-
Και τον καιρό που έγραφε ο ΚΛ στους Τροχούς ήταν ο αγαπημένος μου.
Δοκιμές και άρθρα με ποιότητα και άποψη. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Και τον καιρό που έγραφε ο ΚΛ στους Τροχούς ήταν ο αγαπημένος μου.
Δοκιμές και άρθρα με ποιότητα και άποψη.Συμφωνώ κι εγώ. Μου άρεσαν πολύ τα κείμενα του, έδειχναν γνώσεις και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Καλό ήταν και το 'Πνεύμα αντιλογίας', μου θυμίζει τον εαυτό μου!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
o yes!!!σε ενα πρασινο κυβο να λεει ραντεβου τον Μαρτη 28-29.!!Ειμαι θετικα προκατειλιμενος!!!
Και προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι θα ναι καλυτερα απο τον Α η ολη φαση..Προαισθημα!!Όπως το πάρεις - το καινούργιο ανανεώνει συνήθως
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αυτος ο Λακαφωσης ποιος ειναι ρε παιδια???.
Υπήρξε συμπαρουσιαστής του ΤΠ στον Α την περίοδο 2000-02.
Και αν δεν με απατα η μνημη μου ηταν παραπανω απο αξιοπρεπης η παρουσια του στο 'panel'
Πρόκειται για πολύ 'ψαγμένο' παλικάρι με διάφορα ενδιαφέροντα από μικρό παιδί και γνώσεις πάνω σε θέματα τεχνολογίας και μηχανοκίνητου. Κι επειδή μου αρέσει να φωτίζω τις καλές περιπτώσεις και να αποδίδω τα εύσημα εκεί που πρέπει, κάποτε είχαμε μια επικοινωνία μέσω e-mail και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις απαντήσεις του και την υπομονή του.
Είναι πολύ καλά παιδιά και οι δύο και αν συνεργαστούν θα αποδώσουν περίφημα!
-
Σας επιβεβαιώνω ότι κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης με τον οποίο συνομίλησα πρόσφατα, ωστόσο δεν διαφοροποιείται το ύφος της εκπομπής προς το παρόν και αναμένεται σύντομα να συζητηθούν και τα υπόλοιπα θέματα σε συσκέψεις στον ΑΝΤ1. Πάντως να γνωρίζετε ότι ο Πουρναράκης κάτι οτι καλύτερο για την αρτιότερη μετάδοση των αγώνων γεγονός που επιβεβαιώνεται και απο συναδέλφους μου απο το κανάλι, περισσότερα σύντομα...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Σας επιβεβαιώνω ότι κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης με τον οποίο συνομίλησα πρόσφατα, ωστόσο δεν διαφοροποιείται το ύφος της εκπομπής προς το παρόν και αναμένεται σύντομα να συζητηθούν και τα υπόλοιπα θέματα σε συσκέψεις στον ΑΝΤ1. Πάντως να γνωρίζετε ότι ο Πουρναράκης κάτι οτι καλύτερο για την αρτιότερη μετάδοση των αγώνων γεγονός που επιβεβαιώνεται και απο συναδέλφους μου απο το κανάλι, περισσότερα σύντομα...OK. Ελπίζω σε πιο τεχνικές/αγωνιστικές και λιγότερο gossip παρουσιάσεις, ρεπορτάζ και ύφος αναμετάδοσης.
Α, και απώλεση των ουρλιαχτών κατά την εκκίνηση. -
την σταυρουλα την πηρε μαζι του?
-
Ελπιζω πως οχι
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτος ο Λακαφωσης ποιος ειναι ρε παιδια???.Θυμάμαι παλιότερα ένας Λακαφωσης, πήγαινε μαλιοκούβαρα με ένα Cinquecento (εποχής ενιαίου). Μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο;
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Αυτος ο Λακαφωσης ποιος ειναι ρε παιδια???.
Θυμάμαι παλιότερα ένας Λακαφωσης, πήγαινε μαλιοκούβαρα με ένα Cinquecento (εποχής ενιαίου). Μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο;
Ναι, αυτό το τρελοκομείο
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
την σταυρουλα την πηρε μαζι του?Πριν κάτι μέρες παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για ράλι..κάτι δε θυμάμαι.. στον Άλφα..
Δυστυχώς την έφτυσε για τον μούσια τον Λακαφώση -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Πριν κάτι μέρες παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για ράλι..κάτι δε θυμάμαι.. στον Άλφα..
Δυστυχώς την έφτυσε για τον μούσια τον Λακαφώσηε όχι και δυστυχώς μην τρελαθούμε!!!!
Λακαφώσης ρουλζ! οσοι τον θυμούνται στον Α τις πρώτες σεζόν μόνο καλά λόγια έχουν για τον τύπο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πριν κάτι μέρες παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για ράλι..κάτι δε θυμάμαι.. στον Άλφα..
Δυστυχώς την έφτυσε για τον μούσια τον Λακαφώσηε όχι και δυστυχώς μην τρελαθούμε!!!!
Λακαφώσης ρουλζ! οσοι τον θυμούνται στον Α τις πρώτες σεζόν μόνο καλά λόγια έχουν για τον τύπο.
Θεός και παρουσιαστής με @@. Θυμάστε γιατί έφυγε από τον Α, έτσι;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
'Έπεσε' ηρωϊκά πάντως.
Ντάξει, πάντως με τόση διαφήμιση εδώ μέσα καλά θα κάνει να ανταποκριθεί στο έργο του! -
'Έπεσε' ηρωϊκά πάντως.
Δεν 'έπεσε', έφυγε με δική του βούληση απ' ότι ξέρω...
-
'Έπεσε' ηρωϊκά πάντως.
ναι λόγω διακοπής της κάλυψης του αγώνα για κάποιο λόγο (9/11 δεν θυμάμαι) ...νομίζω γράφτηκε εδώ μέσα.
-
χμμ νομιζω ηταν τοτε με τα τζιπακια και την 17Ν στο γαλλικο gp του 2002.
-
'Έπεσε' ηρωϊκά πάντως.
Εγώ γνωρίζω ότι με δική του βούληση έγινε απλά η κουβέντα με τον 'άνω'. Η κουβέντα εξελίχθηκε ανωμάλως (όπως αναμενόταν) και ο 'άνω' μετά εξέδωσε την ανάλογη 'εντολή'.
Δυστυχώς ο τότε λογαριασμός e-mail που χρησιμοποιούσα δεν υπάρχει πλέον και τα όποια 'αποδεικτικά' έχουν εξαφανιστεί, οπότε η μνήμη μου και μόνο δεν είναι αξιόπιστη. -
Δυστυχώς ο τότε λογαριασμός e-mail που χρησιμοποιούσα δεν υπάρχει πλέον και τα όποια 'αποδεικτικά' έχουν εξαφανιστεί, οπότε η μνήμη μου και μόνο δεν είναι αξιόπιστη.Δεν είχες στείλει κανένα στον Alonso να μας το ρουφιανέψει;
Πότε ακριβώς είχε φύγει ο Λακαφώσης από τον Alpha, θυμάται κανείς;
Με την 17Ν, με τον Λαμπράκη ή με κάτι άλλο; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δυστυχώς ο τότε λογαριασμός e-mail που χρησιμοποιούσα δεν υπάρχει πλέον και τα όποια 'αποδεικτικά' έχουν εξαφανιστεί, οπότε η μνήμη μου και μόνο δεν είναι αξιόπιστη.
Δεν είχες στείλει κανένα στον Alonso να μας το ρουφιανέψει;
Πότε ακριβώς είχε φύγει ο Λακαφώσης από τον Alpha, θυμάται κανείς;
Με την 17Ν, με τον Λαμπράκη ή με κάτι άλλο;Με τη χούντα
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008