Φίλτατε,καταλάβαμε οτι σου αρέσει το Audi,γι'αυτό και το πήρες/θες να πάρεις/έχεις απλά φωτό στο avatar.
Είναι ένα καλό αυτοκίνητο αλλά με τπτα δεν υστερούν οι 2 αντίπαλοι του.
Ιδιαίτερα σε τομείς όπως σχεδιασμός/εσωτερικό/ποιότητα κατασκευής.
Φίλτατε,καταλάβαμε οτι σου αρέσει το Audi,γι'αυτό και το πήρες/θες να πάρεις/έχεις απλά φωτό στο avatar.
Είναι ένα καλό αυτοκίνητο αλλά με τπτα δεν υστερούν οι 2 αντίπαλοι του.
Ιδιαίτερα σε τομείς όπως σχεδιασμός/εσωτερικό/ποιότητα κατασκευής.
μα διαβάζουμε 20 σελίδες για τα απόλυτα μηχανήματα οδήγησης των 12 ίππων ανά κιλό, να μην πούμε κάτι και εμείς με τα avatars?
μηπως θες να πεις 12 κιλων ανα ιππο?
αλλιως μιλαμε για αεροπλανα
γαι το 106 rallye μιλαει ο φιλος
12 ίπποι ανά κιλό... η προπέλα είναι διακοσμητική δλδ?
@ 106
εχει το ραλλυ 12 αλογα στο κιλο?
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
12 ίπποι ανά κιλό... η προπέλα είναι διακοσμητική δλδ?
σε παρακαλω να σεβεσαι καποια πραγματα μετα τα ιταλικα ακολουθουν οι προπελες σε ψυχη/κιλο
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πλακα κανω ρε παιδια!!!! ΑΑΑΑΑΑ!!!
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
πλακα κανω ρε παιδια!!!! ΑΑΑΑΑΑ!!!
ενταξει μην αρπαζεσαι και το 106 εχει ψυχη
ΨΥΧΑΡΑ!!!ειναι ο καλλυτερος μου φιλος, καλλυτερος και απο labrador!!
Ελεος! Διαβαζω παραπανω κ βλεπω εκει που εχουμε κοντρα μεταξυ bmw και audi πεταγονται κ οι ιταλοφιλοι κ λενε ως συνηθως: ''χαλια κ οι δυο! ιταλια forever!''. Ελεος πια.... Ενας αλλος παραπανω συγκρινε λεει Maserati κ ΒΜW... Απορω που αποσκοπει αυτη η συγκριση??? Παντα συγκρινουν bmw κ audi με maserati, ferrari! Αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν οι φιλοι μας οι ιταλοι ειναι οτι δεν μπορει να γινει τετοια συγκριση... Αφενος οι bmw κ audi εχουν να ασχολουνται με 10 διαφορετικα μοντελα σε -δεν ξερω κ εγω ποσες- διαφορετικες εκδοσεις κινητηρων, αμαξωματος κ εξοπλισμου! Μαρκες ,ομως, οπως maserati, ferrari εχουν σαφως πιο μικρη γκαμα κ μια εκδοση στο καθε μοντελο τους κ επομενο ειναι να ειναι πιο προσεχτικοι σ αυτο που φτιαχνουν( τα πλαισια , τις κατανομες κλπ). Αφετερου για να σκεφτουμε κ τη διαφορα στις τιμες.... Αν οι bmw κ audi ειχαν να ασχολουνται μονο με τις Μ κ RS εκδοσεις αντιστοιχα κ η γκαμα τους απαρτιζοταν μονο απ αυτες τοτε ναι! Η συγκριση θα ειχε νοημα! κ φυσικα αν οι τιμες τους ηταν αντιστοιχες των ιταλικων! Τοτε εχοντας σαφως μικροτερη γκαμα κ ακριβοτερα μοντελα θα μπορουσαν κ οι γερμανοι να κανουν παπαδες! Δεν ειδα ομως ποτε τους ιταλοφιλους να συγκρινουν τα bmw κ αudi με τα alfa romeo που εχουν περιπου ιδια γκαμα κ παρομοιες τιμες... Ας σταματησουν λοιπον να κανουν ασκοπες συγκρισεις γτ καταντα κουραστικο.....
φιλικα παντα
σε αλλο θεμα ειχαμε συγκριτικο πορσε εναντιον μαζντα
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Εξοχα... Ευχομαι κ bugatti veyron εναντιον zastava!!!
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
πλακα πλακα τωρα που το λες το ζασταβα καιει λιγοτερο,εχει φθηνοτερο σερβις,χαμηλωτερη τιμη,ειναι πιο ανετο,παρκαρει πιο ευκολα,και εχει και πισω καθισματα.
η μπουκατι υπερτερει σε οδικη συμπεριφορα ,φρενα και επιδοσεις.
αρα το ζασταβα παιρνει 7
και η μπουκατι παιρνει 3.
οποτε νικητης του συγκριτικου βγαινει το ζασταβα.
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
ΨΥΧΑΡΑ!!!ειναι ο καλλυτερος μου φιλος, καλλυτερος και απο labrador!!
Ωραία... βρήκα το αμάξι του 106 νομίζω...
Αλλά...πώς τα καταφέρνουμε και είμαστε συνέχεια ...μου λέτε;
NAI NAI NAI αυτο ειναι που με ειδες????? απο προχθες θα ειναι η φωτο που εβγαλα βολτα το 106 για.....βενζινη
πλακα πλακα τωρα που το λες το ζασταβα καιει λιγοτερο,εχει φθηνοτερο σερβις,χαμηλωτερη τιμη,ειναι πιο ανετο,παρκαρει πιο ευκολα,και εχει και πισω καθισματα.
η μπουκατι υπερτερει σε οδικη συμπεριφορα ,φρενα και επιδοσεις.
αρα το ζασταβα παιρνει 7
και η μπουκατι παιρνει 3.οποτε νικητης του συγκριτικου βγαινει το ζασταβα.
εμενα μου αρεσει το α3 αν και ενας κατοχος μου ειχε πει οτι με εκτη ταχυτητα δεν τραβαει καθολου σε ανηφοριες.αυτα με το τιμονι ισχυουν που λενε;
είχε πλάκα αυτό που είχε γράψει ο ΣΧ σε πρόσφατο τεστ Α3, ΤΤ: 'τι κι αν όλοι προσπαθούν να φτιάξουν βαριά τιμόνια, η audi δείχνει πως ένα ποιο ελαφρύ τιμόνι είναι γρήγορο, άμεσο, ακριβεστατο και με σωστή πληροφόρηση. . . ' :Ρ
Ο χρήστης technik έγραψε:
εμενα μου αρεσει το α3 αν και ενας κατοχος μου ειχε πει οτι με εκτη ταχυτητα δεν τραβαει καθολου σε ανηφοριες.
αυτα με το τιμονι ισχυουν που λενε;
είχε πλάκα αυτό που είχε γράψει ο ΣΧ σε πρόσφατο τεστ Α3, ΤΤ: 'τι κι αν όλοι προσπαθούν να φτιάξουν βαριά τιμόνια, η audi δείχνει πως ένα ποιο ελαφρύ τιμόνι είναι γρήγορο, άμεσο, ακριβεστατο και με σωστή πληροφόρηση. . . ' :Ρ
+1
παρολα αυτα προτιμω τα συγχρονα τιμονια psa τα οποια ειναι ακομα πιο ελαφρια , ακομα πιο γρηγορα και ακομα πιο αμεσα
πριν απο λιγο οδηγουσα clio ΙΙ το οποιο εχει τεχνητο βαρος
η αληθεια ειναι πως οι 2.6 στροφες του c2 και μονο αρκουν ωστε να προτιμησει κανεις το τιμονι του απο το panzer που χει 3