-
πω ρε φλωροφλωρια.. χωθειτε στα μουν@ακια ναουμ κι αφηστε τις φλωριες.. οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται που λενε και οι καγκουρες.
αμα σας πιτωσουν got 99 problems but a bitch aint one λεμε
Εγω θα χωθω για το 2/2.. aint nuthin but a G
need moar sex
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πω ρε φλωροφλωρια.. χωθειτε στα μουν@ακια ναουμ κι αφηστε τις φλωριες.. οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται που λενε και οι καγκουρες.αμα σας πιτωσουν got 99 problems but a bitch aint one λεμε
Εγω θα χωθω για το 2/2.. aint nuthin but a G
need moar sex
Τι 99; Σιγά μην που όχι και 99! Αυτές θα πέσουν και θα κοιμηθούν νηστικές χωρίς σουβλάκι!
-
Οχι ειναι εκφραση .
'got 99 problems but a bitch aint one'Δεν εννοει οτι αμα βρεξει χυλοπιτες got 99 problems
-
Καλά ρε αθεόφοβε σε τσιγκάνικο πανηγύρι την πήγες την κοπέλα;
Τα καλύτερα...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Οχι ειναι εκφραση .
'got 99 problems but a bitch aint one'Δεν εννοει οτι αμα βρεξει χυλοπιτες got 99 problems
Οκ το 'χω
Ρε μην μιλάτε με προτάσεις, άνω των 5 λέξεων! Κολλάει το ριμάδι!! -
Mac ειπαμε ε ;
-
Mac ειπαμε ε ;Αρχίζουν να εξηγούνται πολλά.
-
Τα κυκλωματα των νευρωνων του εγκεφαλου που σχετιζονται με τη σωματικη και τη συναισθηματικη ελξη ειναι διαφορετικα (για την ακριβεια καποιες φορες μπορει και να επικαλυπτονται εν μερει). Συμφωνα με τις τελευταιες ανακαλυψεις , ο χρονος που χρειαζεται το υποσυνειδητο γαι να αντιληφθει αν αυτη/ος που βλεπετε σας ελκυει , ειναι μονο 13 χιλιοστα του δευτερολεπτου.
Οταν λοιπον , θελετε να την πεσετε σε καποια , μη ψαχνετε να βρειτε τον-καλυτερο-τροπο-να-την-προσεγγισετε/την-καλυτερη-ατακα-να-της-πειτε , γιατι αυτη εχει ηδη (αρχικα) αποφασισει αν θελει να την ριξετε στο κρεβατι. -
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
μονο 13 χιλιοστα του δευτερολεπτου.Δηλαδή δεν προλαβαίνει να σκεφτεί αν...
-Είναι ωραίος αυτός που βλέπει
-Αν έχει λεφτά
-Αν είναι έξυπνος
-Αν τον εγκρίνει η μαμά της
-Αν είναι παιδί για σπίτι
-Αν θα είναι καλός με τα παιδιά
Αν R. Kipling-If or (ελληνική μετάφρασις...) P. Κίπλινγκ-Αν -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
μονο 13 χιλιοστα του δευτερολεπτου.
Δηλαδή δεν προλαβαίνει να σκεφτεί αν...
-Είναι ωραίος αυτός που βλέπει
-Αν έχει λεφτά
-Αν είναι έξυπνος
-Αν τον εγκρίνει η μαμά της
-Αν είναι παιδί για σπίτι
-Αν θα είναι καλός με τα παιδιά
Αν R. Kipling-If or (ελληνική μετάφρασις...) P. Κίπλινγκ-ΑνΑυτος ο χρονος αφορα στα νευρωνικα κυκλωματα που σχετιζονται με τη σωματικη ελξη και στο να γινει αντιληπτο απο το υποσυνειδητο , με βαση το προτυπο της ομορφιας για την καθεμια (δλδ δεν αποτελει σκεψη που γινεται στο συνειδητο μερος του εγκεφαλου). Στην συνεχεια λαμβανονται υπο' οψη και αλλα προσοντα (προσωπικοτητα, χιουμορ, φραγκα, φαρδιες πλατες , θεληματικο πηγουνι, κλπ ).
-
προσωπικοτητα : Check
φράγκα : ε όσα έχει ένας φοιτητής
φαρδιές πλάτες : check
θεληματικό πηγούνι : check
χιούμορ : ε δεν φαίνεται?! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:ysterical:Mου θυμιζει οταν παραγγελνω σουβλακια...που κλασικα ολες οι γκομενες κανουν διαιτα και δεν θελουν κατι....αφου τις εχεις ρωτησει 24 φορες, τελικα δεν τους παιρνεις τπτ....μετα αρχιζουν και τρωνε τις πατατες σου
Γιατι μωρη τρως τις πατατες μου? Δεν σου ειπα να σου παρω κατι και ειπες ΟΧΙ? Στα διαλαΝα το ξεθάψουμε λίγο, γιατί βρήκα ενδιαφέρον άρθρο...
Οι γυναίκες τρώνε λιγότερο όταν είναι μαζί με άνδρες, σύμφωνα με έρευνααπό το in.gr
Όταν λέω εγώ πως οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ όταν βγαίνουν με άντρες ουσιαστικά ΔΕΝ τρώνε για να δώσουν...σωστή εικόνα, με λένε.... περίεργο!
-
οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ όταν βγαίνουν με άντρες ουσιαστικά ΔΕΝ τρώνε για να δώσουν...σωστή εικόναΙσχυει ! Αν και οχι παντα κατα την γνωμη μου. Ειναι θυληκα θα που τον φανε τον βρωμογυρο χωρις κομπλεξ.
-
οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ όταν βγαίνουν με άντρες ουσιαστικά ΔΕΝ τρώνε για να δώσουν...σωστή εικόνα
Ισχυει ! Αν και οχι παντα κατα την γνωμη μου. Ειναι θυληκα θα που τον φανε τον βρωμογυρο χωρις κομπλεξ.
Ποτέ δεν ισχύει ΠΑΝΤΑ κάτι. Εξαιρέσεις θα υπάρχουν!
-Η χοντρή που νιώθει καλά με τον εαυτό της (εμένα μου λες... ) και δεν θα προσποιηθεί.
-Η όμορφη με τον φοβερο μεταβολισμό.
-Η όμορφη που δεν θέλει να περάσει σαν περίεργο φρούτο (και μετά δεν θα φάει για κάνα 2 μέρες...).
κλπ κλπ -
:ysterical:
Mου θυμιζει οταν παραγγελνω σουβλακια...που κλασικα ολες οι γκομενες κανουν διαιτα και δεν θελουν κατι....αφου τις εχεις ρωτησει 24 φορες, τελικα δεν τους παιρνεις τπτ....μετα αρχιζουν και τρωνε τις πατατες σου
Γιατι μωρη τρως τις πατατες μου? Δεν σου ειπα να σου παρω κατι και ειπες ΟΧΙ? Στα διαλαΝα το ξεθάψουμε λίγο, γιατί βρήκα ενδιαφέρον άρθρο...
Οι γυναίκες τρώνε λιγότερο όταν είναι μαζί με άνδρες, σύμφωνα με έρευνααπό το in.gr
Όταν λέω εγώ πως οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ όταν βγαίνουν με άντρες ουσιαστικά ΔΕΝ τρώνε για να δώσουν...σωστή εικόνα, με λένε.... περίεργο!
θυμίσου τί έγινε στην αριστέρωση με τη στέλα
Αντίστάθηκε όμως ρε πστ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mου θυμιζει οταν παραγγελνω σουβλακια...που κλασικα ολες οι γκομενες κανουν διαιτα και δεν θελουν κατι....αφου τις εχεις ρωτησει 24 φορες, τελικα δεν τους παιρνεις τπτ....μετα αρχιζουν και τρωνε τις πατατες σου
θυμίσου τί έγινε στην αριστέρωση με τη στέλα
Αντίστάθηκε όμως ρε πστ
Είναι...καλά εκπαιδευμένη!
-
οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ όταν βγαίνουν με άντρες ουσιαστικά ΔΕΝ τρώνε για να δώσουν...σωστή εικόνα
Ισχυει ! Αν και οχι παντα κατα την γνωμη μου. Ειναι θυληκα θα που τον φανε τον βρωμογυρο χωρις κομπλεξ.
Ποτέ δεν ισχύει ΠΑΝΤΑ κάτι. Εξαιρέσεις θα υπάρχουν!
-Η χοντρή που νιώθει καλά με τον εαυτό της (εμένα μου λες... ) και δεν θα προσποιηθεί.
-Η όμορφη με τον φοβερο μεταβολισμό.
-Η όμορφη που δεν θέλει να περάσει σαν περίεργο φρούτο (και μετά δεν θα φάει για κάνα 2 μέρες...).
κλπ κλπκαι αυτη ειναι που ειναι νταξει κοπελια και στα τετοια της για το αν δειξει κατι που δεν ειναι
-
Άμα έχει τετοια δεν είναι γύναικα είναι κάτι άλλο
-
Γειά, πως περνάμε, καλά;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Γειά, πως περνάμε, καλά;
Θεούλης!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες