-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
υπάρχει περίπτωση να βρω το δίκιο μου;; Καμιά αντίστοιχη εμπειρία;;θα σου μιλήσω ανοιχτά.
Να βρεις το δίκιο σου δεν παίζει...Δυστυχώς...
κι αυτό γιατί είναι ο λόγος σου απέναντι στο δικό τους λόγο, άρα άκρη δε βγαίνει.
Αποδείξεις για να αντικρούσει ο ένας τα λεγόμενα του άλλου δεν υπάρχουν , οπότε παραμένουμε στο 'δε βγάζουμε άκρη'.Αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα στο κατάστημα της wind που έδωσα το τηλέφωνό μου για φτιάξιμο ουκ ολίγες φορές και θα απαιτούσα να μιλήσω με τον προϊστάμενο.
Επιπλέον, πιστεύω ότι έκανες μέγα λάθος και πήγες σε μεσάζοντα για να λύσεις το πρόβλημά σου με το κινητό σου και θα έπρεπε να πας εξαρχής σε αντιπρόσωπο του κατασκευαστή και 'να κόψουν τον κ@λο τους να βρουν τι φταίει και να το φτιάξουν'.Τώρα που έχει μπει ο μεσάζων στη μέση, μπορεί τη μ@λ@κί@ να την έκανε ο τύπος του service,μπορεί να την έκανε το παιδί που μεταφέρει τις συσκευές στα service των εταιρίων και πάλι πίσω, μπορεί ο υπεύθυνος της αποθήκης του καταστήματος κοκ...
Εμπλέκονται αρκετά άτομα από διαφορετικές εταιρίες, οπότε άκρη δε βγαίνει.Θα παίξουν σύστημα 'μπαλάκι' και στο τέλος άκρη δε θα βγάλεις, ακόμα κι αν δεχτεί (άτυπα) ο προϊστάμενος του καταστήματος ότι δεν φταις εσύ και προφανώς στην κατάσταση που είναι το κινητό τώρα δεν μπορεί να στο αντικαταστήσει με νέα συσκευή.Τέλος, αν ήμουν στη θέση σου, θα περίμενα να λήξει το συμβόλαιό μου και θα τους έριχνα μαύρο στεγνά και όταν θα με παίρνανε να ρωτήσουν γιατί άλλαξα εταιρία, θα τους έδινα όλους με ονοματεπώνυμα (υπεύθυνο καταστήματος, υπάλληλος καταστήματος που σε εξυπηρέτησε κτλ) στην ευγενική φωνή που είχε την ατυχία να με ρωτήσει γιατί επέλεξα να φύγω από την εταιρία τους.
ΥΓ:υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να πας σε πιο κεντρικό κατάστημα wind και να πεις τα παράπονά σου σε υπάλληλο-προϊστάμενο και εκεί ΙΣΩΣ βρεις κάποιον που θα θελήσει (πραγματικά) να σε εξυπηρετήσει/βοηθήσει.
-
Είναι σίγουρα η δική σου συσκευή; Έλεγξε το ΙΜΕΙ.
Επίσης, γιατί το παρέλαβες αν ήταν γρατζουνισμένο; Εκτός και αν το'χαν σε συσκευασία.. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες!
Όσον αφορά το κατάστημα της wind, εδώ στην επαρχία δεν πρόκειται να βρω κάτι καλύτερο...Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν, μια και είναι γνωστοί...
το ξέρω, έπρεπε να πάω στην SE, να τελειώνει η υπόθεση. άλλωστε έχει τη φήμη καλής αντιπροσωπείας.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να αποδείξω οτι το κινητό ήταν σε τέλεια κατάσταση όσο ήταν στα χέρια μου. Μλκία επίσης που δεν έβαλα τη sim να το τσεκάρω στο κατάστημα, αλλά δεν περίμενα να μην ανάβει καν!!!
Σήμερα τους έστειλα ένα μέιλ-σεντόνι και τους ενημερώνω οτι θα κινηθώ νομικά κτλ. Θα περιμένω μέχρι δευτέρα κι αν δεν μου απαντήσουν θα πάω στο ΣτΠ.
Το γενάρη θα κάνω διακοπή σύνδεσης κι ας πάνε να...Με τους λογαριασμούς που κάνω, μάλλον αυτοί θα χάσουν...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
ΦΠΑ = 19%
Έξτρα Φόρος = 12%Συνολικό χαράτσι = 31%
Λάθος κάνεις, γιατί το ελληνικό κράτος στην απέραντη σοφία που το διακατέχει, αποφάσισε ότι το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 'κεφαλαιοποιείται' και πληρώνεις ΦΠΑ και γι αυτό. Δηλαδή πληρώνεις φόρο για το φόρο! 12% * 19% = 33,28%
-
Το HTC μου σβήνει από μόνο του σε ανύποπτες στιγμές Πάω να ελέγξω αν έχω καμιά κλήση/μνμα και το βρίσκω σβησμένο, ποιος ξέρει από πόσες ώρες πριν Την πρώτη φορά που το έπαθε, το είχα βάλει για ξυπνητήρι και... δεν χτύπησε ποτέ (ευτυχώς που δεν είχα καμιά σοβαρή δουλειά εκείνη τη μέρα). Η μπαταρία του κρατάει κανονικά, 3-4 μέρες και το έχω πάντα φορτισμένο.
Μπορεί να το κάνει 2 φορές σε μια μέρα, μπορεί και να είναι όλα οκ για μια ολόκληρη βδομάδα.
Στο σέρβις δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί δεν υπάρχει τρόπος αναπαραγωγής του 'προβλήματος' για να δουν ότι το κάνει.Έλεοοοοοοοοοοοοοος
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το HTC μου σβήνει από μόνο του σε ανύποπτες στιγμές Πάω να ελέγξω αν έχω καμιά κλήση/μνμα και το βρίσκω σβησμένο, ποιος ξέρει από πόσες ώρες πριν Την πρώτη φορά που το έπαθε, το είχα βάλει για ξυπνητήρι και... δεν χτύπησε ποτέ (ευτυχώς που δεν είχα καμιά σοβαρή δουλειά εκείνη τη μέρα). Η μπαταρία του κρατάει κανονικά, 3-4 μέρες και το έχω πάντα φορτισμένο.
Μπορεί να το κάνει 2 φορές σε μια μέρα, μπορεί και να είναι όλα οκ για μια ολόκληρη βδομάδα.
Στο σέρβις δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί δεν υπάρχει τρόπος αναπαραγωγής του 'προβλήματος' για να δουν ότι το κάνει.Έλεοοοοοοοοοοοοοος
firmware upgrade κ αν συνεχησει, πες στο σερβις οτι αν δεν το παρουν για ελεγχο θα τους το φερει ο Συνηγορος του πολιτη
-
Εγω θελω να μαθω κατι.Στο κινητο μου εχω βαλει το safari download manager.Οταν κατεβαζω ενα παιχνιδι απο το ιντερνετ που τα αποθηκευει αυτα ρε παιδια??
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το HTC μου σβήνει από μόνο του σε ανύποπτες στιγμές Πάω να ελέγξω αν έχω καμιά κλήση/μνμα και το βρίσκω σβησμένο, ποιος ξέρει από πόσες ώρες πρινΕσύ έχεις παλιό μοντέλο, γι'αυτό. Το δικό μου αυτοφορτίζεται μόνο του!
(το έκανε 1-2 φορές στην αρχή και μετά σταμάτησε) -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το HTC μου σβήνει από μόνο του σε ανύποπτες στιγμές Πάω να ελέγξω αν έχω καμιά κλήση/μνμα και το βρίσκω σβησμένο, ποιος ξέρει από πόσες ώρες πρινhard reset?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εσύ έχεις παλιό μοντέλο, γι'αυτό. Το δικό μου αυτοφορτίζεται μόνο του!
(το έκανε 1-2 φορές στην αρχή και μετά σταμάτησε)εσύ θα έριχνες έξω όλες τις εταιρίες που πουλάνε ηλεκτρικό ρεύμα...Δε λες καλά που σταμάτησε να το κάνει?Προβλεπόταν κοινωνο-οικονομική κρίση.
Άκου 'αυτοφορτίζεται'
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Λοιπόν ξεκινάω σεντόνι, οπότε πάρτε ποπ-κορν κι αράχτεΤον Γενάρη πήρα ένα G900 της SE από την Wind. από τους πρώτους 2-3 μήνες, άρχισε να κολλάει. έβγαζε κάτι server rhread.exe, κάτι kern-κάτι, τέτοια πράγματα. μόνο αν έβγαζα την μπαταρία ξεκόλλαγε.
Το πήγα το Μάιο για αναβάθμιση, μου το έδωσαν πίσω, με αναβάθμιση λογισμικού.
Αλλά πάλι τα ίδια...κάποια στιγμή έμαλα τη σιμ στην παλιά συσκευή οριστικά...
το ξαναπήγα στα μέσα Αυγούστου για σέρβις για 2η φορά και μου το επέστρεψαν γρατσουνισμένο και χτυπημένο. το πήγα σπίτι και δεν άναβε καν !!!
Το ξαναπήγα για 3η φορά στο κατάστημα την αμέσως επόμενη μέρα, το κράτησαν για σέρβις (πάλι) και τότε έληξε το 7ήμερο της δέσμευσης επισκευής της wind.
πήγα λοιπόν στο κατ΄στημα και ζήτησα αντικατάσταση συσκευής, όπως είχα κάθε δικαίωμα! Αντί να γίνει αυτό άμεσα, μιας και έιναι μια θεωρητικά τυπική διαδικασία, με ενημέρωσαν 3 μέρες μετά οτι η πλακέτα είναι στρεβλωμένη!!! κι οτι χάνω δικαίωμα εγγύησης/αντικατάστασης!!! Εν τω μεταξύ η συσκευη δεν έφαγε ούτε ένα πέσιμο ή χτύπημα...
Και ρωτάω ρε παίδες
Τι να κάνω;;
Πού θα βρω το δίκιο μου;;
Πήρα 15 φορές τις ευγενικές φωνές της εξυπηρέτησης και 'προώθησαν το αίτημά μου'
Πήγα στο κατάστημα άλλες 10 και έχασα κάμποση ώρα...
Τους έστειλα μέιλ σήμερα, κάνοντας αναλυτική περιγραφή της κατάστασης και δηλώνοντας οτι θα πάω στο Συνήγορο του Πολίτη, του οπλίτη και όποιου άλλου.υπάρχει περίπτωση να βρω το δίκιο μου;; Καμιά αντίστοιχη εμπειρία;;
Πριν μισή ώρα μου τηλεφώνησαν από την WIND και με ενημέρωσαν οτι η συσκευή μου θα αντικατασταθεί
Φαίνεται το επιχείρημα του ΣτΠ όντως πιάνει...
Φοβέρα θέλουν
-
Χτυπάει τηλέφωνο στο σπίτι πριν λίγο και είναι φίλος μου
-'Ρε ταλάκα αφού ξέρεις ότι περιμένεις τηλέφωνο, γιατί το έχεις κλειστό το κινητό;'
αααααααααργκ
3 μέρες απ το τελευταίο κρούσμα, πάλι πήγε για ύπνο από μόνο του το ρημάδι
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να σώσω τις επαφές και τα μνματά μου στο pc πριν κάνω format/reset/recycle/εκτόξευση_απ_το_παράθυρο στο κινητό μου;
(δεν έχω ξανασχοληθεί... είναι το πρώτο μου αληθινά σκατένιο τηλέφωνο που θέλει τέτοια κόλπα) -
Και απέκλεισες το LG για αυτό το lemon-monday mobile ...
-
Τι monday-mobile, σε εξαναγκαστική υπερωρία πρέπει να το έφτιαξε κάποιος που βαριόταν τη ζωή του.
-
Is it me ή το 3.1 στο iPhone ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τη μπαταρία????
Τι λύση έχουμε?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Is it me ή το 3.1 στο iPhone ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τη μπαταρία????Τι λύση έχουμε?
Βλεπω να το αναφερουν συχνα στο myphone. Δεν ριχνεις μια ματια εκει;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να σώσω τις επαφές και τα μνματά μου στο pc πριν κάνω format/reset/recycle/εκτόξευση_απ_το_παράθυρο στο κινητό μου;Έχω το Sprite backup γι αυτή τη δουλειά (αλλά έχω κάνει μόνο backup μέχρι τώρα, όχι restore), ενώ οι επαφές πάνε στο Outlook αν έχεις.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Is it me ή το 3.1 στο iPhone ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τη μπαταρία????Τι λύση έχουμε?
α)Βοηθας την Apple να λυσει το προβλημα δινοντας της στοιχεια της συσκευης σου μεσω itunes
http://www.phonearena.com/htmls/Apple-g ... _7006.html
β)κανεις roll back εαν δεν ειχες αναβαθμισει με νομιμο τροπο
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Is it me ή το 3.1 στο iPhone ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τη μπαταρία????
Τι λύση έχουμε?
α)Βοηθας την Apple να λυσει το προβλημα δινοντας της στοιχεια της συσκευης σου μεσω itunes
http://www.phonearena.com/htmls/Apple-g ... _7006.html
β)κανεις roll back εαν δεν ειχες αναβαθμισει με νομιμο τροπο
Μάλλον για το ΒΟΥ πάω...απαράδεκτο είναι πάντως.
@Βιλλ...έριξα μια ερώτηση στο μαιφον ( ...βαριέμαι να αλλάζω στα Αγγλικά ), αναμένουμε...
-
ασ'το Myphone καλυτερα
το iphonehellas.gr και το αντιστοιχο forum κατα κανονα ειναι πιο ενημερωμενα
http://www.iphonehellas.gr/7886/downgra ... re-server/
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]