Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    • 1
    • 2
    • 93
    • 94
    • 95
    • 96
    • 97
    • 191
    • 192
    • 95 / 192
    Περί αυτοκίνησης
    248
    3832
    19701
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      ginogsm last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:
      Τυπικά μπορεί να μην είναι ζώο ο ομάρ, αλλά 'ηθικά' είναι μεγάλος μ@λάκας. Θα μπορούσε πολύ απλά να διευκολύνει τον μπροστινό του, θα του έπεφτε η μύτη; Ειδικά η επιτάχυνση είναι μεγάλη ηλιθιότητα.

Για τα δικά μου μέτρα πάντα, που προσπαθώ να διευκολύνω όσο μπορώ.

Λέω :

Μπορεί να μην τους είδε.
      Μπορεί να ήθελε απλώς να επιταχύνει ανεξαρτήτως της πρόθεσης ( αυτό δείχνει το φλας και μόνο ) να αλλάξει λωρίδα ο συνφορουμίτης και ο άλλος.
      Μπορεί , που είναι ίσως και το πιο πιθανό , να ήθελε να τους διευκολύνει βάζοντάς τους πίσω του προκειμένου και αυτός να μην φρενάρει ( αφού αποδείχθηκε ότι ήθελε να πάει ευθεία ) και οι άνθρωποι να ακολουθήσουν την τροχιά προς την έξοδο χωρίς να σκέφτονται τον ομάρ.Λέω ότι είναι το πιο πιθανό διότι δεν αντελήφθει το παιχνίδι που του έπαιξε ο συνφορουμίτης και κλείστηκε πίσω από το λεωφωρείο.Άρα , λέω , δεν είχε κακή πρόθεση.

Δεν καταλαβαίνω τέλος πως κάποιος είναι σύννομος σε κάτι τόσο σημαντικό όσο η οδήγηση αλλά παράλληλα είναι ηθικά μ@λ@κας....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        dpolal last edited by

Για να τα δούμε και σχηματικά τα πράματα.

Αρχή φάσης:
        1o όχημα---->Δ
        εγώ---------->Δ
        ταξί------------>Δ
        Το ταξί επιτάχυνε χωρίς φλάς με πρόθεση μάλλον να κατέβει την Συγγρού.
        Έχει ξεκινήσει ποιό πίσω από εμάς αφού ΔΕΝ τον περάσαμε και απαγορεύεται η από δεξιά προσπέραση που πάει να κάνει.
        Λόγο του ότι είναι η Συγγρού και είχε σχετικά αραιή κίνηση μάλλον δεν μας πιάνει και «η κίνηση σε στοίχους» για να τον δικαιολογήσει.

1η σκηνή
        1o όχημα---->Δ
        εγώ---------->Δ Δ D
        1o όχημα---->Δ
        εγώ---------->Δ Δ Δ (κινείται ευθεία στην δεξιά λωρίδα)
        εγώ---------->Δ -----> (στρίβω μπροστά από το λεωφορείο κα ιβγαίνωβ στην έξοδο)
        Λεωφορείο----->D
        ταξί ------------>Δ

Αν δεν μας είχε δεί εξαρχής θα έλεγα οκ, αλλά ο τρόπος που επιτάχυνε και που μετά κινούνταν δίπλα μου δείχνει το αντίθετο. (κλασσικό ελληνικό κλείσιμο δηλαδή)

Την επόμενη φορά θα φροντίσω να έχω και video...

• M
          mjacob last edited by

Ο χρήστης dpolal έγραψε:
          [...]Ξαναλέω λοιπόν ότι ΚΑΙ εγώ που με τον τρόπο μου ανταπέδωσα το κλείσιμο θεωρώ τον εαυτό μου ζώο.
          ΟΜΩΣ προκλήθηκα, ΠΟΤΕ δεν θα έκλεινα τον άλλον με αυτόν τον τρόπο, ΠΟΤΕ δεν το κάνω και αποφεύγω πάντα να δημιουργώ καταστάσεις (στο μέτρο του δυνατού)...

Ναι, κατάλαβα πως ξεκίνησε. Γράφεις όμως ότι ΠΟΤΕ δεν θα έκλεινες κάποιον.
          Αν δεν επιτάχυνε, και έμπαινες εσύ ακριβώς μπροστά του και μετά πάταγες φρένο για να στρίψεις, δεν θα τον είχες κλείσει δλδ; Εγώ, π.χ., θα εκνευριζόμουνα αν κάποιος χωνόταν μπροστά μου, μόνο και μόνο για να κόψει στα καπάκια για να στρίψει σε κάποιο στενό. Δεν θα μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν επιβράδυνε για να μπει πίσω μου και αντ' αυτού με έκλεισε στην ψύχρα.

Και ναι οι περισσότεροι όταν βγάζουν φλας για να μπουν δεξιά με πρόθεση να επιβραδύνουν και δουν κάποιον στην πίσω δεξιά γωνία ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ είτε αυτός να περάσει ώστε να μπουν πίσω του, είτε να τους κάνει κάποιου είδους σήμα ότι επιβραδύνει και αυτός [να βγάλει κι αυτός φλας, να αναβοσβήσει φώτα, να κόψει ακόμα περισσότερο κ.ο.κ.].

Η default δράση πάντα και παντού είναι αυτή που θα αφήσει -στο βαθμό του δυνατού- τους υπόλοιπους ανεπηρέαστους. Κι αφού λοιπόν εσύ ήθελες να επιβραδύνεις περισσότερο εν όψει στροφής, η σκέψη έπρεπε να είναι να μπείς ΠΙΣΩαπό τον ταρίφα για να μην τον αναγκάσεις να επιβαδύνει και αυτός για τη δική σου στροφή.

Ούτε προκλήθηκες, ούτε ανταπέδωσες τπτ. Απλώς έκλεισες κάποιον και δημιούργησες ζήτημα

• D
            drdino last edited by

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω τέλος πως κάποιος είναι σύννομος σε κάτι τόσο σημαντικό όσο η οδήγηση αλλά παράλληλα είναι ηθικά μ@λ@κας....

Το να παραχωρήσεις σε κάποιον προτεραιότητα ενώ δεν την δικαιούται σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν είναι κακό πράγμα. Ειδικά εφόσον τον διευκολύνεις.

• S
              screwdriver last edited by

δηλαδη,χθες το απογευμα, που εκοψα και αφησα ενα φορτηγο να μπει αριστερα στον κηφισο για να στριψει προς καβαλας,δεν εκανα καλα?
              και ο φορτηγατζης που μου ειπε ευχαριστω,ζωο?

• A
                after last edited by

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ

Τοσα χρονια λειτουργει το mediamarkt Αμαρουσιου, με τζαμπα παρκινγκ, και ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να παρκαρουν απ'εξω, παιζοντας με τα νευρα ΟΛΩΝ
                Το γραφω και μου ερχεται να σπασω το πληκτρολογιο

Τα βορεια προαστια το απογευμα(6-8), πλεον ΔΕΝ παλευονται με τιποτα, τρελη κινηση, και χωρις λογο(μιας και τα μαγαζια δεν εχουν δουλεια)
                Που στο διακο πανε ολοι!??!?!!?!?!?!?

• T
                  teogr23 last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:
                  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ

Τοσα χρονια λειτουργει το mediamarkt Αμαρουσιου, με τζαμπα παρκινγκ, και ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να παρκαρουν απ'εξω, παιζοντας με τα νευρα ΟΛΩΝ
                  Το γραφω και μου ερχεται να σπασω το πληκτρολογιο

Τα βορεια προαστια το απογευμα(6-8), πλεον ΔΕΝ παλευονται με τιποτα, τρελη κινηση, και χωρις λογο(μιας και τα μαγαζια δεν εχουν δουλεια)
                  Που στο διακο πανε ολοι!??!?!!?!?!?!?

