Ο χρήστης n4speed έγραψε:
Τον προλαβαίνω στα φανάρια .. του λέω τι κάνεις, θα μας σκοτώσεις. Και αρχίσει να βρίζει και να ειρωνεύεται.. Του κατεβάζω καντήλια..
Ξαφνικά κοιτάζει προς το φανάρι , βαζει πρώτη και κάνει να φύγει και το ίδο κάνω και εγώ. Βλέπω τελευταία στιγμή- αφού είχα κάνει 2μέτρα ότι το φανάρι ήταν ακόμα κόκκινο και το εκανε για να φύγω να σκοτωθώ. Μετά κοροιδευε . Μιλάμε τα είχα πάρει τόσο άσχημα που πιάνω το λοστό που κλειδώνω το τιμόνι και πάω να κατέβω... Με πρόλαβε ευτυχώς το φανάρι και έφυγε ,αλλιώς το 207 και αυτός θα είχαν πρόβλημα.
1)Οι κινήσεις σου πρέπει να παραμείνουν στη χειρότερη στο επίπεδο του βρισίματος.Από τη στιγμή που ο άλλος κατεβαίνει από το αμάξι, όχι μόνο χάνει το δίκιο του για μένα, αλλά γίνεται και μεγαλύτερο ζώο από τον άλλο που του έκανε το οτιδήποτε στο δρόμο.Ό,τι και να σου έκανε, ούτε μάνα σου έβρισε, ούτε τίποτε άλλο. Στην χειρότερη, ρουφάμε το αυγό μας, τρώμε την πίτα μας (κι δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) και πάμε παρακάτω. Ας ωριμάσουμε λίγο!Δεν είμαστε 1η δημοτικού να λύνουμε τις διαφορές μας (όπου χάνουμε) με το ξύλο. Έλεος πια!
2)Ποτέ δεν κοιτάμε αν πάει να ξεκινήσει ο άλλος στο φανάρι αλλά πάντα κοιτάμε αν άναψε πράσινο.
Έχω δει τρακάρισμα που έγινε έτσι.Ξεκίνησε και έσφαξε το φανάρι ο πρώτος που στεκόταν στη δεξιά λωρίδα (δεν ξέρω με ποιά λογική - μάλλον χωρίς λογική) και ξεκίνησε και ο μπροστά μου ('αφού ξεκίνησε ο άλλος, είναι πράσινο' ) και τράκαρε πάνω σε μία νταλίκα που περνούσε κάθετα.Μετά κάτσαμε εκεί για 1 ώρα μέχρι να έρθει τροχαία και γερανός για αμάξι και νταλίκα. χ2
Δε λέω...ο τύπος νόμιζε ότι ξεχάστηκε και άρχισαν να φεύγουν οι άλλοι και δεν ήθελε να μας καθυστερήσει άλλο (άργησε που άργησε να ξεκινήσει στο φανάρι που άναψε πράσινο), αλλά είπαμε τελικα κατέληξε να τον κοιτάμε μέσα από τα αμάξια μας για καμια ώρα.
Καλά μας λένε (χαριτολογώντας) πρόβατα ώρες-ώρες οι μπάτσοι.Αν πέσει ο μπροστά μας στο γκρεμό, θα πέσουμε κι εμείς.