-
πολλες θεωριες συνωμισιας ρε παιδια! ενα ποτιρι αφησα, ηρεμιστε. απο τη πλευρα μου δεν
πεχτηκε τιποτα εκτος του σκηνικου με το ποτιρι. κουβεντα με αυτες δεν ανταλαξα. τους 2 φιλους
που ηταν αρκετη ωρα εκει πριν απο μενα δεν τους ρωτησα αν τους την πεσανε. δεν τις γουσταρα και αν ηθελα να τους την πεσω θα αφηνα το τζακετ αντι για το ποτιρι.ps: δεν ειμαι τοσο ασχημος οσο λετε και μου εχει γινει συνηθεια να αφηνο τα ποτηρια
οπου να 'ναι σε ολο το σπιτι. η μανα μου ψαχνει να βρει που πηγανε τοσα ποτιρια. -
Κι εγώ απλά διαφωνώ. Δεν ξέρω πως το έχετε τώρα αλλά παλιότερα μια τέτοια κίνηση ήταν ικανή να 'χαλάσει' μια κοπέλα ακόμα και αν της άρεσες. Έδειχνε πως παίρνεις 'θάρρητα' χωρίς να στα έχει δώσει...
-
Ούτε να αφήσω στον χώρο άλλου, ουτε να αφήσουν σε δικό μου χώρο! Το κρατανε στα δυο χεράκια το ποτάκι τους οπως το κραταω και εγω σε αναλογη περίπτωση!
Στην ξυνίλα της Θεσσαλονίκης αυτο είναι σιγουρα 'πέσιμο' και μάλιστα ... βλαμμένο!
-
εχει τυχει να ειμαι παρεα μαζι με ενα φιλο και 3 τρεις φιλες. 1 μια φιλη γουσταρει το φιλο, το ιδιο και αυτος.
στην αρχη το πηγενε καλα, αλλα αρχισε να μιλαει χυδαια. η αλλη τον γουσταρε τοσο, που το απαντουσε
σοβαρα μιλοντας ομορφα βεβαια. με τις αλλες 2 φυγαμε (οχι δεν τις πηγα σπιτι τους) και τους αφησαμε μονους.
μεχρι να χωριστουμε, με ρωταγανε τι τον επιασε τον αλλο και μιλαγε ετσι. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ούτε να αφήσω στον χώρο άλλου, ουτε να αφήσουν σε δικό μου χώρο! Το κρατανε στα δυο χεράκια το ποτάκι τους οπως το κραταω και εγω σε αναλογη περίπτωση!Στην ξυνίλα της Θεσσαλονίκης αυτο είναι σιγουρα 'πέσιμο' και μάλιστα ... βλαμμένο!
Δε ξερω που συχναζετε,ομως μιλαμε για μαγαζια που δε χωρας να διασχισεις το χωρο να πας μεχρι την τουαλετα.Εκει δηλαδη δε θα βοηθησεις τον αλλον που ηπιε το ποτο του και φευγει?Που να το αφησει το ποτηρι στο πατωμα ή να περιμενει σερβιτορο?
Θελω να πω πολυ κακο για το τιποτα για κατι που πραγματικα δε θα επηρεασει ουτε λιγο τη διασκεδαση σου και τη διαθεση σου.
Θεωρω πως με λιγη ευγενεια δεν ειναι καθολου κατακριτεα σε τετοιους χωρους αυτη η κινηση. -
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
εχει τυχει να ειμαι παρεα μαζι με ενα φιλο και 3 τρεις φιλες. 1 μια φιλη γουσταρει το φιλο, το ιδιο και αυτος.
στην αρχη το πηγενε καλα, αλλα αρχισε να μιλαει χυδαια. η αλλη τον γουσταρε τοσο, που το απαντουσε
σοβαρα μιλοντας ομορφα βεβαια. με τις αλλες 2 φυγαμε (οχι δεν τις πηγα σπιτι τους) και τους αφησαμε μονους.
μεχρι να χωριστουμε, με ρωταγανε τι τον επιασε τον αλλο και μιλαγε ετσι.ήπιε το ποτάκι του και γούσταρε να μιλήσει έτσι
το παθαίνω και εγώ
αν έχει πει και η άλλη θα γουστάρει -
Προσωπικά το θεωρώ λίγο αγενές να αφήνουν ποτήρι στο τραπέζι μου σα να είναι δικό τους. Αν γίνεται πανικός και με ρωτήσουν δε θα το αρνηθώ όπως το ΄διο θα κάνω κι εγώ. Βέβαια σε καμία περίπτωση δε θα είμαι επιθετικός. Οι συγκεκριμένες προφανώς το είδαν κάπως η έχουν το δήθεν στυλάκι ''μαγκάκι''. Και λέω δήθεν γιατί ξέρω κοπέλες που πραγματικά είναι έτσι αλλά είναι καθόλα ευγενικές με τον οποιονδήποτε (εφόσον βέβαια δεν ξεπερνάει τα όρια).
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δε ξερω που συχναζετεΣτην ηλικία μας αν δεν έχει τραπέζι με καρέκλες, άνεση, υποφερτής έντασης μουσική, καθαρή ατμόσφαιρα κλπ, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να μπούμε μέσα... Α και ηλικίες άνω των 25-30 κατά προτίμηση.
-
-
Όχι ρε... πολύ καπνίζουν αυτοί!
-
ps: δεν ειμαι τοσο ασχημος οσο λετε
Ποιος το πε αυτό βρε;
δεν τις γουσταρα και αν ηθελα να τους την πεσω θα αφηνα το τζακετ αντι για το ποτιρι.
-
δεν τις γουσταρα και αν ηθελα να τους την πεσω θα αφηνα το τζακετ αντι για το ποτιρι.Εγώ το κατάλαβα μόλις είπε για ποτήρι ο άνθρωπος, ότι δεν γούσταρε. Οπότε θα αναπροσαρμόσει και τις συμβουλές αντίστοιχα. Πχ
Ήδη το έχεις ξεχάσει και ψάχνεις το επόμενο τραπέζι να αφήσεις το τζάκετ σου.
-
χθες το βραδυ πηγα σε κλαμπακι (sold out ηταν) που με περιμενανε 2 φιλοι. ημασταν ορθιοι, στριμωχτα. σε τραπεζακι
διπλα μας καθοταν 2 τυπισες με 2 τυπους 22-25 χρονων. οι τυποι φυγανε μετα απο μιση ωρα και εγω ηπια το ποτο μου.
το αφινω στο τραπεζι που καθοταν οι τυπισες και μου λεει η μια, 'σου δωσαμε αδεια να το αφησεις φιλε'?
απλα το ποτιρι αφησα, δεν ειχα σκοπο να τους την πεσω. ειχε ενα υφος λες και βιασα τη φιλη της.η σωστη απαντηση (κατ εμε) στην παραπανω ερωτηση του περιστατικου θα ηταν: ''οχι την παιρνω μονος μου'' και φευγεις.
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έπιασες καθόλου τον νόημα. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι δεν τους άρεσε ο Βάγγος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους άρεσε αυτή η κίνηση και δεν έχει καμία σχέση αν τους άρεσε η όχι ο Βάγγος.!!!
Αν τους ειχε γυαλισει απο πριν ο βαγγος,μια χαρα θα τους αρεσε η κινηση...
Όσες κυκλοφορούν έξω δεν ψάχνουν γαμπρό απαραιτήτως...
Σωστο, για γαμια ψαχνουν. Ή να ικανοποιησουν τη ματαιοδοξια τους λες? Ή και τα 2?
-
Η απλά να πιουν ένα ποτό με τις φίλες τους... Πολλές από αυτές είναι 'πιασμένες' εξάλλου.
-
ρε Δια...ιδια ηλικια εχουμε περιπου...
νομιζω....
αλλα εσυ παραεισαι εκλεκτικος ρε παιδακι μου... -
Και πάνω που σκεφτόμουν απόψε να οριστικοποιήσω το τέλος, βάζει ένα γκολάκι με απόδοση 21 (με τέλειο το 20) και με αφήνει με το ηλίθιο χαμόγελο!
Αυτή η κοπέλα έχει κερδίσει την παραμονή στο παιχνίδι με το σπαθί της..
-
Γίνε πιο συγκεκριμένος... Με ανάποδο ψαλίδι σου το έβαλε;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Έλα μωρέ απλά ήταν μαλακισμένες οι γκόμενες και βρήκαν την ευκαιρία που δεν ρώτησε ο άνθρωπος να πουν την μαλακία τους και να το παίξουν κάποιες.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, σε πολύ στριμωγμένα μαγαζιά, όταν έχω τραπέζι/σταντ και γίνεται της μουρλής λέω στους δίπλα αν θέλουν να αφήσουν το ποτό τους για να μην το κρατάνε τόση ώρα στο χέρι. Ανεξαρτήτως αν είναι γυναίκες ή άντρες.+1000000
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και πάνω που σκεφτόμουν απόψε να οριστικοποιήσω το τέλος, βάζει ένα γκολάκι με απόδοση 21 (με τέλειο το 20) και με αφήνει με το ηλίθιο χαμόγελο!Αυτή η κοπέλα έχει κερδίσει την παραμονή στο παιχνίδι με το σπαθί της..
με 20 χρονια διαφορα ειναι ανανδρο και ανηθικο αυτο που κανεις...ειναι ''σχεση'' αυτο τωρα? τη δουλευεις και σαν ψαρωμενη που ειναι καθεται... αφου σε ενδιαφερει μονο το γ@μησι γιατι δεν πας σε κανα στουντιακι να κανεις τη δουλεια σου?
γιατι με μια 20 χρονη μονο αυτο ειναι το κοινο σημειοτο να μας αναφερεις τις ''επιδοσεις'' της σου ανεβαζει το εγω σου?
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες