-
(Σήμερα με πήρε η Vodafone)
Πως να τερματίσετε μια σχέση 16 χρόνων:
-Γιατί θέλετε να αλλάξετε δίκτυο, κύριε Λάππα, δεν είστε ευχαριστημένος;
-Για 3 λόγους. α) Δεν έχω καλό δίκτυο σπίτι μου, β) Εδώ και 3 μήνες δεν μου βρήκατε iPhone 3Gs, γ) Δεν μου επιτρέπετε να βάλω επιπλέον data στο πάγιο μου ώστε να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο ως modem για το mac.
-To iPhone υπάρχει για εσάς (τςςςςςς ), μπορώ να σας κάνω προσφορά καλύτερη της Cosmote και να είναι στο σπίτι σας σε 5 εργάσιμες.
-Για τον όγκο δεδομένων μπορείτε να κάνετε κάτι;
-Δυστυχώς όχι.
-Δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω στο δίκτυο σας. Και φυσικά μόλις παραλάβω το τηλέφωνο, θα κόψω και το στικάκι. Αντίο σας.
-
Και εγω θα σταματησω μιε συνεργασια 11-12 ετων, και θα παω στην βοντα γιατι δεν εχω σημα σπιτι με κοσμοτε.
Ρε Χρηστάρα...μηπως να αλλαζαμε σπιτι ρε συ?
-
Πάντως ψιλοστεναχωρήθηκα, δεν ξέρω γιατί, ίσως είχα συνηθίσει τόσα χρόνια, ίσως γιατί έδειξαν ότι πραγματικά ήθελαν να με κρατήσουν ως πελάτη. Τα αρτηριοσκληρωτικά data plans όμως δεν τους βοηθούν.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πήρα το Ε 52.Το εχει κανεις να τον τρελανω στις ερωτησεις???
Για ρώτα γιατί θέλω να το πάρω κι εγώ.....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol:Πάντως ψιλοστεναχωρήθηκα, δεν ξέρω γιατί, ίσως είχα συνηθίσει τόσα χρόνια, ίσως γιατί έδειξαν ότι πραγματικά ήθελαν να με κρατήσουν ως πελάτη. Τα αρτηριοσκληρωτικά data plans όμως δεν τους βοηθούν.
Όταν εσύ έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν νομίζω κάποιος να στεναχωριέται Χρήστο. Απλά κάνουν την δουλειά τους. Έτσι και εσύ όταν αλλάζεις φορέα απλά κάνεις την δουλειά σου.
Αν πραγματικά έδειχναν ενδιαφέρον για τις ανάγκες σου ας είχαν προνοήσει γι' αυτές πιο καλά απ' ότι η cosmote. Σε λίγο θα στεναχωριόμαστε όταν τους απειλούμε όταν έρχεται μικρή η επιδότηση...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πήρα το Ε 52.
Το εχει κανεις να τον τρελανω στις ερωτησεις???
Για ρώτα γιατί θέλω να το πάρω κι εγώ.....
εχει λιγο θεμα με to noise cnacellation, περιμενε να βγει firmware update και μετα παρτο
-
(Σήμερα με πήρε η Vodafone)Πως να τερματίσετε μια σχέση 16 χρόνων:
-Γιατί θέλετε να αλλάξετε δίκτυο, κύριε Λάππα, δεν είστε ευχαριστημένος;
-Για 3 λόγους. α) Δεν έχω καλό δίκτυο σπίτι μου, β) Εδώ και 3 μήνες δεν μου βρήκατε iPhone 3Gs, γ) Δεν μου επιτρέπετε να βάλω επιπλέον data στο πάγιο μου ώστε να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο ως modem για το mac.
-To iPhone υπάρχει για εσάς (τςςςςςς ), μπορώ να σας κάνω προσφορά καλύτερη της Cosmote και να είναι στο σπίτι σας σε 5 εργάσιμες.
-Για τον όγκο δεδομένων μπορείτε να κάνετε κάτι;
-Δυστυχώς όχι.
-Δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω στο δίκτυο σας. Και φυσικά μόλις παραλάβω το τηλέφωνο, θα κόψω και το στικάκι. Αντίο σας.
Πώς ακριβώς την έκανες την διαδικασία διακοπής απο την Voda και σε πήρανε τηλέφωνο για να κάνουνε αντιπροσφορά?
Στην Cosmote σου δίνουνε αμέσως το 3GS και πόσο στο δίνουν? Θα κάνεις 18μηνο πρόγραμμα?
-
Σε καμία εβδομάδα μου είπαν. Ούτως ή άλλως η φορητότητα θα έχει τελειώσει αρχές Νοέμβρη. Θα στοιχίσει κανένα €400.
Βασικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην το πάρω καν γιατί δεν θέλω να δεσμευτώ με 12μηνο συμβόλαιο με μια συσκευή που είναι ήδη 4 μήνες στην αγορά και θα αλλάξει τον Ιούλιο.
-
Σε καμία εβδομάδα μου είπαν. Ούτως ή άλλως η φορητότητα θα έχει τελειώσει αρχές Νοέμβρη. Θα στοιχίσει κανένα €400.Βασικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην το πάρω καν γιατί δεν θέλω να δεσμευτώ με 12μηνο συμβόλαιο με μια συσκευή που είναι ήδη 4 μήνες στην αγορά και θα αλλάξει τον Ιούλιο.
Ότι νά'ναι
Δεν ξέρεις τι θες μου φαίνεται -
Βασικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην το πάρω καν γιατί δεν θέλω να δεσμευτώ με 12μηνο συμβόλαιο με μια συσκευή που είναι ήδη 4 μήνες στην αγορά και θα αλλάξει τον Ιούλιο.
U 've got some serious mental issues
Ρε Λαππα... μας δουλευεις? Αΐ παγενε απο δω ρε....
-
Σε καμία εβδομάδα μου είπαν. Ούτως ή άλλως η φορητότητα θα έχει τελειώσει αρχές Νοέμβρη. Θα στοιχίσει κανένα €400.Βασικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μην το πάρω καν γιατί δεν θέλω να δεσμευτώ με 12μηνο συμβόλαιο με μια συσκευή που είναι ήδη 4 μήνες στην αγορά και θα αλλάξει τον Ιούλιο.
προβλεπεται μαλιστα να ναι σημαντικη η αλλαγη αυτη τη φορα
-
Παρόλο που δίνω την εντύπωση gadgetάκια, η πραγματικότητα είναι ότι αλλάζω τα μηχανήματα μου μόνο όταν είναι μου είναι απαραίτητα, ή όταν μου αρέσει ΕΜΕΝΑ, όχι όταν θέλουν οι εισαγωγείς στην Ελλάδα. Η κάψα μου με το iPhone ήταν τους πρώτους 1-2 μήνες, τώρα παρατηρώ σε iPhone φίλων ότι η συσκευή είναι μεγάλη, ότι το πίσω μαύρο μέρος δεν μου αρέσει (αλλά ούτε και άσπρο), ότι είναι πολλά τα λεφτά, ότι δεν γουστάρω να πληρώσω μισή χήνα σχεδόν και ακριβότερο πάγιο for yesterday's news.
Θα δούμε. Κατά βάθος είμαι μεγάλος τσιγκούνης.
-
Χρήστο κάνε τη δουλειά σου με το όποιο κινητό διαθέτεις προς το παρόν και περίμενε το επόμενο μοντέλο. Σχεδόν 500 ευρώ για ένα κινητό που μπαίνει στη δεύτερη φάση της ύπαρξής του ήδη (δλδ πιο κοντά είναι ο αντικαταστάτης του απ την ημερομηνία που κυκλοφόρησε το ίδιο) δεν αξίζουν. Και το 3GS δεν είναι καμία επαναστατική πατέντα, στην ουσία ανακυκλώνει το υπάρχον iPhone. Αν έχεις κάποια συσκευή που σε εξυπηρετεί, θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή λίγο καιρό για να μην σκορπάς τα χρήματά σου Το πιο πιθανό είναι μόλις βγει το επόμενο να θες αμέσως να το αλλάξεις.
-
-
Ερωτησεις προς κατοχους...
Μπορω να παρω το 3GS με συνδεση δωρεαν αν κανω 24 μηνες συμβολαιο(η να δωσω 120ευρω για να το παρω με 18μηνη συνδεση)...Η να παρω δωρεαν το 3G με 18μηνη...
Η ερωτηση ειναι...αξιζει να κανω μια τοσο μεγαλη συνδεση για το iphone?Γιατι αν βγει μετα κατι πολυ καλυτερο σε iphone δν θα μπορω να το αλλαξω για 2 χρονια αν δν πληρωσω...
Τι λετε να κανω?
1)Μεγαλη συνδεση σε διαρκεια για δωρεαν 3GS?
2)3G με νορμαλ διαρκεια
3)να αγορασω το 3G και να κανω μια απλη συνδεση 12μηνη...Ευχαριστω
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ερωτησεις προς κατοχους...Μπορω να παρω το 3GS με συνδεση δωρεαν αν κανω 24 μηνες συμβολαιο(η να δωσω 120ευρω για να το παρω με 18μηνη συνδεση)...Η να παρω δωρεαν το 3G με 18μηνη...
Η ερωτηση ειναι...αξιζει να κανω μια τοσο μεγαλη συνδεση για το iphone?Γιατι αν βγει μετα κατι πολυ καλυτερο σε iphone δν θα μπορω να το αλλαξω για 2 χρονια αν δν πληρωσω...
Τι λετε να κανω?
2)3G με νορμαλ διαρκεια
Παρε το 3GS με 12μηνο συμβολαιο.
Του χρονου, τον Ιουλιο (αν δεν κανω λαθος) θα βγαλουν καινουριο μοντελο και μεχρι να σου βρουν συσκευη, θα χεις κλεισει τον ενα χρονο...Ασχετο.... Ξερει κανεις αν το 12μηνο συμβολαιο με υποχρεωνει να κατσω 12 μηνες;;;
Εαν στο τριμηνο βρω καλυτερη προσφορα καπου αλλου, θα μου πει κανεις τιποτα;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μπορω να παρω το 3GS με συνδεση δωρεαν αν κανω 24 μηνες συμβολαιο(η να δωσω 120ευρω για να το παρω με 18μηνη συνδεση)...Η να παρω δωρεαν το 3G με 18μηνη...
Τι λετε να κανω?
2)3G με νορμαλ διαρκεια
Του χρονου, τον Ιουλιο (αν δεν κανω λαθος) θα βγαλουν καινουριο μοντελο και μεχρι να σου βρουν συσκευη, θα χεις κλεισει τον ενα χρονο...Ασχετο.... Ξερει κανεις αν το 12μηνο συμβολαιο με υποχρεωνει να κατσω 12 μηνες;;;
Εαν στο τριμηνο βρω καλυτερη προσφορα καπου αλλου, θα μου πει κανεις τιποτα;;σιγουρα πληρωνεις καποιο penalty,αναλογα με την περιπτωση
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι λετε να κανω?
2)3G με νορμαλ διαρκεια
Εαν στο τριμηνο βρω καλυτερη προσφορα καπου αλλου, θα μου πει κανεις τιποτα;;Eιμαι Λονδινο οποτε αυριο αν κανω τη συνδεση θα εχω και τη συσκευη δν εχει αναμονη...Γιαυτο ρωταω
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εαν στο τριμηνο βρω καλυτερη προσφορα καπου αλλου, θα μου πει κανεις τιποτα;;Eιμαι Λονδινο οποτε αυριο αν κανω τη συνδεση θα εχω και τη συσκευη δν εχει αναμονη...Γιαυτο ρωταω
Α.... Ε... Παρτο μωρε και βλεπουμε:)
-
Google Maps Navigation: A Free, Ass-Kicking, Turn-by-Turn Mobile App
http://gizmodo.com/5391408/google-maps- ... mobile-app
τζαμπα πραμα απο τη Google (καλα οχι πως πριν πληρωναμε )
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]