-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα @ρχίδι με μηχανή μόλις μου έκανε απειροελάχιστο βαθούλωμα με την γροθιά του. Apparently τσαντίστηκε που τον στρίμωξα όταν συνέχισα κανονικά στην λωρίδα μου αντί να κάνω στην πάντα και να περιμένω για να περάσει στο αντίθετο ρεύμα ο αυτοκράτορας, και με ακολούθησε για 1 χιλιόμετρο μέχρι να με βρει σταματημένο στην κίνηση. Μάλιστα πήγε να το παίξει και τσαμπουκάς σε στυλ 'κατέβα κάτω' και έτσι. Μόλις όμως πήρα το 100, ο κουραδόμαγκας εξαφανίστηκε. Κρίμα που δεν πρόλαβα να του πάρω την πινακίδα γιατί θα τον είχα στείλει στο δικαστήριο, ασχέτως αν η ζημιά είναι ανύπαρκτη και ο δικηγόρος θα μου στοίχιζε 10 φορές περισσότερο.Καλά σου έκανε. Αφού το έχουμε πει πολλάκις, τα δίκυκλα έχουν πάντοτε δίκιο **._ **
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ένα @ρχίδι με μηχανή μόλις μου έκανε απειροελάχιστο βαθούλωμα με την γροθιά του. Apparently τσαντίστηκε που τον στρίμωξα όταν συνέχισα κανονικά στην λωρίδα μου αντί να κάνω στην πάντα και να περιμένω για να περάσει στο αντίθετο ρεύμα ο αυτοκράτορας, και με ακολούθησε για 1 χιλιόμετρο μέχρι να με βρει σταματημένο στην κίνηση. Μάλιστα πήγε να το παίξει και τσαμπουκάς σε στυλ 'κατέβα κάτω' και έτσι. Μόλις όμως πήρα το 100, ο κουραδόμαγκας εξαφανίστηκε. Κρίμα που δεν πρόλαβα να του πάρω την πινακίδα γιατί θα τον είχα στείλει στο δικαστήριο, ασχέτως αν η ζημιά είναι ανύπαρκτη και ο δικηγόρος θα μου στοίχιζε 10 φορές περισσότερο.
Καλά σου έκανε. Αφού το έχουμε πει πολλάκις, τα δίκυκλα έχουν πάντοτε δίκιο **._ **
για αυτο κανεις δε τους λυπαται οταν γινονται χαλκομανια...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τραγική μέρα.-Ζωάδι γέροντας ~65 με λευκή Μ3 διπλοπαρκαρισμένος με αλάρμ, βγάζω φλας να αλλάξω λωρίδα για να τον περάσω και τη στιγμή που είμαι δίπλα του ξεκινάει με σπινιάρισμα καταπάνω μου, τον αποφεύγω με τιμονιά και βυθίζω την κόρνα εκτοξεύοντας ό,τι καντήλι γνώριζα
-Τρελός μεσήλικας σε ερημικό δρόμο, ρακένδυτος με γκρίζο μαλλί μέχρι τη μέση μου πετάγεται μέσα στη μέση του δρόμου ενώ πήγαινα με 60 και αρχίζει να ουρλιάζει κάτι ακατανόητα, wtf
-Το ύψιστο ζώο μια ~35άρα γυναίκα που είχε παρκάρει κλείνοντάς με στην πιλωτή την ώρα που ήθελα να φύγω. Ήταν στο αμάξι της και κάπνιζε, της λέω ευγενικά πως θέλω να φύγω και μου λέει 10 λεπτά ακόμα θα χρειαστεί να μείνω, μπορείς να περιμένεις; Λέω όχι βιάζομαι, κάνει πέρα το ρημάδι της φεύγω και την βλέπω να παρκάρει στη θέση μου μέσα στην πιλωτή Δεν ασχολήθηκα γιατί είχα δουλειά, ευτυχώς όταν γύρισα είχε φύγει.
Τρελός είναι ο κόσμος γμτ
μπορει να ηθελε νεα γνωριμια η παλιογρια.....
παντως περα απο τη πλακα οι 30-40αρες την εχουν δει καπως και σε βριζουν κι απο πανω πιστευοντας οτι δε θα τους κανεις τιποτα(που δε θα τους κανεις δλδ)..θα τις εχουν κανει προισταμενες πουθενα και πιστευουν οτι εχουν εξουσια και στο δρομο,αφου μπορει να διαταζουν(επιτελους ) αντρες στη δουλεια...
Η λυση σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι μια...
'Αντε τραβα πλυνε κανα πιατο' και θα ρθουν στα ισα τους..το DNA αιωνων μεσα τους θα μιλησει,γιατι αυτο τις τσουζει περισσοτερο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ένα @ρχίδι με μηχανή μόλις μου έκανε απειροελάχιστο βαθούλωμα με την γροθιά του. Apparently τσαντίστηκε που τον στρίμωξα όταν συνέχισα κανονικά στην λωρίδα μου αντί να κάνω στην πάντα και να περιμένω για να περάσει στο αντίθετο ρεύμα ο αυτοκράτορας, και με ακολούθησε για 1 χιλιόμετρο μέχρι να με βρει σταματημένο στην κίνηση. Μάλιστα πήγε να το παίξει και τσαμπουκάς σε στυλ 'κατέβα κάτω' και έτσι. Μόλις όμως πήρα το 100, ο κουραδόμαγκας εξαφανίστηκε. Κρίμα που δεν πρόλαβα να του πάρω την πινακίδα γιατί θα τον είχα στείλει στο δικαστήριο, ασχέτως αν η ζημιά είναι ανύπαρκτη και ο δικηγόρος θα μου στοίχιζε 10 φορές περισσότερο.
Καλά σου έκανε. Αφού το έχουμε πει πολλάκις, τα δίκυκλα έχουν πάντοτε δίκιο **._ **
για αυτο κανεις δε τους λυπαται οταν γινονται χαλκομανια...
Με το να τους τσουβαλιαζεις ολους, δεν ξεφευγεις και εσυ απο την νοοτροπια του νεοελληνα
Με την ιδια νοοτροπια καλα να παθεις και εσυ αν τρακαρεις, που πηρες s3 για να τρεχεις...Λοιπον,
Μαλλον διανοητικα καθυστερημενος ο τυπος σημερα το βραδυ εξω απο την cosmote στην Κηφησιας, με το ασπρο βανακι τυπου doblo(δεν ηταν doblo)
Πηγαινε συνεχεια απο πισω μου, με τα φωτα τα μεγαλα, πριν ακομα βγουμε στην Κηφησιας
Τον ειχα δει που πηγαινε με 10 και τον ειχα περασει. Αμεσως μετα κολλησε απο πισω(πηγαινα σιγα επιτηδες, αλλα κανονικα), και τα φωτα εκει...
Του κανω νοημα να τα κλεισει, τιποτα....
Του ξανακανω, τιποτα
Ε σε καποια φαση παταω γκαζι(ειχα φτασει στο εσακι Αμαρουσιου) γιατι δεν αντεχα αλλο και αλλαζω λωριδα
Παει σε αλλον απο πισω, αλλα εκεινος ειχε λιγοτερη υπομονη και τσαρουχωσε τα φρενα, αναγκαζοντας τον να καταλαβει θελοντας και μη
Τι ανθρωποι υπαρχουν θεε μουΕπισης να καταγγειλω, την ΒΛΑΚΕΙΑ που δερνει μερικους, που κυκλοφορουν στις 10 το βραδυ με τα μικρα φωτα ανοιχτα μονο
Γιατι πρεπει να υπαρχουν τοσο αδιαφοροι οδηγοι?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Με το να τους τσουβαλιαζεις ολους, δεν ξεφευγεις και εσυ απο την νοοτροπια του νεοελληνα
Με την ιδια νοοτροπια καλα να παθεις και εσυ αν τρακαρεις, που πηρες s3 για να τρεχεις...Να σου πώ κάτι ρε συ?
Δέχομαι αυτό που λες.Επειδή αρκετοί είναι έτσι, δε σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.
Από την άλλη έχω καιρό να οδηγήσω στο κέντρο της Αθήνας και δε θυμάμαι τι χάλι επικρατεί.Στην Πάτρα όμως που οδηγώ τακτικά, δεν υπάρχει μέρα (χωρίς υπεβολή) που να μην γλιτώσω εγώ παπάκι-μηχανάκι-μηχανή από τρακάρισμα μαζί μου γιατί τσαρούχωσα το φρένο και κατάφερα να μην τον βάλω κάτω από τις ρόδες μου.Εδώ πραγματικά ακροβατούν ανάμεσα στην ανοχή του οδηγού που κλείνουν και της τύχης του να προβλέψεις τη μ@λ@κί@ τους και να μην τρακάρετε.Και για να καταγγείλω κάποια ζώα:
1)Σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, έξω από το θεατράκι, έχει κίνηση ο δρόμος (λόγω έργων που γίνονται).Ένα παπάκι θέλει σόνι και ντε να περάσει ανάμεσα από μένα και το πεζοδρόμιο (ενώ του έχω κάνει άπλετο χώρο να περάσει από αριστερά μου).Τέλοσπάντων, επειδή τον βλέπω ότι είναι ζώο του κάνω χώρο και περνάει.Τον παρατηρούσα ώρα όπου προσπαθούσε να χωθεί ανάμεσα από τα αμάξια να κορνάρει και να μαρσάρει για να του κάνουν όλοι χώρο.Κάποια στιγμή πιο κάτω (μετά την είσοδο για το λιμάνι) ο δρόμος ανοίγει, οπότε όλα τα αμάξια επιταχύνουν.Τον πετυχαίνω παρακάτω (τυχαία) όπου ο τύπος πήγαινε με 20km/h και χάζευε τη θέα (μάλλον) και όλα τα αμάξια που προσπέρασε πιο πίσω τον ξαναπροσπέρασαν.Δηλαδή όταν ήταν κίνηση αφίνιασε να μας προσπεράσει όλους και όταν άνοιξε ο δρόμος πήγαινε σαν την κότα.
Έξω από το τελωνείο (ο ίδιος τύπος) αποφασίζει να επιταχύνει.Τυχαία είμαι δίπλα του εγώ και τον βλέπω να έρχεται πάνω μου.Κορνάω γιατί προφανώς δε με είχε δει καν (πώς γίνεται ολόκληρο αμάξι να μην το δεις καν), αφού με μία απότομη κίνησή του έφτασε να γλύφει τον δεξί μου καθρέφτη ενώ πηγαίναμε με 60-70km/h. Με κοιτάζει και μου κάνει εκνευρισμένος 'τι θες ρε μαλάκα κι εσύ τώρα?'
Λέω να μην ασχοληθώ.Μπορεί να έχει τα νεύρα του γιατί δεν του έκατσε η γκόμενα πχ. Καθώς με προσπερνάει (από δεξιά ) φαίνεται θυμήθηκε ότι πρέπει σε 2 μέτρα να στρίψει αριστερά στο στενό, οπότε περνάει τρίχα μπροστά μου (εγώ νόμιζα ότι τον ακούμπησα τόσο κοντά που μπήκε μπροστά μου) και κάνει το θεϊκό:πατάει δυνατά το φρένο μπροστά μου για να μπει στο στενάκι.Ο θεός έβαλε το χέρι του και δεν τον πάτησα το μ@λ@κ@.
Άντε πάρκαρέ το παπάρα και πήγαινε με κανα ΜΜΜ...έλεος πια!!!2)Ζώο νούμερο 2.Βρίσκομαι στην Αγίου Ανδρέου (με φορά προς το πανεπιστήμιο για όσους ξέρουν).Κλασσικά πέσαμε σε μποτιλιάρισμα.2 λωρίδες αμάξια να πάμε 1η-νεκρά-1η-νεκρά κ.ο.κ. Ενώ άρχισε να 'ανοίγει' κάπως ο δρόμος (έγινε 1η-2α-νεκρά ) ο παππούς που ήταν μπροστά μου, αποφασίζει να σταματίσει εκεί δεξιά (κι ας έκλεινε μια λωρίδα...στα @@ του) και να κατέβει να πάει στο μαγαζί που πάρκαρε απ'έξω.Τι που του κόρναρα, τι που το έπαιζα φώτα...Τίποτα...Μάλιστα όταν κατέβηκε μου έκανε και νόημα να δω και μου είπε 'δε βλέπεις ότι άναμα αλάρμ στραβάδι?' (τα οποία άναψε όταν κατέβαινε από το αμάξι και είχε σβήσει ήδη τη μηχανή)
Είπα να μην πω τίποτα σεβόμενος τα χρόνια του.Τελικά οι χειρότεροι οδηγοί και με τεράστια διαφορά από τους άλλους είναι οι ηλικιωμένοι (άνω των 65-70).-
3)Φορτηγατζής κλείνει κυριολεκτικά στα μούτρα μία κοπέλα (πραγματικά σταμάτησε για να μην την χτυπήσει ) και επειδή του κόρναρε εκνευρισμένη, αυτός είπε να πάρει εκδίκηση και επιδεικτικά πήγαινε μία δεξιά μία αριστερά για να μην την αφήσει να τον προσπεράσει.
Και πες Ο.Κ. βάλτα με την γυναίκα που σε έθιξε(?) (πολύ μάγκας έγινες φίλε, μπράβο).Εμείς οι υπόλοιποι οδηγοί από πίσω που πηγαίναμε με 20km/h και ήμασταν υποχρεωμένοι να ανεχτούμε τις μ@λ@κίες σου τι σου φταίμε?
Πάντως αν τράκαρε με την κοπέλα, εγώ θα σταματούσα χαλαρά για μάρτυρας υπέρ της κοπέλας. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Με την ιδια νοοτροπια καλα να παθεις και εσυ αν τρακαρεις, που πηρες s3 για να τρεχεις...αν παθω κατι επειδη εκανα μαλακια και πηγαινα γυρευοντας και βεβαια καλα να παθω και γω και ο καθενας και πολυ καλα θα κανει οποιος πει κατι τετοιο.
εχεις δικιο δε πρεπει να τσουβαλιαζουμε μια ολοκληρη κατηγορια,οπως αυτη των μοτοσυκλετιστων,αλλα εγω δε μιλαω για τους μοτοσυκλετιστες γενικα..
μιλαω για αυτους που επειδη αποφασιαν να παρουν μια γρηγορη μηχανη(επειδη στα αντιστοιχα λεφτα ενα clio πχ τους φαινεται σκατα και παναργο,κατι που δε μπορουν να ανεχτουν για τους εαυτους τους) αυτοανακυρυσσονται βασιλιαδες του δρομου...
Εμεις οι υπολοιποι ταπεινοι και κουλοι για αυτους αυτοκινητιστες πρεπει να τους προσεχουμε,μιας και αυτοι οι κακομοιρηδες δε μπορουν να προσεξουν τους εαυτους τους,πρεπει να τους αφηνουμε παντα τις διαχωριστικες για να περνανε και οταν ειναι ανοιχτος δρομος και θελουν να τρεξουν τα παιδια εμεις να εξαφανιζομαστε για να τους ανοιγουμε το πεδιο...
οταν περνανε με σουζες απο διπλα μας δε πρεπει να ανησυχουμε..παιδια ειναι και παιζουν...
εγω προσωπικα εχω πολυ κακες εμπειριες απο τετοια ατομα,πολλη υπεροψια,τραμπουκισμο πολλες φορες και ολα αυτα γιατι???
παντα τους προσεχω(γιατι δε θελω να εχω τρεξιματα),παντα τους ανοιγω χωρο(για να μη μου φανε κανα καθρεφτη) και ελαχιστοι απο αυτους εχουν την απαιτουμενη ευγενεια...
αυτο που μου τη δινει πιο πολυ ειναι το οτι επειδη εμαθαν να σηκωνουν καμια σουζα νομιζουν οτι ξερουν και να οδηγουν τα κτηνη τους...
Αν στα αυτοκινητα να ειναι 1 στους 10 αυτος που παει οπως πρεπει το αυτοκινητο του,στις μηχανες ειναι 1 στους 1000..και oι μηχανες οντας πιο προσιτες σε σχεση με ενα γρηγορο αυτοκινητο προσφερουν σε πολλα επικινδυνα ατομα την 'ευκαιρια' να μπλεξουν καποιον αθωο στις μαλακιες τους...
δεν ειναι τυχαιο που υπαρχει μια γενικη δυσαρεσκεια μαζι τους,η οποια παιρνει δυστυχως μπαλα και πολλους αλλους που ειναι σωστα ατομα και οχι τσαμπα μαγκες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Με την ιδια νοοτροπια καλα να παθεις και εσυ αν τρακαρεις, που πηρες s3 για να τρεχεις...αν παθω κατι επειδη εκανα μαλακια και πηγαινα γυρευοντας και βεβαια καλα να παθω και γω και ο καθενας και πολυ καλα θα κανει οποιος πει κατι τετοιο.
εχεις δικιο δε πρεπει να τσουβαλιαζουμε μια ολοκληρη κατηγορια,οπως αυτη των μοτοσυκλετιστων,αλλα εγω δε μιλαω για τους μοτοσυκλετιστες γενικα..
μιλαω για αυτους που επειδη αποφασιαν να παρουν μια γρηγορη μηχανη(επειδη στα αντιστοιχα λεφτα ενα clio πχ τους φαινεται σκατα και παναργο,κατι που δε μπορουν να ανεχτουν για τους εαυτους τους) αυτοανακυρυσσονται βασιλιαδες του δρομου...
Εμεις οι υπολοιποι ταπεινοι και κουλοι για αυτους αυτοκινητιστες πρεπει να τους προσεχουμε,μιας και αυτοι οι κακομοιρηδες δε μπορουν να προσεξουν τους εαυτους τους,πρεπει να τους αφηνουμε παντα τις διαχωριστικες για να περνανε και οταν ειναι ανοιχτος δρομος και θελουν να τρεξουν τα παιδια εμεις να εξαφανιζομαστε για να τους ανοιγουμε το πεδιο...
οταν περνανε με σουζες απο διπλα μας δε πρεπει να ανησυχουμε..παιδια ειναι και παιζουν...
εγω προσωπικα εχω πολυ κακες εμπειριες απο τετοια ατομα,πολλη υπεροψια,τραμπουκισμο πολλες φορες και ολα αυτα γιατι???
παντα τους προσεχω(γιατι δε θελω να εχω τρεξιματα),παντα τους ανοιγω χωρο(για να μη μου φανε κανα καθρεφτη) και ελαχιστοι απο αυτους εχουν την απαιτουμενη ευγενεια...
αυτο που μου τη δινει πιο πολυ ειναι το οτι επειδη εμαθαν να σηκωνουν καμια σουζα νομιζουν οτι ξερουν και να οδηγουν τα κτηνη τους...
Αν στα αυτοκινητα να ειναι 1 στους 10 αυτος που παει οπως πρεπει το αυτοκινητο του,στις μηχανες ειναι 1 στους 1000..και oι μηχανες οντας πιο προσιτες σε σχεση με ενα γρηγορο αυτοκινητο προσφερουν σε πολλα επικινδυνα ατομα την 'ευκαιρια' να μπλεξουν καποιον αθωο στις μαλακιες τους...
δεν ειναι τυχαιο που υπαρχει μια γενικη δυσαρεσκεια μαζι τους,η οποια παιρνει δυστυχως μπαλα και πολλους αλλους που ειναι σωστα ατομα και οχι τσαμπα μαγκες
Κοιτα, απο την μια μερια εχεις δικιο, γιατι δυστυχως αναγκαζεσαι να κρινεις απο την πλειοψηφια των οδηγων δικυκλων που βλεπεις καθε μερα μες την πολη
Εγω ας πουμε ΔΕΝ προτιμω να οδηγω μες την πολη και γενικα ΔΕΝ την πηρα για να γλυτωνω κινηση
Οποιος πηρε μοτοσυκλετα μονο και μονο για την κινηση, τρωει black list απο μενα
Απλα αν οδηγαει σωστα, τοτε μπορω να το παραβλεψω
Εδω ποσες φορες εχει τυχει να ριξουν εμενα με την μηχανη, οποτε φαντασου οτι ειναι τετοιοι οδηγοι που και πατινι να καβαλησουν, το ιδιο επικινδυνοι θα ειναι
Απλως οπως ειπα αναγκαζεσαι να κρινεις απο αυτους, οπως π.χ. καποιος αλλος μπορει να τσουβαλιασει ολα τα μελη του φορουμ με ολα αυτα τα χαιβανια κουλαδια που οδηγανε τα suv τους καθε μεραΠαντως για να καταλαβεις, οδηγω μοτοσυκλετα τα τελευταια 17 χρονια, παρολα αυτα εχω μεινει με τον καημο οτι καθε μερα βλεπω τους ιδιους και τους ιδιους λακαμαδες
Οπως και το ιδιο οταν παιρνω το αμαξι, δυστυχως οι αχρηστοι ειναι αυτοι που κανουν την διαφοραΣε πληροφορω λοιπον, οτι πιο πολυ εκνευριζομαστε εμεις οι μοτοσυκλετιστες με αυτα τα καγκουρια(ακρανωτα παντα), παρα οι αυτοκινητιστες(βασικα δεν υπαρχει κατοχος μοτοσυκλετας που να μην εχει και αμαξι)
Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω τουλαχιστον δεν πηρα μοτοσυκλετα επειδη με τα ιδια λεφτα επαιρνα clio, αλλα επειδη δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου χωρις μοτοσυκλετα
Και βασικα προτιμω να την καβαλαω σε στριφτερες διαδρομες εκτος Αθηνας
Τι ευχαριστηση θα δω μες την κινηση της πολης?
Τωρα θα μου πεις εδω παιρνει ο αλλος το varadero μονο και μονο για να πηγαινει στην καφετερια, αλλα και ποσοι πηραν τα suv για να ανεβαινουν τις τρομερες ανηφορες(με hill climb) του Κολωνακιου, και αλλοι τα τερατα των 400 ιππων, για να πηζουν στην παραλιακη καθε καλοκαιρι....Τεσπα, αλλωστε οπως εχουμε πει και με τα υπολοιπα παιδια εδω, οι σωστοι, οτι και αν οδηγανε, ειναι πολυ λιγοι
Οι περισσοτεροι ειναι παρτακηδες, ωχαδελφιστες και λαμογια, και δυστυχως τον τελευταιο καιρο, και πιο κουλαδια, και το κακο ειναι οτι δεν ενδιαφερονται να γινουν καλυτεροι
Ποσους εχεις δει ας πουμε να δενουν το παιδι στο πισω καθισμα?....
Ποσοι ξερουν που να τοποθετησουν το οχημα αναλογα με τις συνθηκες?
Ποσοι κοιτανε καθε λιγο να δουνε τι γινεται ΠΙΣΩ απο αυτους?Εδω βλεπω καθε μερα αυτοκινητα με κλειστους και τους δυο καθρεπτες, οπως φυσικα και μηχανακια χωρις...
Τεσπα, ενας καθε φορα θα πρεπει να σωσει την κατασταση απο το ατυχημα, γιατι παντα ενας θα ειναι αυτος που θα φταιει, αλλιως δεν θα γινοντουσαν καθε μερα ατυχηματα
Αν και πολλες φορες εχω σκεφτει να βγω με κανα uzi εξω και να αρχισω να θεριζω, αλλα ευτυχως παραμενω στα αυγα -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και για να καταγγείλω κάποια ζώα:
1)Σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, έξω από το θεατράκι, έχει κίνηση ο δρόμος (λόγω έργων που γίνονται).Ένα παπάκι θέλει σόνι και ντε να περάσει ανάμεσα από μένα και το πεζοδρόμιο (ενώ του έχω κάνει άπλετο χώρο να περάσει από αριστερά μου).Τέλοσπάντων, επειδή τον βλέπω ότι είναι ζώο του κάνω χώρο και περνάει.Τον παρατηρούσα ώρα όπου προσπαθούσε να χωθεί ανάμεσα από τα αμάξια να κορνάρει και να μαρσάρει για να του κάνουν όλοι χώρο.Κάποια στιγμή πιο κάτω (μετά την είσοδο για το λιμάνι) ο δρόμος ανοίγει, οπότε όλα τα αμάξια επιταχύνουν.Τον πετυχαίνω παρακάτω (τυχαία) όπου ο τύπος πήγαινε με 20km/h και χάζευε τη θέα (μάλλον) και όλα τα αμάξια που προσπέρασε πιο πίσω τον ξαναπροσπέρασαν.Δηλαδή όταν ήταν κίνηση αφίνιασε να μας προσπεράσει όλους και όταν άνοιξε ο δρόμος πήγαινε σαν την κότα.
Έξω από το τελωνείο (ο ίδιος τύπος) αποφασίζει να επιταχύνει.Τυχαία είμαι δίπλα του εγώ και τον βλέπω να έρχεται πάνω μου.Κορνάω γιατί προφανώς δε με είχε δει καν (πώς γίνεται ολόκληρο αμάξι να μην το δεις καν), αφού με μία απότομη κίνησή του έφτασε να γλύφει τον δεξί μου καθρέφτη ενώ πηγαίναμε με 60-70km/h. Με κοιτάζει και μου κάνει εκνευρισμένος 'τι θες ρε μαλάκα κι εσύ τώρα?'
Λέω να μην ασχοληθώ.Μπορεί να έχει τα νεύρα του γιατί δεν του έκατσε η γκόμενα πχ. Καθώς με προσπερνάει (από δεξιά ) φαίνεται θυμήθηκε ότι πρέπει σε 2 μέτρα να στρίψει αριστερά στο στενό, οπότε περνάει τρίχα μπροστά μου (εγώ νόμιζα ότι τον ακούμπησα τόσο κοντά που μπήκε μπροστά μου) και κάνει το θεϊκό:πατάει δυνατά το φρένο μπροστά μου για να μπει στο στενάκι.Ο θεός έβαλε το χέρι του και δεν τον πάτησα το μ@λ@κ@.
Άντε πάρκαρέ το παπάρα και πήγαινε με κανα ΜΜΜ...έλεος πια!!!Για να καταλαβεις, σε αντιστοιχο περιστατικο(εγω πισω εβλεπα τα παντα με την μηχανη), εχω ριξει σφαλιαρα εν κινηση, και αυτο οχι γιατι φοβηθηκα να σταματησω, αλλα επειδη πραγματικα δεν αξιζε να ασχοληθω παραπανω με αυτο το γιδι
Κοφτε φατσες παιδια, ο καλυτερος τροπος κρισηςΔυστυχως με τα δανεια, ο καθενας εχει παρει ενα οχημα(ουι να'ναι) και εχει βγει στους δρομους
Ειδικα τα κουλαδια με τις varadero/v-strom/tdm, το κακο εχει παραγινει
Οπως αλλωστε και παλιοτερα, που το κουλαδι το εβλεπες με κανα σαραβαλο, αλλα τωρα πηρε X5 4.4 για να πηγαινει με 70 στην αριστερη λωριδα...
Ο πολιτισμος θα μας φαει, ρε δειξτε τους να καταλαβουν οτι κανουν βλακεια, και με ασχημο τροπο
Αυριο το δικο σας παιδι θα φανε....
Θυμηθειτε το -
Ο χρήστης After έγραψε:
...Και βασικα προτιμω να την καβαλαω σε στριφτερες διαδρομες εκτος Αθηνας
Τι ευχαριστηση θα δω μες την κινηση της πολης?...Γενικά καλά τα λες (και δεν το φαντάζονται οι περισσότεροι φίλοι αυτοκινητιστές ότι τους μοτοσυκλετιστές τους καίει και τους πονάει 2 φορές περισσότερο να βλέπουν κόσμο να συμπεριφέρεται έτσι ανώριμα με τις μηχανές) αλλά στο πιο πάνω διαφωνώ.
Η χαρά του μοτοσυκλετισμού δεν βρίσκεται μόνο σε ορεινές διαδρομές με στροφιλικία κ.α.
Το έχω κάνει και αυτό (και το κάνω με κάθε ευκαιρία ) αλλά σε διαβεβαιώνω πως απολαμβάνω εξίσου την 'άσκοπη' βόλτα στο κέντρο, χειμώνα και καθημερινή αργά το βράδυ που δεν έχει κίνηση στη φωτισμένη πόλη με το σκουτερ (όταν το είχα... η λεγόμενη και σκουτεράδα). Έχεις κατέβει ποτέ την Πανεπιστημίου 1 η ώρα το βράδυ Δευτέρας το Δεκέμβρη που είναι κατάφωτη πηγαίνοντας στην άκρη χαλαρά; Και στη συνέχεια να ανεβείς τη Σταδίου να το χώσεις σε ένα κομμάτι της Πλάκας, να βγείς από την απέναντι και να πάς μέχρι το Στάδιο και στη συνέχεια από τη Β.Σοφίας ξανά πίσω, μπροστά από τη Βουλή...να κατεβείς στο Σύνταγμα το στολισμένο να χτυπήσεις μια ζεστή σοκολατα στο χέρι.... μια υπέροχη βόλτα που κάνεις σε 20΄ εκείνη την ώρα και σου αφήνει απίστευτα όμορφη γεύση της πόλης (που μόνο αν είσαι τουρίστας την παίρνεις... εμάς μας σκοτώνει η καθημερινότητα και ούτε που την παίρνουμε χαμπάρι!)Το να απολαύσεις τη μοτοσυκλέτα σου δεν έχει να κάνει ούτε με νούμερα, ούτε με χιλιόμετρα και πολλές φορές έχει λίγο να κάνει και με τη διαδρομή, για αυτό και προσωπικά συμφωνώ μεν μαζί σου στο ότι όποιος παίρνει μηχανή αποκλειστικά για λόγους βολικότητας είναι κακώς εννοούμενη οικονομία (ακόμα και χρόνου_όταν θα φάει την τούμπα θα χρεωθεί τον κερδισμένο χρόνο πολλάκις) για εμένα αλλά ακόμα και οι μικρές μηχανές με την κατάλληλη χρήση μπορούν να προσφέρουν πολλά σε όποιον τις αγαπά.
Και για να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος να πω και τη δική μου εμπειρία...
Γύριζα από τη Μακεδονία προχτές με το καινούργιο μου τενεκεδάκι (μια χαρά-φτου φτου!) και έχοντας την κακή συνήθεια να ακολουθώ τα σήματα για τα όρια ταχύτητας έκανα την εξής παρατήρηση: κανείς μα κανείς απολύτως όταν τα όρια είναι κάτω των 90χ.α.ω. δεν τα ακολουθεί (πχ στα τούνελ). Πραγματικά μου έκανε εντύπωση αλλά δεν έχει να κάνει ούτε με το αυτοκίνητο (απο ελ έι ντι έι μέχρι 911τούρμπο), ούτε με την οικογενειακή κατάσταση (12 παιδιά+πεθερά+σκύλο με 130+ )ούτε με το δρόμο (αν σου λέει 90 σημαίνει ότι μπορείς να πας πολύυυυυυ παραπάνω...). Κερασάκι στην τούρτα ένα φορτηγό που μου κόλλησε πίσω σε κάποια φάση που ο δρόμος ήταν υπο κατασκευή και τα όρια ταχύτητας στα 50-60χαω (με κορίνες και παραπετάσματα με νερό για να χωρίζουν τα δύο ρεύματα). Γνωρίζοντας οτι πίσω από το φορτηγό θα ήταν και άλλοι 10 που θα ήθελαν να τρέξουν, έστω παράνομα, παραπάνω αλλά κυρίως επειδή δεν ένοιωθα καθόλου βολικά με ένα θηρίο μισό μέτρο (ίσως και λιγότερο) πιο πίσω ανέβασα την ταχύτητα στα 80χ.α.ω. ελπίζοντας τουλάχιστον ότι έτσι δε θα μου κάθεται στο μισο μέτρο... αμ δε, ήρθε πάλι πίσω μου και μάλιστα άρχισε να κορνάρει!!!
Ο αδερφός μου (ο οποίος είναι μονιμος κάτοικος εξωτερικού) τρελάθηκε και ενώ μέχρι τότε ήλπιζε να τον αφήσω να με ξεκουράσει για λίγο, του κόπηκε η επιθυμία για οδήγηση μαχαίρι. Το ξέρω ότι πολλοί θα αναφωνήσετε λέγοντας τι βλακείες σας λέω και οτι τα όρια είναι σαχλαμάρες και ότι αν φοβάμαι να πάω παραπάνω καλύτερα να κάτσω σπίτι μου κλπ κλπ, αλλά πείτε μου ειλικρινά, τη στιγμή που ήδη κινούμαι 20 χαω παραπάνω από το όριο (και έχω άλλες 3 ψυχές μέσα που αγαπώ πολύ), δεν είναι υπερβολή να με πιέζουν (και μάλιστα φορτηγό) να ανεβάσω κιάλλο ταχύτητα για να μην τους κόψω τη φόρα; Και πραγματικά το κομμάτι αυτό (κάπου στις Θερμοπύλες κοντά ήταν) ήταν εντάξει για 70-80 χιλιόμετρα την ώρα άλλά οπωσδήποτε επικίνδυνο για να πηγαίνει κανείς με 100 ή παραπάνω (φανταστείτε να έσκαγε ένα λάστιχο στο φορτηγό τι είχε να γίνει)...
Πείτε μου, ρε παιδιά, μια γνώμη για να ξέρω αν πρέπει να νιώθω εντελώς μαλάκας ή έχω έστω και λίγο δίκιο...τη στιγμή που δεν μπορώ να κάνω αλλιώς (δεν έχει άλλη λωρίδα να κάνω στην άκρη) δεν είναι γαιδουριά να με πιέζεις να παρανομήσω ή να κινδυνέψω για να μη χάσεις τη βολή σου ή τη 'φάση' σου;
Αν ήταν η μητέρα σου εκείνη την ώρα στο δρόμο που νόμιμα και τυπικά οδηγά σωστά, θα την πίεζες άραγε να τρέξει παραπάνω για να μη σου τη 'χαλάσει';;;; Αλήθεια, πείτε μου.... -
Tι καινούριο τενεκεδάκι καλέ;
-
Είπαμε, (κάπου δλδ...) ένα μικράκι νισσάνι Κ12 μτχ...
-
Αααα, μεγειά!!!
-
Στώ!... Για πες κανένα σχόλιο, για τα παραπάνω, όμως, διότι έχω προβληματιστεί αρκετά...
-
Οι λύσεις σε αυτό το πρόβλημα είναι δύο: Η πρώτη είναι η καταστολή, δηλαδή η αποτελεσματική αστυνόμευση. Αυτό, για λόγους που όλοι ξέρουμε, είναι αδύνατον να γίνει. Η δεύτερη λύση είναι η οδηγική παιδεία. Αν αναλογιστείτε ότι η οδηγική παιδεία βρίσκεται στα ίδια χάλια που βρισκόταν προ τριακονταετίας και χωρίς να υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι θα αντιμετωπίζουμε τα ίδια ποσοστά οδηγών-ζώων σε όλη μας τη ζωή.
Με αυτά τα δεδομένα, υπάρχουν επίσης δύο τρόποι αντιμετώπισης: Ο πρώτος είναι να λύνει κανείς τις διαφορές του μόνος του, με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται και ξέροντας ότι τα ζώα είναι ατελείωτα. Ο δεύτερος είναι να δίνει τόπο στην οργή συνέχεια. Αυτό το οποίο ΔΕΝ συνιστάται, είναι να εκνευριζόμαστε, να βρίζουμε και να φωνάζουμε χωρίς να έχουμε όμως την πρόθεση να το τραβήξουμε όσο πάει. Το μόνο που καταφέρνουμε έτσι είναι να γεμίζουμε άγχος και να χαλάμε τη διάθεση και την υγεία μας.
-
To έχω αναφέρει και εγώ το ίδιο περιστατικό (κόλλημα προφυλακτήρα στον μαλιακό ενώ πήγαινα με +20 και κάπως δεξιά). Ό,τι θέλεις από πίσω, κτελ, φορτηγά, ΙΧ. Άκρη δεν βγάζεις, ειδικά όταν οι περισσότεροι που κάνουν την μ@λακία αυτή όταν ο δρόμος γίνεται σωστή ΕΟ συνήθως μένουν πίσω και τους περνάς ενώ έσύ πας με 120-140. Παραλογισμός;
-
Διγέτη, δεν υπάρχει κάτι να σου πει κάποιος από εδώ! Οι περισσότεροι περνάμε με πάνω από 120 σε εκείνα τα σημεία (μερικοί με 180+ ).
Δυστυχώς, τα όρια δεν τηρούνται. Από τους περισσότερους. Και όσοι τα τηρούν αποτελούν αντικείμενο προπηλακισμού από τους υπόλοιπους.
-
Δλδ πρόεδρέ μου, τι να κάνω σε τέτοιες πριπτώσεις με τον κουβά μου εγώ (που δεν πάει και είναι και γεμάτος);;;
Και καλά εσείς με τα σούπερ-Μπενβέ (που ούτως ή άλλως δε θα με πιέζατε, πιστεύω- τι να πάτε με 70 τι με 80 δλδ-), ο αλλος ο καταγκιόζης με τη νταλίκα...; Που ξέρεις ότι θα γίνει η νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου έτσι και κάνει πως προσπερνά ή πατήσω εγώ φρένο...Γιατί πρέπει ντε και καλά να με κάνεις και εμένα παράνομο (ή να με κάνεις να νιώθω ανασφαλής τη στιγμή που δεν κάνω κάποια παρανομία);Στα Τέμπη γιατί πάνε Παναγίτσες, όμως, όλοι;;
-
Ζώο με καινούριο Terios ασημί, πινακίδα ΕΒΚ-**** χθες το πρωί στην Κάρπου στον Αγ. Ιωάννη, πολυπαθής δρόμος μονής κατεύθυνσης με δύο λωρίδες που βιάζεται από τα διπλοπαρκαρισμένα. Με τη σειρά:
-Ξεπάρκαρε από αριστερή σειρά παρκαρίσματος χωρίς φλας και κάνοντας ξαφνικά τινάγματα με τη μούρη του μέχρι να 'τρομάξει' κάποιος και να σταματήσει. Τελικά έγινε περίπου 3 αυτοκίνητα πίσω μου.- Μετά από 20 μέτρα, και ενώ λόγω κίνησης είχα σχεδόν σταματήσει σε έναν κάθετο για να αφήσω έναν που ερχόταν από δεξιά να διασχίσει το δρόμο, πέρασε στην ψύχρα γκαζωμένος φίλερ από δεξιά μου (ίσα που είχε χώρο σε εκείνο το σημείο), ευτυχώς που από τον κάθετο ο άλλος δεν είχε βγει πολύ αλλιώς τον είχε πάρει παραμάζωμα.
- Στο φανάρι στα 100 μέτρα μπροστά, αποφάσισε να βγει από το αυτοκίνητο για να τινάξει τα ψίχουλα της τυπόπιτας που έτρωγε μέχρι εκείνη τη στιγμή, και σαν τελική κίνηση πέταξε και τη λιγδερή του χαρτοπετσέτα στο δρόμο.
- Μπήκε μέσα, και αφού είχε ακόμα κόκκινο είπε να φλερτάρει με τη γυναίκα οδηγό που ήταν δεξιά του - τον είδα να σκύβει προς τα δεξιά και να τσουλάει λίγο μπροστά ενώ η γυναίκα οδηγός φάνηκε να αγχώνεται λίγο.
-
Γιατί εκεί είναι πιο σφιχτό το κομμάτι, και έχει μάλλον λιγότερα 'ψυχολογικά' περιθώρια για τέτοια πράγματα...
-
Γιατί πιστεύω ότι βάζουν το κωλο-κρουζκοντρόλ οι κερατάδες σε τέτοιο δρόμο (επειδή βαριούνται ή κανονίζουν με την ώρα τα δρομολόγια...) θέτοντας σε κίνδυνο όλο τον κόσμο; Λίγες φορές έχετε πετύχει νταλίκα να προσπερνά νταλίκα με διαφορά ταχύτητας 1 χλμ την ώρα;
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............