-
δλδ τοσο χαλια τιμονι εχει το α3;
εχει αλλα μειονεκτιματα το μτχ του 2001εως 2004 -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχει αλλα μειονεκτιματα το μτχ του 2001εως 2004όλο ειναι ενα μειονεκτημα....
-
κανε μια αναλυση
-
εχει αλλα μειονεκτιματα το μτχ του 2001εως 2004οντως!!! εκανα αρκετα χιλιομετρα με mito αλλα παρα πολλα με grande punto !!απο αισθηση πολυ πλαστικη μου φανηκε--πολυ ομως .ειχα μαθει σε αλλα τιμονια!!! !! και ειχα και τα 17 αρια με χαμηλο προφιλ!
-
εχει αλλα μειονεκτιματα το μτχ του 2001εως 2004Ρε ιταλάκια άστο αυτό και τράβα πάρε καμιά 147 καινούρια, με 15 χιλιάρικα τώρα τις δίνουν τις 1.6 Distinctive.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το σίγουρο είναι ότι η BMW έκανε ένα άλμα πίσω προσπαθώντας να φτάσει την Audi και χρησιμοποιεί ηλεκτρικά τιμονάκια όπως και στου Νίκου την 1 facelift.
Αντίθετως η Audi το παλεύει και σίγουρα θα το πετύχει να είσαι σίγουρος. Εδώ κατάφερε και έφτιαξε καλύτερο αμάξι από την 3άρα στο τιμόνι θα κωλώσει?Βασικά είναι ηλεκτροϋδραυλικό και η υποβοήθηση μπαίνει μόνο όταν χρειάζεται.
Εδώ δεν έχεις καθόλου δίκιο πάντως. Οδήγησε την 1 με το ηλεκτρικό τιμόνι και μετά θα δεις πως πρέπει να φτιάχνονται τα ηλεκτρικά τιμόνια.
Είναι απίστευτα πληροφοριακό όσο ήταν και πριν με το υδραυλικό. Νιώθεις ακόμα και το πετραδάκι στη παλάμη σου, σε γαργαλάει ο δρόμος. Είναι βαρύ κι ασήκωτο από τα 10κμ και πάνω και στα 80+ δε το συζητάμε, ακλόνητο. Δε ξέρω αν φταίει που δεν έχει μετάδοση μπροστά, αλλά οι άνθρωποι έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά.
Μάλιστα καλός φίλος με 147 (είναι και στο αλφίστι) που την οδήγησε εξεπλάγην ευχάριστα με το τιμόνι.
Τα ίδια ισχύουν βεβαίως και για τη 3άρα Sedan και τη Coupe. Ίδιο τιμόνι έχουν όλες.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
εχει αλλα μειονεκτιματα το μτχ του 2001εως 2004Ρε ιταλάκια άστο αυτό και τράβα πάρε καμιά 147 καινούρια, με 15 χιλιάρικα τώρα τις δίνουν τις 1.6 Distinctive.
δες μαρεσει η 147
-
δες μαρεσει η 147
βρε παρε!!!! θα τραβαω τα .................μαλλια μου αν δεν παρεις!!! ειναι Η ευκαιρια....... και ΤΟ αυτοκινητο
ασχετο εμενα μου την δινει που φαινεται το καζανακι πισω!! -
ξεχασε το.
αλφα ρομεο μονο σε μεγαλα κυβικα και μεγαλα σκαφη. -
ξεχασε το.
αλφα ρομεο μονο σε μεγαλα κυβικα και μεγαλα σκαφη.σαν??????????166?????
-
159 πχ
-
159 πχrespect
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
συγκρινουμε μια bmw με ενα audi απο τα κουμπια στην κονσολα και στην πορτα????
αυτο τοτε ειναι θριαμβος της AUDIΝαι, η εργονομία είναι πολύ σημαντική σε αυτοκίνητα τιμών Α4/320...
Στο A4 έχει οκτακόσια κουμπάκια... Άντε να τα συνηθίσεις...Η 320 αντίθετα είναι πιο λιτή και ουσιαστική.Δεν έχω BMW 320 γιατί μου φάνηκε λίγο μικρή για τις ανάγκες μου, ούτε Α4 , και να σου πω τα άπειρα κουμπάκια μου τη σπάσανε και ήταν ένας παράγοντας που δεν το πήρα...
Το άλλο θέμα που με ενόχλησε και στα 2 είναι ότο θέλουν κατοστάρα βενζίνη, και προσωπικά κάνω 30.000 χιλιόμετρα το χρόνο και η διαφορά στην τιμή με επηρέασε.
-
ξεχασε το.
αλφα ρομεο μονο σε μεγαλα κυβικα και μεγαλα σκαφη. -
-
-
-
Ο χρήστης NIAN έγραψε:
Η VW-AUDI στην δεκαετία του '90 είχε τον κινητήρα 1.8Τ που έβγαζε από 150-180 άλογα αν δεν κάνω λάθος. Τώρα λανσάρουν σαν καινούργιο τον TFSI 1800 με 160 PS. ποια η εξέλιξη βρε παιδιά ?? το να καίει λίγο λιγότερο??
εν οίδα ότι ουδέν είδα... ή απλώς έλεος!!Όταν αγοράζεις Mercedes μπαίνεις σε ένα αυτοκίνητο Mercedes, όταν αγοράζεις BMW μπαίνεις σε ένα αυτοκίνητο BMW, όταν αγοράζεις AUDI μπαίνεις σε αυτοκίνητο VW group !! Αυτό για πολλούς δεν είναι αμελητέο.
εκτός και αν αγοράσεις Plaster-Benz 180 και λες γιατί ρε πού@@@ μου έδωσα 45 χιλιάρικα για κορεάτικο εσωτερικό με τα ηχεία στις πόρτες να τρίζουν, το σκληρό πλαστικό υποβραχιόνιο να εμποδίζει την αλλαγή ταχυτήτων με αποτέλεσμα να αλλάζεις ταχύτητες με λυγισμένο καρπό σαν που@@@@@ ή με καθίσματα με man-made παρακαλώ δέρμα το οποίο μοιάζει με δερματίνη γ' κατηγορίας??Η BMW είναι μια κλάση μποστά από την VW-AUDI. και αυτή η διαφορά γίνεται ακόμα πιο εμφανής όσο ανεβαίνεις κατηγορία. Μπορεί στα 'μικρά' να υπάρχει κάποια κόντρα, αλλά στις εκδόσεις μεγαλομεσαίων και μεγάλων δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Βλέπετε, ΒΜW και Mercedes δεν είναι μόνο μέσα μεταφοράς, δεν είναι μόνο μηχανή και πλαστικό. Η πρώτη έχει την δυνατότητα να σε κάνει να παραμιλάς με το τιμόνι και να χαίρεσαι αυτό που λένε 'fun to drive', η mercedes από την άλλη εξακολουθεί να έχει έναν πιο λιμουζινάτο χαρακτήρα, ο οποίος μπορεί να μην είναι αρεστός σε πολλούς. Έχει όμως μια χροιά,.....πάει σαν Mercedes ! Ξέρεις σε τι αμάξι μπαίνεις !
κλασικά αρχαιοελληνικά αυτοκινητιστικά στερεότυπα του καφενέ: η bmw είναι μια κλάση μπροστά από την VW-AUDI (να προσθέσω ότι η bmw λάνσαρε και νέα μόδα στις μπότες με την παρουσίαση της 1-series), ΒΜW και Mercedes δεν είναι μόνο μέσα μεταφοράς (παίζουν και το ρόλο γκαρσονιέρας?), δεν είναι μόνο μηχανή και πλαστικό (αν δεν τα σκάσεις για δερμάτινο εσωτερικό, μόνο πλαστικό είναι σε διαβεβαιώ), η mercedes από την άλλη εξακολουθεί να έχει έναν πιο λιμουζινάτο χαρακτήρα (c180 θα αγοράσω ο μέσος έλληνας όχι s-class long-version), Έχει όμως μια χροιά (οι c180/200 έχουν χαμηλά την τραχύτητα του κομπρέσορα και ψηλά την τραχύτητα του πιο αποτυχημένου 16βάλβιδου 4κύλινδρου που έβγαλε ποτέ η mercedes καλύτερα του πιο αποτυχήμενου ατμοσφ κινητήρα της)..λοιπόν εδώ στην ελλάδα οι 116i, 316i, c180 122ps παλιότερα έχουν αυτό το κληρονομικό χάρισμα... μπορεί να σέρνονται αλλά σέρνονται πισωκ@λικα, λιμουζινάτα και fun-to-drive
-
τι απο ολα αυτα που παρεθεσες ειναι αληθες?
αυτος που τα εγραψε εχει ξεκαθαρη εμπαθειακορεατικο εσωτερικο?
(ειδικα αν το συγκρινουμε με τον ανταγωνισμο)το δερμα δερματινη?
ο 1.8 που εγινε 2λιτρος και απο 225 αλογα δινει 270?
(ο νεος 1.8 δεν παιζει το ρολο του παλιου) -
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
Αλλωστε αν σκεφτεις οτι οι ιπποι βγαινουν ανα λιτρο τοτε καταλαβαινεις οτι στον ιδιο χρονο αν καις 500 κυβικα εκατοστα καυσιμου παραπανω λογικα πρεπει να αποδιδεις περισσοτερο! Αν δεν μπορεις τοτε μην τα καις βρε αδερφε! στους κινητηρες της audi κ στον ιδιο χρονο καιγεται περισσοτερο καυσιμο κ αποδιδουν κ λιγοτερο.έχεις ακούσει ένα μέγεθος που ονομάζεται συμπίεση?
edit:
τι απο ολα αυτα που παρεθεσες ειναι αληθες?
αυτος που τα εγραψε εχει ξεκαθαρη εμπαθειακορεατικο εσωτερικο?
(ειδικα αν το συγκρινουμε με τον ανταγωνισμο)το δερμα δερματινη?
γράφω προσωπικές διαπιστώσεις από test-drives σε a4 b8 120/160, c180/200, 320i... πολύ τραχείς οι κινητήρες των συγκεκριμένων merc, εσωτερικό που δεν αξίζει με την καμία τόσα λ7 (δεν υπάρχει καν χώρος στην κεντρική κονσόλα για οθόνη navi, αυτή που μπαίνει έξτρα είναι σαν after-market ταξίμετρο), 320i αργή χωρίς ροπή χαμηλά και εσωτερικό κατώτερου των προσδοκιών, όπως και τα καθίσματα (τα στάνταρ είναι από τα πιο άθλια που έχω δει σε αυτοκίνητο χωρίς την παραμικρή πλευρική στήριξη)... ε a4 b8 160 μακράν μπροστά σε σχεδίαση, εσωτερικό, λειτουργία κινητήρα και επιδόσεις.. αλλά και σε exclusivity, πες κάτι οι εκπτώσεις των bmw, merc, πες η μείωση του ΕΤΤ και όλα τα συνταξιούχα παππούδια εξαργύρωσαν τα εφάπαξ και τις αποταμιεύσεις ζωής σε blueefficiency και 320... πιο πολλές c180 be συναντάω παρά insignia... όσο για a4 b8 πουθενά
AUDI vs BMW. Πώς θα κρίνατε συνολικά τις 2 εταιρίες???