-
Αυτά τα μαγνητικά πεδία που συντονίζουν τη λάμπα και την ανάβουν, ούτε άκακα είναι ούτε αβλαβή. Θα δούμε τι προκαλούν κι αυτά.
Γενικά υπάρχει μια υστερία με τα καλώδια και κανένας δεν τα θέλει, όλοι προτιμούν να ακτινοβολούνται (αόρατα) παρά να βλέπουν τα καλώδια. Όταν έρχονται οι αρρώστιες, φταίει η κακιά ώρα.
-
Καλά, εννοείται. Δεν παύει η μαγνητική ενέργεια να είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Το αν προκαλεί βλάβες στους ιστούς απαιτεί έρευνα σε βάθος χρόνου.
Προσωπικά έχω καταργήσει ο,τιδήποτε ασύρματο στο σπίτι μου, πλην του κινητού, το οποίο όμως δεν το πολυχρησιμοποιώ. Καλωδιάρες κι άγιος ο Θεός. Δεν είναι τόσο άβολο. Άλλωστε δεν συνηθίζω να κυκλοφορώ με το λάπτοπ γύρω-γύρω στο σπίτι σαν ασφαλιστής... -
Ο συμμορίτης Βασίλης Παλαιοκώστας είναι ΚΑΙ αντιεξουσιαστής!!;;;!!
Γι' αυτό έμενε σε δίπατη βίλα. Σαν τους απίθανους της 17Ν... Εμ, αυτή είναι ιδεολογία, όχι κουραφέξαλα. -
Γιατί αντιεξουσιαστής; ΑΠλά επειδή υπήρχε κάποια φιλολογία για αγαθοεργείες από τα χρήματα των ληστειών και των απαγωγών του, προξένησε κάποια συμπάθεια σε κάποιους κύκλους εξωκοινοβουλευτικών...Οι δίπατες βίλες εκέι που ήταν(Περαία κ Σουρωτή) δεν λένε τίποτα, ίσα- ίσα που είναι και φθηνά τα σπίτια, καμια σχέση με τη ροζ βίλα του Γιωτόπουλου.
-
Ε, δεν μπορούσε να βγάζει τη μούρη του στα ακριβά προάστια της Σαλονίκης. Ήταν ήδη καταζητούμενος.
Σήμερα οι 'εξωκοινοβουλευτικοί' που λες τα σπάσανε έξω από τα δικαστήρια.
Κάτι που με παραξενεύει: φόραγαν οι περισσότεροι βερμούδες και σορτσάκια. Τον χειμώνα φοράνε κολλητά παντελόνια. Μήπως θεωρούν ότι έχουν σέξυ γάμπες και τις επιδεικνύουν συνέχεια; -
@Μάνο
Μόνο σε παρακαλώ να αποφασίσεις τελικά μιας και δεν την ξέρω τη Θεσσαλονίκη : είναι ακριβή η 'βίλα' του ή όχι, βγάζει τη μούρη του στα ακριβά προάστια ή όχι, ζει πολυτελώς - όπως όλοι οι σύντροφοι άλλωστε - ή όχι...
Γιατί μόλις στην 'είπε' κάποιος για την δίπατη βίλα άρχισες πάλι τις 'εκπτώσεις', κι εμένα με τρώει η αγωνία -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε, δεν μπορούσε να βγάζει τη μούρη του στα ακριβά προάστια της Σαλονίκης. Ήταν ήδη καταζητούμενος.
Σήμερα οι 'εξωκοινοβουλευτικοί' που λες τα σπάσανε έξω από τα δικαστήρια.
Κάτι που με παραξενεύει: φόραγαν οι περισσότεροι βερμούδες και σορτσάκια. Τον χειμώνα φοράνε κολλητά παντελόνια. Μήπως θεωρούν ότι έχουν σέξυ γάμπες και τις επιδεικνύουν συνέχεια;Έξωκοινοβουλευτικοί που είπα, το χρησιμοποίησα σαν πιο απαλό όρο, αν και το σωστό θα ήταν αναρχικοί, οπότε αν ήταν δικός τους, θα μπορούσε να καταφύγει στα γνωστά σπίτια που έχουν κάνει κατάληψη στην Θεσσαλονίκη οι αναρχικοί και τα χρησιμοποιούν χρόνια για στέκια τους, όπως στην Άνω πόλη(Δ. Πολιορκητού-37) η 'μαύρη γάτα', όπου γίνονται και πολιτιστικά δρώμενα(προβολλες ταινιώνπ.χ.) ή στην Παπαζώλη.. Βέβαια μιλάμε για πραγματικούς αναρχικούς κι όχι 'γιαλαντζί' .
Αλλά είναι προφανές ότι ο άνθρωπος ουδεμία σχέση έχει με αυτούς. Απλά από την αρχή πήγε κόντρα στο σύστημα(σπίτι, σχολέιο, εργασία, οικογένεια, κοινωνία) κι αυτό δεν του το συγχώρησε ποτέ. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
@Μάνο
Μόνο σε παρακαλώ να αποφασίσεις τελικά μιας και δεν την ξέρω τη Θεσσαλονίκη : είναι ακριβή η 'βίλα' του ή όχι, βγάζει τη μούρη του στα ακριβά προάστια ή όχι, ζει πολυτελώς - όπως όλοι οι σύντροφοι άλλωστε - ή όχι...
Γιατί μόλις στην 'είπε' κάποιος για την δίπατη βίλα άρχισες πάλι τις 'εκπτώσεις', κι εμένα με τρώει η αγωνίαΚαμία έκπτωση Ιωάννη.
Θα ήθελα να δω όμως ποια είναι η άποψή σου για το θέμα του Ζορό της Περαίας.
Α, και για τον κ. Γιωτόπουλο αν δεν βαριέσαι. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή, δεν έχω όρεξη να σου την πω, στο υπόσχομαι. -
Νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να μαντέψεις τη θέση μου : τους έχω γραμμένους και τους 2 στα @@ μου, δεν με αφορούν καν Δεν τους αισθάνομαι φυσικά ούτε σαν απειλή : 2 απλοί κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου με δράση που συνολικά δε με συγκινεί καθόλου, όσο με συγκινούν οι διαρρήξεις στο Κολωνάκι τόσο με ενδιαφέρει και η δράση αυτών, με 2 λόγια καθόλου...
Με το Γιωτόπουλο έχουμε κοινούς γνωστούς πάντως -
Με το Γιωτόπουλο έχουμε κοινούς γνωστούς πάντως
Τη γαλλίδα ρε? τσ τσ τσ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με το Γιωτόπουλο έχουμε κοινούς γνωστούς πάντως
Τη γαλλίδα ρε? τσ τσ τσ
Γάλλος καθηγητής Πανεπιστημίου μαθηματικός, κολλητός του Γιωτόπουλου, παντρεμένος με ελληνίδα φίλη πλέον, τα είχε με την Marie - Therese πριν το Γιωτόπουλο : του την έφαγε κυριολεκτικά ο Γιωτόπουλος...Ε αυτόν τον ξέρω λόγω της φίλης μας και βγαίναμε στο Παρίσι αραιά και που με μεγάλες παρέες...Και υπάρχουν και άλλοι 'σύνδεσμοι' αλλά πρέπει να γράφω πολλά και να τα λέω 'κομμένα' οπότε δεν θα βγει άκρη
Στο Κουφονήσι τον επόμενο χρόνο μετά τις συλλήψεις είδα το ανωτέρω ζευγάρι, δηλ. την ελληνίδα φίλη και το μαθηματικό με το παιδάκι τους και πήγα και κάθησα στο τραπέζι τους για κάνα 10λεπτο...Στο Κουφονήσι ήμουν με τη Στέλλα και ένα άλλο ζευγάρι όπου ο άντρας είναι συντηρικότατος δεξιούλης (έχει εργοστάσιο και είναι αρκούντως ευκατάστατος) αλλά συμπαθέστατος...Όταν έμαθε ποιοί ήταν οι φίλοι μου κατατρόμαξε και με συμβούλευσε χαμηλόφωνα και πολύ φιλικά να προσέχω και καλύτερα να μην τους ξαναμιλήσω
-
.Όταν έμαθε ποιοί ήταν οι φίλοι μου κατατρόμαξε και με συμβούλευσε χαμηλόφωνα και πολύ φιλικά να προσέχω **και καλύτερα να μην τους ξαναμιλήσω **δεν ξανάγινε
-
Οι ζεστες υποχωρουν,οι 'καμμενοι' παραμενουν...
Στο πρωτοσελιδο της Ελευθεροτυπιας της Τεταρτης διαβαζουμε:
'Ρεκορ κενων θεσεων,60.000 πελατες για τα κολλεγια...'
Σαφες.δεν χρειαζεται επεξηγηση.
Ανοιγοντας ομως την ιδια εφημεριδα,στη σελιδα 5 βρισκουμε μια διαφημιστικη καταχωρηση του 'κολλεγιου' IST Studies το οποιο (προφανως) αναζητα 'πελατες',
Ξεφυλλιζοντας λιγο ακομη την ιδια εφημεριδα,στη σελιδα 7 συνανταμε ακομα μια διαφημιστικη καταχωρηση,αυτη τη φορα του Ελληνοβρετανικου,
Μηπως τους εχει πειραξει το πολυ αριστεριλικι,ή απλα εχουν χασει το μέτρο?
-
Κόντεψα και γω να συγκινηθώ από τις δακρύβρεχτες ιστορίες των ψωροπόλεων που περίμεναν να αρμέξουν τους φοιτητές. Είναι κρίμα να μείνει το ΤΕΙ Τρεχαγυρευτικής του Άνω Παραπέρα με 5 φοιτητές
Για ποιότητα σπουδών και άλλα τέτοια ποταπά δεν έκανε κουβέντα το άρθρο.
Γι αυτό τις έχω κόψει τις εφημερίδες, σιχαίνομαι.
-
Νταξει,γενικα την 'Ε' την ψιλοπαω,οταν επικεντρωνεται σε θεματα τεχνης,οικολογιας κοινωνικης κριτικης κτλ.
αλλα στα πολιτικα πολυ με μπερδευει ειλικρινα
τελευταια μου βαζει ενα 4στηλο για την πεινα στον 3ο κοσμο ,και αμεσως μετα 2σελιδη splash με το 'Νεο Audi Α6:Η πολυτελεια επιστρεφει'...και αλλα τετοια
-
'Η φτώχεια θέλει καλοπέραση'
-
Στον 3ο κοσμο δεν διαβαζουν 'Ε'
-
OK, δεν είναι περίεργο. Επιχείρηση είναι η Ε και κάθε Ε. Πουλάει στυλ και άποψη, CD, περιοδικά, βιβλία και κυρίως διαφημιστικό χώρο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΤΕΙ Τρεχαγυρευτικής του Άνω ΠαραπέραΚορυφή!!!
Είναι πάντως ένα από τα πολλά στραβά του εκπαιδευτικού συστήματος... που εν πολλοίς ξεκινάει από εμάς και τον πόθο κάθε γονιού να πάρει το παιδί του ένα πτυχίο. Κι ας είναι αυτό το πτυχίο πραγματικά ότι νά 'ναι...
-
Ασφάλεια τροφίμων και προστασία καταναλωτή – Κυρώσεις
Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι που διενεργεί ο Ε.Φ.Ε.Τ. σε επιχειρήσεις τροφίμων, τόσο σε προληπτικό επίπεδο όσο και μετά από καταγγελίες καταναλωτών.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι μια σειρά από επιχειρήσεις τροφίμων κατείχαν τρόφιμα μη κανονικά, νοθευμένα, μη ασφαλή και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ή μη συμμορφούμενα στις προδιαγραφές καταλληλότητας και κανονικότητας. Επίσης, σε κάποιες από αυτές παρατηρήθηκαν αποκλίσεις από τις υγειονομικές διατάξεις.
Στις ανωτέρω επιχειρήσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Φ.Ε.Τ. επέβαλε πρόστιμα συνολικού 26.500 ευρώ.
Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν :
-
Πρόστιμο 3.000 ευρώ στην επιχείρηση 'SAN CALA CENTER ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΕ', πρατήριο γάλακτος άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 11, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατόπιν καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι διέθετε τρόφιμα μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.
-
Πρόστιμο 3.000 ευρώ στην επιχείρηση τυποποίησης – συσκευασίας – εξαγωγής μελιού, 'ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΛΙΟΥ', με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, Μ. Κατράκη 270, Φοινικιά, διότι μετά από δειγματοληψία σε θυμαρίσιο μέλι, αυτό βρέθηκε μη κανονικό, επειδή περιείχε ποσοστό γυρεόκοκων 12% αντί 18% το ελάχιστο.
-
Πρόστιμο 2.000 ευρώ στην επιχείρηση 'ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ', κρεοπωλείο, με έδρα το Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας λειτουργίας και παρουσίαζε αποκλίσεις από τις απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με την τήρηση των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής.
-
Πρόστιμο 2.000 ευρώ στην επιχείρηση 'ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ', υπεραγορά τροφίμων, με έδρα τον Άλιμο Αττικής, Αγίου Δημητρίου 63, διότι σε έλεγχο στο υποκατάστημα της επιχείρησης, στην Π.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Ευκαρπίας, κατόπιν επώνυμης καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προϊόντα 'NESQUIK NESTLE' μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.
-
Πρόστιμο 4.000 ευρώ στην επιχείρηση 'ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΥΙΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ', αποθήκη τροφίμων και ποτών χονδρικού εμπορίου, με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, Ηπείρου 4, διότι βρέθηκαν 4.320 κονσέρβες τόνου σε λάδι, των 800 g έκαστη, των οποίων είχε παρέλθει ο χρόνος ελάχιστης διατηρησιμότητας και κρίθηκαν ως μη ασφαλή – ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.
-
Πρόστιμο 2.500 ευρώ στην επιχείρηση 'ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ', αρτοβιομηχανία, με έδρα τη θέση Τζήμα, Κορωπί Αττικής, διότι μετά από δειγματοληψία σε 'CHAMPION ψωμάκια σίτου, SANDWICH ROLLS', που παρασκευάζονται για λογαριασμό της επιχείρησης 'ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ', αυτά βρέθηκαν να περιέχουν προπιονικό οξύ 2462,2+-31,1 mg/kg αντί όχι περισσότερο από 2000 mg/kg και κρίθηκαν μη κανονικά – μη ασφαλή.
-
Πρόστιμο 2.500 ευρώ στην επιχείρηση 'ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ', υπεραγορά τροφίμων, με έδρα τον Άλιμο Αττικής, Αγίου Δημητρίου 63, διότι μετά από δειγματοληψία σε 'CHAMPION ψωμάκια σίτου, SANDWICH ROLLS', που παρασκευάζονται για λογαριασμό της από την 'ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ' και διατίθενται από την 'ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ', αυτά βρέθηκαν να περιέχουν προπιονικό οξύ 2462,2+-31,1 mg/kg αντί όχι περισσότερο από 2000 mg/kg και κρίθηκαν μη κανονικά – μη ασφαλή.
-
Πρόστιμο 2.500 ευρώ στην επιχείρηση επεξεργασίας – τυποποίησης – συσκευασίας μελιού, 'REGINA ΚΟΥΡΑΝΤΙΔΗΣ', με έδρα την ΒΙΠΕΘ Σίνδου Θεσσαλονίκης Ο.Τ. 39Α Γ΄ Ζώνη, διότι μετά από δειγματοληψία σε γλυκό κουταλιού σύκο με την εμπορική ονομασία 'ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ', που ανασυσκευάζει η επιχείρηση, αυτό βρέθηκε μη κανονικό, διότι δεν δηλώνεται το συντηρητικό διοξείδιο του θείου που περιέχει σε συγκέντρωση 62mg/kg αντί όχι περισσότερο από 50 mg/kg.
-
Πρόστιμο 2.500 ευρώ στην επιχείρηση 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΕΕ', βιομηχανία τροφίμων, με έδρα το Δάσος Χαϊδαρίου, Καλαβρύτων 53, διότι μετά από δειγματοληψία σε γλυκό κουταλιού σύκο με την εμπορική ονομασία 'ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ', που παρασκευάζεται από την ανωτέρω επιχείρηση, αυτό βρέθηκε μη κανονικό, διότι δεν δηλώνεται το συντηρητικό διοξείδιο του θείου που περιέχει σε συγκέντρωση 62mg/kg αντί όχι περισσότερο από 50 mg/kg.
-
Πρόστιμο 2.500 ευρώ στην επιχείρηση 'ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑE', σούπερ μάρκετ, με έδρα το Άνω Καλαμάκι, Λεωφ. Βουλιαγμένης 516, διότι μετά από δειγματοληψία σε γλυκό κουταλιού σύκο με την εμπορική ονομασία 'ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ', που διατίθεται από την ανωτέρω επιχείρηση, ανασυσκευάζεται από τη 'REGIΝΑ ΚΟΥΡΑΝΤΙΔΗΣ' και παρασκευάζεται από τη 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΕΕ', το συγκεκριμένο προϊόν βρέθηκε μη κανονικό, διότι δεν δηλώνεται το συντηρητικό διοξείδιο του θείου που περιέχει σε συγκέντρωση 62mg/kg αντί όχι περισσότερο από 50 mg/kg.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τις επιχειρήσεις να τηρούν την κείμενη νομοθεσία όσον αφορά την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Παράλληλα, διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν συστηματικά και στο επόμενο διάστημα.
-
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]