-
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα @ρχίδι με μηχανή μόλις μου έκανε απειροελάχιστο βαθούλωμα με την γροθιά του. Apparently τσαντίστηκε που τον στρίμωξα όταν συνέχισα κανονικά στην λωρίδα μου αντί να κάνω στην πάντα και να περιμένω για να περάσει στο αντίθετο ρεύμα ο αυτοκράτορας, και με ακολούθησε για 1 χιλιόμετρο μέχρι να με βρει σταματημένο στην κίνηση. Μάλιστα πήγε να το παίξει και τσαμπουκάς σε στυλ 'κατέβα κάτω' και έτσι. Μόλις όμως πήρα το 100, ο κουραδόμαγκας εξαφανίστηκε. Κρίμα που δεν πρόλαβα να του πάρω την πινακίδα γιατί θα τον είχα στείλει στο δικαστήριο, ασχέτως αν η ζημιά είναι ανύπαρκτη και ο δικηγόρος θα μου στοίχιζε 10 φορές περισσότερο.Περαστικα...
Εγω ειχα δει εναν παπαρα να κατεβαζει με το ποδι του καθρευτι, οταν καποιος τον εγραψε στα @@ του και δεν εκανε στην ακρη για να περασει ο αυτοχειρας με το μοτοσακο....Για τους υπολοιπους....
τρεις ειναι οι λυσεις....
-
Καταδικάστηκε από τα βίντεο του στο YouTube
20 Οκτωβρίου 2008, 23:30Έδωσε οικειοθελώς στην Αστυνομία ό,τι στοιχεία ήθελαν για να τον συλλάβουν. Ο 28χρονος μοτοσικλετιστής, Σαντόρ Φερένσι, από το Οξφορνρτσάιρ της Μ. Βρετανίας, είπε στους αστυνομικούς, που ήθελαν απλά να του δώσουν μία κλήση για υπερβολική ταχύτητα, ότι έχει ανεβάσει στο διαδικτυακό τόπο You Tube, πολλά βιντεάκια, στα οποία εικονίζεται να τρέχει σε ταχύτητες έως και 210 χιλιόμετρα την ώρα.
Αφού οι αρχές είδαν το υλικό, για το οποίο τους μιλούσε ο Φερένσι, τον συνέλαβαν για επικίνδυνη οδήγηση και τελικά καταδικάστηκε σε 12 εβδομάδες φυλάκισης.
Τα εν λόγω βίντεο, «τραβούσε» ένας φίλος του 28χρονου, από πολλές διαφορετικές γωνίες, ώστε να απαθανατίζει τις καταπληκτικές του επιδόσεις.
-
Ειχα ορεξη για βολτα χθες κ εκανα ενα μινι ταξιδακι γυρο απο την Αθηνα με το Μερκ.
Τρια ζωα ηταν ικανα να μου χαλασουν την βολτα.Προς Νεα Μακρυ μου σπασε τα νευρα ενα Λεον 1.6 που σε 3 φαναρια ερχοταν και μαρσαρε διπλα μου, προτρεποντας με να 'ανοιξω' μαζι του.... Τον εγραψα και συνεχησα την βολτα μου.
Ποιο κατω και πριν φυγω για Διονυσσο, Ζ3 1.8 θιχτηκε οταν τον περασα και αρχησε να μου κολλαει.
Τον αφησα να περασει, αναψα τσιγαρο, με πιασαν και 2 κοκκινα... Χαρηκα που τον ξεφορτωθηκα.
Στριβω για Διονυσσο και ναι.... Να τος ο παπαρας παλι.
Ανηφοριζει με καμια 70~90αρα ΧΑΩ
2αρα ταπα γκαζι και προσπερναω.
απο κει και περα ηταν απο 2 μεχρι 3 στροφες πισω μου και δεν μπορουσε να με μαζεψει...
Σταματησα στον Αγιο Πετρο εκανα ενα τσιγαρο, χαζευοντας την Νεα Μακρυ απο ψιλα και συνεχησα προς Κηφησια.Καρεα-Κατεχακη στο ανηφορικο κομματι πριν την ΑΟ περναω ενα 207 με +70 το λιγοτερο.
Οταν αρχηζω και κοβω για την παρατεταμενη δεξια με περναει πανω στη στροφη και με κλεινει...
Τον αφηνω να φυγει... Αλλα ελα που με την κινηση στα φαναρια βρεθηκα παλι μπροστα του...
παω λιγο σβελτα και τον βλεπω στο καθρευτι, καθομαι στη δεξια λοριδα, αφηνοντας την αριστερη ελευθερη να προσπερασει....
Οχι.... ο μαλακας επρεπε να κατσει προφυλακτηρα και να με παει καροτσακι μεχρι την αποτομη κατηφορικη αριστερη με αποτελεσμα να φρεναρω πολυ αργοτερα απ οτι συνηθως και να μπω με πολλα παραπανω απ οτι θα επρεπε....Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ!
Μη σας περασει καποιος που παει γρηγορα, κατευθειαν να του κολλησετε! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
H πλακα ειναι οτι τα βαζουν ετσι για να ΜΗΝ τα γδαρουν
Την καλυτερη λυση την εχει βρει ενας φιλος μου
Εχει 4+1 βαθμιδες αναλογα το παραπτωμα του ΖΩΟΥΟι βαθμιδες ειναι οι εξης
1 λαστιχο
2 λαστιχα
3 λαστιχα
4 λαστιχα
4 λαστιχα+ρεζερβαΑνεφερεται φυσικα σε σκασιμο ελαστικων με σουγιαδακι
Την τελευταια βαθμιδα την εχει καταφερει παντως
-
Όσο και να τους αξίζει να τους κάνει κάποιος κάτι από τα παραπάνω, όταν εσύ το κάνεις αυτό (σκάς τα λάστιχά τους με σουγιά) γίνεσαι 2 φορές ζώο .-
ΥΓ:Παρόλα αυτά εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο...Έχω πάρει και τις 4 βαλβίδες απ'τα λάστιχα από έναν σταρχιδιστής που έκλεισε το parking μου στις 12 το βράδυ.Ζωό κι εγώ δε λέω...αλλά παρόλες τις κόρνες (σταμάτησα μετά από 5 λεπτά, άλλωστε οι γειτόνοι δε μου χρωστούσαν τίποτα στις 12 το βράδυ ) με σύνδεσε με Τόκυο και έκανε τις δουλειές του
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Όσο και να τους αξίζει να τους κάνει κάποιος κάτι από τα παραπάνω, όταν εσύ το κάνεις αυτό (σκάς τα λάστιχά τους με σουγιά) γίνεσαι 2 φορές ζώο .-Σωστό...
ΑΛΛΑ!
Τι να πεις σε ανθρώπους που βάζουν τη λαμαρίνα τους πάνω από έναν υποτυπώδη σεβασμό, στους υπόλοιπους χρήστες του parking;
ΥΓ Αν φτύσεις τα χερούλια, πόσες φορές ζώο γίνεσαι;
-
Πολλές φορές αισθάνεσαι τόσο 'αβοήθητος' που αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που δε θεωρείς σωστά.
Τις προάλλες άφησα το αυτοκίνητο για 5 λεπτά μπροστά στο ταχυδρομείο (πρασιά του ταχυδρομείου στην οποία παρκάρουν οι πελάτες του) και όταν βγήκα κάποιος είχε παρκάρει κάθετα πίσω μου σαν να μην υπήρχα. Μπήκα πάλι στο ταχυδρομείο ρωτώντας σε ποιον ανήκει το τζιπάκι περιμένοντας να δω τον μ@λ@κ@ που θα μου έλεγε το κλασικό πλέον 'δυο λεπτά φιλαράκο', αλλά εις μάτην. Ο 'κύριος' ή η 'κυρία' είχε κλείσει και τον καθρέφτη του και είχε εξαφανιστεί. Μετά από 10 λεπτά αναμονής (αφού πάτησα και 4-5 φορές την κόρνα) κάλεσα την αστυνομία. Μέσα σε 10 λεπτά είχαν καταφθάσει . Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν του έκοψαν ούτε κλήση, ούτε κάλεσαν γερανό να απομακρύνει το τζιπ μιας και (λέει) δεν υπήρχε πινακίδα που να απαγόρευε τη στάθμευση στο σημείο εκείνο (κι ας πάταγε πάνω σε ράμπα.. κι ας είχε παρκάρει κάθετα πίσω μου χωρίς να μου αφήνει διέξοδο ).
