.
Παίζει να είδα 100 παραβάσεις.
1ον τα μηχανάκια που πηγαίνουν ανάποδα την περικλέους με απαιτήσεις και
2ον η οδός Λέκκα που σύμφωνα με τις πινακίδες είναι πεζόδρομος- εκτός λεωφορείων & οχημάτων τροφοδοσίας. Οι πινακίδες εκεί δεν έχουν λόγο ύπαρξης, κανένα κεφάλι δεν κάνει την παραμικρή-υποσυνείδητη έστω- κίνηση να τις κοιτάξει.1 μπάτσος να στηθεί εκεί, με έναν πάκο μπλοκάκια, μπορεί να κατεβάσει τον πληθωρισμό κατα 1 δεκαδική μονάδα/ημέρα.
-
Μακαρι καποια στιγμη να απαντησει καποιος στη μανα του:
Σιγα μη πηρα Scania για να σταματαω στα στοπ των αλλωνων.. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Συνάντησα πολλά ζώα σήμερα στην οδό Μητροπόλεως στο Μαρούσι. Η συγκεκριμένη οδός έχει σήμανση πεζόδρομου (το γράφει και ολογράφως). Δυστυχώς η πλειονότητα των οδηγών αγνοεί τα σήματα και μπαίνει στον πεζόδρομο. Σήμερα ρωτώντας τους οδηγούς γιατί το κάνουν αυτό πήρα μεταξύ άλλων την απάντηση: «δεν βλέπω καμία απαγόρευση». Δυστυχώς το μικρό μυαλό μου δεν το χωράει αυτό. **Έχω σκοπό να οργανώσω μία μικρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του δρόμου (αφού ενημερώσω την δημοτική αρχή). **Όποιος ενδιαφέρεται ας γράψει εδώ.
...
Γιατί να κλείσεις το δρόμο και να δημιουργήσεις κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Κηφισίας; Δε φταίνε οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου. Κάλεσε την αστυνομία (ή ακόμα καλύτερα κάνε μια αναφορά του θέματος στο οικείο αστυνομικό τμήμα) να διώχνει ή να γράφει όσους παραβιάζουν τον πεζόδρομο χωρίς να έχουν άδεια.
Η Μητροπόλεως σύμφωνα με τον προηγούμενο σχεδιασμό είχε πεζοδρομηθεί σε όλο της το μήκος. Σύμφωνα με τη νέα συγκοινωνιακή μελέτη δόθηκε στην κυκλοφορία το αρχικό κομμάτι μέχρι και την πρώτη κάθετη οδό (Κοιμήσεως Θεοτόκου ) έτσι ώστε να δημιουργηθεί η «ανατολική είσοδος» του εμπορικού κέντρου (αφαιρέθηκε η σήμανση του πεζόδρομου στο τμήμα αυτό). Το υπόλοιπο κομμάτι παρέμεινε πεζόδρομος (φυσικά με την αντίστοιχη σήμανση). Τοποθετήθηκαν μπάρες που δυστυχώς είναι κατεβασμένες μόνο τις ώρες που μπορούν να τις εποπτεύουν οι δημοτικοί αστυνομικοί. Η νέα μελέτη προβλέπει ότι οι κινήσεις των οδηγών που εισέρχονται στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου από αυτήν (απέναντι από την Πεντέλης στο Γερμανό) και κατευθύνονται προς τον σταθμό του ηλεκτρικού εξυπηρετούνται από τις παράλληλες οδούς της Μητροπόλεως (Βασ. Σοφίας και Αναβρύτων). Για αυτό το λόγο άλλωστε άλλαξε και η φορά των δρόμων (Κοιμήσεως Θεοτόκου )και τοποθετήθηκε σήμανση.
Όπως είναι φανερό από τα παραπάνω δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα γιατί πολύ απλά αυτό προβλέπεται από την κυκλοφοριακή μελέτη και αυτή η κατάσταση ισχύει όταν οι μπάρες είναι κατεβασμένες.
Πιστεύει ότι θα έρθει η αστυνομία να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν το κάνει μόνη της θα το κάνει αφού της το πουν οι πολίτες. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Θα παρουν καποιο ταξι που εφερε καποιον στο κεντρο η θα παρουν τα ΜΜΜ να πανε μεχρι καποια πιατσα ταξι
Π.Χ. Μετρο μεχρι Δαφνη, Αγ.Δημητριο, Φιξ....
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............