-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Φανταστείτε και το άλλο: να έχει το καντήλι σου λάδι μέχρι τα 50 και εσύ ο μικροαστός να έχεις κάνει οικογένεια και παιδιά με ένα μπαζάκι-μετριότητα υπολογίζοντας προφανώς ότι θα ζήσεις μέχρι τα 75, να μην μείνουμε μόνοι στα γεράματα γιατί έτσι λέει η μαμά, μπλα, μπλα, μπλα, αντί να γυρίζεις με τις γκόμενες που γουστάρεις και να τρως τα λεφτά σου εκεί που γουστάρεις...Προφανώς θα νιώσεις ο μ@λ@κ@ς αφήνοντας ό,τι έχεις και δεν έχεις στην υπολογίστρια μικροαστή γυναίκα σου η οποία στα 40-45 της δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί κάνοντας πάρτυ με τα λεφτά και την περιουσία που θα της αφήσεις !
Το δίδαγμα ποιό είναι.....κάψτε το γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σβήσει το καντήλι?
Αν έχεις παντρευτεί γιατί το λέει η μαμά, η γειτονιά ή η κοινωνία...έπαιξες κι έχασες.
Παντρεύεσαι γιατί το θές, γιατί θες να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με αυτή την γυναίκα, να την βλέπεις το πρωί που ξυπνάς και να μην σου γυρίζουν τα άντερα, να μην σε νοιάζει αν έχει μουστάκι και τριχωτές μασχάλες (γιατί κάποια στιγμή θα την δείς κι έτσι).Αλλιώς τα επενδύεις στην οικονομία του πρωην ανατολικού μπλοκ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ντριφτεράκο λύσε μου μια απορία. Με την τωρινή σου κοπέλα πώς είσαι? Περνάς καλά? Νιώθεις καλά? Σου κάνει ακόμα κλικ?Επικινδυνες ερωτησεις
Λοιωθω οτι κατι λειπει, ξερω τι αλλα δεν ξερω πλεον αν μπορω να το βρω, νοιωθω οτι ζηταω πραγματα που δεν μπορουν να υπαρξουν ολα μαζι σε ενα ατομο.
Και μετα βλεπω τη b και λεω ισως κανω λαθος, αλλα και παλι ματαιοτιςΜε τους νετstalkeres
-
Πέρα από τον μισογυνισμό του 'όλες είναι πουτάνες-εκτός από την μαμά' που δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική και δείχνει παν' απ' όλα βαθιά δυστυχία...
Πέρα από την αστεία πεποίθηση πως 'όλες θέλουν την περιουσία μου', λες και οι περισσότεροι έχουμε από δαύτη εδώ που φτάσαμε...
Ας πω δυο λογάκια στα περί Έρωτος και άλλων δαιμονίων του συμπαθούς πωλητή τριφασικής ξυλόσομπας:
ΓΕΝΙΚΑ, ο άνθρωπος ερωτεύεται όταν θέλει να ερωτευτεί (κάτι που λειτουργεί και αντίστροφα...). Η Ολλανδέζα σου είναι 'θεά' γιατί η τωρινή σου ΔΕΝ είναι τέτοια, δυστυχώς. Κι αυτό, όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί το νιώθεις εσύ.
Το ωραίο είναι πως το νιώθεις όμως, οπότε, πάει να πει πως δεν έχεις μεγαλώσει ακόμη, κάτι που είναι και καλό και κακό: καλό γιατί ερωτεύεσαι με τέτοιο τρόπο, κακό, γιατί ερωτεύεσαι με τέτοιο τρόπο.
Συνήθως, δεν θα σε βγάλει πουθενά το όλο σκηνικό, αλλά θα γίνει χρήσιμο μάθημα για την επόμενη φορά: όταν θα έχεις την ευκαιρία ξανά και τότε απλώσεις και τα δύο χέρια για να την αρπάξεις, έστω κι αν διακινδυνέψεις μια χυλόπιτα: μία πάνω, μία κάτω, δεν κάνει διαφορά, αλλά να ξέρεις, κάποιες πονάνε περισσότερο από κάποιες άλλες...Εγώ έχω τελειώσει εδώ και καιρό με τον...μονόδρομο έρωτα, κοινώς, όταν δεν βλέπω ενδιαφέρον από την άλλη, δεν μου σηκώνεται και πολύ παραπέρα το... εχμμμ... αίσθημα. Αλλά όταν δυο άνθρωποι, νιώσουν ταυτόχρονα το συναίσθημα, δεν περιγράφεται ούτε με λόγια, ούτε με μαθηματικά κάτι τέτοιο (μόνον η χημεία κάτι πάει να πει, αλλά ποτέ δεν την συμπάθησα! ).
Κι εντάξει, είναι κρίμα που κάποιοι άνθρωποι δεν το έχουν νιώσει ποτέ στην ζωή τους κάτι τέτοιο (είναι φανερό από τα γραπτά πολλών εδώ μέσα, τουλάχιστον όσων δεν τρολάρουν... ), αλλά η φυσική επιλογή -στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη- θα κάνει την δουλειά της στο τέλος: οι ευφυείς , θα καταλάβουν το συμφέρον τους και θα ψάξουν παραπέρα. Απλώς, οι συνθήκες, μπορεί να το αναβάλλουν για λίγο. -
Μα συμφωνω απολυτα, αν δεις τι γραφω
Πλεον εχω σχεδον συνειδητοποιησει οτι απλα πας παρακατω (λεω σχεδον γιατι ε, οσο να ναι τη σκεφτομαι )
Γι αυτο και προχωρησα κι εγω στη ζωη μου, πριν απο καποια χρονια θα ειχα κατσει να την σκεφτομαιΑντε μας πιασανε τα μελο χτες,βουρ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Aπο που προκυπτει οτι ο/η συντροφος (και τα παιδια) θα ειναι διπλα σου οταν εσυ θα ψοφας ντε και καλα να σε χαϊδεψει και να σε παρηγορησει και ξερω'γω τι αλλο;Η καλή σύντροφος. Αυτή που σε διάλεξε και αυτή που διάλεξες, όχι επειδή τα 'βαλες κάτω και διαπίστωσες ότι είναι 'καλό πακέτο', αλλά γιατί γουστάρεστε αμοιβαία.
Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα τύχης. Όσο είναι θέμα τύχης το να βρεθείς παιδί μιας μάνας που θα σε μεγαλώσει σαν θεό ή θα σε πετάξει στις παραμάνες γιατί της είσαι βάρος. Και ενώ περιμένεις από αυτήν στήριξη και αγάπη, παίρνεις προβλήματα και εμπόδια στο δρόμο της ζωής. Απλώς, τη γυναίκα σου την επιλέγεις, δεν σου την επιβάλλει κάποιος. Εκτός αν είσαι βλαξ και θύμα.Και κάτι ακόμα, σε άλλη γραμμή:
οι σχέσεις απαιτούν δουλειά, πολλή δουλειά. Και ευρηματικότητα. Και θυσίες. Και μπορεί να λάβεις τη μεγαλύτερη ανταμοιβή: ένα καθημερινό χαμόγελο ως τ' αυτιά. Όχι ως 70άρης, αλλά ως 30άρης, 40άρης κλπ.
Αν τις αφήσεις στον αυτόματο, είναι θέμα χρόνου να προκύψει το πρόβλημα. Και πάλι δηλαδή, ακόμα και να είσαι σωστός, πάλι μπορεί να πέσεις σε 'λεμονάκι'. Κι εδώ μπαίνει πάλι ο παράγοντας τύχη, όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μα συμφωνω απολυτα, αν δεις τι γραφω
Πλεον εχω σχεδον συνειδητοποιησει οτι απλα πας παρακατω (λεω σχεδον γιατι ε, οσο να ναι τη σκεφτομαι )
Γι αυτο και προχωρησα κι εγω στη ζωη μου, πριν απο καποια χρονια θα ειχα κατσει να την σκεφτομαιΑντε μας πιασανε τα μελο χτες,βουρ
Χμ, πας παρακάτω ναι, αλλά διαφωνούμε στο παρακάτω!
Έχεις κάνει το μισό βήμα. Το άλλο μισό, όταν θα είσαι έτοιμος. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
ως που μια μερα ηρθε σπιτι μου,περασαμε καλα)Δηλαδη την πηδηξες???
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί να παντρευτείς κάποια που θεωρείς μπάζο; Για να παντρευτείς πρέπει να σου κάνει το κλικ σε όλα τα επίπεδα. Αλλιώς κάτσε μόνος καλύτερα.Αστειευεσαι? Ξερεις ποσοι παντρευονται μια χοντρη (κι αν δεν ειναι θα γινει μετα) για εχουν κατι να γ@@@νε?
Ξερεις ποσες γυναικεσ παντρευονται οτι να ναι για να μη μεινουν μονες?
Να σου θυμισω οτι πρθιν λιγεσ δεκαετειες ετσι γινονταν η πλειοψηφια μη σου πω, των γαμων -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ως που μια μερα ηρθε σπιτι μου,περασαμε καλα)
Δηλαδη την πηδηξες???
Εχμμμ το ειπα καπως διακριτικα γιατι και οι τοιχοι εχουν αυτια
-
Δηλαδή τώρα οι τοίχοι δεν κατάλαβαν τι είπες/υποννόησες?
-
E αν γκουγκλαρει η γκομενα μου '''ο σωκρατης πηδηχτηκε με την ταδε''' δε θα το βγαλει και πρωτο αποτελεσμα
-
Oι τοίχοι δεν έχουν πορνηρά μυαλά σαν τα δικά σου, πχ η μεσοτοιχία μπορεί να κατάλαβε πως διάβασαν γαλλική ποίηση μπροστά από το τζάκι πίνοντας σαρντονέ του '73, καλή χρονιά.
-
Ο παραδιπλα geek τοιχος σκεφτηκε πως απλα φτιαχναμε το parallels στο καινουριο της mac
βλεποντας σεζον του big bang -
-edit-
-
Χωρίς μάλιστα να ξέρουν πως οι πιτσιρίκες αυτές είναι στην πραγματικότητα τσιράκια της Γιάκουζα!
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
E αν γκουγκλαρει η γκομενα μου '''ο σωκρατης πηδηχτηκε με την ταδε''' δε θα το βγαλει και πρωτο αποτελεσμαΜην φοβάσαι ο γούγλης έχει αποτελέσματα για ο Σωκράτης πηδήχτηκε με ΤΟΝ τάδε...
-
άσχετο προς ΙΚΕ, όμως το είδα τώρα: γιατί 'Alfisti.gr';
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
E αν γκουγκλαρει η γκομενα μου '''ο σωκρατης πηδηχτηκε με την ταδε''' δε θα το βγαλει και πρωτο αποτελεσμα
Μην φοβάσαι ο γούγλης έχει αποτελέσματα για ο Σωκράτης πηδήχτηκε με ΤΟΝ τάδε...
Eιχε τετοια βιτσια ο αρχαιος?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
άσχετο προς ΙΚΕ, όμως το είδα τώρα: γιατί 'Alfisti.gr';Eίναι παραπλανητικό, μέσα είναι τίγκα στους πράΧτορες.
-
-edit-
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες