-
Ποιός είναι ο ΣΧ? Με τα αρχικά δεν τα πάω καλά...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ποιός είναι ο ΣΧ? Με τα αρχικά δεν τα πάω καλά...Ο Στρατης Χατζηπαναγιωτου
-
Ένας που τον φωνάζουν και Στρατισσίνο είναι τούτος?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ένας που τον φωνάζουν και Στρατισσίνο είναι τούτος?Αφου τα ξερεις γιατι ρωτας?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ένας που τον φωνάζουν και Στρατισσίνο είναι τούτος?
Αφου τα ξερεις γιατι ρωτας?
Μα ρε συ, δεν ήξερα το επώνυμο!
Ναι, το κατέχει ο συγκεκριμένος, τον έχω συναντήσει κι από κοντά σε κάτι διαγωνισμούς στα Μέγαρα. -
'κακα τα ψεμματα'
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
'κακα τα ψεμματα'Αλήθεια μήπως μέτρησε κανείς πόσες φορές ακούστηκε αυτή η έκφραση χθες???
-
Εξαρτάται. Ήταν βλοσσυρός όταν το έλεγε;
-
Πάντως κακά τα ψέματα μακάρι να μετέδιδε η έστω να σχολίαζε τον κάθε αγώνα ένας Σ.Χ Αλλο επίπεδο…
-
καλά εντάξει...όχι κ άλλο επίπεδο...μην το παρακάνουμε κιόλας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά εντάξει...όχι κ άλλο επίπεδο...μην το παρακάνουμε κιόλας...Άλλο επίπεδο γνώσεων, μεγάλη εμπειρία από αγώνες, και σαφώς πιο αντικειμενικός..Θέλεις και αλλά??
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Άλλο επίπεδο γνώσεων, μεγάλη εμπειρία από αγώνες, και σαφώς πιο αντικειμενικός..Θέλεις και αλλά??
'κακά τα ψέμματα' ...όχι
έχουν περάσει κ άλλοι που το κατείχαν το αντικείμενο και έκαναν εύστοχο σχολιασμό...φίλε. Ψάξε εδώ μέσα θα βρεις ποστς για αυτούς.
-
Σε εμένα το μοναδικό που έμεινε είναι η πλήρης αποτυχία του Λούη να υπερασπιστεί τη θέση του απέναντι στον πιο γρήγορο Φέττελ...
Κάτι μου λέει ότι η Πούσικατ θα τον φάει τον Λούη. -
Που να γνώριζε και την Κάρτσωνα δηλαδή
-
Πρεπει να κανουμε ενα κονε με την καρτσωνα στον φιλο λουη.. Για την πουσικατ δεν ειμαστε σιγουροι με τη Νικη εχουμε στα χερια μας σιγουρο χαρτι..
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Άλλο επίπεδο γνώσεων, μεγάλη εμπειρία από αγώνες, και σαφώς πιο αντικειμενικός..Θέλεις και αλλά??
...εμένα μου φάνηκε από λίγο ως αρκετά... 'βαμμένος'!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...εμένα μου φάνηκε από λίγο ως αρκετά... 'βαμμένος'!..
Μπορείς να το αναλύσεις λιγάκι το παραπάνω σε παρακαλώ???
-
Ποιος υποτίθεται για να έχουμε καλό ρώτημα ότι ειναι αντικειμενικός και έχει πάντα εμπειρία όπως και αρκετοί εδω μέσα που παρακολουθούν χρόνια? Λέτε για τον Σ.Χ. ή μηπως καλύτερα να λέγαμε ότι στην εκπομπή καλούσαν όλο τους λεφτάδες και όσους ήθελε η παραγωγή ή και αυτό ειναι ψέμματα? Απλά έχω μια απορία.
-
Στην Αγγλία το BBC πλέον θα μεταδίδει τη F1 και ανακοινώθηκε και επίσημα το line-up του.
David Coulthard & Eddie Jordan!
Καλό ακούγεται!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
David Coulthard & Eddie Jordan!Καλό ακούγεται!!!
Ενδιαφέρον. Αυτοί βέβαια δε θα κάνουν την κυρίως περιγραφή αλλά θα είναι πιο πολύ υποστηρητικοί στη μετάδοση.
Για τον Jonathan Legard, που είναι, λέει, ραδιοφωνικός εκφωνητής για ποδόσφαιρο, δεν έχω άποψη...
Αλλά για μένα το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι παραμένουν οι εκ του channel 4 Martin Brundle (Grid walks FTW!) και Ted Kravitz (άπαιχτος στα ρεπορτάζ από τα paddock).
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008