-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εμενα μου συμβαινει κατι μοναδικο ρε παιδι μου, ξενερωνω πολυ ευκολα πλεον με το παραμικρο..
καθονται δλδ φασεις που παιζουν γκομενακια κ αντι να κοιταξω να κανω σεξακι, τις μαμαω στην ειρωνεια κ φυσικα παιρνω τα @@ μου..
παλια δηλαδη θα χωνομουν αβερτα, θα εγραφα τα παντα κ αν ειχα καμια ειρωνεια θα την κραταγα για μετα (κ αν θα την ελεγα)... τωρα ξεπουλαω το σεξ για να πω τις μ@λακιες μου
μιλαμε για σαδομαζοχισμο σε αυτοκαταστροφικο σημειο...Δεν ειναι απαραιτητα κακο. Μπορει να ειναι αποτελεσμα του οτι εχεις 'ψιλοχορτασει' και σε ενδιαφερουν μονο εξαιρετικες περιπτωσεις.
Εξαρταται απο την ηλικια σου και τον αριθμο αυτων που εχεις ... πηδηξει. Αν ειναι πανω απο 100 (ο αριθμος οχι η ηλικια σου) φυσιολογικη αντιδραση μου φαινεται. -
Oι πολυτεχνίτες έρχονταν και 'παρακολουθούσαν' μαθήματα στα αμφιθέατρα της Νομικής μπας και σταυρώσουν κανένα γκομενάκι. Πολλή πείνα είχε πέσει. Από τη μία βέβαια δεν είχαν άδικο , από την άλλη οι νομικάριες ήταν κατά κανόνα εντελώς ξενέρωτες.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ηλεκτρολός Μηχανικός Εμείς δεν ασχολούμεθα μόνον με software....
Τα πράγματα μετά την αλλαγή του συστήματος εισαγωγής, έχουν φτιάξει σε ό,τι αφορά την ποσότητα των γυναικών σ' αυτές τις σχολές, αναντίρρητα. Τώρα, για το επίπεδο των αποφοίτων , καλύτερα να μην μιλήσω...Η 'δικιά μας' πάντως, δεν αποφοίτησε τελικά (νομίζω )
Την Ευγενία θα λες ε?
EDIT
Λάθος, τώρα είδα το link -
Η σαπίλα της μιναρούπολης είναι σταθερή αξία τελιά
Και η καφρίλα
Όταν είχα ανέβει Κομοτηνή είχα πάθει σοκ
ΕΕΠ, αυτό το χριστιανικό λινκ πολύ καλο, να καταχωρηθεί και στο εκκλησιαστικό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η σαπίλα της μιναρούπολης είναι σταθερή αξία τελιάΚαι η καφρίλα
Όταν είχα ανέβει Κομοτηνή είχα πάθει σοκ
ΕΕΠ, αυτό το χριστιανικό λινκ πολύ καλο, να καταχωρηθεί και στο εκκλησιαστικό
Κάνε μια βόλτα κι από τα Γιάννενα...
-
Σωπατε ρε..
Πατρα και Γιαννενα και Κομοτηνη ειναι καρμπον πολεις..
Με βλαχιτσες που τους κρατουν οι γονεις τους στο μεσαιωνα απο αποψη αντιληψεων..Εδω και στην Αθηνα που εχω μερικες πατρινιες φιλες δυσκολευονται να 'το καταπιουν το ερπετο'..
Ετυχε και εχω γνωρισει και κανα 5αρι Γιαννιωτισες.. οχι 30αρες, 20αρες και μιλαμε για το απολυτο βλαχοεπαρχιωτικο στυλ.. τα ξερω ολα τα σφααζω ολα, αλλα μολις φτασει στο επιμαχο σημειο τοτε ερχεται το κολλημα που εχει καλλιεργηθει απο την οικογενεια..
Ποια Κομοτηνη ? Ας παει καποιος εκει να δει το ποσοι βλαχοι κατεβαινουν απο τα γυρω χωρια για 'να ιβρουν γκομενα' και το ποσα αθλια καμακια δεχεται μια πιτσιρικα η οποια δεν εχει το φιλτρο να ξεχωρισει το ποιος κανει το καμακι και ανεβαζει τη μυτη σε χρονο dt..... και μετα τα ξαναλεμε!
Αλλα και να γινει κατι μετα ερχεται το ακομα χειροτερο κολλημα-ερωτας-καθαρος εγωισμος ελληνα που πρεπει να μετατραπει σε σχεση.. και σου σκοτιζουν τα απ'αυτα!
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι η Αθηνα σε σχεση με ολες τις υπολοιπες πολεις, ειναι ετη φωτος πιο απελευθερωμενη!
Τελος.. γαματο τοπικ..
Ρε οσοι απλα παρακολουθειτε γραψτε τιποτα ! Αληθειες ομως οχι μυθους του Αισωπου!
-
Δεν το έπιασες σωστά...
Όταν γράφουμε για Κομοτηνή ή Γιάννενα, δεν μιλάμε για τις ντόπιες καραβλαχάρες, αλλά για τις φοιτήτριες, που βρίσκονται μακριά από τους γονείς και το σπίτι και επιτέλους έχουν αρχίσει ν' ανοίγουν τα πόδια πιο εύκολα...Όσο για την Αθήνα, σαφώς και κυκλοφορούν τα καλύτερα γκομενάκια, απλά υπάρχουν περισσότερες...εχμμ...τεχνικές δυσκολίες: δύσκολα ωράρια, μεγάλες αποστάσεις, ακριβά προάστια κλπ κλπ...
Αν είχα να επιλέξω (που ακριβώς αυτό έκανα πριν λίγα χρόνια... ) , Αθήνα και τα μυαλά στα κάγκελα! -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Σωπατε ρε..Πατρα και Γιαννενα και Κομοτηνη ειναι καρμπον πολεις..
Με βλαχιτσες που τους κρατουν οι γονεις τους στο μεσαιωνα απο αποψη αντιληψεων..
[...]Διαφωνώ !
Δεν υπάρχει τπτ πιο απελευθερωμένο από μια φοιτήτρια μακριά από το 'σπίτι' τηςΕΕΠ Εγώ για τις Γιαννιώτισες (ηπειρώτισσες γενικότερα μάλλον) όταν είναι μακριά από τα σπίτια τους, έχω να θυμάμαι τα καλύτερα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν το έπιασες σωστά...
Όταν γράφουμε για Κομοτηνή ή Γιάννενα, δεν μιλάμε για τις ντόπιες καραβλαχάρες, αλλά για τις φοιτήτριες, που βρίσκονται μακριά από τους γονείς και το σπίτι και επιτέλους έχουν αρχίσει ν' ανοίγουν τα πόδια πιο εύκολα...[...]Σιγά μην προλάβαινα να το γράψω πρώτος
-
Καλα ετσι κι αλλιως οι εμπειριες μας δεν γινεται να αντικατοπτριζουν το συνολο!
Δεν παυουν ομως να ειναι ενδεικτικες !
Σιγουρα ομως η πλειοψηφια σε μια πολη ειναι οι ντοπιοι και οχι διαφορα κοριτσια-φοιτητριες απο αλλη πολη τα περισσοτερα εκ των οποιων ειναι κολημενα με καποιον γκομενο απο την πολη τους.
Μιλαμε για εξαιρεσεις , καταλαβετε το!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Την Ευγενία θα λες ε?
EDIT
Λάθος, τώρα είδα το linkΕυγενία who? (κυκλοφορούσε μια στα χρόνια μου -και έτριζαν τα μπετα: τώρα, σαραντάρα, εξακολουθεί να μην περνα απαρατήρητη, με την καλή έννοια, βεβαιως-βεβαίως ). Αυτη όμως δεν πήγε πασαρέλα. Αλλά πτυχίο, πήρε!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σωπατε ρε..
Με βλαχιτσες που τους κρατουν οι γονεις τους στο μεσαιωνα απο αποψη αντιληψεων..
[...]Διαφωνώ !
Δεν υπάρχει τπτ πιο απελευθερωμένο από μια φοιτήτρια μακριά από το 'σπίτι' τηςΕΕΠ Εγώ για τις Γιαννιώτισες (ηπειρώτισσες γενικότερα μάλλον) όταν είναι μακριά από τα σπίτια τους, έχω να θυμάμαι τα καλύτερα
Εγώ Γιαννιώτσ'α μακριά από το σπίτι της, δεν έχω γνωρίσει, ενώ έχω μείνει μακριά κι από αυτές που ήταν στο σπίτι τους! Κοινώς, αν και Γιαννιώτης, με συμπατριώτισσα, έχω να βρεθώ από τα 18!
-
Την Ευγενία θα λες ε?
EDIT
Λάθος, τώρα είδα το linkΕυγενία who? (κυκλοφορούσε μια στα χρόνια μου -και έτριζαν τα μπετα: τώρα, σαραντάρα, εξακολουθεί να μην περνα απαρατήρητη, με την καλή έννοια, βεβαιως-βεβαίως ). Αυτη όμως δεν πήγε πασαρέλα. Αλλά πτυχίο, πήρε!
Την Ευγενία Πασχαλίδη εννούσα που είχε βγει Μις Ελλάς το 92...Δεν ξέρω πως αλλά μου ήρθε μια φλασιά ότι ήταν γεωλόγα (γεωλόγος δεν είσαι? ), ήταν στο σχολείο μου 2 χρόνια μεγαλύτερη...
Άσε που δεν άξιζε μία, από τις χειρότερες Μις Ελλάς που έχουν βγει
-
Ηλεκτρολός Μηχανικός Εμείς δεν ασχολούμεθα μόνον με software....
Τα πράγματα μετά την αλλαγή του συστήματος εισαγωγής, έχουν φτιάξει σε ό,τι αφορά την ποσότητα των γυναικών σ' αυτές τις σχολές, αναντίρρητα. Τώρα, για το επίπεδο των αποφοίτων , καλύτερα να μην μιλήσω...Η 'δικιά μας' πάντως, δεν αποφοίτησε τελικά (νομίζω )
Kι εσυ εφαρμοζεις το συστημα 'τις κοβω μεχρι να ερθουν στο γραφειο αποφασισμενες';
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kι εσυ εφαρμοζεις το συστημα 'τις κοβω μεχρι να ερθουν στο γραφειο αποφασισμενες';
Ειδικά αν έχουν αποφασίσει να μάθουν τον ορισμό της εφίππευσης...
Την Ευγενία Πασχαλίδη εννούσα που είχε βγει Μις Ελλάς το 92...Δεν ξέρω πως αλλά μου ήρθε μια φλασιά ότι ήταν γεωλόγα (γεωλόγος δεν είσαι? ), ήταν στο σχολείο μου 2 χρόνια μεγαλύτερη...
Άσε που δεν άξιζε μία, από τις χειρότερες Μις Ελλάς που έχουν βγει [/quote]
Μπα, δεν μας έκανε την τιμή -και από ότι θυμάμαι και εγώ πρέπει να ήταν από τις πιο ξενερω-μις που περπάτησαν
(Τι καθομαι και γράφω, γέρος άνθρωπος.... )
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Την Ευγενία Πασχαλίδη εννούσα που είχε βγει Μις Ελλάς το 92...Με εκπλησσεις!
Ξερεις και τις playmate; -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Με βλαχιτσες που τους κρατουν οι γονεις τους στο μεσαιωνα απο αποψη αντιληψεων..Εδω και στην Αθηνα που εχω μερικες πατρινιες φιλες δυσκολευονται να 'το καταπιουν το ερπετο'..
Mιλάμε για το ίδιο σύμπαν? Για την ίδια διάσταση?
Επειδή η πείρα μου άλλα λέει...
Και μη με ρωτησεις ποια πείρα... κόντεψα να παντρευτώ μια απο δαυτες. Και γενικά είχα μια τάση προς εκεινη την πόλη ένα μεγαλο διαστημα.
-
Οχι με Πατρινιά ρε συ
-
Σε κλειστες κοινωνιες σιγουρα υπαρχει περιορισμος κινησεων και μια Πατρα η Γιαννενα δεν συγκρινεται με το χαος της Αθηνας.
Εγω ειχα ερωτευτει την Αθηνα απο τα γκομενακια και τις επιλογες που ειχα ενω δεν προλαβαινα να ριχνω ξενερα σε αυτες που ερχοταν για ευρεση γαμπρου με δηθεν υφος και καλα ανεξαρτητες απο τα δυτικα προαστια μεχρι τις δηθεν των νοτιων και ανατολικων προαστιων που με μπλαζε υφος σε κοιτουσαν υποτιμητικα αν δεν ειχες σοφερ και νομιζαν οτι εκτος απο τεκνο ημουν και ο ανιψιος του Ωναση!
Ωραια η Αθηνα περασα πολυ ωραια αλλα οι περισσοτερες ψωνισμενες γκομενες δικαιωματικα της ανηκουν! -
Άντε ρε σεις, μερικές ακόμα μονοδιάστατες γενικεύσεις, μπορείτε.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες