-
ΑΣΧΕΤΟ:
tm, τι επιστροφή-στις-ρίζες-avatar είναι αυτό; Βλέπεις εφιάλτες τα βράδια; -
Εφιαλτες το καθαροαιμο ρε? Ενα warn το λιγοτερο περιμενω απο τον μιραγκε και ενα απο τον ντινο.
Οι πραγμστικες αγαπες δεν ξεχνιουντε.....και ας βαραει 9500 η καινουρια αγαπη
-
..νοσταλγος του ροκ εν ρολλ ..
-
Περιστατικό πριν 2 μήνες...
Βράδυ Σαββάτου αργά, είμαι με την slk και την κοπέλα μου και ανεβαίνω την άδεια Λ.Κηφισίας, με ανοιχτή την οροφή για να απολαύσουμε το δροσερό αεράκι.
Στο ύψος της Κηφισιάς και σταματώντας σε φανάρι παρατηρώ όμορφη ξανθιά με Α4 να κοζάρει. Αυτό επαναλήφθηκε σε 3-4 φανάρια ακόμα ανταλλάζοντας ματιές από τους καθρέφτες.
Ώσπου φτάνουμε στο φανάρι της Ερυθραίας και σταματάω στην αριστερή λωρίδα για να στρίψω αριστερά, και με περνάει από δεξιά αργά, και μου ρίχνει μια επίμονη καρφωτή ματιά χωρίς να παίρνει το βλέμμα της. Μ' έστειλε! Στο δρόμο έχω αρκετές φορές κάνει τέτοια παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά ήταν το κάτι άλλο. Αυτή η ματιά της στριφογυρνούσε στο μυαλό μου μέρες ολόκληρες.
Και αυτά τα σκηνικά τυχαίνουν πάντα τις πιο ακατάλληλες στιγμές...
-
Από τότε όποτε βλέπεις Α4 ψάχνεις να δεις αν είναι το μωρό ε?
-
Έχω συγκρατήσει τα στοιχεία της πινακίδας της
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έχω συγκρατήσει τα στοιχεία της πινακίδας τηςΚαι? Έκανες τίποτα ή απλά κράτησες την πινακίδα?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Περιστατικό πριν 2 μήνες...Βράδυ Σαββάτου αργά, είμαι με την slk και την κοπέλα μου και ανεβαίνω την άδεια Λ.Κηφισίας, με ανοιχτή την οροφή για να απολαύσουμε το δροσερό αεράκι.
Στο ύψος της Κηφισιάς και σταματώντας σε φανάρι παρατηρώ όμορφη ξανθιά με Α4 να κοζάρει. Αυτό επαναλήφθηκε σε 3-4 φανάρια ακόμα ανταλλάζοντας ματιές από τους καθρέφτες.
Ώσπου φτάνουμε στο φανάρι της Ερυθραίας και σταματάω στην αριστερή λωρίδα για να στρίψω αριστερά, και με περνάει από δεξιά αργά, και μου ρίχνει μια επίμονη καρφωτή ματιά χωρίς να παίρνει το βλέμμα της. Μ' έστειλε! Στο δρόμο έχω αρκετές φορές κάνει τέτοια παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά ήταν το κάτι άλλο. Αυτή η ματιά της στριφογυρνούσε στο μυαλό μου μέρες ολόκληρες.
Και αυτά τα σκηνικά τυχαίνουν πάντα τις πιο ακατάλληλες στιγμές...
Φιλε μου σιγουρα κοιταξε επιμονα εσενα η την clk ? Aυτες οι γυναικες ειναι ατιμη φαρα πιστεψε με!!!!!
-
Καλα αν δεις τι σκατοφατσα εχει ο vasgai θα φριξεις με το ποσο......υπολογιστριες ειναι οι γυναικες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα αν δεις τι σκατοφατσα εχει ο vasgai θα φριξεις με το ποσο......υπολογιστριες ειναι οι γυναικες!Αν εχει την οψη μιας SLK σιγουρα ειναι υπολογισιμος!!!,,,,,,και ας ειναι και ο Brad Pit!!!!!
-
Αν δεν είχες τη κοπελιά σου μέσα, θα σου λεγα πόσο θα σε κοίταζε
Φθόνος λέγεται -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φθόνος λέγεταιΚι ότι ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιο. Δεν αποκλείεται, αλλά είναι πιθανότερο να μην τον κοιτούσε τόσο έντονα.
-
Ακριβώς για αυτό το έγραψα. Για να δείξω πόσο αδίστακτες και διεκδικητικές γίνονται όταν σε δουν να συνοδεύεσαι από άλλη. Και δεν είναι μόνο στο δρόμο. Το ίδιο το έχω δει στην πράξη να συμβαίνει σε πολλά μέρη (club, εστιατόρια κτλ).
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και περιπτώσεις που οδηγεί κάποια και ψάχνεται γύρω της... Και εκεί δεν μετράει τόσο ούτε το αυτοκίνητο, ούτε αν συνοδεύεσαι ή όχι, αλλά το πως θα κάνεις παιχνίδι και αν ανταποκριθούν και οι 2 πλευρές.
-
Εμένα πάντως μόνο μου ή συνοδευόμενο δεν θυμάμαι να με κοιτάει ποτέ γκόμενα ...
Μάλλον επειδή είμαι καλός, ήπιος και γλυκός χαρακτήρας μόνο έτσι ρίχνω γκόμενες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φθόνος λέγεταιΔεν το κάνουν από φθόνο. Γουστάρουν να σε βλέπουν να ξερογλύφεσαι και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα επειδή έχεις δίπλα την 'νόμιμη'...
Αν μάλιστα τύχει και πάρει χαμπάρι η κοπελιά σου και σου αρχίσει τα κεφαλοκλειδώματα, τότε πανηγυρίζουν ακόμα περισσότερο για τον τζερτζελέ που προκάλεσαν.Σε κάθε περίπτωση το κλεμμένο έχει άλλη χάρη (κατά μία διαστροφική θεωρία) ασχέτως του αν αξίζει πραγματικά ή όχι...
-
Μπα...
Εϊναι κάτι που το έχω παρατηρήσει επανηλημένα.
Πήγαινε σε ένα πάρτυ μόνος και δες πόσες θα σε κοιτάξουν.
Πέτυχε τις ίδιες μετά κάπου, με μιά παρουσία δίπλα σου (μην πάρεις και τη Λουκά ) και πάρε και μια Voltaren να τις κεράσεις για το ξεσβέρκιασμα.
Το ίδιο κανουμε κι εμείς, αλλά σε λιγότερα έντονο βαθμό.
Βασικά δεν είναι ζήλεια Κάτι προς το, μωρέ τελικά δεν είναι και τόσο σίγουρος, τον χάσαμε αυτόν -
Ειναι ο ιδιος λογος για τον οποιον οι ελευθερες γυναικες αμα πας να τους συστησεις καναν ελευθερο αρχιζουν τα 'μα γιατι ειναι ελευθερος,κατι δεν θα πηγαινει καλα με αυτον' κτλ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Περιστατικό πριν 2 μήνες...Αντίστοιχο περιστατικό με είχε προβληματίσει ΠΑΡΑ πολύ πριν από χρόοοοοονια, μάλιστα είχε γίνει ενώ περπατούσαμε σε πολύ ζετέμ φάση, οπότε αποκλειόταν το να κοιτάζει λόγω αυτοκινήτου.
Το πράγμα ξεδιάλυνε δυο μήνες μετά: Το μωρό που κοιτούσε τόσο επίμονα, είχε παλιότερα σχέση με το μωρό που κρεμόταν πάνω μου.Παλιοκόριτσα... Χάθηκε να μου το πουν; Δεν ήμου ποτέ ζηλιάρης, εγώ!
-
παλιοεγωιστριες ρε
-
Η κάτι δεν κατάλαβα εγώ, ή ο Ηλίας κόντεψε να ζήσει την απόλυτη φαντασίωση.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες