-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Φίλε zorz, μήπως το παρακάνεις λίγο ;;;;Eίσαι υπερβολικός σε ορισμένες απαιτήσεις σου και σίγουρα δεν χαρακτηρίζονται ζώα οι υπολοιποι οδηγοί που έτυχε να έχουν ποιό αργό αμάξι από σένα...
Με ποια από τις δύο παρακάτω θέσεις του zorz διαφωνείς; Εγώ δεν βλέπω κάτι περίεργο.
...
Ζώα στους αυτοκινητόδρομους όσοι οδηγοί (κυρίως μικρών αυτοκινήτων!) μπαστακώνονται στην αριστερή λωρίδα και δεν κάνουν στην άκρη με τίποτα. Δεν λέω ότι έχω την απαίτηση να πετάω με 230 και να εξαϋλώνονται όλοι από μπροστά μου, για να είμαστε εξηγημένοι, αλλά κάτι τύποι σαν τον οδηγό του άσπρου Seicento κάπου ανάμεσα σε Κόρινθο και Μέγαρα όπου τελικά τον πέρασα από την άδεια δεξιά, τον κοίταξα αγριεμένος και ανταπέδωσε το ίδιο βλέμμα...
...
Όχι ακριβώς ζώα αλλά σίγουρα κακοί οδηγοί, δίχως courtesy όσοι σε δρόμους διπλής κατεύθυνσης με 1 λωρίδα ανά ρεύμα κολλάνε πίσω και ελάχιστα αριστερά από τον μπροστινό τους, μην αφήνοντας κάποιον ταχύτερο να προσπεράσει. Δεν κατηγορώ κάποιον αν δεν μπορεί να προσπεράσει (πχ. είναι νέος οδηγός, οδηγεί αργό αμάξι κλπ), ίσα ίσα είναι καλύτερα από το προσπαθήσει ένα οριακό -γι αυτόν- προσπέρασμα. Όμως έστω ας κάτσει δεξιότερα και ας αφήσει αρκετό χώρο μπροστά του ως buffer ώστε να τον προσπερνάνε οι ταχύτεροι πιο εύκολα, όχι να κάθεται 'πακέτο' με το μπροστινό φορτηγό επιμηκύνοντας την ουρά.
... -
Αυτος με το vitara ηταν σταματημενος εκει η καβαλησε το πεζοδρομιο για να βρεθει μπροστα απο τους αλλους???
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Φίλε zorz, μήπως το παρακάνεις λίγο ;;;;Eίσαι υπερβολικός σε ορισμένες απαιτήσεις σου και σίγουρα δεν χαρακτηρίζονται ζώα οι υπολοιποι οδηγοί που έτυχε να έχουν ποιό αργό αμάξι από σένα...
Δεν είναι ζώα επειδή οδηγούν κάτι πιο αργό από μένα, στο κάτω κάτω πάντα θα υπάρχει κάποιος που οδηγεί κάτι πιο γρήγορο από σένα. Είναι ζώα επειδή πάνε με 130 (είτε είναι Sei που πάει με τελική του, είτε κάποιο εξωτικό GT που δεν είναι ούτε στο 30%) και δεν το κουνάνε από εκεί όταν στη μεσαία υπάρχει αραιή κίνηση με 120 και η δεξιά είναι εντελώς άδεια.
Το πρόβλημα είναι στη συμπεριφορά, ούτε στο τι οδηγούνε, ούτε καν στη μ.ω.τ. που ακολουθούν.
Αυτος με το vitara ηταν σταματημενος εκει η καβαλησε το πεζοδρομιο για να βρεθει μπροστα απο τους αλλους???
Κουρτίνα 2. Τον έκοψα από πριν τι θα κάνει, γι αυτό και πρόλαβα και έβγαλα το κινητό εγκαίρως.
-
Εγω παλι εχω καταλαβει κατι αλλο μετα απο κοντα 10 χρονια οδηγησης και καποια χρονια συμμετοχης σε αυτο το forum:
Λαθος/'πατατα' θα κανουμε ολοι μας και οσο πιο πολυ κινουμαστε στο δρομο στατιστικα θα κανουμε ολο και περισσοτερα. ΤΕΛΟΣ.-
Καποια στιγμη για οποιονδηποτε λογο θα μας τη βαρεσει και θα κανουμε μια υπερβολη, ειτε λεγεται 'τραβηγμενο' προσπερασμα, κλεισιμο, βρισιμο, υπερ-υπερ-υπερβολικη ταχυτητα, να παμε αναποδα για ενα στενο -που ξερουμε εμπειρικα οτι δεν περναει ανθρωπος- κτλ κτλ...
Και παντα θα βρεθει καποιος πανεξυπνator να μας την πει. Εχει το αλαθητο αυτος. Kαι εμεις μετα θα πρεπει να απολογηθουμε για τα αυτονοητα, προβαινοντας σε...'εξηγησεις/δηλωσεις νομιμοφροσυνης'.Ζωα,ζωα,ζωα ή μηπως εμεις,εμεις,εμεις γενικοτερα; Και δεν αναφερομαι στην οδηγηση, αλλα στη νοοτροπια. Υποτιθεται πως ειμαστε εδω γιατι μας αρεσει η αυτοκινηση. Αν μας αρεσει η αυτοκινηση λοιπον δεν οδηγουμε 1000% by the book γιατι απλα ή θα πεθανουμε απο ανια, ή θα παμε στο τρελαδικο. Πολλοι λοιπον γραφουμε τα οδηγικα μας βιωματα τα οποια, οπως και να γινει, ειναι λιγο...'πιπερατα'. Αμεσως -ενιοτε και επιλεκτικο- κραξιμο και δεν αναφερομαι στην τελευταια διαφωνια, αλλα σε ολες μαζι (θυμα μιας επεσα και εγω εσχατως γιατι...τολμησα να κυνηγησω οδηγο που ηθελε Κυριακατικα στην Ε.Ο. να με κανει στην ακρη με το 'ετσι θελω' με αρκετη κινηση και ταχυτητα 140 km/h και επειδη δεν εκανα με ανταμειψε με τη γνωστη χειρονομια). Πολυς καθωσπρεπισμος ρε παιδια ή 'αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τα αυτια μου'.
Ας σοβαρευτουμε λιγακι και ας παραδεχτουμε επιτελους τα αυτονοητα εδω μεσα: Ναι, ΟΚ, ειμαι σοβαρος ανθρωπος με αρκετη συναισθηση στο δρομο αλλα κανω -κατα το δυνατον- ελεγχομενες τρελες (sic).
Aλλιως να το κλεισουμε το μαγαζι (οδηγηση) και να ασχοληθουμε με το μπριτζ και τη σταυροβελονια ενω θα ακουμε στο CD την 'Μελισσουλα' του Μπιγαλη... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ζώα όσοι δεν ανάβουν φώτα στις σήραγγες (Κακιά Σκάλα, Αττική Οδός, Μαλιακός). Στο Αρτεμίσιο πάντως δεν συνάντησα κανέναν τέτοιο, μάλλον επειδή είναι 2πλης κατεύθυνσης και θεοσκότεινα.Θα μάθουν να τα ανάβουν όταν θα τύχη και σβήσουν την ώρα που θα βρίσκονται μέσα στο τούνελ και γίνει ξαφνικά πίσσα σκοτάδι, ευτυχώς που ανάβω πάντα τα φώτα όταν μπαίνω σε τούνελ και έτσι την γλίτωσα της προάλλες όταν έσβησαν τα φώτα ενώ ήμουνα μέσα σε ένα από τα τούνελ της περιμετρικής της Πάτρας λόγω του σεισμού στην Ανδραβίδα.
-
Ζωο ο ηλιθιος με το τρανσαλπ που περασε ακλαφτο στοπ επειδη μιλουσε στο κινητο.
-
Πώς να το κάνουμε, είναι διαφορετικό να κάνει κάποιος λάθος και να το παραδεχθεί και διαφορετικό να σε αγνοήσει ή, ακόμα χειρότερα, να ζητήσει τα ρέστα.
2 περιπτώσεις σήμερα για εμένα.
Ο πρώτος έκανε μια σφήνα, φρένα και κόρνα εγώ, ακολούθησαν μπινελίκια εκατέρωθεν. Δεν ήταν δύσκολο να βρεθώ ν' ανταλλάσσω μπούφλες με άγνωστο στα καλά καθούμενα.
Ο δεύτερος έφαγε την προτεραιότητα κι ευτυχώς πρόλαβα να φρενάρω πριν τον εμβολίσω. Ζήτησε συγνώμη και τέλος.
Ζώο μόνο ο πρώτος, όχι ο δεύτερος φυσικά. -
Ζωο στην Καμαρα ο οποιος βρισκοταν τερμα αριστερη λωριδα και ηθελε να παει τερμα δεξια(λιγο πιο μπροστα απο την σταση αστικου) για να παρει καποιους που τον περιμεναν ακινητοποιοντας το αυτοκινητο του και μπλοκαροντας ολο το αριστερο ρευμα.
-
Κυριακή πρωί ξεκινάμε για μπάνιο Αλεποχώρι
Λίγο πριν την γέφυρα τυ Ασπροπυργου στα δεξιά έχει EVEREST οπου κλασσικά έχει πολύ κίνηση γιατί όλοι θέλουνε 'φρέντο'.
Σταματημένα πολλά αυτοκίνητα εξω απο το μαγαζί όπως - όπως, με αποτέλεσμα η δεξιά ουσιαστική να εχει αχρηστευθεί. Μιας και έχει κατέβει η γυνάικα να πάρει και αυτή την καφεδιά της, χαζεύω την κίνηση... Ειδά πολλές φορες να ερχονται αυτοκίνητα στη μεσαία, με χαμηλή ταχύτητα (20-30) ανιχνευτικά για να βρούνε καμια θεσούλα να χωθούνε για λίγο, αλλα΄το τραγικό ήταν οτι πολλοί οταν βλέπανε οτι περνάγανε το μαγαζί σταματάγανε επι τόπου με αλαρμια (μεσα στη μεσαία της εθνικής σε σημείο που τρέχει ο κόσμος, με κίνηση εξόδου κυριακής πρωί!!!!) μεχρι να τσεκάρουνε καμια θέση η να φύγει άλλος!!!!
Και δεν ήταν ούτε ένας ούτε δυο.... απίστευτοΚαι το θεικό. βλέπω τροχαίο να έρχεται και να σταματάει (ψιλοασφαλώς) καμια 30αριά μετρα παρακάτω.. λέω θα κόψει κανα κώλο..... μπααα είχε άλλες δουλειές....
φρεντο καπουτσίνο..... -
Ο χρήστης aserf στις 10/01/2008 έγραψε:
Χτες το πρωϊ χάρηκα ιδιαίτερα το εξής σκηνικό...Φεύγοντας ο αδερφός μου το πρωϊ είδε μια BMW έξω από ένα κτίριο της Eurolife στη Ν. Σμύρνη που ήταν παρκαρισμένο κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο και το είχε κλείσει ολόκληρο. Μπήκε μέσα στο κτίριο και είπε στις securit-άδες που ήταν εκεί να φωνάξουν τον ιδιοκτήτη του να το πάρει αλλιώς θα καλέσει την τροχαία.
Φεύγοντας εγώ μετά από καμια ώρα (και αφού είχα ενημερωθεί) είδα ότι η BMW ήταν ακόμα εκεί. Μπήκα λοιπόν και γω μέσα και τους είπα ότι έχετε μια δεύτερη ευκαιρία αλλιώς θα καλούσα εκεί μπροστά τους την τροχαία. Μου είπαν ότι πλήρωσαν για να έχουν δικαίωμα να παρκάρουν στο πεζοδρόμιο και ότι τους πλέον ανήκει ολόκληρο το πεζοδρόμιο γύρω από το κτίριο (είναι και γωνιακό). Τους είπα ότι αυτό αποκλείεται (εξηγώντας τους ότι ιδιόκτητο 'πεζοδρόμιο' υφίσταται μόνο σε πολύ φαρδιά πεζοδρόμια που ΑΛΛΟ είναι το πραγματικό πεζοδρόμιο και ΑΛΛΟ το 'ιδιωτικό πεζοδρόμιο' που ανήκει στο κτίριο) και ότι αν έτσι νομίζουν ας καλέσουμε την τροχαία να αποφασίσει εκείνη. Μου είπαν ότι θα βρω τον μπελά μου και τους απάντησα ας τον βρω. Τελικά πείστηκαν, πήραν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη και κατέβηκε να το μετακινήσει.
Αφενός ξέρω ότι δεν κέρδισα και πολλά μιας και από σήμερα είτε η BMW, είτε μια Porsche θα συνεχίσουν να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο, την επόμενη φορά όμως θα καλέσω απευθείας την τροχαία και θα κάτσω και εκεί να την περιμένω (για όσους απορείτε ΝΑΙ έχω όρεξη). Ε δε μπορεί... τα 67,5
Σήμερα το πρωί φεύγοντας για τη δουλειά πέτυχα έξω από το ίδιο κτίριο της EMG Eurolife Ασφαλιστική ένα Audi παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο που έκλεινε ολόκληρο το 4+ μέτρων πεζοδρόμιο.
Μπήκα στο κτίριο και κατευθύνθηκα στο σεκιουριτά επί της υποδοχής και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Σεκ: Τι θα θέλατε;
Εγώ: Το Audi που είναι παρκαρισμένο έξω και κλείνει το πεζοδρόμιο ανήκει σε υπάλληλο της εταιρείας σας;
Σεκ: Μάλιστα. Γιατί ρωτάτε;
Εγώ: Επειδή κλείνει ολόκληρο το πεζοδρόμιο, μπορείτε να του τηλεφωνήσετε να έρθει να το μετακινήσει γιατί διαφορετικά θα καλέσω την τροχαία;
(Με κοιτάει με το βλέμμα γεμάτο απορία και μετά από παύση 1-2 δευτερολέπτων)
Σεκ: Ναι, μισό λεπτό.
(Κάνει κίνηση και πιάνει το τηλέφωνο. Συνεχίζει να έχει το βλέμμα απορημένο)
Εγώ: Σας φαίνεται κάτι περίεργο σε αυτά που σας λέω;
Σεκ: Έχουμε άδεια να παρκάρουμε στο πεζοδρόμιο ( )
Εγώ: Καλώς. Δεν χρειάζεται να του τηλεφωνήσετε. Θα καλέσω την τροχαία και θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.Βγήκα έξω κι επειδή ήμουν σίγουρος ότι η τροχαία θα αργούσε να έρθει, πήρα τηλέφωνο στο 11888 για να μου δώσουν τον αριθμό της Δημοτικής Αστυνομίας Νέας Σμύρνης. Δεν το βρήκαν οπότε τηλεφώνησα στο 100, έδωσα διεύθυνση, κτλ. Περίμενα κανά 20+λεπτο μήπως και εμφανιστούν αλλά τζίφος. Τελικά έφυγα γιατί είχα καθυστερήσει για τη δουλειά και δεν έμαθα την κατάληξη.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κυριακή πρωί ξεκινάμε για μπάνιο Αλεποχώρι
Λίγο πριν την γέφυρα τυ Ασπροπυργου στα δεξιά έχει EVEREST οπου κλασσικά έχει πολύ κίνηση γιατί όλοι θέλουνε 'φρέντο'.
Σταματημένα πολλά αυτοκίνητα εξω απο το μαγαζί όπως - όπως, με αποτέλεσμα η δεξιά ουσιαστική να εχει αχρηστευθεί. Μιας και έχει κατέβει η γυνάικα να πάρει και αυτή την καφεδιά της, χαζεύω την κίνηση... Ειδά πολλές φορες να ερχονται αυτοκίνητα στη μεσαία, με χαμηλή ταχύτητα (20-30) ανιχνευτικά για να βρούνε καμια θεσούλα να χωθούνε για λίγο, αλλα΄το τραγικό ήταν οτι πολλοί οταν βλέπανε οτι περνάγανε το μαγαζί σταματάγανε επι τόπου με αλαρμια (μεσα στη μεσαία της εθνικής σε σημείο που τρέχει ο κόσμος, με κίνηση εξόδου κυριακής πρωί!!!!) μεχρι να τσεκάρουνε καμια θέση η να φύγει άλλος!!!!
Και δεν ήταν ούτε ένας ούτε δυο.... απίστευτοΚαι το θεικό. βλέπω τροχαίο να έρχεται και να σταματάει (ψιλοασφαλώς) καμια 30αριά μετρα παρακάτω.. λέω θα κόψει κανα κώλο..... μπααα είχε άλλες δουλειές....
φρεντο καπουτσίνο.....Τα συγκεκριμένα everest έχουν και παρκιν στο οποίο κανένας δε βάζει το αυτοκίνητό του.
Αλήθεια εσύ πάνω στο δρόμο σταμάτησες; -
στην αριστερή
είχα παει στο βενζινάδικο που εχει δίπλα για να σερβιριστώ στο ενδιάμεσω ' άλλο ποτο'
-
Απίστευτο ζώο ο οδηγός νταλίκας φορτωμένης με πατηκωμένα χαρτοκούτια σήμερα στο κατέβασμα της Α.Λαμίας στο ύψος των ΚΤΕΛ! Το φορτηγό (κανονικό 3αξονικό) ήταν γεμάτο μέχρι πάνω και τα χαρτοκούτια ήταν πρόχειρα σκεπασμένα με μουσαμά, ο οποίος προφανώς επειδή δεν ήταν στερεωμένος καλά αλλά και επειδή κατέβαινε του σκοτωμού, τα είχε αφήσει εκτεθειμένα και έφευγαν στην εθνική τρομάζοντας πολύ κόσμο. Στο παραπέντε δεν έγινε τροχαίο. Ο μπροστινός μου (ένα polo) αφού απέφυγε μερικά πήγε δίπλα του να τον ενημερώσει αλλά ο φορτηγάτζας συνέχιζε κανονικότατα σα να μη τρέχει τίποτα, αντιδρώντας μάλιστα (χαρακτηριστικές οι χειρονομίες του). Σε κάποια φάση αποφασίζει να πιάσει δεξιά και ο 'polos' μπαίνει μπροστά του και τον κόβει στα 70km/h. Βρήκα ευκαιρία και πήγα δίπλα του να του πω κι εγώ έχα χεράκι μερικά πράγματα για την καταγωγή του, τον άσχημο χαρακτήρα του, τον αντιεπαγγελματισμό του και αν θυμάμαι καλά πάνω στα νεύρα μου τα οποία χτύπησαν κόκκινο στην δικαιολογία του 'σιγά μωρέ χαρτοκούτια είναι' και την γυναίκα που (κακώς) τον έφερε στον κόσμο.
(κοινώς τον έβριζα για κανα 2λεπτο συνεχόμενα) -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Απίστευτο ζώο ο οδηγός νταλίκας φορτωμένης με πατηκωμένα χαρτοκούτια σήμερα στο κατέβασμα της Α.Λαμίας στο ύψος των ΚΤΕΛ! Το φορτηγό (κανονικό 3αξονικό) ήταν γεμάτο μέχρι πάνω και τα χαρτοκούτια ήταν πρόχειρα σκεπασμένα με μουσαμά, ο οποίος προφανώς επειδή δεν ήταν στερεωμένος καλά αλλά και επειδή κατέβαινε του σκοτωμού, τα είχε αφήσει εκτεθειμένα και έφευγαν στην εθνική τρομάζοντας πολύ κόσμο. Στο παραπέντε δεν έγινε τροχαίο. Ο μπροστινός μου (ένα polo) αφού απέφυγε μερικά πήγε δίπλα του να τον ενημερώσει αλλά ο φορτηγάτζας συνέχιζε κανονικότατα σα να μη τρέχει τίποτα, αντιδρώντας μάλιστα (χαρακτηριστικές οι χειρονομίες του). Σε κάποια φάση αποφασίζει να πιάσει δεξιά και ο 'polos' μπαίνει μπροστά του και τον κόβει στα 70km/h. Βρήκα ευκαιρία και πήγα δίπλα του να του πω κι εγώ έχα χεράκι μερικά πράγματα για την καταγωγή του, τον άσχημο χαρακτήρα του, τον αντιεπαγγελματισμό του και αν θυμάμαι καλά πάνω στα νεύρα μου τα οποία χτύπησαν κόκκινο στην δικαιολογία του 'σιγά μωρέ χαρτοκούτια είναι' και την γυναίκα που (κακώς) τον έφερε στον κόσμο.
(κοινώς τον έβριζα για κανα 2λεπτο συνεχόμενα)Το 100 το πήρες; Μία κλήση κάποιων αρκετών ευρώ θα τον τσούξει περισσότερο από τα μπινελίκια που του έριξες. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ήταν από τα περιστατικά που θα ερχόταν γρήγορα η τροχαία.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το 100 το πήρες; Μία κλήση κάποιων αρκετών ευρώ θα τον τσούξει περισσότερο από τα μπινελίκια που του έριξες. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ήταν από τα περιστατικά που θα ερχόταν γρήγορα η τροχαία.
+inf
Το βρίσιμο στο δρόμο (ή ακόμα και η απλή παρατήρηση) δεν έχει αντίκτυπο στον άλλον όταν είναι τόσο ζώο. Γι αυτό υπάρχει η αστυνομία, ώστε να συμμορφώνονται όσοι στερούνται λογικής.Το συγκεκριμένο συμβάν το θεωρώ πολύ επικίνδυνο, εγώ θα του έκανα νόημα για να σταματήσει και αν με αγνοούσε, τηλέφωνο στο 100 με τη μία.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το 100 το πήρες; Μία κλήση κάποιων αρκετών ευρώ θα τον τσούξει περισσότερο από τα μπινελίκια που του έριξες. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ήταν από τα περιστατικά που θα ερχόταν γρήγορα η τροχαία.
+inf
Το βρίσιμο στο δρόμο (ή ακόμα και η απλή παρατήρηση) δεν έχει αντίκτυπο στον άλλον όταν είναι τόσο ζώο. Γι αυτό υπάρχει η αστυνομία, ώστε να συμμορφώνονται όσοι στερούνται λογικής.Το συγκεκριμένο συμβάν το θεωρώ πολύ επικίνδυνο, εγώ θα του έκανα νόημα για να σταματήσει και αν με αγνοούσε, τηλέφωνο στο 100 με τη μία.
Το σκέφτηκα να πάρω το 100, αλλά δε νομίζω να έκανε συντονισμένη κίνηση να τον περιμένουν στις εξόδους τις εθνικής να τον τσακώσουν...
Επίσης βιαζόμουν να αφήσω κάποιον στα ΚΤΕΛ μη χάσει το δρομολόγιο, οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να δω πού θα πάει...Τώρα θυμήθηκα άλλο ένα σκηνικό την τελευταία φορά που ερχόμουν Αθήνα. 5 γύφτοι μέσα σε Ibiza (system porsche) να προσπερνούν σαν χάροι στην Ε.Ο. (ο θεός να την κάνει) Πάτρας-Κορίνθου. Πρέπει να περίμενα πάνω από 15 λεπτά στο τηλέφωνο ενώ δε σήκωνε κανείς το τηλέφωνο στην τοπική τροχαία, μπας και δώσει σήμα σε κάποιον να τον σταματήσει σε κάποιο μπλόκο...
-
ζωο ο νεατερνταλ στη γειτονια μου που ο συναγερμος του ειναι συνεχης,σαν κορνα και εχει μπλοκαρρει τρεις φορες την τελευταια ωρα και βαραει κανα δεκαλεπτο πριν παρει χαμπαρι και τον κλεισει.
αποσυνδεσε την μπαταρια ρε αχρηστε! -
Σε διασταύρωση με φανάρι είμαι πρώτος στη δεξιά λωρίδα, με αναμμένο δεξί φλας. Απέχω (είμαι με τη μηχανή) κάπου 1 μέτρο από το πεζοδρόμιο. Ανάβει πράσινο πριν ξεκινήσω, παρατηρώ στον δεξί καθρέφτη παπί να έρχεται από το προαναφερθέν κενό στα δεξιά μου. Δεν έχει ανάψει φλας, οπότε περιμένω λίγο να περάσει ...και δικαιώνομαι καθώς συνεχίζει απτόητος ευθεία
Δεν παραπονιέμαι, αυτό με κρατάει ζωντανό και αρτιμελή, αλλά αν είχα το ίδιο ταλέντο και στο να προβλέπω και τους αριθμούς του τζόκερ θα είχα τώρα μια F599 μόνιμα μέσα στις Σέρρες...
-
Μιλησα σημερα με τη Μανα μου, και μου ειπε πως ενα αμαξι εριξε κατω την γιαγια μου.
Ειχε παει στην λαικη η κακομοιρα, και οπως διεσχιζε ενα στενο (ενταξει οι μεγαλοι ανθρωποι δεν μπορουν να τρεξουν κιολας ειδικα οταν σερνουν και ενα καροτσακι λαικης) εστριψε ενας τρομπας, χτυπησε το καροτσακι της γιαγιας η οποια εχασε την ισοροπια της (μαλλον θα τρομαξε πιστευω και οχι οτι την τραβηξε το καροτσακι και επεσε) και επεσε κατω. Ο φιλτατος μαλακας ουτε καν που εκοψε να δει αν χτυπησε το καροτσακι η την γρια που περναγε το δρομο. Ευτυχως η γιαγια ειναι καλα...αν και λιγο πεσμενη....ψυχολογικα.
Εχω σκεφτει πολλα σεναρια, οτι η γιαγια δεν βλεπει καλα στην ηλικια της, μπορει να εχει χαζεψει και λιγο και να περπαταει σαν ζωο κλπ κλπ, το γεγονος οτι βαρεσε το καροτσακι της, που το σερνεις και ειναι πισω σου, σημαινει οτι η γιαγια ειχε περασει πανω απο το μισο στενο, αρα σιγουρα δεν πεταχτηκε τελευταια στιγμη και αυτο να εκανε ακομη, σταματα ρε μαλακα να δεις τι εγινε. Ακομη και μπροστα σου να πεταχτηκε, μπορει να χτυπησε η σκατογρια και να πρεπει να παει στο Νοσοκομειο.
Δεν ξερω με κατι τετοια τρελαινομαι. Αν εβλεπα κατι τετοιο στο δρομο, ακομη και να μην την ηξερα την γιαγια με το καροτσακι, ετσι και τον επιανα τον μαλακα θα ετρωγε πολλες μπουφλες.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............