στο περίπτερο 100μ πιο κάτω, ή στο σούπερ μάρκετ 200μ πιό κάτω...δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι επιβαρύνουν την κίνηση χωρίς ιδιαίτερο λόγο...αλλα ώρες ώρες κ με τα χάλια Μ.Μ.Μ. που έχουμε ειναι να τρελαίνεσαι...οπότε...ποδήλατο ή ποδια!!!!

• L
                    lokatzis last edited by

Κατεβαίνω το απόγευμα τον Κηφισό όντας στην αριστερή λωρίδα καμιά 300αριά μέτρα πριν την έξοδο αριστερά για την Αθηνών/παράδρομο ανόδου. Δεξιά μου και λίγο πιο μπροστά κινείται νταλίκα με ρυμουλκούμενο. Βγάζει αριστερό φλας οπότε καταλαβαίνω ότι θέλει να βγει στην έξοδο και αφήνω το γκάζι για να δημιουργηθεί αρκετό κενό για να μπει μπροστά μου. Μόλις καταλαβαίνει ότι τον αφήνω να μπει, αρχίζει να κινείται αργά (είναι μεγάλο το όχημα) προς τα αριστερά. Όταν έχει μπει κατά το 1/3 στην αριστερή λωρίδα, εμφανίζεται παπακο με προσπερνάει από τα δεξιά και ξεκινάει προσπέραση από τα αριστερά στη νταλίκα. Ο νταλικιέρης, φοβούμενος μην τον στριμώξει/χτυπήσει, αναγκάστηκε να βγει από την αριστερή λωρίδα, να επανέλθει στη μεσαία και να ξεκινήσει εκ νέου την αλλαγή λωρίδας όταν έφυγε το ζώο.
                    Ρε άχρηστε παπάκουλα, το φορτηγό είχε ανάψει το φλας μισό λεπτό πριν εμφανιστείς και είχε αρχίσει να αλλάζει λωρίδα δέκα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστείς. Πόσο σκατοκέφαλος μπορεί να είσαι για να κάνεις αυτό που έκανες; Αν τουλάχιστον είχες προσπεράσει γρήγορα κάτι θα γινόταν, όμως πέρασες σχεδόν με το πάσο σου.

• K
                      kacey last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:
                      Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το πως ειναι δυνατον μες την κινηση, να γινει ενα δικυκλο ενοχλητικο για τα αυτοκινητα
                      Προσοχη, δεν το λεω ειρωνικα, ΟΝΤΩΣ γινεται!

Η κουλαμαρα ορισμενων δεν περιγραφεται
                      Αμα δεν μπορεις ρε φιλε να κουμανταρεις το varkadero σου, τοτε γυρνα στους αεροσακους σου, μην κανεις δυσκολη την ζωη των αλλων, και ειδικα των υπολοιπων μοτοσυκλετων
                      Ή παρε τουλαχιστον ενα μηχανακι που να μπορεις να το κουμανταρεις

Το τι ειδα παλι αποψε δεν περιγραφεται
                      Καλως ή κακως, οι μοτοσυκλετες μεταξυ τους εχουν εναν αλλο τροπο συννενοησης
                      Δεν εννοω περι μοτοσυκλετισμου κτλ, εννοω οτι πρεπει να συννενοηθουν μεταξυ τους οι οδηγοι, ωστε να μην πεσουν και οι δυο κατω, ειναι λιγο διαφορετικο απο 2 αυτοκινητα
                      Αυτο που βλεπω ειναι οτι πολλοι οδηγουν με παντελη ελλειψη αυτων των αγραφων κανονισμων
                      Αμα βλεπεις ρε φιλε οτι ερχομαι απο πισω, σε διηθηση, τι πας να χωθεις χωρις να κοιταξεις αν ερχεται κανεις?
                      Πριν προσεχα τις κυρατσες και τους ταριφες, τωρα πρεπει να προσεχω και αυτους

Μας δουλευεις ρε μαστορα??? Εδω δεν κοιτανε αν ερχεται αυτοκινητο απο πισω οταν **αποφασιζουν ** (τελεσιδικα...) να αλλαξουν λωριδα, εσενα θα προσεξουν?

Οσον αφορα το ταξι:

Ο ταριφας ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ οταν ειδε το φλας, πραγμα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΔΕΝ ερχοταν πιο γρηγορα και τον εκλεισε ο φορουμιτης. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ, ο φορουμιτης θα ειχε μπει μπροστα του ΧΩΡΙΣ να τον κλεισει. Απλο δεν ειναι?

• Z
                        zorz last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
                        Μόλις καταλαβαίνει ότι τον αφήνω να μπει, αρχίζει να κινείται αργά (είναι μεγάλο το όχημα) προς τα αριστερά. Όταν έχει μπει κατά το 1/3 στην αριστερή λωρίδα, εμφανίζεται παπακο με προσπερνάει από τα δεξιά και ξεκινάει προσπέραση από τα αριστερά στη νταλίκα. Ο νταλικιέρης, φοβούμενος μην τον στριμώξει/χτυπήσει, αναγκάστηκε να βγει από την αριστερή λωρίδα, να επανέλθει στη μεσαία και να ξεκινήσει εκ νέου την αλλαγή λωρίδας όταν έφυγε το ζώο.

Είδες τι συμβαίνει όταν διευκολύνεις κάποιον (το φορτηγό) να περάσει; Ε, ζώο lokatzi! Ενώ ο έμπειρος -million miles- ταρίφας στο προηγούμενο παράδειγμα, επιτάχυνε απέτρεψε τη τραγωδία και όλοι τον βρίζετε!

Στα σοβαρά τώρα, ο πάπιας είναι μεγάλος

• M
                          mjacob last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:

Το να παραχωρήσεις σε κάποιον προτεραιότητα ενώ δεν την δικαιούται σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν είναι κακό πράγμα. Ειδικά εφόσον τον διευκολύνεις.

δηλαδη,χθες το απογευμα, που εκοψα και αφησα ενα φορτηγο να μπει αριστερα στον κηφισο για να στριψει προς καβαλας,δεν εκανα καλα?
                          και ο φορτηγατζης που μου ειπε ευχαριστω,ζωο?

Ελπίζω να αστειεύεστε...

Προφανώς και το να παραχωρήσει την προτεραιότητά του κάποιος είναι μια ευγενέστατη κίνηση.
                          Το να μην το κάνει όμως τον καθιστά ζώο; Αν ήταν έτσι τι νόημα έχουν οι προτεραιότητες αν το πρέπον και μη ζωώδες είναι πάντα να τις παραχωρούμε;

Νταξ έλεος με τις ακρότητες....

• P
                            pierce21 last edited by

ποτε θα μαθαι ο λακαμας ο Ελληνας οτι η αριστερη λωριδα στα φαναρια ειναι ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΥΘΕΙΑ.
                            και εχουν και το θρασος να ζητανε και τα ρεστα που δεν τους αφηνεις να περασουν!
                            Οσον αφορα το media markt στο Μαρουσι πλεον λιγο πιο κατω ανοιξε στο κεντρο τυπου των ολυμπιακων αγωνων το golden hall(ή οπως στο διαολο λεγεται) οποτε η κινηση και το μπλοκαρισμα του δρομου θα ειναι ^2

• K
                              kotetsi last edited by

Έτσι όπως έγινε η Κηφισίας στο Μαρούσι συμφέρει κάποιον να κάνει παράκαμψη από την Κύμης (ή και τη συνέχεια της ακόμα, τη Βεΐκου).

• L
                                lokatzis last edited by

Δεν αντέχω άλλο τους ανυπόμονους που βιάζονται να ανέβουν/κατέβουν από λεωφορεία/τραμ/κτλ. Λίγη ηρεμία και υπομονή δεν κάνει κακό, ίσα-ίσα που βελτιώνει την ποιότητα ζωής μας.
                                Χθες βράδυ είμαι στο τραμ και θέλω να κατέβω στην επόμενη στάση, οπότε περιμένω μπροστά από την πόρτα έχοντας κι ένα αθλητικό σάκο. Αναγκαστικά λόγω διάπλασης (1.95μ - 100κιλά) και σάκου κλείνω σχεδόν όλη την πόρτα. Όμως, με το που ανοίγουν οι πόρτες παππούς χώνεται να βγει πρώτος ενώ περίμενε πίσω-αριστερά μου. Το ξεπερνάω κι ετοιμάζομαι να βγω όταν κοπέλα προσπαθεί κι αυτή μισο-σπρώχνοντας να βγει πρώτη από αριστερά μου. Αυτήν την φορά κρατάω κοντρά, κάνω ένα βήμα μπροστά μειώνοντας λίγο ακόμα το κενό και γυρνάω και της ρίχνω ένα ψιλο-άγριο βλέμμα οπότε και μένει πίσω.
                                Σήμερα το πρωί είμαι στο λεωφορείο, ετοιμάζομαι να κατέβω στη στάση, ανοίγουν οι πόρτες και πριν προλάβω να κάνω ένα βήμα πετάγονται δύο από το δρόμο και προσπαθούν να ανέβουν, ένας από αριστερά μου και ένας από δεξιά μου Αυτήν την φορά δεν κρατήθηκα και τους είπα να περιμένουν να κατέβω. Πρέπει να παραμέρησαν λίγο αλλά συνέχισαν να ανεβαίνουν

Το έχω πάρει απόφαση, από εδώ και πέρα θα περνάω ΠΑΝΩ από όποιον μπαίνει μπροστά μου στο κατέβασμα ή προσπαθεί να με προσπεράσει σε ανέβασμα/κατέβασμα.

• Z
                                  zorz last edited by

Ο χρήστης mjacob έγραψε:

Προφανώς και το να παραχωρήσει την προτεραιότητά του κάποιος είναι μια ευγενέστατη κίνηση.
                                  Το να μην το κάνει όμως τον καθιστά ζώο; Αν ήταν έτσι τι νόημα έχουν οι προτεραιότητες αν το πρέπον και μη ζωώδες είναι πάντα να τις παραχωρούμε;
                                  Νταξ έλεος με τις ακρότητες....

Αυτό που έγινε όμως είναι διαφορετικό από τη κατάσταση που περιγράφεις. Δεν είναι ότι δεν του παραχώρησε προτεραιότητα, αλλά πάτησε το γκάζι (δηλαδή έκανε συγκεκριμένη ενέργεια, δεν συνέχισε απλώς σταθερά τη πορεία του) ειδικά για να τον ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ να αλλάξει λωρίδα.

Άλλο το 'δεν σου χαρίζω τη σειρά μου' (common courtesy είναι και βοηθάει στη συνολική κίνηση αλλά αν θέλω το κάνω, δεν είμαι υποχρεωμένος) και άλλο το 'κάνω κάτι επίτηδες για να εξασφαλίσω ότι δεν θα περάσεις'. Το βλέπω συχνά αυτό και ΙΜΟ είναι από τις πιο γλοιώδεις μορφές συμπλεγματικής συμπεριφοράς (κοινώς κόμπλεξ)!

Tην απαντηση την εδωσε ηδη η κοπελα
                                  Το ιδιο πραγμα γινεται, και στα διοδια, και στα φαναρια, ακομα και στους γκισεδες των σουπερμαρκετ

Απλα ειναι ανικανοι να μπουν στην διαδικασια επιλογης, και πανε στα σιγουρα, εκει που πανε ολοιΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ δηλαδη

Ο δρόμος αυτός έχει 3 λωρίδες στην άνοδο, η 1 στρίβει αριστερά, οι άλλες 2 δεξιά. Υπάρχει και οριζόντια σήμανση στο οδόστρωμα, όλα τυπικά. Η δεξιά λωρίδα έχει 6 αυτοκίνητα, η μεσαία μόνο εμένα...

• V
                                    vasgti last edited by

Ο χρήστης manosk έγραψε:
                                    Πάντα το δεξιό ταμείο έχει λιγότερη κίνηση από τα διπλανά (σε ΑΟ και ΕΟ). Ίσως δεν θέλουν να προσπεράσουν τους άλλους από δεξιά, τι να πω.

Εξαρτάται για ποια διόδια μιλάμε.

Σε κάποια που συνηθίζουν να την στήνουν οι μπλε στο δεξί μέρος τραβιέσαι όσο πιο αριστερά γίνεται

• V
                                      vasgti last edited by

Χθεσινοβραδυνά ΖΩΑ...

1. Παραλιακή 2 στροφές μετά το Lagonisi Grand Resort, σε ΑΔΕΙΟ δρόμο, στην αριστερή Subaru 600 λευκό με Ν στο πίσω τζάμι πήγαινε με την εξωφρενική ταχύτητα των ~50-70 km/h. Βλέποντας τα φώτα από πίσω του δεν έκανε επ'ουδενί δεξιά. Τελικά τον προσπερνάω από την δεξιά λωρίδα προειδοποιώντας τον παίζοντας φώτα και κορνάροντας, και ταβλιάζοντας γκάζι να απομακρυνθώ από τον κινούμενο χάρο. Μόλις τον/την προσπέρασα προφανώς τρόμαξε και έκανε τιμονιά και βγήκε ελαφρώς στο αντίθετο.

Βρε ΗΛΙΘΙΕ/ΗΛΙΘΙΑ αμα δεν ξέρεις να οδηγείς κάτσε σπιτάκι σου που μου θες και παραλιακή βραδιάτικα. Πιάσε την δεξιά και πήγαινε με 40. Στην αριστερή τι σκ@τ@ δουλειά έχεις και μάλιστα να κάνεις και κατάληψη;

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη, ταλαιπώρησε και όσους ακολουθούσαν αρκετά πίσω μου. Οι οποίοι επίσης προσπέρασαν όπως όπως.

1. Κατά τις 1.30 είμαι σταματημένος σε φανάρι σε λεωφόρο με 2 λωρίδες και δεξιά μου Mazda RX8. Ξαφνικά όπως περιμέναμε, σκάει παπόβιος ΧΩΡΙΣ κράνος και σταματάει ανάμεσα μας, ΜΠΡΟΣΤΑ και από εμένα και το RX8. Ο δρόμος μπροστά άδειος (ευθεία) και το επόμενο φανάρι (διασταύρωση) αρκετή απόσταση μετά.

Πέφτει πράσινο, ξεκινάει με μηδενική ταχύτητα ο παπόβιος, αφήνω το Mazda να μπει μπροστά λόγω παρκαρισμένων στην λωρίδα του, ενώ πήγαινα αργά καθώς ο δρόμος αμέσως μετά το φανάρι είχε κάποιες ανωμαλίες. Με το που ανοίγει η ευθεία και σταματάνε τα παρκαρισμένα, ο παπόβιος να συνεχίζει ακάθεκτος να πηγαίνει στο κέντρο της αριστερής με την ασύλληπτη ταχύτητα των 40-50km/h. Φυσικά λίγο πιο κάτω και με προσοχή τον προσπερνάει το RX8 (και αφού περίμενε μάταια αρκετά μέτρα κολλημένος πίσω του να κάνει στην άκρη) από δεξιά, ενέργεια που ακολούθησα και εγώ προειδοποιώντας τον με φώτα/κόρνα. Φυσικά πάλι ο σαλίγκαρος της αριστερής τρόμαξε και τραβήχτηκε τέρμα αριστερά.

Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι ρε γμτ.

1. Μλκισμενος/μλκισμενη με Peugeot 206 σε δρόμο με 2 λωρίδες και ΣΤΟΠ, ενώ είχαν σταματήσει όλοι στην μια λωρίδα ως όφειλαν, εκείνος/η από την εσωτερική λωρίδα έσφαξε το ΣΤΟΠ και πέρασε σφαίρα σαν να μην το είχε. Ευτυχώς ηλίθιε/ηλίθια που είχα κόψει προληπτικά φτάνοντας στην διασταύρωση αλλιώς αν είχαμε επαφή τώρα δεν θα ζούσες.
                                      • S
                                        screwdriver last edited by

Βρε ΗΛΙΘΙΕ/ΗΛΙΘΙΑ αμα δεν ξέρεις να οδηγείς κάτσε σπιτάκι σου που μου θες και παραλιακή βραδιάτικα. Πιάσε την δεξιά και πήγαινε με 40. Στην αριστερή τι σκ@τ@ δουλειά έχεις και μάλιστα να κάνεις και κατάληψη;

και πως θα σφαξει καθετα τον δρομο,πατωντας την διπλη διαχωριστικη,για να μπει στο κωλοστενο που κατοικει?θα παει κανα χιλιομετρο παρακατω που εχει φαναρι και θα γυρισει πισω?θα αστειευεσαι...

• C
                                          christos-lappas last edited by

Για αρκετούς μήνες δεν μου είχε συμβεί τίποτα απολύτως και σήμερα κοντέψαμε να σκοτωθούμε 2 φορές με το Λαππαίικο μέσα.

Στην πρώτη, αυτοκίνητο έσφαξε το STOP και πέρασε μπροστά μας με καμιά 70ρα μέσα στα στενά του Ελληνικού. Ευτυχώς που οδηγούσα με 25-30 και πρόλαβα να κόψω εγώ.

Στο δεύτερο και πιο σοβαρό, επιστρέφω από την Βάρκιζα προς Ελληνικό και στην λεωφόρο Βουλιαγμένης επιταχύνω -γύρω στα 150- για να προσπεράσω σβέλτο ταξιτζή (καλός και εγώ ).

Ο δρόμος μπροστά μου άδειος, το φανάρι από μακριά πράσινο και ενώ συνεχίζω να επιταχύνω, ένα ασθενοφόρο σφάζει το κόκκινο που είχε, πετάγεται μπροστά μου και κάνει παράνομη στροφή αριστερά στην Βουλιαγμένης. Πέφτω στα φρένα, και το μυαλό μου σε slow motion βλέπει την σκηνή του ασθενοφόρου να πλησιάζει με πάρα πολλά και το αυτοκίνητο παρόλα αυτά να επιβραδύνει με τρόπο που αν δεν τον έβλεπα, θα θεωρούσα απλά αδύνατο.

Αφού το γλυτώσαμε συνειδητοποιώ ότι το ασθενοφόρο δεν βιάζεται. Έχει ανάψει τους φάρους, αλλά όχι τα ηχητικά και πηγαίνει με το πάσο του, μάλιστα άφησε να τον προσπεράσουν και άλλα οχήματα που κινούντουσαν αργά. Εν τω μεταξύ έχω κόψει αποφασισμένος να του πάρω τον αριθμό και να κάνω καταγγελία στο ΕΚΑΒ, αλλά το Λαππαίικο που έχει χάσει χρόνια ζωής με εκλιπαρεί να δώσω τόπο στην οργή.

• A
                                            after last edited by

Bροχη+ομιχλη+κουλοι οδηγοι+Σαββατο βραδυ

Ενας συνδιασμος για γερα νευρα

3 αμαξια πετυχα απο το πατρικο μου μεχρι το σπιτι μου(6 λεπτα με το αμαξι χωρις κινηση), και ο ενας πεταχτηκε απο στοπ και οι αλλοι δυο απο στενο που δεν ειχε προτεραιοτητα

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 93
                                            • 94
                                            • 95
                                            • 96
                                            • 97
                                            • 191
                                            • 192