-
yeaaaaaaah αρτιοτερη μεταδοση εβερ
θα μαθαινουμε σε αποκλειστικα 10λεπτα διαφημιστικα τρειλερ για την q telecoms, τα γιαουρτια, την σεατ, την φολσκβαγκεν, τις τραπεζες, την ζαριφη και τον μουτσινα, την εβγα και πολλα αλλα ωραια. Α και στο τελος θα βλεπουμε και κανα τεταρτο ενα πραμα που το λενε Φ1
-
Τσ τσ τσ τσ ....
δεν ντρέπεστε ρε; Ετσι είναι τα δελτία τύπου.
Να κάνω πρόβλεψη: δίδυμο Πουρναράκης - Λακαφώσης (είναι ήδη στον ΑΝΤ1) και σε παράθυρο ο κύριος-ΤΡΟΜΟΣ ...Εισαγγελάτος!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην «αρτιότερη δημοσιογραφική ομάδα» θα συμμετεχει και ο Νίκος Ευαγγελάτος ;Γιατί όχι; Έχει άλλωστε και μια αξιοσημείωτη αγωνιστική εμπειρία. Ο Coulthard είναι καλύτερος δηλαδή;
Άσε που θα δώσει και μια νέα προοπτική στο άθλημα:'Απόψε στην εκπομπή Ενδείξεις στη F1: Σοκ, Ο Raikkonen δεν έπλυνε τα δόντια του πριν φορέσει το κράνος!'
-
Αυτη η εμπειρία ειναι που με φοβιζει!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'Απόψε στην εκπομπή Ενδείξεις στη F1: Σοκ, Ο Raikkonen δεν έπλυνε τα δόντια του πριν φορέσει το κράνος!'
'Ρεπορτάζ σοκ: πόσο κατάλληλες είναι οι στολές των πιλότων για να δεχτούν τις 'ανάγκες' τους κατά τη διάρκεια του αγώνα? Θα βάζατε τα βρέφη σας σε αυτές τις στολές?'
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
'Απόψε στην εκπομπή Ενδείξεις στη F1: Σοκ, Ο Raikkonen δεν έπλυνε τα δόντια του πριν φορέσει το κράνος!'
'Ρεπορτάζ σοκ: πόσο κατάλληλες είναι οι στολές των πιλότων για να δεχτούν τις 'ανάγκες' τους κατά τη διάρκεια του αγώνα? Θα βάζατε τα βρέφη σας σε αυτές τις στολές?'
Απόψε στις αποδείξεις με τον Νίκο Ευαγγελάτο....
-
και σε παράθυρο ο κύριος-ΤΡΟΜΟΣ ...Εισαγγελάτος!
-
Αυτος ο Λακαφωσης ποιος ειναι ρε παιδια????Λετε να χουν και καναν Γκονια στις μεταδωσεις τους Εχει και εμπειρια απο τους αγωνες της Superleague F1.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτος ο Λακαφωσης ποιος ειναι ρε παιδια???.Υπήρξε συμπαρουσιαστής του ΤΠ στον Α την περίοδο 2000-02.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτος ο Λακαφωσης ποιος ειναι ρε παιδια????Λετε να χουν και καναν Γκονια στις μεταδωσεις τους Εχει και εμπειρια απο τους αγωνες της Superleague F1.νταξ τώρα εμ δεν ξέρεις εμ κοροϊδεύεις κ από πάνω...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Αυτος ο Λακαφωσης ποιος ειναι ρε παιδια???.
Υπήρξε συμπαρουσιαστής του ΤΠ στον Α την περίοδο 2000-02.
Και αν δεν με απατα η μνημη μου ηταν παραπανω απο αξιοπρεπης η παρουσια του στο 'panel'
-
Δεν ξερω αν ειδατε παντως το πρωτο τρεϊλερ επαιξε στον Αντ1.
-
o yes!!!σε ενα πρασινο κυβο να λεει ραντεβου τον Μαρτη 28-29.!!Ειμαι θετικα προκατειλιμενος!!!
Και προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι θα ναι καλυτερα απο τον Α η ολη φαση..Προαισθημα!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν ξερω αν ειδατε παντως το πρωτο τρεϊλερ επαιξε στον Αντ1.Kai mporw na pw oti htan wraio trailer....
gia na doyme.... -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Και αν δεν με απατα η μνημη μου ηταν παραπανω απο αξιοπρεπης η παρουσια του στο 'panel'
Πρόκειται για πολύ 'ψαγμένο' παλικάρι με διάφορα ενδιαφέροντα από μικρό παιδί και γνώσεις πάνω σε θέματα τεχνολογίας και μηχανοκίνητου. Κι επειδή μου αρέσει να φωτίζω τις καλές περιπτώσεις και να αποδίδω τα εύσημα εκεί που πρέπει, κάποτε είχαμε μια επικοινωνία μέσω e-mail και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις απαντήσεις του και την υπομονή του.
-
Πρόκειται για πολύ 'ψαγμένο' παλικάρι με διάφορα ενδιαφέροντα από μικρό παιδί και γνώσεις πάνω σε θέματα τεχνολογίας και μηχανοκίνητου. Κι επειδή μου αρέσει να φωτίζω τις καλές περιπτώσεις και να αποδίδω τα εύσημα εκεί που πρέπει, κάποτε είχαμε μια επικοινωνία μέσω e-mail και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις απαντήσεις του και την υπομονή του.
και εγω θα πρεπει να θυμισω τις απατες που εστηνε με τον Ευαγγελατο στην εκπομπη του και τρομοκρατουσε το κοσμο...
-
++++++
και σε απαντησεις σε e-mail ηταν εξαιρετικός, αγαπουσε πολύ τη δουλειά του -
και εγω θα πρεπει να θυμισω τις απατες που εστηνε με τον Ευαγγελατο στην εκπομπη του και τρομοκρατουσε το κοσμο...
+1
αλλά πενία τέχνας εργάζεται. Αν εξομολογείται τακτικά στον πνευματικό του δεν θα έχει πρόβλημα.
Αν στην πορεία βγει κανάς Ευαγγελάτος να δώσει το 'έμπειρο' σχόλιο του ως βετεράνος της F3 ( ) θα φτάσουμε να αναπολούμε τις διαφημίσεις του Alpha. -
Έστω ότι έστηνε απάτες... Οι απάτες τέτοιου τύπου θέλουν καταρτισμένους ανθρώπους...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
o yes!!!σε ενα πρασινο κυβο να λεει ραντεβου τον Μαρτη 28-29.!!Ειμαι θετικα προκατειλιμενος!!!
Και προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι θα ναι καλυτερα απο τον Α η ολη φαση..Προαισθημα!!το προβλημα μας με τη μεταδοση(τουλαχιστον το δικο μου,για να μιλησω προσωπικα) ηταν οι διαφημισεις.Αν υπολογισω οτι στους αγωνες μπασκετ πολλες φορες διακοπτουν ξερα τον αγωνα για διαφημισεις με κανει να εχω μια επιφυλαξη για το αν θα ειναι καλη η μεταδοση.Μακαρι να διαψευτω.
Τηλεοπτική Μετάδοση Πρωταθλήματος F1 2008