-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η περιπτωση να μην κανει κεφι εχει εντελως αποκλειστει
Έχει τέτοιο δικαίωμα
Δε μου πέρασε απ το μυαλό να ρωτήσω τέτοιο πράγμαΠολλες φορες λεπτομερειες που μας διαφευγουν κρυβουν την ουσια
-
Χαίρομαι που κι εσύ θεωρείς λεπτομέριες τέτοια πράγματα
Πολύ μπλεξιμο ρε πστ...
Και φρεσκοχωρισμένη -
Χαίρομαι που κι εσύ θεωρείς λεπτομέριες τέτοια πράγματαΠολύ μπλεξιμο ρε πστ...
Και φρεσκοχωρισμένηΣε ασχημο λουκι πας να μπεις κ εχεις τσιμπησει .Δεν ξερεις ποτε αν ερχεται για σενα η για να΄' ξεφυγει' απο καποιον αλλον .
-
Το 'πας' μου άρεσε
Δυστυχώς οι επιλογές μας είναι τραγικά περιορισμένες, και το αποτέλεσμα μάλλον αρνητικό... Η πλάκα είναι ότι μεχρι πριν απο κανα 2 χρονια δε θα ασχολούμουν καν με τέτοιου είδους κοπέλα, αλλά εδώ
Εταιροκαθορίζομαι -
Το 'πας' μου άρεσεΔυστυχώς οι επιλογές μας είναι τραγικά περιορισμένες, και το αποτέλεσμα μάλλον αρνητικό... Η πλάκα είναι ότι μεχρι πριν απο κανα 2 χρονια δε θα ασχολούμουν καν με τέτοιου είδους κοπέλα, αλλά εδώ
ΕταιροκαθορίζομαιΔύο φορές σε μια μέρα το ίδιο λάθος => ύποπτα τα πράγματα
Για να το θέσω αλλιώς, 'γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει'; -
Μπα εδώ ήταν ιντέντιοναλ
-
Μπα εδώ ήταν ιντέντιοναλ -
Το 'πας' μου άρεσεΔυστυχώς οι επιλογές μας είναι τραγικά περιορισμένες, και το αποτέλεσμα μάλλον αρνητικό... Η πλάκα είναι ότι μεχρι πριν απο κανα 2 χρονια δε θα ασχολούμουν καν με τέτοιου είδους κοπέλα, αλλά εδώ
Μολις τωρα ελεγα το ιδιο σε ενα φιλο στο μσν. τρομακτικο λιγακι. κανω κοπι πεηστ:
' χωσου μωρε
οι καιροι ειναι χαλεποι
πρεπει να γαμη με
εδω παπακι δεν εχουμε
η φερραρι μας μαρανε
εγω γαμ κ λαντα σαυτη τη φαση
αν ημουν οπως πριν 5-6 χρονια ναι δε θα χωνομουν σε χαζομ να 'τελικα ολοι οι νεοι τα ιδια προβληματα εχουμε
-
Mαζί σου δεν το κουβεντιάζω... Μακάρι να την παλέψουμε
Νταξ δεν είναι λάντα, mito θα την έλεγα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τελικα ολοι οι νεοι τα ιδια προβληματα εχουμε
Και όχι μόνον οι νέοι, τέκνα μου...
-
Μη το σκέφτεσαι πάτερ, ψάρεμα. Ειδικά στην ελλάδα που είναι και τσάμπα
-
Μη το σκέφτεσαι πάτερ, ψάρεμα. Ειδικά στην ελλάδα που είναι και τσάμπαΑυτό θα κάνω, μόλις έχω χρόνο... Πολύ δουλειά η εκκλησία τελευταία...
-
Νταξ δεν είναι λάντα, mito θα την έλεγαOπως ειπε κι ενας φιλος μου που εχει Alfa Romeo GT 'μλκ τωρα που πηρες Alfa Romeo, εμπλεξες! Nα ξερεις οτι δεν προκειται να μπεις ποτε σε αλλη αντιπροσωπεια... αν θελησεις να αλλαξεις αμαξι, παλι Alfa θα παρεις, εκτος αν παρεις καμια ferrari'
οποτε καλα εισαιΟ HF δεν εχει αναγκη, ειναι γκομενακιας.. πρωτα θα ψηφισει ο Μανοσκ τον Τσιπρα και μετα θα σταματησει ο HF να'χει γκομενες
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ο HF δεν εχει αναγκη, ειναι γκομενακιας.. πρωτα θα ψηφισει ο Μανοσκ τον Τσιπρα και μετα θα σταματησει ο HF να'χει γκομενες
Μπαααα, φχαριστώ που μου δίνεις κουράγιο, αλλά γεράσαμε μωρέ παιδιά, 33 χρόνια μαλ κες!
Τέσπα, λογικά θα βρω κάτι, δεν ζητάω πολλά: ένα μωράκι γύρω στα 25, όμορφο, περιποιημένο, πλυμένο και αποτριχωμένο, για έξτρα απαλότητα και φροντίδα προδέρμ...
Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. -
Κλασσικός κλαψιάρης δλδ,ίσα για να θολωνει τα νερά
Το μόνο βέβαιο είναι ότι έμπλεξα. Αντί να βρώ ένα premium, ένα honda, ένα toyota, άντε ένα VW βρε αδερφέ...
-
Κλασσικός κλαψιάρης δλδ,ίσα για να θολωνει τα νεράΔεν κλαίγομαι, απλώς ξέχασα την τέχνη, 5 χρόνια πάω από την μία στην άλλη....
Τώρα, είναι οι πρώτες μέρες που είμαι χωρίς γυναίκα και είναι κάπως! Εχει...βουβαθεί το τηλέφωνο! Μιλάμε, πρέπει να κάνουν προτομή οι εταιρείες κινητές στην Άγνωστη Γκόμενα με το Κινητό!Πρέπει να θυμηθώ την τέχνη μου...
Το μόνο βέβαιο είναι ότι έμπλεξα. Αντί να βρώ ένα premium, ένα honda, ένα toyota, άντε ένα VW βρε αδερφέ...
Και τι βρήκες δηλαδή; Ποια είναι τα premium για την περίπτωσή σου;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και εγώ που είχα βρει μία ferrari πιο παλιά τι κατάλαβα... Ιταλικά... Αξιοπιστία μηδέν...
-
Ενδιαφερον τοπικ! Πρωτη φορα το βλεπω !
Εχει δαγκωσει κανενα μελος τη λαμαρινα με κανενα θηλυκο ?
Απλα να του πω οτι απαγορευεται μελος του site στο οποιο συμμετεχω , να περναει κριση ...
Θεωρια γραμματοσημου 'οτι φτυνεις κολλαει' για να γ@μ@νε μεχρι και οι κουασημοδοι!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Και εγώ που είχα βρει μία ferrari πιο παλιά τι κατάλαβα... Ιταλικά... Αξιοπιστία μηδέν...
Στο θέμα γυναίκα, η αξιοπιστία είναι ζητούμενο αρκετά αργότερα... Το βασικό είναι το μωρό να είναι ωραίο και το μαμήσι ακόμη ωραιότερο... Σ' αυτές τις περιπτώσεις, η αξιοπιστία δεν θα έπρεπε ν' απασχολεί! Στην τελική, ας χαρεί και κάνας άλλος!
-
Ρε δεν πας για νανάκια λεω εγώ που μου ήθελες και ξεκούραση και τώρα σαχλαμαρίζεις με τον Ολλανδό
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες