-
Πιστεύεται στην ύπαρξη αυτοκινήτων που προορίζονται για χρήση από γυναίκες ή από άνδρες μόνο και γιατί?
Δώστε παραδείγματα αν δεχτείτε πως υπάρχουν.
-
Πιστεύεται στην ύπαρξη αυτοκινήτων που προορίζονται για χρήση από γυναίκες ή από άνδρες μόνο και γιατί?
-
-
Mόνο για άντρες ή μόνο για γυναίκες; Δεν υπάρχουν τέτοια. Αυτό που υπάρχει, είναι αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται κατά βάση σε άντρες ή γυναίκες. Ένα Audi RS4 θεωρείται αντρικό αυτοκίνητο, ένα Lancia Ypsilon θεωρείται γυναικείο. Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι αταίριαστο/ξεφτίλα να τα οδηγούν αμφότερα και άντρες και γυναίκες.
-
Κατσε να μπει ο γρηγορης τωρα να δεις τι θα παθεις!
-
To Ypsilon(και συγκεκριμένα το προηγούμενο) ειδικά σε μαύρο είναι γυναικείο.
Μόνο αυτό. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Mόνο για άντρες ή μόνο για γυναίκες; Δεν υπάρχουν τέτοια. Αυτό που υπάρχει, είναι αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται κατά βάση σε άντρες ή γυναίκες. Ένα Audi RS4 θεωρείται αντρικό αυτοκίνητο, ένα Lancia Ypsilon θεωρείται γυναικείο. Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι αταίριαστο/ξεφτίλα να τα οδηγούν αμφότερα και άντρες και γυναίκες.+100
Ενα Evo / STi για παραδειγμα ειναι πολυ δυσκολο να πεις οτι θα το αγορασει μια γυναικα, η οτι το εφτιαχναν εχοντας υποψην τους και το γυναικειο αγοραστικο κοινο.
Αν και τυχαινει να γνωριζω μια κυρια που ειχε και τα δυο και μαλιστα τα παει και αεροπορια κιολας!
-
...
-
Μπα μωρε δεν υπαρχουν ανδρικα\γυναικεια αυτοκινητα,ολα θεμα γουστου ειναι,εγω γουσταρω και το Υ και το σμαρτ(αλλωστε ειμαι κατοχος )που υποτιθεται ειναι για γκομενες,αλλα αμα δω κανα εβο θα χ*σω 10 φορες απανωτα
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Mόνο για άντρες ή μόνο για γυναίκες; Δεν υπάρχουν τέτοια. Αυτό που υπάρχει, είναι αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται κατά βάση σε άντρες ή γυναίκες. Ένα Audi RS4 θεωρείται αντρικό αυτοκίνητο, ένα Lancia Ypsilon θεωρείται γυναικείο. Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι αταίριαστο/ξεφτίλα να τα οδηγούν αμφότερα και άντρες και γυναίκες.
+100
Ενα Evo / STi για παραδειγμα ειναι πολυ δυσκολο να πεις οτι θα το αγορασει μια γυναικα, η οτι το εφτιαχναν εχοντας υποψην τους και το γυναικειο αγοραστικο κοινο.
Αν και τυχαινει να γνωριζω μια κυρια που ειχε και τα δυο και μαλιστα τα παει και αεροπορια κιολας!
RS4 και EVO εγώ τουλάχιστον θα τα αγόραζα άνετα...
-
chazlp1989
απλα δεν πηγαινουν σε μια γυναικα...το μονο που ταιριαζει σε γυναικα σε αυτα τα αυτοκινητα ειναι οτι εχουν τεραστιο πορτ μπαγκαζ και θα μπορει η γυναικα να πηγαινει στο σουπερ μαρκετ...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
chazlp1989
απλα δεν πηγαινουν σε μια γυναικα...το μονο που ταιριαζει σε γυναικα σε αυτα τα αυτοκινητα ειναι οτι εχουν τεραστιο πορτ μπαγκαζ και θα μπορει η γυναικα να πηγαινει στο σουπερ μαρκετ...
Ποτέ δεν μου χρειάστηκε το μεγάλο πορτπαγκάζ... Παίρνω μαζί μου μόνο τα απαραίτητα...
-
Mόνο για άντρες ή μόνο για γυναίκες; Δεν υπάρχουν τέτοια. Αυτό που υπάρχει, είναι αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται κατά βάση σε άντρες ή γυναίκες. Ένα Audi RS4 θεωρείται αντρικό αυτοκίνητο, ένα Lancia Ypsilon θεωρείται γυναικείο. Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι αταίριαστο/ξεφτίλα να τα οδηγούν αμφότερα και άντρες και γυναίκες.+1
-
Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group,Δηλαδή ;;;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ακόμα και στοιχεία του εξοπλισμού τους μαρτυράνε το target group,
Δηλαδή ;;;;;
To δοχειάκι για το άρωμα στα Peugeot ή το βαζάκι για το λουλούδι στο Beetle, για παράδειγμα.
-
Δηλαδή ;;;;;
To δοχειάκι για το άρωμα στα Peugeot ή το βαζάκι για το λουλούδι στο Beetle, για παράδειγμα.
Ή το 'γουνάκι' (όπως το λένε χαριτολογώντας) στο ταμπλό του Υ
-
Δηλαδή ;;;;;
Σάχλες, σιγά μη με ενδιέφεραν αυτά στην αγορά αυτοκινήτου...
-
Ενδιαφέρουν άλλες, μην το υποκειμενοποιείς.
-
Ενδιαφέρουν άλλες, μην το υποκειμενοποιείς.
+1 δεν εκπροσωπεις την πλειοψηφια των γυναικων...
-
Ενδιαφέρουν άλλες, μην το υποκειμενοποιείς.Το ξέρω ότι ενδιαφέρουν άλλες... Το έχω ακούσει πολλές φορές. Και το θεωρώ ανόητο. Εγώ, προσωπικά θα ήταν το τελευταό πράγμα που θα κοιτούσα, ή μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν το κοιτούσα καθόλου...
ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ?