-
Εγώ θα ήθελα για σχολιαστή έναν τύπο όπως τον Νικόλα Ζαλμά (αν και όχι με τον Ευθυμίου δίπλα του) αλλά τον Σειτανίδη.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι μαθαμε χθες; (καθε φορα κατι μαθαινουμε).Οτι μια ομαδα F1, KAKΩΣ πηρε πρωταθλημα το 2006
Συμφωνα με το σαϊνι που κανει τη μεταδοση επρεπε να προτιμησει να βγει 3 χρονιες 2η απο το να παρει 2 παγκοσμιους τιτλους και μετα να βγαινει 4η.
Μετα απο αυτο ειναι οριστικο:
Ο τυπος ειναι εντελως
ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ
ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ
ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣΝΤΙΠ ΒΛΑΚΑΣ
χαχαχα κι εγώ χτυπιόμουν ....θα παράκουσα ....δεν μπορεί λέω θα φταίει ο μουσακάς. Αμ δε!
-
Στην τελευταία μετάδοση ( ευτυχώς ) δεν ανέφερε για τον Φινλανδό με το Γερμανικό διαβατήριο, μας έχει τρελλάνει από την 1η μέρα που ήρθε ο Ρόζμπερκ στην F1. ( O Φινλανδός με το Γερμανικό διαβατήριο, έλεος κύριε, το εμπεδώσαμε )
Αν δε μαζέψει κάποιος τα μαργαριτάρια του, θα γράψει νέα Μπριτάννικα σε μέγεθος.
-
τι ωραια ειναι να απολαμβανεις εναν αγωνα εστω και αν δεν εχει πια ενδιαφερον οπως
παλια χωρις σχολια παρα μονο με τον ηχο των μονοθεσιων
ο αντιστοιχος γερμανος συναδελφος του λεει ελαχιστα μηπως δεν ξερει τοσα πολλα οσα ο δικος μας ? λολ
-
Ρε σειςςςς!
Είπαμε!
Σεμνά!Είμαστε συγγενείς
-
Φανταζομαι ο Πουρναρακης τσιριδα που θα εβγαλε στο προσπερασμα του μασα...
-
Μετα την εγκαταλειψη, ο τονος της φωνης του ηταν υπερ του δεοντος χαρουμενος
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μετα την εγκαταλειψη, ο τονος της φωνης του ηταν υπερ του δεοντος χαρουμενοςδεν περιμενα και τιποτα αλλο....ευτυχως ελειπα και δεν ακουσα τον νεο του επικηδειο για τους κοκκινους.
-
το καλο ειναι οτι μειωθηκαν οι διαφημισεις
επι της ουσιας....αλλο ενα ρεσιταλ
ναι ο ουγγρος σκηνοθετης φταιει που δε ξερουμε τι μας γινεται , οχι οτι αντι να κοιταμε τον αγωνα συζηταμε για το ονομα του Kubica
μηπως αντι να κοιταγαμε το live timing να κοιταγαμε την οθονη?
μηπως ο κιμι εκανε γρηγορους γυρους επειδη ηταν ο μονος που ετρεχε στο τελος(μαζι με τον γκλοκ) , λεω μηπως ρε παιδι μου ,
δεν αναρωτιεται κανενας πως εχει μαζεψει τοσους ταχυτερους γυρους? ,
οοοοοχχχιιιιιιι ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ απλα αυτο ειναι το καλο του το σεταπ , φταιει και ο μηχανικος .ρε μας πληρωνουν για να τα λεμε ολα αυτα ή ειμαστε χομπιστες και στα φρυδια μας?
-
Όσο ο Πουρναράκης περιστοιχίζεται απο γλάστρες, θα ακούμε παπαριές, είναι αναπόφευκτο.
Αυτές που θα λέει ο Τάκης γιατί δεν γίνεται και να σχολιάζεις και να τα βλέπεις όλα, και αυτές που θα λένε οι άσχετοι.
Δεν είναι δύσκολό να βάλουν κάποιον ελάχιστα σχετικό με το άθλημα ο οποίος απλά θα κοιτάει την οθόνη και το live timing (αυτό που κάνουμε κι εμείς δηλαδή) και θα διορθώνει τα τυχόν λάθη.Πχ όταν ο Τάκης λέει ο Raikkonen βγήκε μπροστά απο μία Renault, ο Πικέ είναι, θα βλέπει ο άλλος το live timing θα βλέπει ότι ο Πικέ είναι μπροστά από τον Alonso και θα πετάγεται: Όχι ο Πικέ είναι πιο μπροστά ο Κιμι κατάφερε να περάσει τον Alonso στο pit stop, και μετά μπράβο, εκπληκτικό in lap μπλα μπλα μπλα μπλα, αντι να λέμε ο βλάκας ο Ούγγρος δεν μας έδειξε που βγήκε μπλαμπλαμπλα ....
Απλό είναι.Αν δεν μπορούν να βρουν κανέναν, να πάω εγώ.
-
Όλα τα λεφτά σήμερα ο σεβαστός τηλεοπτικός χρόνος που αφιερώθηκε στο να απαντήσει ο κ. Πουρναράκης στους τηλεθεατές (και προφανώς μέλη του forum...) που αντέδρασαν στα προηγούμενα σχόλιά του περί αφήματος του γκαζιού μέσα στη στροφή... Μέχρι και ο R'o'hrl επιστρατεύτηκε για να έχει περισσότερο κύρος η άποψη. Καλτ εκπομπή!!!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Όλα τα λεφτά σήμερα ο σεβαστός τηλεοπτικός χρόνος που αφιερώθηκε στο να απαντήσει ο κ. Πουρναράκης στους τηλεθεατές (και προφανώς μέλη του forum...) που αντέδρασαν στα προηγούμενα σχόλιά του περί αφήματος του γκαζιού μέσα στη στροφή... Μέχρι και ο R'o'hrl επιστρατεύτηκε για να έχει περισσότερο κύρος η άποψη. Καλτ εκπομπή!!!αυτο το εχασα ρε γμτ ,ο ραλιστας ειχε επιστρατευτει εξαρχις και οταν το πρωτοειχε πει
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Όλα τα λεφτά σήμερα ο σεβαστός τηλεοπτικός χρόνος που αφιερώθηκε στο να απαντήσει ο κ. Πουρναράκης στους τηλεθεατές (και προφανώς μέλη του forum...) που αντέδρασαν στα προηγούμενα σχόλιά του περί αφήματος του γκαζιού μέσα στη στροφή... Μέχρι και ο R'o'hrl επιστρατεύτηκε για να έχει περισσότερο κύρος η άποψη. Καλτ εκπομπή!!!memberlist.php?mode=viewprofile&u=699' target='_blank
και ολως τυχαιως εκοψε και μια βολτα αποδω σημερα για να δει τι κανουμε. Αλλα να μας μιλησει, γιοκ
-
Πολύ υπερβολικές απαιτήσεις δεν έχετε;
Ξέρετε πολλούς που κάνουν εκπομπή και μπαίνουν επώνυμα σε ένα forum και λαμβάνουν υπόψη απόψεις και διαμαρτυρίες;Και να γράψει τι θα γίνει; Θα τον βρίσουμε πάλι όπως στο παρελθόν κτλ, κτλ.
Εμένα μου αρκεί (και μου φαίνεται παράξενο) που συνεχίζει να μας διαβάζει. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πολύ υπερβολικές απαιτήσεις δεν έχετε;
Ξέρετε πολλούς που κάνουν εκπομπή και μπαίνουν επώνυμα σε ένα forum και λαμβάνουν υπόψη απόψεις και διαμαρτυρίες;Και να γράψει τι θα γίνει; Θα τον βρίσουμε πάλι όπως στο παρελθόν κτλ, κτλ.
Εμένα μου αρκεί (και μου φαίνεται παράξενο) που συνεχίζει να μας διαβάζει.+1
Δυστυχώς έτσι είναι
Στενοχωριέμαι που άνοιξα το θέμα τελικά.
-
Το οτι μιλησε καπως υποτιμητικα προς μεριδα χρηστων του φορουμ δεν μετραει ε;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Το οτι μιλησε καπως υποτιμητικα προς μεριδα χρηστων του φορουμ δεν μετραει ε;Φαντάζομαι πως εσύ όταν σε βρίζουν προσωπικά και σχετικά με τη δουλειά σου (όχι σαν καραγκούνη αλλά με το πραγματικό σου όνομα) ευχαριστείς τους πάντες και δεν αντιδράς.
Και επειδή δεν μου έρχεται σε τι αναφέρεσε;
-
Στο ειρωνικο υφακι που περι νοοτροπιας των Ελληνων οδηγων (οταν μιλουσε για τα μυνηματα που 'πηρε απο το ιντερνετ') στο οποιο εβαλε και λιγο δικη του σαλτσα (πχ 'τι μας λετε που θα μας πειτε πως θα οδηγαμε' και αλλες τετοιες παρεμφερεις φρασεις που χρησιμοποιησε)
-
Ενω τα δικά μας σχόλια για αυτόν δεν είναι καθόλου ειρωνικά και δεν έχουν καθόλου υφάκι.
Βάλε λίγο τον εαυτό σου στην θέση του.Για το θέμα αυτό καθεαυτό (αφήνουμε, δεν αφήνουμε γκάζι), δηλώνω παντελή άγνοια.
-
Ας ενημερωσει καποιος τον ανεκδιηγητο κυριο Πουρναρακη οτι υπαρχουν και αλλες ομαδες στο grid δεν υπαρχει μονο η ferrari.Οχι οτι εχω κατι με την συγκεκριμενη ομαδα αλλα υπαρχουν αλλες 9.
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008