-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eφυγε το feature που επαναφερει την απαντηση σου προς επεξεργασια εαν στο μεταξυ εχει προηγηθει ακομα μια απαντηση στο θεμα?Όχι.
Επισης, στο παλιο φορουμ, αν εκανες κλικ στο nick καποιου χρηστη, εμφανιζοταν εντονο στην απαντηση σου. Μπορουμε να το επαναφερουμε?
Αυτό, όπως και τα εικονίδια στο quick reply, ρυθμίζονται από το control panel της εφαρμογής (του quick reply δλδ) που βρίσκεται μέσα στο control panel του admin. Επειδή η εφαρμογή αυτή είναι add-on και όχι εγκατεστημένη by default στην phpBB 3.0 που τρέχουμε, προφανώς της λείπουν στοιχεία ακόμη, καθώς το control panel της δεν βρίσκεται πουθενά, ή τουλάχιστον εγώ δεν το βλέπω
-
Εξαφανίστηκε η επιλογή της αναζήτησης που ήταν στην κορυφή εντός του πλαισίου του 4Τforum ή είναι ιδέα μου;
-
Εγώ την βλέπω κανονικά....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εξαφανίστηκε η επιλογή της αναζήτησης που ήταν στην κορυφή εντός του πλαισίου του 4Τforum ή είναι ιδέα μου;Δεν εξαφανηστικε.... πηγε κανα μετρο ποιο δεξια
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εξαφανίστηκε η επιλογή της αναζήτησης που ήταν στην κορυφή εντός του πλαισίου του 4Τforum ή είναι ιδέα μου;Εμένα εκεί είναι ακόμα (πάνω δεξιά για την ακρίβεια).
Πέραν τούτου σιγά σιγά αρχίζω να το συνηθίζω το νέο φόρουμ και με τις μικροαλλαγές που έγιναν έγινε και λιγότερο κουραστικό.
Όσον αφορά δε την ταχύτητα ΚΑΜΙΑ σχέση, απλά πετάει!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εξαφανίστηκε η επιλογή της αναζήτησης που ήταν στην κορυφή εντός του πλαισίου του 4Τforum ή είναι ιδέα μου;
Εμένα εκεί είναι ακόμα (πάνω δεξιά για την ακρίβεια).
Πέραν τούτου σιγά σιγά αρχίζω να το συνηθίζω το νέο φόρουμ και με τις μικροαλλαγές που έγιναν έγινε και λιγότερο κουραστικό.
Όσον αφορά δε την ταχύτητα ΚΑΜΙΑ σχέση, απλά πετάει!!!
Καθολικα εγκαθετος υποστιρηκτης των μοντερ....
Προσεχε μην αφησουν το φορουμ σ αυτα τα χαλια και αναγκαστουμε να σε λιθοβολησουμε δημοσεια, προς παραδειγματισμο, στο Συνταγμα..... -
Αποβλέπω σε μελλοντικά προνόμια
Όσον αφορά το λιθοβολισμό ένα έχω να πω: 'Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω'
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αποβλέπω σε μελλοντικά προνόμιαΌσον αφορά το λιθοβολισμό ένα έχω να πω: 'Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω'
Μπαλετο;;;;
Ρε φιλε.... Για λιθοβολισμο μιλαμε....
Οχι για γκομενες με κολλαν.... Συνηλθε...
Το κλεισαν το τοπικ με τις καλλονες.... Μηηηηηηηηηνες τωρα!!! -
βλέπω κ άλλη διαφήμιση πάνω απο το banner ή είναι ιδέα μου;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
βλέπω κ άλλη διαφήμιση πάνω απο το banner ή είναι ιδέα μου;;'τωρα που βρηκαμε παπά....να θαψουμε πεντ-έξι'
-
Εαν επιτρέπετε ...
Θα μπορουσα να ξερω ποιος εισηγήθηκε τη συγκεκριμενη 'πλατφορμα' φορουμ ?
Γνωριζε τις συγκεκριμενες default 'ιδιομορφίες του' και τις ενέκρινε ή δεν τις ηξερε ( και τις ανακαλυψε μετα ...μαζί μας )
Η συγκεκριμενη πλατφορμα ειναι δωρεάν ή κοστίζει ( και πόσο ? ... )
Καλημερα και Χρονια Πολλα ..
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Να ζητήσω μια χάρη; Αν είναι εύκολο, μπορούν να μπουν εστω 6-7 βασικά emoticons στο quinck reply; όλο και βάζουμε που τα ξέρουμε απέξω! -
@ St.Devote η phpbb3 είναι δωρεάν.
-
Προτείνω να προστεθεί κάποιο πιο σκοτεινό theme σαν επιλογή στο πίνακα ελέγχου του χρήστη.
Το default λευκό-γαλάζιο της phpbb3 ειναι κουραστικό στο μάτι μετά απο πολύωρη χρήση...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Προτείνω να προστεθεί κάποιο πιο σκοτεινό theme σαν επιλογή στο πίνακα ελέγχου του χρήστη.Το default λευκό-γαλάζιο της phpbb3 ειναι κουραστικό στο μάτι μετά απο πολύωρη χρήση...
+1
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν εξαφανηστικε.... πηγε κανα μετρο ποιο δεξια
Τι οθόνη πρέπει να έχω για να τα βλέπω όλα ...
Το ίδιο συμβαίνει και στην απάντηση που βγαίνει το πλαίσιο πολύ κάτω ... και τα κουμπιά (Bold, i, Quote κλπ ... πολύ επάνω ... αφ'ηνοντας ένα τεράστιο κενό ????????? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι οθόνη πρέπει να έχω για να τα βλέπω όλα ...Εκείνη που έχει το cinema τις γειτονιάς σου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
800χ600
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν εξαφανηστικε.... πηγε κανα μετρο ποιο δεξια
Το ίδιο συμβαίνει και στην απάντηση που βγαίνει το πλαίσιο πολύ κάτω ... και τα κουμπιά (Bold, i, Quote κλπ ... πολύ επάνω ... αφ'ηνοντας ένα τεράστιο κενό ?????????Μια 160:9....
Δεν ειμαι μοντερ, αλλα απ οτι καταλαβα, μαλλον εγινε λαθος στο σκριπτακι:) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μια 160:9....
Δεν ειμαι μοντερ, αλλα απ οτι καταλαβα, μαλλον εγινε λαθος στο σκριπτακι:)Πω ρε φούστη, πάλι για αγορές θα τρέχουμε... εμένα είναι μόλις 16:9 η οθόνη
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις