-
Βέβαια είναι βολικό... Δεν παθαίνει τίποτα όταν βολοδέρνεις από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο και από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα.
-
Πως είναι βολικά, επειδή προσφέρουν καλύτερη ορατότητα στον οδηγό; Εντάξει για έναν οικογενειάρχη που θέλει να κάνει πολλές δουλειές με ένα αμάξι, αλλά γιατί μια πιτσιρίκα; Μα ούτε να το παρκάρει δεν μπορούσε η άλλη το θηρίο το Cacillac!
-
Είναι βολικό επειδή λόγω ύψους δε βλέπεις τη γριούλα που μόλις πάτησες.
Και βεβαίως λόγω μεγάλης διαδρομής ανάρτησης ούτε την καταλαβαίνεις κιόλας.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σήμερα παρατήρησα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό οδηγών τεραστίων διαστάσεων SUV είναι γυναίκες και μάλιστα πιτσιρίκες
Συγκεκριμένα σε μια 2ωρη βόλτα στα νότια προάστια είδα πιτσιρίκες Cayenne (2), ML (1), X5 (1), Cadillac SRX (δεν μπορούσε να το παρκάρει ), Rav4 (πάνω από 3).Και φοράνε όλες πιπόγυαλα/πορνόγυαλα (τεράστια ελεεινα) και μετά απορούμε γιατί υπάρχουν κακομαθημέρα κοριτσάκια και τσατσάδες γύρω μας. Να κάτσεις να δουλέψεις κυρά μου να εκτιμήσεις 5 - 6 πράγματα και αν τα βγάλεις μετά να πάρεις ότι θέλεις.
-
Ε οχι και SUV τετοιου τυπου στα 18..
-
Αφού είδα δευτεροετή με δικιά της Μ5 τίποτα δεν μπορεί να με ταράξει πλέον...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σήμερα παρατήρησα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό οδηγών τεραστίων διαστάσεων SUV είναι γυναίκες και μάλιστα πιτσιρίκες
Συγκεκριμένα σε μια 2ωρη βόλτα στα νότια προάστια είδα πιτσιρίκες >Cayenne (2), ML (1), X5 (1), Cadillac SRX (δεν μπορούσε να το παρκάρει ), Rav4 (πάνω από 3).Και φοράνε όλες πιπόγυαλα/πορνόγυαλα (τεράστια ελεεινα) και μετά απορούμε γιατί υπάρχουν κακομαθημέρα κοριτσάκια και τσατσάδες γύρω μας. Να κάτσεις να δουλέψεις κυρά μου να εκτιμήσεις 5 - 6 πράγματα και αν τα βγάλεις μετά να πάρεις ότι θέλεις.
Ναι, εντάξει αναλόγως τι δουλειά εννοείς... Γιατί αν η άλλη είναι π:lipsealed: με τον κόπο της και τον ιδρώτα της τα έχει βγάλει...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να κάτσεις να δουλέψεις κυρά μου να εκτιμήσεις 5 - 6 πράγματα και αν τα βγάλεις μετά να πάρεις ότι θέλεις.
'Ξέρουνε κι αβγαταίνουνε το χρήμα τα κορίτσια.
Δεν τα βοηθά η τέχνη τους, μόνο τα σώζει η Φύση.'Φιλόδημος
(αρχαίος λυρικός ποιητής σε μετάφραση Σ. Κακίση) -
Από τα σημερινά αυτοκίνητα (με εξαίρεση ίσως το Υ που το πλασάρανε για γυναικείο, αλλά δεν έχει κανένα κουσούρι το αμάξι κατα τα άλλα) δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω μια σαφή διάκριση...
Στα παλιότερα, ναι, οπωσδήποτε!
Δεν μπορώ να φανταστώ γυναίκα να οδηγά, φερ'επείν Jensen Interceptor, ενώ κάποια άλλα ταιριάζουν πολύ σε γυναίκα από πλευράς φιλοσοφίας (π.χ. το VW Karmann Ghia ή η ΜΒ η Παγόδα και οι επόμενες SL). Και πάλι, δεν αποκλείω μια νταβραντισμένη κυριούλα να το διπλώνει το Jensen, όπως και ένα τύπο που βαριέται (σαν και του λόγου μου) να οδηγά αυτόματη SL...Ακόμη παλιότερα δε, ήταν πιο έντονα τα πράγματα διότι έπρεπε να έχεις και 5-10 βασικές γνώσεις μηχανολογίας για να το πας το ρημάδι και 'ως γνωστόν' , ο γυναικείος εγκέφαλος απορρίπτει την μηχανολογία και δεν τη δέχεται σαν τεχνική επιστήμη (τα ξέρουν όλα άλλωστε, μόνο που τα έχουν μάθει αλλιώς από τη μαμά τους... ).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βέβαια είναι βολικό... Δεν παθαίνει τίποτα όταν βολοδέρνεις από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο και από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα.Αμα δε ξέρει να παρκάρει, ούτε με Matiz δεν τα καταφέρνει...
-
Πάντως μας αρέσουν οι απλοποιήσεις και οι γενικεύσεις...βλέπουμε τις πιτσιρίκες με τα suv και τις βγάζουμε πουτ@νες επειδή τα οδηγούν...ζηλεύουμε τον πιτσιρικά με το ακριβό κάμπριο λέγοντας τον... φούστη ή μαμόθρεφτο δίχως όμως δεν παραδεχόμαστε κάτι... μακάρι να το είχαμε και εμείς.
Είναι εύκολο να κατηγορήσω για παράδειγμα τον sv2 που κυκλοφορεί με την...ονείρωξη όλων μας ως νεόπλουτο...φιγουρατζή ή ότι άλλο σαχλό μου έρθει στο μυαλό όμως μέσα μου ξέρω ότι θα ήθελα να οδηγώ το αμάξι του ή να είχα την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσω.
Φυσικά και δεν μου αρέσει το ύφος κάποιων από τους οδηγούς των παραπάνω οχημάτων όμως δεν ξέρω αν για αυτό φταίει το γεγονός ότι ίσως 'έχω την μύγα...'. Γιατί να μας ενοχλεί που κάποιοι νεότεροι από εμάς χαίρονται κάτι που εμείς δεν είχαμε;;; Ας το χαρούν τώρα που αρμόζει...είτε διαφωνείτε είτε όχι εγώ αυτό πιστεύω... και τους ζηλεύω χωρίς να του φθονώΠερί γυναικείων αυτοκινήτων τώρα...αυτά μου έρχονται στο νου...
nissan micra, lancia Y, fiat 500, vw beetle cabrio, opel tigra TT, VW polo, πεζω 206 κάμπριο, 2 προηγούμενες γενιές κόρσα 1,2, chevrolet matiz.
Τα αντρικά τα ξέρετε...είναι αυτά που ονειρευόμαστε!
Το δικό μου πάντως είναι για όλους...συνήθως το οδηγάνε άντρες ή...παντρεμένες -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βέβαια είναι βολικό... Δεν παθαίνει τίποτα όταν βολοδέρνεις από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο και από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα.
Αμα δε ξέρει να παρκάρει, ούτε με Matiz δεν τα καταφέρνει...
Αν δεν ξέρει να παρκάρει, με Ματίζ είναι πιο ακίνδυνη για τον κοσμάκη όμως
-
Ο χρήστης nikolet έγραψε:
Άρθρο που είχα διαβάσει σε περιοδικό έγραφε ότι μεγάλα σουξέ στον γυναικείο πληθυσμό είχαν και έχουν τα Renault Clio , Smart , Lancia Y , Matiz , Aygo ,Citroen C1 κ.α.Για τους άνδρες δεν είχαν στοιχεία αλλά θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο γρήγορα αυτοκίνητα τύπου GTI ,'πειραγμένα' κ.α να τα έχουν αγοράσει γυναίκες. Τώρα αν τύχει να δείτε κάποια να οδηγεί τέτοιο αυτοκίνητο το πιθανότερο είναι αυτό να το έχει αγοράσει ο σύζυγός/ φίλος τους κ.λ.π.
Ξέρω τουλάχιστον 3 γυναίκες που έχουν αγοράσει Golf GTi και άλλη μία BMW σειρά 1,μία γειτόνισσα οδηγεί το Golf R32 ενώ έχω δει τουλάχιστον 2 φορές γυναίκες να οδηγούν Ferrari....και αυτό ότι οι γυναίκες οδηγούν τα μικρά κατά κανόνα αυτοκίνητα ισχύει στις μικροαστικές ή μεσοαστικές οικογένειες όπου η γυναίκα είτε δε δουλεύει είτε δουλεύει σε δουλειές κατώτερες από του συζύγου...και σουξέ στις γυναίκες έχουν τα SUV και τα cabrio και στους άνδρες τα σεντάν ή τα σπορ και κάποιες φορές τα SUV...τα μικρά αυτοκίνητα τα οδηγούνε όλοι...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Άρθρο που είχα διαβάσει σε περιοδικό έγραφε ότι μεγάλα σουξέ στον γυναικείο πληθυσμό είχαν και έχουν τα Renault Clio , Smart , Lancia Y , Matiz , Aygo ,Citroen C1 κ.α.
Για τους άνδρες δεν είχαν στοιχεία αλλά θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο γρήγορα αυτοκίνητα τύπου GTI ,'πειραγμένα' κ.α να τα έχουν αγοράσει γυναίκες. Τώρα αν τύχει να δείτε κάποια να οδηγεί τέτοιο αυτοκίνητο το πιθανότερο είναι αυτό να το έχει αγοράσει ο σύζυγός/ φίλος τους κ.λ.π.
Ξέρω τουλάχιστον 3 γυναίκες που έχουν αγοράσει Golf GTi και άλλη μία BMW σειρά 1,μία γειτόνισσα οδηγεί το Golf R32 ενώ έχω δει τουλάχιστον 2 φορές γυναίκες να οδηγούν Ferrari....και αυτό ότι οι γυναίκες οδηγούν τα μικρά κατά κανόνα αυτοκίνητα ισχύει στις μικροαστικές ή μεσοαστικές οικογένειες όπου η γυναίκα είτε δε δουλεύει είτε δουλεύει σε δουλειές κατώτερες από του συζύγου...και σουξέ στις γυναίκες έχουν τα SUV και τα cabrio και στους άνδρες τα σεντάν ή τα σπορ και κάποιες φορές τα SUV...τα μικρά αυτοκίνητα τα οδηγούνε όλοι...
Η μια από αυτές είναι ξανθιά με μακρύ μαλλί και κόκκινο GTi?
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αφού είδα δευτεροετή με δικιά της Μ5 τίποτα δεν μπορεί να με ταράξει πλέον...κάτι τέτοιες περιπτώσεις μόνο σε κανα Dubai μπορείς να τις πετύχεις
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Αφού είδα δευτεροετή με δικιά της Μ5 τίποτα δεν μπορεί να με ταράξει πλέον...
κάτι τέτοιες περιπτώσεις μόνο σε κανα Dubai μπορείς να τις πετύχεις
Πώς φαίνεται ότι δεν συχνάζεις ΒΠ μεριά...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Περί γυναικείων αυτοκινήτων τώρα...αυτά μου έρχονται στο νου...
nissan micra, lancia Y, fiat 500, vw beetle cabrio, opel tigra TT, VW polo, πεζω 206 κάμπριο, 2 προηγούμενες γενιές κόρσα 1,2, chevrolet matiz....Εμένα δηλαδή που μου αρέσει το φιατάκι, να πάω να κοιτάξω τα επίπεδα τεστοστερόνης μου;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Mόνο για άντρες ή μόνο για γυναίκες; Δεν υπάρχουν τέτοια. Αυτό που υπάρχει, είναι αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται κατά βάση σε άντρες ή γυναίκες. Ένα Audi RS4 θεωρείται αντρικό αυτοκίνητο, ένα Lancia Ypsilon θεωρείται γυναικείο. Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι αταίριαστο/ξεφτίλα να τα οδηγούν αμφότερα και άντρες και γυναίκες.+1
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Περί γυναικείων αυτοκινήτων τώρα...αυτά μου έρχονται στο νου...
nissan micra, lancia Y, fiat 500, vw beetle cabrio, opel tigra TT, VW polo, πεζω 206 κάμπριο, 2 προηγούμενες γενιές κόρσα 1,2, chevrolet matiz....Εμένα δηλαδή που μου αρέσει το φιατάκι, να πάω να κοιτάξω τα επίπεδα τεστοστερόνης μου;
Άστα φίλε.
Εμένα που μου αρέσει (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) το EOS να αρχίσω να κοιτάω για καμμιά κλινική στην Καζαμπλάνκα ;;;; -
δηλαδη το γυναικειο αυτοκινητο μυριζει τον οιστρο της γυναικας και το αντρικο τα 'τεντωματα'?????????
το οτι οι περισσοτερες οδηγανε suv και αλλα τετοια τζιποειδη κανει τη καγιεν, το rav 4 και αλλα τετοια γυναικεια αυτοικινητα?
η ζ4 ας πουμε ειναι ο ορισμος του αντρικου αυτοκινητου...
εδω εχουν χαθει τα φυλα απο τους ανθρωπους και μεις τα ψαχνουμε στα αμαξια....ηηηηηηηηηηηημαρτον!!!!!!!!!!
υγ1. ας μη ξεχναμε οτι η μαστανγκ οταν πρωτοκυκλοφορησε ηταν ενα αμαξι για γυναικες....
υγ2. εαν καποιος εχει δυνατοτητα να αγοραζει αμαξια σε γυναικες-γκομενες-ερωμενες και εχει απολαβες καλα κανει και το κανει...τοτε κατι κερδιζει...
αν αγοραζει πραγματα και δε κερδιζει τπτ τοτε ειναι μεγαλος μ@λακας...αυτος ειναι ο ανθρωπινος πολιτισμος μας και ας αφησουμε τα κηρυγματα κατα βαθος..
ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ?