-
Δεν είναι απαραίτητα ούτε αληθές, ούτε ανευ σκοπιμότητος το 'άρθρο'.
Ούτε οι αντιδράσεις που περιγράφει για τον Alpha είναι έτσι όπως τα λέει. Ακριβώς οι αντίθετες ήταν, καθώς ήταν διατεθειμένος να πληρώσει πολύ περισσότερα και εκεί είχαν παιχτεί (το 08) κάτι περίεργα σκηνικά.
Εκεί ίσως παίζει η σκοπιμότητα του άρθροθ, γιατί μερικοί (από την πλευρά του μεσάζοντα) κοιτάνε μπας και γίνεται να ξανα-ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, μιας που είδαν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν καλύτερα λεφτά, από αυτούς που δήθεν δεν ενδιαφέρονταν
-
Λογικο ειναι, απο την στιγμη που ο ΑΝΤ1 δεν εχει προβει σε ανακοινωσεις να λεγονται πολλα. Οπως και πολλα ειναι τα λεφτα που θελει η ΦΟΜ για τα δικαιωματα. Εγω απλα βρηκα την ειδηση και την εβαλα εδω, ουτε εγω την εγραψα ουτε τον ξερω κιολλας
-
Ελπίζω τουλάχιστον να βλέπουμε δοκιμαστικά και αγώνα απευθείας πάντα...και έχω και μια κρυφή ελπίδα για τα free practice (ναι καλά ε? ).
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Λογικο ειναι, απο την στιγμη που ο ΑΝΤ1 δεν εχει προβει σε ανακοινωσεις να λεγονται πολλα. Οπως και πολλα ειναι τα λεφτα που θελει η ΦΟΜ για τα δικαιωματα. Εγω απλα βρηκα την ειδηση και την εβαλα εδω, ουτε εγω την εγραψα ουτε τον ξερω κιολλαςΤο πρόβλημα δεν είναι με τη ΦΟΜ, αλλά με τον έλληνα που αγόρασε και μεταπωλεί τα δικαιώματα στους ενδιαφερόμενους.
Επειδή έβαλε μωρέ ένα καπέλο 200% και μετά είδε ότι τον έπαιρνε να βάλει κανά 300% on top, αμέσως να πούμε ότι είναι υπερβολικά
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ελπίζω τουλάχιστον να βλέπουμε δοκιμαστικά και αγώνα απευθείας πάντα...και έχω και μια κρυφή ελπίδα για τα free practice (ναι καλά ε? ).δε πιστεύω να δούμε σε αυτή τη χώρα ποτέ free practice, ελπίζω να βγω ψεύτης.
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Ελπίζω τουλάχιστον να βλέπουμε δοκιμαστικά και αγώνα απευθείας πάντα...και έχω και μια κρυφή ελπίδα για τα free practice (ναι καλά ε? ).
δε πιστεύω να δούμε σε αυτή τη χώρα ποτέ free practice, ελπίζω να βγω ψεύτης.
Γιατί θα δούμε αγώνα .....
-
Βλέπω να εγκαθιστώ κάνα δορυφορικό πιάτο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
δε πιστεύω να δούμε σε αυτή τη χώρα ποτέ free practice, ελπίζω να βγω ψεύτης.
Γιατί θα δούμε αγώνα .....
Αν δε δούμε αγώνα από τον ΑΝΤ1 θα βρούμε κανένα άλλο τρόπο .
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Λογικο ειναι, απο την στιγμη που ο ΑΝΤ1 δεν εχει προβει σε ανακοινωσεις να λεγονται πολλα. Οπως και πολλα ειναι τα λεφτα που θελει η ΦΟΜ για τα δικαιωματα. Εγω απλα βρηκα την ειδηση και την εβαλα εδω, ουτε εγω την εγραψα ουτε τον ξερω κιολλας
Το πρόβλημα δεν είναι με τη ΦΟΜ, αλλά με τον έλληνα που αγόρασε και μεταπωλεί τα δικαιώματα στους ενδιαφερόμενους.
Επειδή έβαλε μωρέ ένα καπέλο 200% και μετά είδε ότι τον έπαιρνε να βάλει κανά 300% on top, αμέσως να πούμε ότι είναι υπερβολικά
Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι Κύπριος....
-
Υπάρχει και το RTL ρε παιδιά....
-
σωστος αλλα δεν καταλαβαινω χρηστο με αυτους
-
Μολις ειδα σποτακι του αντ1 (σε στυλ megalicius) με μια μπαλα ποδοσφαιρου , μια μπασκετ και ενα κουλουαρ στιβου οπου ετρεχαν ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ...
Γνωμη μου? τελειωμενη υποθεση.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
σωστος αλλα δεν καταλαβαινω χρηστο με αυτουςΝτάξει μωρέ...μην αγχώνεστε...θα το βλέπουμε από το ίντερνετ στο BBC με σχολιαστή τον DC
-
Ναι σίγουρα....δεν θα το χάσω...ειδικά από αγγλική τηλεοραση
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι σίγουρα....δεν θα το χάσω...ειδικά από αγγλική τηλεορασηΧΑΛΑΡΑ ένα 3ωρο αφιέρωμα θα έχουν στο Λιούι στη πρεμιέρα της F1
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ναι σίγουρα....δεν θα το χάσω...ειδικά από αγγλική τηλεοραση
ΧΑΛΑΡΑ ένα 3ωρο αφιέρωμα θα έχουν στο Λιούι στη πρεμιέρα της F1
Γι αυτό και αξίζει να το δει κανείς!
-
Speak for yourself!
-
Αυτο με το πιατο δεν ακουγεται ασχημα...ο ΑΝΤ ειναι απο τα χειροτερα καναλια οποτε το αποτελεσμα θα ειναι αναμενομενο....shit
-
Υπάρχει και το thepiratebay, mininova κ.λπ.
Για τους Φερραρίστι υπάρχει και η RAI.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Υπάρχει και το thepiratebay, mininova κ.λπ.Υπάρχουν και private trackers ειδικά για motorsports. Οι οποίοι είναι άψογοι.
Φυσικά, το μόνο κακό με αυτά είναι ότι δεν έχεις την εμπειρία του live και ότι πρέπει να μένεις εκτός των media για λίγες ώρες ή μία μέρα ώστε να μην μάθεις το αποτέλεσμα.
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008