-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ρε παιδιά, ο ξάδερφός μου έχει καρτοκινητό ΤΙΜ, και θέλει να πάει σε συμβόλαιο κοτε. Του είπαν 6 βδομάδες σύνολο για να ολοκληρωθει η φορητότητα. Tόσο πολύ καιρό θέλω;
πες του να μεινει στη wind.
εχει τις καλύτερες επιδοτήσεις...Και το χειρότερο δίκτυο δυστυχώς, τουλάχιστον στα μέρη που κυκλοφορούμε. Επιδότηση δεν τον πολυνοιάζει, καθώς κινητό αλλάζει σπάνια. Αν και με αυτήν την πίπα που του είπαν για τις 6 βδομάδες για την φορητότητα σκεφτόμαστε να τους γειώσουμε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
To K770 είναι σε αρκετά καλή τιμή στο πλαίσιο. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μικρή λίστα κλήσεων (μόνο 30 - το ζίμενς που έχω έχει 250+250) αλλά θέλω την ευκολία της φωτογραφικής μηχανής.
Τι άλλο τηλέφωνο να κοιτάξω μέχρι €200, καινούριο ζίμενς;το μόνο που η οθόνη του είναι 1.9 ίντες (απαράδεκτη για 3G με 3.2 μεγαπίξελ φωτό μηχανή....)
-
Ντινο , εχεις ρωτησει σε αλλο καταστημα wind ?
+1 για την οθονη του Κ770 .
-
Σε κατάστημα ΚΟΤΕ πήγε ο ξάδερφος (ΤΙΜ->ΚΟΤΕ)...
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
To K770 είναι σε αρκετά καλή τιμή στο πλαίσιο. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μικρή λίστα κλήσεων (μόνο 30 - το ζίμενς που έχω έχει 250+250) αλλά θέλω την ευκολία της φωτογραφικής μηχανής.
Τι άλλο τηλέφωνο να κοιτάξω μέχρι €200, καινούριο ζίμενς;το μόνο που η οθόνη του είναι 1.9 ίντες (απαράδεκτη για 3G με 3.2 μεγαπίξελ φωτό μηχανή....)
...και απαράδεκτα υψηλό δείκτη ακτινοβολίας (SAR)...1,69.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξεπερνάει και το Ε51 μου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε κατάστημα ΚΟΤΕ πήγε ο ξάδερφος (ΤΙΜ->ΚΟΤΕ)...Ντινο , εχεις ρωτησει σε αλλο καταστημα cosmote-ΟΤΕ ?
-
Κωνσταντινος.
Όχι, δεν ρωτήσαμε, θα πάρω αύριο τηλ την εξυπηρέτηση και βλέπουμε. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τοστιέρα...
κάτω από 0,50 είναι καλά πιστεύω...
αυτό που θέλω έχει 0,43 . Λεωνίδα δοκίμασε το νοκια 3500.
http://www.brison-sa.be/images/GSMNOK11 ... A_3500.jpg -
Πέτρο καλή επιλογή (και τιμή), θα το κοιτάξω. Το βρήκα εισαγωγής αλλά δεν έχει ελληνικά;;
Μόνο που δεν είναι τόσο φωτογραφικό όσο θα ήθελα και θα ξεφλουδίζει (ως κλασσικό nokia).
-
Λεωνίδα το έχει ο Γερμανός στην τιμή των 120 ευρώ.
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/ope ... &password=' target='_blank
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000347
βγαίνει σε 4 χρώματα νομίζω.
μπλε, ροζ, κόκκινο, και γκρι.
http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_220787' target='_blankπάρε ένα γκρι για εσένα, ένα ροζ για τη σύντροφο και ένα γαλάζιο ή κόκκινο για τα τέκνα!
εγώ θα πάρω ένα μπλε ή γκρι για εμένα και ένα ροζ ακόμα για τη μητέρα μου...
ελπίζω να βγει καλό.
-
To k770 επεσε μεσα σε νερο και μας αφησε χρονους.Πρεπει να παρω καινουριο κινητο γυρω στα 250 με 300 ευρω.Σκεφτομουν το SE C702...Οχι οτι μου αρεσει και πολυ αλλα δε ξερω τι αλλο μπορω να παρω.Εχετε καμια αλλη προταση?Για Samsung τι λετε?
-
Νοκια 5610 ?
SE w910 ?Δες τα και πες γνωμες ..
-
Το w910 μου αρεσε αλλα η καμερα του ειναι μονο 2 ΜΡ ...Το ΝΟΚΙΑ δε μου αρεσε ιδιαιτερα
Δε ξερω ...Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποφασισω γρηγορα. -
6500 slide , C702 .
Απο ολα αυτα μονο το w910 δεν εχει καλη καμερα .
-
Ωραιο το 6500.Το εχει κανενας?
-
Κατι εκατομμυρια .
Απο εδω μεσα δε θυμαμαι καποιον
Αν κρινω απο την εμπειρια μου (6 μηνες) ειναι το πλεον επιτυχημενο κινητο .
-
φιλε Γιαννη το κοσμηματακι Ε71 θα το παρω μαλλον μετα τις διακοπες αρχες Σεπτεμβρη γιατι το θελω επισημο ελληνικο και ασπρο!!!!
απλα βρηκα τιμη στα 325Ε τωρα διαθεσιμο σε καταστημα Ιταλικο και ειμαι ετοιμος...πραγματικα πανεμορφο και πληρες σε ολα..
αλλα δεν μου αρεσει το μαυρο..παω να το ξαναδω αν εχω χρονο...τα σαμσουνγκ ειναι9 καταπληκτικα κινητα με καλη ποιοτητα κατασκευης απλα με χαλαει λιγο το μενου τους....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
απλα βρηκα τιμη στα 325Ε τωρα διαθεσιμο σε καταστημα Ιταλικο
Μη μου πεις οτι δεν λαθος αυτο ? 325 ευρω ? Τιμη εκκινησης ?
-
HTC TOUCH DIAMOND τελικά!!!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]