-
Ναι, Ρόδο. Πεταμένη χώρο απόθεσης μπάζων κλπ.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κεραυνοί από το Νάσο σε
5
4
3
2
1... -
Επειδη ο Στάυρος στην φωτογραφία τη λέει vespa!
Αφού δεν του έβαλες του ανθρώπου τις φωνές πάλι καλά! -
Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι του χώρου (το όνομα θα διορθωθεί πάραυτα)
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Επειδη ο Στάυρος στην φωτογραφία τη λέει vespa!
Αφού δεν του έβαλες του ανθρώπου τις φωνές πάλι καλά!Στη Ρόδο από όσο θυμάμαι υπάρχουν μόνο 'Βέσπες' και 'Τσάο'!
Δε νομίζω να άλλαξε κάτι μετά από 20 χρόνια...
Έ; Σταύρο; -
Ναι, αυτό
(παρεμπιπτόντως, έχει και ένα τέτοιο 'τσαο' πεταμένο δίπλα στη λαμπρέτα...) -
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Lotus Elan - πρέπει να είναι από τις τελευταίες (βλ. φούσκωμα στο καπώ). Έχει τα τελάρα στις πόρτες - οπότε είναι η Sprint;
Ταμπλό και καθίσματα λείπουν - δεν ξέρω τι γίνεται με τον κινητήρα - λείπουν και τα καλύμματα στα φώτα.
Σε οικόπεδο στο Χολαργό.Mα καλά πώς βρέθηκες στο σημείο που τράβηξες την φωτογραφία; Το βλέπω από το δρόμο καλυμμένο με τους τσίγκους και πάντα αναρωτιόμουν τι είναι!
-
Καθυστέρησα λίγο να συνοδεύσω τα παιδιά μου στον παρακείμενο παιχνιδότοπο και σκαρφάλωσα. Πάντως, εξωτερικά, έχει και τα σηματάκια 'worls championship'.
-
Άξιος καταδρομέας!!!
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Lotus Elan - πρέπει να είναι από τις τελευταίες (βλ. φούσκωμα στο καπώ). Έχει τα τελάρα στις πόρτες - οπότε είναι η Sprint;
Ταμπλό και καθίσματα λείπουν - δεν ξέρω τι γίνεται με τον κινητήρα - λείπουν και τα καλύμματα στα φώτα.
Σε οικόπεδο στο Χολαργό.Τι κρίμα για ένα τόσο όμορφο αμάξι..
-
Όντως κρίμα.
Τώρα θυμήθηκα οτι είχα δεί ένα MG (νομίζω το MGA) στην Αλλικαρνασό, κόντα στο Cine Studio πρίν από κάμποσο καιρό.
Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία (μάλλον καλύτερα). Το αμάξι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και πρέπει να είναι παρατημένο εκεί για αρκετό καιρό. -
Το Ελάν πού είναι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι??
Όσο για το MGA, η φήμη του έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα!!!
-
κανα φιατ 128 2πορτο εχετε βρει παρατημενο? η κανα 128 rally?
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
κανα φιατ 128 2πορτο εχετε βρει παρατημενο? η κανα 128 rally?Ο καθένας με τον πόνο του. Αν βρείτε καμμία Aurelia spider, ενημερώστε και μένα. Όσο για το Elan, στην Υμηττού στο Χολαργό, κατεβαίνοντας δεξιά, αμέσως πριν τον παιδότοπο 'Παιχνιδίσματα'.
Όταν ξαναπάω στο εξοχικό μου θα σας φέρω και φωτό από 404 cabriolet που βόσκει σε οικόπεδο παρέα με 4L (έξοδος Άργους προς Μύλους). -
το ξερω κ εγω αυτο! ειμαι απο αργος βλεπεις!:)
-
Τα έχω δεί και τα 2, το 404 μάλιστα είναι απο τα πρώτα, με τα στρογγυλά εμπρός φλας. Μήπως γνωρίζει κανείς σας το μαντρά?? Ενδιαφέρομαι για 1-2 πραγματάκια απο αυτό.
-
Σε μια γειτονιά του Πύργου έχω δει περίπου 3-4 Pony παρατημένα μέσα σε οικόπεδο και κοντά στο σταθμό του τρένου υπάρχει ένα πολύ παλιό Volvo.
-
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