Ομολογώ πως αν δεν ήταν τα όργανα μπροστά και αν ήξερα εκ των προτέρων πως δε θα του έκαναν τίποτα αλλά και πως δε θα εμφανιζόταν μισή ώρα μετά που έφυγα με εκατό μανούβρες και βοήθεια από τον μπάτσμαν, θα του είχα ξεφουσκώσει και τα 4 λάστιχα.
-
Παιδια δεν μιλαμε για απλη καθυστερηση
Ξερετε ποσοι βιαζονται σαν τρελοι στο δρομο επειδη πρεπει να πανε στο νοσοκομειο?Να σε κλεισουν δηλαδη επειδη πρεπει να ψωνισουν κρεμες για το σωμα, ή να παιξουν παμε στοιχημα...
Μενω σε ενα σημειο το οποιο λογο δημοσιας υπηρεσιας κοντα, κλεινουν συνεχεια παρκινγκ πολυκατοικιων το πρωι κτλ.
Επισης πελατες εστιατοριου παραδιπλα, κλεινουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ακομα και εξοδο απο κανονικο δρομο, μιλαμε να τρελαινεσαιΗ αστυνομια οπως βλεπετε δεν κανει τιποτα
Στο καταστημα που ειχα παλιοτερα, παρκαρανε παρανομα πανω σε 1μ πεζοδρομιο,ακριβως εξω απο το μαγαζι, ουτε πεζοι δεν χωρουσαν, και παλι τοτε δεν εκαναν τιποτα
Τελικα εκλεισα το μαγαζι, αλλα αυτοι ακομα παρκαρουν εκει, οδος Γκυζη κοντα στην Εθνικη τραπεζαΠοσο θα κανουν ανενοχλητοι τις λαμογιες τους?
Εχετε δει φατσα λαμογιου που τελικα δεν τον γραφει ο μπατσος, φευγοντας?
Χαμογελακι του στυλ ''οκ, την σκαπουλαραμε και σημερα''Μονο με φοβερα καταλαβαινει ο Ελληνας
Να ξερει οτι αμα παει να και φουστια, θα βρει το αμαξι/μηχανακι σπασμενοΗ τρομοκρατια της λαμογιας, δεν θα περασει
-
Εγώ πάντως εγκρίνω την ιδέα της αυτοδικίας, όταν βέβαια αυτή δεν ξεπερνάει κάποια όρια. Συμφωνώ ότι έτσι γινόμαστε ζώα κι εμείς, αλλά ζώντας σε μια ζούγκλα πρέπει να γίνεις και λίγο ζώο για να επιβιώσεις. Όταν έρχεται το λιοντάρι να σε κατασπαράξει, δεν θεωρώ σοφό να του πεις 'κάτσε να το συζητήσουμε'
Σαφώς και ζούμε σε πόλεις απάνθρωπες όπου πρέπει να δίνουμε τόπο στην οργή και να αναλογιζόμαστε ότι ο παράνομα παρκαρισμένος μπορεί να έχει σοβαρότατη δικαιολογία, ότι αυτός που πάει να περάσει στο φανάρι μπροστά απ'όλους τους άλλους μπορεί και να κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του αν αργήσει κτλ. Αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου δεν χωράει καμμία δικαιολογία: Όταν κάποιος σε κλείνει για ώρες. Όταν θέτει σε κίνδυνο τη σωματική σου ακεραιότητα, π.χ. αγνοώντας επιδεικτικά τα STOP ή οδηγώντας επικίνδυνα. Όταν παρκάρει με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί κυκλοφοριακό κομφούζιο ή κλείνοντας τελείως έναν δρόμο. Όταν καθυστερεί την κίνηση για λόγους απαράδεκτους, π.χ. όπως ειπώθηκε παραπάνω για να ξεφορτώσει την παλιοχαμούρα του έξω από το κλαμπ ή όταν αναγκάζει τους από πίσω να περιμένουν σε πράσινο φανάρι επειδή βγήκε 'μισό λεπτάκι' για να πάρει τσιγάρα. Ή -η νέα μόδα- ο γύφτος που κλείνει το δρόμο για όσο του χρειάζεται προκειμένου να μαζέψει σαβουρομέταλλα από τα σκουπίδια. Δύο κατηγορίες ζώων στις οποίες είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος είναι αυτοί που ρυπαίνουν και αυτοί που ηχορυπαίνουν. Επειδή η αστυνομία και η τροχαία δεν ασχολούνται ΠΟΤΕ με αυτούς, πρέπει ο απλός πολίτης να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
-
Τραγική μέρα.
-Ζωάδι γέροντας ~65 με λευκή Μ3 διπλοπαρκαρισμένος με αλάρμ, βγάζω φλας να αλλάξω λωρίδα για να τον περάσω και τη στιγμή που είμαι δίπλα του ξεκινάει με σπινιάρισμα καταπάνω μου, τον αποφεύγω με τιμονιά και βυθίζω την κόρνα εκτοξεύοντας ό,τι καντήλι γνώριζα
-Τρελός μεσήλικας σε ερημικό δρόμο, ρακένδυτος με γκρίζο μαλλί μέχρι τη μέση μου πετάγεται μέσα στη μέση του δρόμου ενώ πήγαινα με 60 και αρχίζει να ουρλιάζει κάτι ακατανόητα, wtf
-Το ύψιστο ζώο μια ~35άρα γυναίκα που είχε παρκάρει κλείνοντάς με στην πιλωτή την ώρα που ήθελα να φύγω. Ήταν στο αμάξι της και κάπνιζε, της λέω ευγενικά πως θέλω να φύγω και μου λέει 10 λεπτά ακόμα θα χρειαστεί να μείνω, μπορείς να περιμένεις; Λέω όχι βιάζομαι, κάνει πέρα το ρημάδι της φεύγω και την βλέπω να παρκάρει στη θέση μου μέσα στην πιλωτή Δεν ασχολήθηκα γιατί είχα δουλειά, ευτυχώς όταν γύρισα είχε φύγει.
Τρελός είναι ο κόσμος γμτ
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
...
-Το ύψιστο ζώο μια ~35άρα γυναίκα που είχε παρκάρει κλείνοντάς με στην πιλωτή την ώρα που ήθελα να φύγω. Ήταν στο αμάξι της και κάπνιζε, της λέω ευγενικά πως θέλω να φύγω και μου λέει 10 λεπτά ακόμα θα χρειαστεί να μείνω, μπορείς να περιμένεις; Λέω όχι βιάζομαι, κάνει πέρα το ρημάδι της φεύγω και την βλέπω να παρκάρει στη θέση μου μέσα στην πιλωτή Δεν ασχολήθηκα γιατί είχα δουλειά, ευτυχώς όταν γύρισα είχε φύγει.Τρελός είναι ο κόσμος γμτ
Για να καταλάβω δλδ, ήταν μέσα στο αυτοκίνητό της και βαριόταν να κάνει μπρος-πίσω για να ξεπαρκάρεις και σου είπε να περιμένεις 10 λεπτά;
Έχει ξεφύγει ο κόσμος...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για να καταλάβω δλδ, ήταν μέσα στο αυτοκίνητό της και βαριόταν να κάνει μπρος-πίσω για να ξεπαρκάρεις και σου είπε να περιμένεις 10 λεπτά;
Ναι
-
Εγώ θα εφάρμοζα τακτική βάγκνερ-προσβολή στην ηλικία της.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ θα εφάρμοζα τακτική βάγκνερ-προσβολή στην ηλικία της.Μαλλον δεν μ ακουσατε καλα.... ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΓΚ.... Στην ηλικια σας... Λογικο ειναι να μην ακουτε!
Αν δεν πιασει... Ηλεκτρονικα Off και Burn out στοχευοντας την πορτα της!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............