-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η σωστη ερωτηση σε τετοια περιπτωση, που καποιος σου λεει να χωρισετε ειναι: fancy a SHAG? ελληνιστι: τι θα ελεγες για ενα τελευταιο πηδημα;
Μπαααα γ@μιέμαι με άλλη(-ον) πλέον και το πήδημα μαζί σου μου φαίνεται σαν αλοιφή για κάλους
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γιατί η συνήθης δικαιολογία για να διώξει μια κοπέλα τον δικό της είναι
'Έχω πολλά στο μυαλό μου και δεν μπορώ να δώσω πράγματα σε μια σχέση αυτή τη στιγμή. Δεν φταις εσύ, απλά θέλω να μείνω μόνη.'
και μετά από λιγότερο από μήνα αυτή συνήθως βρίσκεται με άλλον;
Το έχω ακούσει και εγώ ο ίδιος (πάνω από μία φορά), το έχουν βιώσει ακριβώς το ίδιο και φίλοι.
Χάθηκε να λένε την αλήθεια; Ή ντρέπονται για την ατασθαλία τους;Δεν είναι αυτή ακριβώς η έκφραση που λένε. Αλλά το 'θέλω χρόνο να σκεφτώ'.
Για αυτό και ζητάνε να μείνουν μόνες. Για να σκεφτούν (που σημαίνει να το συζητήσουν με την κολλητή τους ), πως θα τα κάνουν περισσότερο μαντάρα τα πράγματα.
Ναι βασικά πρώτα ζητάνε 'λίγο χρόνο να σκεφτούν' (99% σημαίνει σε αφήνω λίγο να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα σε σουτάρω) και αν τελικά αποφασίσουν να σε σουτάρουν σου πετάνε την παραπάνω δικαιολογία
Όχι φίλε.
Όλα ξεκινάνε όταν την βλέπεις σκεπτική και με μια μούρη στραβωμένη μέχρι το πάτωμα και όταν τη ρωτάς συνεχόμενα τι έχει, σου απαντάει 'τίποτα'.
Όντως πάντα έτσι ξεκινάνε τα Σημεία της Ήττας
Όσο για το τελευταίο πήδημα, αποκορύφωση είναι να σου ζητάει να 'συνευρίσκεστε' και μετά το χωρισμό μέχρι να 'ξεκολλήσετε'
(τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου ρε πστ) -
Ε όχι.. Και εκεί που πάνε όλα καλά, με ματιάζει ο πούστης ο ταύρος που ζηλεύει και γίνονται όλα χάλια..
Μου είχε πει να ανέβει Γιάννενα ένα ΣΚ.. Της είχα πει ότι θέλω να δω το πρόγραμμα της εξεταστικής και αναλόγως με το διάβασμα, θα ερχόταν ή όχι..
Κοιτάω λοιπόν το πρόγραμμα της εξεταστικής και δίνω Πέμπτη-Παρασκευή-Δευτέρα, και θέλει να έρθει μέσα στο ΣΚ. Ε, δεν γίνεται.. Ή θα κάψω το μάθημα, ή θα σε δω 10 μέρες αργότερα..
Και στραβώνει. Και μου στέλνει μήνυμα 'Δεν σε ενδιαφέρει + πολύ που θα κάνουμε ένα μήνα να βρεθούμε. Ίσως να μην είναι πολύ.. Και ίσως να μαι υπερβολική. Αλλα ήλπιζα και τώρα.. Καλύτερα να μην μιλάμε. Φιλάκια αγάπη μου'. Και την παίρνω τηλ στα καπάκια και το χει κλειστό.
Δηλαδή εγώ τώρα θα φταίω να της στείλω 'Ναι, έχεις δίκιο, καλύτερα να μην μιλάμε, καλά να περνάς'?
υ.γ. Ταύρε, μην σε πιάσω στα χέρια μου. Γκαντεμάιστερ.
-
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
'Έχω πολλά στο μυαλό μου και δεν μπορώ να δώσω πράγματα σε μια σχέση αυτή τη στιγμή. Δεν φταις εσύ, απλά θέλω να μείνω μόνη.'
Το έχω ακούσει και εγώ ο ίδιος (πάνω από μία φορά), το έχουν βιώσει ακριβώς το ίδιο και φίλοι.
Χάθηκε να λένε την αλήθεια; Ή ντρέπονται για την ατασθαλία τους;Τελευταίο θύμα ο αδερφός μου (πατημένα 32)....Θύτης 26χρονη περιπτωσάρα, από αυτές που μονίμως είναι down και κάπως επειδή δε βρίσκουν άντρα-κάποιον σοβαρό να τις καταλαβαίνει και αν κάποιος, κάνει τη μαλακία να τις πάρει στα σοβαρά, εν ελθέτω χρόνο θέλουν το χρόνο τους να σκεφτούν (κοινώς πάμε παρακάτω).
Και του τά λεγα του παπάρα...Προτίμησε την 37άρα διαζευγμένη κι άσε το μικρό να πήξει -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Χάθηκε να λένε την αλήθεια; Ή ντρέπονται για την ατασθαλία τους;Τελευταίο θύμα ο αδερφός μου (πατημένα 32)....Θύτης 26χρονη περιπτωσάρα, από αυτές που μονίμως είναι down και κάπως επειδή δε βρίσκουν άντρα-κάποιον σοβαρό να τις καταλαβαίνει και αν κάποιος, κάνει τη μαλακία να τις πάρει στα σοβαρά, εν ελθέτω χρόνο θέλουν το χρόνο τους να σκεφτούν (κοινώς πάμε παρακάτω).
Και του τά λεγα του παπάρα...Προτίμησε την 37άρα διαζευγμένη κι άσε το μικρό να πήξειΑυτές που θέλουν ψυχολογική υποστήριξη σε τσουρεκώνουν μέχρι να πουν τον πόνο τους/σου φορτώσουν τα προβλήματά τους,σε σέρνουν από πίσω σε ό,τι τους τη βαρέσει γιατί αυτές είναι οι ψυχικά αδύναμες και πονεμένες ( ) και μόλις βαρεθούν να κλαίγονται σουτάρουν τον μ@λ@κα που τις έφαγε στη μάπα και γίνονται σκυλάκια για τον επόμενο που τις φτύνει
Been there, seen thatKid είσαι σε φάση που ό,τι και να κάνεις χαμένος θα βγεις Λύση δεν υπάρχει στην προκειμένη πέραν του να χάσεις το μάθημα για να της δείξεις ότι ειναι πιο σημαντική ( )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
συγγνωμη αλλα ποιος ρωτα 'γιατι θελεις να χωρισουμε;'. εγω δεν θα αντεχα κοπελα να μου κανει αυτη την ερωτηση γιατι ειναι τελειως χαζη. δηλαδη αν απαντησω 'γιατι εισαι βαρετη', αν αυτο πιστευω, μετα θα φαινομαι κακος και μαλακας ετσι δεν ειναι; επομενως το ολο θεμα εχει καταντησει ποιος θα βρει την καλυτερη και πιο πειστικη δικαιολογια.
Μπα... Ο συνηθεστερος λογος χωρισμου ειναι η βαρεμαρα - ρουτινα. Απλα κανεις δεν το παραδεχεται. Μονο μαλακας δε θα ησουν (κατα τη γνωμη μου) αν απλα απαντουσες ειλικρινα. Χωρια που μετα δεν μπορει να σε ρωτησει 'ποτε, ποια, πως, γιατι' και λοιπες μπουρδες...
η σωστη ερωτηση σε τετοια περιπτωση, που καποιος σου λεει να χωρισετε ειναι: fancy a SHAG? ελληνιστι: τι θα ελεγες για ενα τελευταιο πηδημα;
Μπαααα γ@μιέμαι με άλλη(-ον) πλέον και το πήδημα μαζί σου μου φαίνεται σαν αλοιφή για κάλους
Δε πα να γ@μ@θει μωρε και αυτη...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
εισαι εριστικος ρε και σπαστικος
περα απο την πλακα σε μια τετοια ερωτηση, οντως η απαντηση σου ειναι ενα πιθανο ενδεχομενο (αν ειναι ετοιμολογη θα την εκφρασει, αν δεν ειναι θα το... αφησει να εννοηθει )ομως υπαρχει το (πραγματι, οχι και τοσο πιθανο) σεναριο να ψηθει. εσυ δεν μου ελεγες τις προαλλες οτι τα βλεπεις ολα χρησιμοθηρικα;
αν απο την αλλη ρωτησεις 'γιατι δεν θες να ειμαστε πια μαζι' δεν βλεπω τι εχεις να κερδισεις (εκτος απο κουραση).Μπα... Ο συνηθεστερος λογος χωρισμου ειναι η βαρεμαρα - ρουτινα. Απλα κανεις δεν το παραδεχεται. Μονο μαλακας δε θα ησουν (κατα τη γνωμη μου) αν απλα απαντουσες ειλικρινα. Χωρια που μετα δεν μπορει να σε ρωτησει 'ποτε, ποια, πως, γιατι' και λοιπες μπουρδες...
