Jul 1, 2008, 2:16 PM

Ζώο η οδηγός του Λάντα Νίβα στο Βραχάτι!

Κατά την προσφηλή συνήθεια της πλειοψηφίας είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο...
Μάλιστα είχε παρκάρει διαγώνια, βάζοντας τον εμπρός δεξιά τροχό 'πιο μέσα' και έκλεινε όλο το πεζοδρόμιο. Περπατώντας εκείνη τη στιγμή, σταμάτησα μπροστά στο Λάντα για να περάσει ένας πατέρας με το μωρό του σε καροτσάκι, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν η ευτραφής κυρία μόλις είχε αγοράσει τη ζαμπονοτυρόπιτά της και έιχε μπει στ αμάξι.Ο δε πατέρας προσπαθούσε να χωρέσει το καροτσάκι απ τον ελάχιστο χώρο μεταξύ του τοίχου και του προφυλακτήρα του Λάντα κι εγώ τον περίμενα. Τη στιγμή που είχε περάσει το μισό καροτσάκι και απέμεναν οι πίσω τροχοί του να περάσουν, μοσχάρα έβαλε μπρος!!!

Φυσικά τρόμαξε πάρα πολύ το μωράκι, εδώ τρόμαξα εγώ! Ομολογώ οτι ήταν η πρώτη φορά που έβρισα με τέτοιο τρόπο στη ζωή μου και δη γυναίκα! Μέσα σε όλο το βρίσιμο, το βασικό νόημα ήταν απλό: 'ΜΩΡΗ ΑΣΧΕΤΗ, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ;;ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΛΙΩΝΕΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ;;'

Ο πατέρας ταραγμένος, το μόνο που είπε ήταν κα΄τι σαν: 'Φύγε γιατί αν αρχίσω εγώ δε θα βρίζω μόνο'