-
Ο χρήστης ntinos pip έγραψε:
citrovag τώρα με έφτιαξες . Αυτά τα αυτοκίνητα τα έχει ένας γνωστός μου στο Δρέπανο (Αργολιδάς) και αυτος ασχολειται με κλασικα αυτοκίνητα . (Δεν ειδα να τραβηξες φωτο το κιτρινο mk2 με τισ Ι.Ο.)Πολυ σωστα
Το κιτρινο δεν το ειδα μπορει να ειχε παει βολτα -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
citrovag τώρα με έφτιαξες . Αυτά τα αυτοκίνητα τα έχει ένας γνωστός μου στο Δρέπανο (Αργολιδάς) και αυτος ασχολειται με κλασικα αυτοκίνητα . (Δεν ειδα να τραβηξες φωτο το κιτρινο mk2 με τισ Ι.Ο.)
Πολυ σωστα
Το κιτρινο δεν το ειδα μπορει να ειχε παει βολταΠως και δεν τα ειδα το καλοκαιρι ολα αυτα.
Στα Ιρια εκανα διακοπες. -
Αυτός έχει βενζινάδικο στην έξοδο Δρεπάνου προς Βιβάρι . Εύκολα το βλέπεις λόγω των κλασικών αυτοκινήτων !!
-
Φορτηγάκι Άλφα Ρομέο σε κατάσταση παράγκας στα Καλάβρυτα, πλησίον του πεζόδρομου της πλατείας σε χρώμα πράσινο.
Από το σήμα έχει μείνει μόνο η γρίλια, αλλά ο ιδιοκτήτης έχει βιδώσει στο καπώ ένα σήμα και μια επιγραφή Μερσεντέ για να παραμείνει επώνυμο το κτήμα του.
Το τράβηξα και φωτογραφία αλλά δεν ξέρω πως να τη βάλω. -
-
Στην Σαλαμινα μεσα σε ενα οικοπεδο εχει καποιος κυριουλης πεταμενα διαφορα παλια Alfa Romeo...Απο Veloce μεχρι Juliες κτλ και αργοσαπιζουν...Φωτο αυριο!
-
Θέλω φωτό από όλους!
-
κανιβαλος στην καλαμτα την εξωτικη στο ορος θουρια παρατημενη ds super με ανηχτα παραθηρα ολοκλιρη απο την πισω πορτα και εμπρος αθικτο μπαγκαζ και πισω πατομα σαπια.τον ρωτισα γιατι?????????μου ειπε οτι το αγαπαει και βλακιες τετιες αλα δεν εχει μερος να το βαλει και το πεταξε εξω,στο γκαραζ παντος φιλαγε ενα απιστευτο......elantra..................................
-
-
σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν.
-
Στην Λευκάδα είναι σε ένα οικόπεδο στην Νικιάνα καμια 5-6 lancia Beta coupe και Berlina
Στην Νικιάνα πάλι μια coupe παρατημένη στο λιμάνι
Είδα και ενα 124 abarth παρκαρισμένο εκει μια μερα πολυ ωραίο το άτιμο
Αυτα ήταν τον Αυγουστο
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
στο υψος της μεταμορφωσης λιγο ποιο πανω απ την αττικη οδο,στον παραδρομο,υπαρχει ενα SM Βεροπουλος...
Με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω φωτο...Μιλαμε για Citroen SM ? Σε παρακαλω τραβηξε φωτο οσο το δυνατον πιο γρηγορα !!!
-
Για super market Βερόπουλος μιλάει. Παντού Σιτροέν βλέπουν τα μάτια σου....
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
στο υψος της μεταμορφωσης λιγο ποιο πανω απ την αττικη οδο,στον παραδρομο,υπαρχει ενα SM Βεροπουλος...
Με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω φωτο...Μιλαμε για Citroen SM ? Σε παρακαλω τραβηξε φωτο οσο το δυνατον πιο γρηγορα !!!
Για super market Βερόπουλος μιλάει. Παντού Σιτροέν βλέπουν τα μάτια σου....
Eγω ευτηχως που μιλαγα με πμ με τον σπυρο γιατι θα ειχα γινει ρομπα κι εγω
πολυ γελιο .......
-
-
Ότι πρέπει για τον Πρόδρομο!
Μα που χάθηκε αυτός;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ότι πρέπει για τον Πρόδρομο!Μα που χάθηκε αυτός;
Γιαυτον τα εβαλα
Πινω και μεθω
-
-
400??? μη το δει ο geoky και ο pro αυτο...
-
Citrovag απίθανα τα TOPOLINO.
Εγώ έκανα διακοπές στην Κοζάνη και όπως έγραψαν παραπάνω...
'Πινω και μεθω '
Νονέ μου το έμαθα, αλλά δε θα ασχολιώμουνα έτσι και αλλιώς.
Βρίσκω κάμπριο χωρίς μετατροπές, μόνο με σάπια με 500Ε.
Αλλά ούτε για αυτό έχω λεφτά τώρα...
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