φοβαμαι οτι η καθε απαντηση φερνει μια νεα ερωτηση σε τετοιες περιπτωσεις ρε συ σαξον ...
δηλαδη αν απαντουσα 'σε βαριεμαι', θα εδινα την ευκαιρια για μια νεα ερωτηση, συνηθως μια εκ των δυο:- τι ακριβως βαριεσαι
- απο ποτε συμβαινει αυτο
σε καθε περιπτωση σχεδον το τελικο συμπερασμα ειναι οτι αυτος που χωριζει τον αλλον βγαινει 'μαλακας' ο,τι και να κανει. εγω ειδικα εχω και την κλιση στη μ@λακια ως ατομο ανασφαλες δυστροπο και μαλλον αντικοινωνικο . η τακτικη που χρησιμοποιω εγω συνηθως ειναι αυτη της 'εξαφανισης' μετα απο καποια δικαιολογια που παρουσιαζεται συνοπτικα. πολλες φορες αφηνω στις αλλες να με χωρισουν, εκφραζοντας για καιρο τον αληθινο μου εαυτο (αντικοινωνικοτητα, αναπτυσσω τις καμμενες αποψεις μου κοκ). δεν ειμαι υπερηφανος γι'αυτο, αλλα ειναι το πιο ευκολο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φοβαμαι οτι η καθε απαντηση φερνει μια νεα ερωτηση σε τετοιες περιπτωσεις ρε συ σαξον ...
δηλαδη αν απαντουσα 'σε βαριεμαι', θα εδινα την ευκαιρια για μια νεα ερωτηση, συνηθως μια εκ των δυο:- τι ακριβως βαριεσαι
- απο ποτε συμβαινει αυτο
σε καθε περιπτωση σχεδον το τελικο συμπερασμα ειναι οτι αυτος που χωριζει τον αλλον βγαινει 'μαλακας' ο,τι και να κανει. εγω ειδικα εχω και την κλιση στη μ@λακια ως ατομο ανασφαλες δυστροπο και μαλλον αντικοινωνικο . η τακτικη που χρησιμοποιω εγω συνηθως ειναι αυτη της 'εξαφανισης' μετα απο καποια δικαιολογια που παρουσιαζεται συνοπτικα. πολλες φορες αφηνω στις αλλες να με χωρισουν, εκφραζοντας για καιρο τον αληθινο μου εαυτο (αντικοινωνικοτητα, αναπτυσσω τις καμμενες αποψεις μου κοκ). δεν ειμαι υπερηφανος γι'αυτο, αλλα ειναι το πιο ευκολο
Αν απαντησεις ειλικρινα και στις υπολοιπες ερωτησεις
(πχ 1.Εσενα 2. Δεν μπορω να προσδιορισω αλλα συμβαινει και αυτο ειναι που εχει σημασια)
νομιζω πως γινεσαι αφοπλιστικος. Μπορει να συνεχισει με κανα δυο ερωτησεις ακομα, αλλα μπορεις να ξεμπερδευεις γρηγορα.Τελικο συμπερασμα δεν υπαρχει σε αυτες τις περιπτωσεις. Μπορει οπως λες να φαινεσαι μαλακας, ακομα και να εχεις κλιση στη μαλακια,αλλα καμμια φορα πρεπει να κοιτας και την παρτη σου. Ενας απο τους δυο θα καταπιεστει και θα στεναχωρεθει. Γιατι να εισαι εσυ?
Τι θα γινει αραγε αν βρεις μια γυναικα που δεν θα την πειραζει η αντικοινωνικοτητα σου, οι καμμενες αποψεις σου, η αναιτια εξαφανιση σου κτλ και παρ'ολα αυτα εσυ θες να την στειλεις?
Ορθα-κοφτα: Βαρεθηκα, χωριζουμε.
Υ.Γ. Ποσο καμμενες αποψεις μπορει να εχεις?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε όχι.. Και εκεί που πάνε όλα καλά, με ματιάζει ο πούστης ο ταύρος που ζηλεύει και γίνονται όλα χάλια..Μου είχε πει να ανέβει Γιάννενα ένα ΣΚ.. Της είχα πει ότι θέλω να δω το πρόγραμμα της εξεταστικής και αναλόγως με το διάβασμα, θα ερχόταν ή όχι..
Κοιτάω λοιπόν το πρόγραμμα της εξεταστικής και δίνω Πέμπτη-Παρασκευή-Δευτέρα, και θέλει να έρθει μέσα στο ΣΚ. Ε, δεν γίνεται.. Ή θα κάψω το μάθημα, ή θα σε δω 10 μέρες αργότερα..
Και στραβώνει. Και μου στέλνει μήνυμα 'Δεν σε ενδιαφέρει + πολύ που θα κάνουμε ένα μήνα να βρεθούμε. Ίσως να μην είναι πολύ.. Και ίσως να μαι υπερβολική. Αλλα ήλπιζα και τώρα.. Καλύτερα να μην μιλάμε. Φιλάκια αγάπη μου'. Και την παίρνω τηλ στα καπάκια και το χει κλειστό.
Δηλαδή εγώ τώρα θα φταίω να της στείλω 'Ναι, έχεις δίκιο, καλύτερα να μην μιλάμε, καλά να περνάς'?
ΕΤΣΙ!!! ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!
υ.γ. Ταύρε, μην σε πιάσω στα χέρια μου. Γκαντεμάιστερ.
Θα με κλ@σεις τα τσιλιμπιθρόνια!
-
Ντάξει, λίγο έφυγες από το φόρουμ και την έσωσα την κατάσταση.. Βγήκα κι από πάνω.
Εσύ καλά? Το φαγες το μωρό ή μόνο είσαι και από τηγανίτα τίποτα?
-
1ον, δεν είναι μωρό, αλλά μεγαλύτερή μου.
2ον, μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλοτρια. Και μέλι τρώω και τηγανήτες.
3ον, η κατάσταση είναι τόσο που σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε στην Κεφαλονιά (και το σημαντικότερο, ΔΕΝ είναι Κεφαλλονήτισσα) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί, βρίσκεις από τις άλλες?
Και βέβαια.
E, δώσε μία κ στον Ισαάκ ρε μοναχοφάη!
Οκ μπος, η επόμενη που θα βρω (μιας και τώρα έχω μόνο μία) είναι του Ισαάκ..
Τι καλός!
Αν δεν εχω παντρευτει μεχρι τοτε -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
3ον, η κατάσταση είναι τόσο που σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε στην Κεφαλονιά (και το σημαντικότερο, ΔΕΝ είναι Κεφαλλονήτισσα)Άντε και καλούς απογόνους.
Vasgti + Πάσχο, σαν πολλοί γάμοι δεν μαζεύτηκαν για το 09? Και ο σκύλος, και ο ταύρος..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
3ον, η κατάσταση είναι τόσο που σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε στην Κεφαλονιά (και το σημαντικότερο, ΔΕΝ είναι Κεφαλλονήτισσα)Άντε και καλούς απογόνους.
Vasgti + Πάσχο, σαν πολλοί γάμοι δεν μαζεύτηκαν για το 09? Και ο σκύλος, και ο ταύρος..
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα...
Ειδικά η περίπτωση του ταύρου μου φαίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική. Τουλάχιστον ο σκύλος μια ζωή ηταν με τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι και να παντρευτεί δεν θα 'χει διαφορά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Vasgti + Πάσχο, σαν πολλοί γάμοι δεν μαζεύτηκαν για το 09? Και ο σκύλος, και ο ταύρος..Ζηλεύεις μωρή;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα...
Ειδικά η περίπτωση του ταύρου μου φαίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική. Τουλάχιστον ο σκύλος μια ζωή ηταν με τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι και να παντρευτεί δεν θα 'χει διαφορά...
Σωστά.. Αλλά κι ο άλλος να πάει να συζήσει με γυναίκα που δεν ξέρει?
Krus: Τι να ζηλέψω ρε? Που θα πάνε για κρεμάλα?
-
Ποιος σου είπε οτι δεν την ξέρω βρε ζωντανό?
Όσο για το γάμο... και στα δικά σου!
Στο Άμστερνταμ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κοβω τα τσιλιμπιθρονια μου οτι εσυ με ΤΠΤ μα με ΤΠΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ δεν βγηκες απο πανω.....εκτος αν εχει παρει χαμπαρι το γκομενακι οτι εισαι φραγκατος και σε παιζει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κοβω τα τσιλιμπιθρονια μου οτι εσυ με ΤΠΤ μα με ΤΠΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ δεν βγηκες απο πανω.....εκτος αν εχει παρει χαμπαρι το γκομενακι οτι εισαι φραγκατος και σε παιζει.
Μην τα κόβεις γιατί θα σου χρειαστούν για να κάνεις παιδιά, γάμος έρχεται σε λίγους μήνες..
Ο φραγκάτος με τις πισίνες + τις βίλες εσύ είσαι, όχι εγώ.
Και φυσικά βγήκα από πάνω.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες