-
Τους έγραφες σωστά το θέμα και σε κόβανε. Να μην περάσεις το μάθημά τους με την πρώτη, γιατί ήσουν... 'νέος'. Έπρεπε να 'παλιώσεις' πρώτα. Να πω ένα όνομα; Μηλολιδάκης, το '94-'95 - μας έκανε γραμμικό προγραμματισμό. Ευτυχώς έφυγε για ΗΠΑ. Πήρε το μάθημα ο Σίσκος και ησυχάσαμε.
-
Για την μορφωση στην δευτεροβαθμια ειναι υπευθυνα εδω και 20+χρονια τα φροντιστηρια.Το σχολειο ειναι χρησιμο στις εκδρομες ,στο γκομενιλικη,στην μυηση της μπουζουκοκατανυξης ,κ.α.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
όποιος νομίζει οτι το σχολείο είναι .....
να μην ξαναπατήσει ή να μην ξαναστείλει το ....παιδι του
και αν νομίζει οτι με το να το κλείσει γίνεται καλύτερο θα τα γευτεί σε 5-10 χρόνιαΤο βρίσκεις αρκετα καλό έτσι όπως είναι;
Και αν όχι ποιά είναι η δική σου συμβολή για να γίνει καλύτερο φίλε μου;
Τα παιδιά κάτι προσπαθουν να κάνουν γι αυτό. Και ναι το πιστεύω αυτό που είπα, και τα στέλνω τα παιδιά μου σχολείο. Και αν αύριο κάνουν καταλήψεις θα μαι στο πλευρό τους.
ΥΓ. Και ας κάτσει ο καθένας να αναλογιστεί πότε για τελευταία φορά στη ζωή του διεκδίκησε κάτι γι αυτόν η για τους άλλους δραστικά όπως τα πιτσιρίκια των καταλήψεων, κι όχι απο τον καναπέ.δεν είναι δουλειά μου να κάνω το σχολείο καλύτερο, δεν έχω εξειδίκευση σε αυτό το τομέα και η ανάμειξη μου, σου ή και άλλων δεν εγγυάται το αποτέλεσμα που θα το πληρώσει άλλος αν πάει στραβά
επιπλέον θα κλείσει το 14-15χρονο(16 και 17 διαβάζουν) το σχολείο του 1-2 μήνες και όταν θα ξανανοίξει θα είναι καλύτερο? πως? ποιος θα το έχει κάνει καλύτερο?
Κοίτα δεν θα συνεχίσω, θα μου επιτρέψεις νά χω(την χειρότερη) άποψη για το σχολείο, μιας και την ζω απο πολύ κοντά, όπως και άποψη για το πως θα πρέπει ο άνθρωπος να διεκδικεί αυτά που του ανήκουν, τα αυτονόητα δλδ
-
Και κάτι ακόμα: ο πιτσιρικάς που λέει 'στα @@ μου το σχολείο, θα τα μάθω στο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ' δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να λέει ότι κάνει κατάληψη για να... βελτιωθεί το δημόσιο σχολείο, γιατί του έχει γυρίσει την πλάτη και στηρίζει την ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ με τις πράξεις του. Είναι γελοίος, όπως γελοίος είναι κι ο γονιός του, ακριβώς γιατί, αντί να στηρίξουν αυτό που τους παρέχεται με τους φόρους τους, πάνε και τα σκάνε στους ιδιαιτερατζήδες και φροντιστηριατζήδες, επειδή τους χαϊδεύουν τ'αυτιά.
-
πήγα φρον/ριο μόνο στη 3η Λυκείου
αυτό φαντάζομαι με κάνει εξπέρ σε γκομενιλίκι και λοιπά ευγενή αθλήματα -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τους έγραφες σωστά το θέμα και σε κόβανε. Να μην περάσεις το μάθημά τους με την πρώτη, γιατί ήσουν... 'νέος'. Έπρεπε να 'παλιώσεις' πρώτα. Να πω ένα όνομα; Μηλολιδάκης, το '94-'95 - μας έκανε γραμμικό προγραμματισμό. Ευτυχώς έφυγε για ΗΠΑ. Πήρε το μάθημα ο Σίσκος και ησυχάσαμε.Που να προλάβαινες και τις 'εδρες'... τότε να'βλεπες. [δεν είμαι τοοοσο παλιός...αλλά πήρα μυρωδια....]
Ες αυριον τα σπουδαία!
-
Κι εγώ τρίτη λυκείου πήγα φροντιστήριο κι αυτό ήταν όλο. Και είχαμε τον παπάρα τον φροντιστηριατζή να βρίζει το σχολείο, ότι και καλά οι καθηγητές των σχολείων δεν ξέρουν τη δουλειά τους και την ξέρει μόνο αυτός. Εμένα μου'ρχόταν να τον αρπάξω απ'το λαιμό, γιατί η μητέρα μου ήταν τότε καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης (το φθινόπωρο συνταξιοδοτήθηκε και ησύχασε το κεφάλι της).
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
όποιος νομίζει οτι το σχολείο είναι .....
να μην ξαναπατήσει ή να μην ξαναστείλει το ....παιδι του
και αν νομίζει οτι με το να το κλείσει γίνεται καλύτερο θα τα γευτεί σε 5-10 χρόνιαΤο βρίσκεις αρκετα καλό έτσι όπως είναι;
Και αν όχι ποιά είναι η δική σου συμβολή για να γίνει καλύτερο φίλε μου;
Τα παιδιά κάτι προσπαθουν να κάνουν γι αυτό. Και ναι το πιστεύω αυτό που είπα, και τα στέλνω τα παιδιά μου σχολείο. Και αν αύριο κάνουν καταλήψεις θα μαι στο πλευρό τους.
ΥΓ. Και ας κάτσει ο καθένας να αναλογιστεί πότε για τελευταία φορά στη ζωή του διεκδίκησε κάτι γι αυτόν η για τους άλλους δραστικά όπως τα πιτσιρίκια των καταλήψεων, κι όχι απο τον καναπέ.δεν είναι δουλειά μου να κάνω το σχολείο καλύτερο, δεν έχω εξειδίκευση σε αυτό το τομέα και η ανάμειξη μου, σου ή και άλλων δεν εγγυάται το αποτέλεσμα που θα το πληρώσει άλλος αν πάει στραβά
επιπλέον θα κλείσει το 14-15χρονο(16 και 17 διαβάζουν) το σχολείο του 1-2 μήνες και όταν θα ξανανοίξει θα είναι καλύτερο? πως? ποιος θα το έχει κάνει καλύτερο?
Κοίτα δεν θα συνεχίσω, θα μου επιτρέψεις νά χω(την χειρότερη) άποψη για το σχολείο, μιας και την ζω απο πολύ κοντά, όπως και άποψη για το πως θα πρέπει ο άνθρωπος να διεκδικεί αυτά που του ανήκουν, τα αυτονόητα δλδ
εσύ λες οτι θα στηρίξεις τα παιδιά σου άμα έιναι να κάνουν κατάληψη
ποιο είναι το πρόβλημα σου να υποστηρίξεις τα επιχειρήματα σου και εδώ
το οτι ζεις το σχολείο απο κοντά δε μου λέει τίποτα. λύσεις έχεις? ποιες?
επίσης τα υπονοούμενα για το αν διεκδικούμε και τι ....., δεν είμαστε παιδιά ξέρεις -
αυτό φαντάζομαι με κάνει εξπέρ σε γκομενιλίκι και λοιπά ευγενή αθλήματαΓιατι το πηρες προσωπικα και φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις αλιμονο....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
αυτό φαντάζομαι με κάνει εξπέρ σε γκομενιλίκι και λοιπά ευγενή αθλήματαΓιατι το πηρες προσωπικα και φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις αλιμονο....
δεν το πήρα προσωπικά
εσύ ομαδοποίησες άκριτα
μακάρι να ήμουν τόσο έξυπνος που να μην χρειαζόταν διάβασμα ούτε δασκάλους, αλλά το ότι δούλεψε σε μια περίπτωση σημαίνει οτι κάτι δουλεύει γενικότερα και άρα πρέπει να δούμε ποιες είναι αυτές οι συνθήκες που του επιτρέπουν να λειτουργεί και ποιες όχι και τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε
κλείστε το , και κάνει μόνο για γκομενιλίκι και στο Φροντιστήριο τα χρωστάμε όλα δεν νομίζω οτι είναι λύση
αν ψάχνουμε για λύση βέβαια -
δεν το πήρα προσωπικά
εσύ ομαδοποίησες άκριτα
μακάρι να ήμουν τόσο έξυπνος που να μην χρειαζόταν διάβασμα ούτε δασκάλους, αλλά το ότι δούλεψε σε μια περίπτωση σημαίνει οτι κάτι δουλεύει γενικότερα και άρα πρέπει να δούμε ποιες είναι αυτές οι συνθήκες που του επιτρέπουν να λειτουργεί και ποιες όχι και τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε
κλείστε το , και κάνει μόνο για γκομενιλίκι και στο Φροντιστήριο τα χρωστάμε όλα δεν νομίζω οτι είναι λύση
αν ψάχνουμε για λύση βέβαιαΠροηγουμένως έγραφες
'δεν είναι δουλειά μου να κάνω το σχολείο καλύτερο, δεν έχω εξειδίκευση σε αυτό το τομέα και η ανάμειξη μου, σου ή και άλλων δεν εγγυάται το αποτέλεσμα που θα το πληρώσει άλλος αν πάει στραβά'πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιστεύεις πως δεν είναι δουλειά σου οτιδήποτε άλλο εκτός απο ..την δουλειά σου.
Εγω πάλι πιστεύω πως όλα είναι δουλειά μου, πρέπει να τα κρίνω όλα και να χτυπιέμαι για όλα, γιατι όλα με αφορούν και πάνε στραβά.Γιατι όπως έχεις καταλάβει, ούτε αυτοί που είναι η δουλειά τους έχουν κάνει κατι σωστό για το σχολείο κι αν εγώ είπα την κακιά λέξη , την απόδειξη την έδωσαν τα επόμενα ποστ.
-
δεν το πήρα προσωπικά
εσύ ομαδοποίησες άκριτα
αν ψάχνουμε για λύση βέβαιαΕχεις δικιο αλλα τα νουμερα της παραοικονομιας στον χωρο λενε αλλα.Τουλαχιστον ετσι τα ερμηνευω εγω.Και αφου τα εχω ζησει δικαιουμαι να εχω αποψη.Οσο για το γκομενιλικη και τις εκδρομες-επιδρομες στα μπουζουκια νομιζω δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.
Για την αλλαγη που δεν ερχεται ειναι υπευθυνο πρωτα το κρατος,χωρις φυσικα αυτο να εξιλεωνει την συνυπευθυνοτητα μου.Ειμαι της αποψης οτι το θελημα της κοινωνιας δεν ασκειται μια φορα στα τεσσερα χρονια,αλλα απο την αλλη δεν βλεπω και κανεναν να εχει διαθεση να αλλαξει κατι γυρω του. -
το εξηγώ τι εννοώ 'δεν είναι η δουλειά μου', δεν έχω εξειδίκευση και άρα μπορεί να τα σκατώσω και άμα τα σκατώσω δεν θα τη πληρώσω κιόλας.
το να προχωράς σε κατάληψη σημαίνει οτι παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου. ξέρεις τι πρέπει να γίνει και πας να το κάνεις
και σε ρωτάω ξέρεις τι πρέπει να γίνει? είσαι εσύ ο καλύτερος που μπορεί να κάνει αυτο που εσύ προτείνεις να γίνει?
αν η απάντηση σε κάποιο απο τα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητική τι άλλο έγινε προς αυτή τη κατεύθυνση πριν φτάσουμε στη κατάληψη (που φαντάζομαι οτι συμφωνείς οτι είναι ακραίο μέτρο και τελευταίο καταφύγιο) -
Ο χρήστης madox έγραψε:
δεν το πήρα προσωπικά
εσύ ομαδοποίησες άκριτα
αν ψάχνουμε για λύση βέβαιαΕχεις δικιο αλλα τα νουμερα της παραοικονομιας στον χωρο λενε αλλα.Τουλαχιστον ετσι τα ερμηνευω εγω.Και αφου τα εχω ζησει δικαιουμαι να εχω αποψη.Οσο για το γκομενιλικη και τις εκδρομες-επιδρομες στα μπουζουκια νομιζω δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.
Για την αλλαγη που δεν ερχεται ειναι υπευθυνο πρωτα το κρατος,χωρις φυσικα αυτο να εξιλεωνει την συνυπευθυνοτητα μου.Ειμαι της αποψης οτι το θελημα της κοινωνιας δεν ασκειται μια φορα στα τεσσερα χρονια,αλλα απο την αλλη δεν βλεπω και κανεναν να εχει διαθεση να αλλαξει κατι γυρω του.προφανως και έχεις δικαιωμα και να έχεις και να λες την άποψη σου
εγώ απλώς ατνέδρασα στο τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι
τα νούμερα λένε πάντα την αλήθεια και νομίζω οτι σωστά τα διαβάζεις
το θέμα είναι οτι όταν ζητάς ή προτείνεις την αλλαγή να προτείνεις και μια διάδοχη κατάσταση -
το εξηγώ τι εννοώ 'δεν είναι η δουλειά μου', δεν έχω εξειδίκευση και άρα μπορεί να τα σκατώσω και άμα τα σκατώσω δεν θα τη πληρώσω κιόλας.το να προχωράς σε κατάληψη σημαίνει οτι παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου. ξέρεις τι πρέπει να γίνει και πας να το κάνεις
και σε ρωτάω ξέρεις τι πρέπει να γίνει? είσαι εσύ ο καλύτερος που μπορεί να κάνει αυτο που εσύ προτείνεις να γίνει?
αν η απάντηση σε κάποιο απο τα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητική τι άλλο έγινε προς αυτή τη κατεύθυνση πριν φτάσουμε στη κατάληψη (που φαντάζομαι οτι συμφωνείς οτι είναι ακραίο μέτρο και τελευταίο καταφύγιο)Δεν σε πολυκαταλαβαίνω. Αν χρειάζονται να γραφτουν καινούργια βιβλία με ρωτας αν είμαι ο καταλληλότερος να τα γράψω; Να υπογράψω μεγαλύτερα κονδύλια για την παιδεία(φέρε τα χαρτιά και γρήγορα);
Η υπόθεση είναι απλή φίλε μου. Η παιδεία υποβαθμίζεται συστηματικά. Όπως και ότι άλλο αφορά κρατική παροχή(λέμε τώρα..).Αν το βλέπει κανείς δρά. Αν δεν το βλέπει βάζει βαζελίνη και περιμένει. Εκτος κι αν ανήκει στην άλλη όχθη, οπότε δεν χαραμίζει τον χρόνο του σε τέτοιες συζητήσεις.
Καληνύχτα. -
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 474959.htm
184 εκατομύρια ευρώ πρόστιμα από την ΥΠΕΕ για πλαστά τιμολόγια..
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ο Τριανταφυλλόπουλος θέλει να εμπλέξει τον Κλαδά.....
Είναι πολλά τα λεφτά Μάκη... Σώσε μας....
Το συγκεκριμένο γεγονός είναι γνωστό από τα μέσα Οκτωβρίου 2007 ...
http://www.skai.gr/master_story.php?id=63611
Μάλιστα....
-
το εξηγώ τι εννοώ 'δεν είναι η δουλειά μου', δεν έχω εξειδίκευση και άρα μπορεί να τα σκατώσω και άμα τα σκατώσω δεν θα τη πληρώσω κιόλας.
το να προχωράς σε κατάληψη σημαίνει οτι παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου. ξέρεις τι πρέπει να γίνει και πας να το κάνεις
αν η απάντηση σε κάποιο απο τα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητική τι άλλο έγινε προς αυτή τη κατεύθυνση πριν φτάσουμε στη κατάληψη (που φαντάζομαι οτι συμφωνείς οτι είναι ακραίο μέτρο και τελευταίο καταφύγιο)Δεν σε πολυκαταλαβαίνω. Αν χρειάζονται να γραφτουν καινούργια βιβλία με ρωτας αν είμαι ο καταλληλότερος να τα γράψω; Να υπογράψω μεγαλύτερα κονδύλια για την παιδεία(φέρε τα χαρτιά και γρήγορα);
Η υπόθεση είναι απλή φίλε μου. Η παιδεία υποβαθμίζεται συστηματικά. Όπως και ότι άλλο αφορά κρατική παροχή(λέμε τώρα..).Αν το βλέπει κανείς δρά. Αν δεν το βλέπει βάζει βαζελίνη και περιμένει. Εκτος κι αν ανήκει στην άλλη όχθη, οπότε δεν χαραμίζει τον χρόνο του σε τέτοιες συζητήσεις.
Καληνύχτα.Το πρόβλημα με τη συγγραφή βιβλίων έγγειται περισσότερο στο γεγονός της πρόσβασης στα κατάλληλα κέντρα εξουσίας που θα δώσουν το Ok για τη συγγραφή ενός νέου βιβλίου. Δεν χρηματικό το ζήτημα καθώς τα λεφτά είναι της πλάκας αλλά θέμα δόξας και προσωπικής διαφήμισης.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους συγγραφείς είναι ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα ιδεολογο-πολιτικά τους στεγανά και να δει ορισμένα πράγματα κατά αντικειμενικό-επιστημονικό τρόπο παρουσιάζοντας για θέματα μη ιστορικού χαρακτήρα 3 απόψεις (ένα άκρο άλλο άκρο και μία μέση λύση). Επιπλέον δεν υπάρχει αυτό που στα επιστημονικά περιοδικά λέγεται ως proofing. Η διαδικασία όπου το κείμενο δίδεται σε άλλη ομάδα όπου ελέγχει για ορθογραφικά λάθη ή λάθη εκ παραδρομής. Επιπλέον εν έτει 2008 είναι πραγματικά τραγικό να γράφονται βιβλία χωρίς βιβλιογραφικές αναφορές (λες και ο συγγραφέας είναι παντογνώστης) που θα έδινε την δυνατότητα α) της εξέτασης της ποιότητας του συγγραφικού έργου και β) τον ευκολότερο έλεγχο και την αποτροπή χαζών λαθών.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το πρόβλημα με τη συγγραφή βιβλίων έγγειται περισσότερο στο γεγονός της πρόσβασης στα κατάλληλα κέντρα εξουσίας που θα δώσουν το Ok για τη συγγραφή ενός νέου βιβλίου. Δεν χρηματικό το ζήτημα καθώς τα λεφτά είναι της πλάκας αλλά θέμα δόξας και προσωπικής διαφήμισης.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους συγγραφείς είναι ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα ιδεολογο-πολιτικά τους στεγανά και να δει ορισμένα πράγματα κατά αντικειμενικό-επιστημονικό τρόπο παρουσιάζοντας για θέματα μη ιστορικού χαρακτήρα 3 απόψεις (ένα άκρο άλλο άκρο και μία μέση λύση). Επιπλέον δεν υπάρχει αυτό που στα επιστημονικά περιοδικά λέγεται ως proofing. Η διαδικασία όπου το κείμενο δίδεται σε άλλη ομάδα όπου ελέγχει για ορθογραφικά λάθη ή λάθη εκ παραδρομής. Επιπλέον εν έτει 2008 είναι πραγματικά τραγικό να γράφονται βιβλία χωρίς βιβλιογραφικές αναφορές (λες και ο συγγραφέας είναι παντογνώστης) που θα έδινε την δυνατότητα α) της εξέτασης της ποιότητας του συγγραφικού έργου και β) τον ευκολότερο έλεγχο και την αποτροπή χαζών λαθών.
Σωστά. Μόνο που τα βιβλία που γράφονται για Α' και Β'βάθμια εκπαίδευση, ουδόλως εντάσσονται σε μια τέτοια διαδικασία. Το Π.Ι., που έχει και την ευθύνη ανάθεσης - ελέγχου και συντονισμού της διαδικασίας συγγραφής βιβλίων, απλά αναθέτει σε 'ημέτερους' τη 'δουλεια'. Εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά παραμένουν εξαιρέσεις.
Συν τοις άλλοις, οι έλληνες συγγραφείς εκπαιδευτικών βιβλίων, στην προσπάθειά τους για 'εκσυγχρονισμό' των εκπαιδευτικών μεθόδων και συγγραμάτων, συνήθως αποκαλύπτουν την ημιμάθειά τους και τη γνωστική γύμνια τους γύρω, τόσο από το αντικείμενο, όσο και τη μεθοδολογία.
Σε τελική ανάλυση, αντι να προσπαθούν οι φωστήρες του Π.Ι. να ανακαλύψουν τον τροχό, θα μπορούσαν απλά να αναθέσουν τη ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ εξαιρετικών, καταξιωμένων βιβλίων (μιλάω για τις θετικές επιστήμες, εννοείται), γραμμένων από επιστήμονες-παιδαγωγούς, με όλη τη σημασία της λέξης. -
Το άλλο το καταπληκτικό είναι που ψάχνονται όλοι πόσα χρόνια έχει δουλέψει.
Λες και άν ήταν πχ καμμιά είκοσαριά χρόνια καθηγητής σε κάνα γυμνάσιο, θα λέγανε όλοι 'αυτός μάλιστα. Την έχει ιδρώσει την φανέλα του.' Η λες κι έχει φάει το πυλοφόρι κάναν πολιτικό(το Γιωργάκη που καθάριζε με την σκούπα μου θύμησε αυτό)απ αυτούς που ψηφίζουν και μετά κόβουν το χέρι.Δεν έχει τόση σημασία το ότι δεν έχει δουλέψει κάποιος πολιτικός, με την έννοια ότι άλλοι που έχουν δουλέψει πολύ, έχουν κάνει τέρατα στην πολιτική και έχουν βλάψει την κοινωνία.
Κατά τη γνώμη μου, το αν δούλεψε ο κ. Τσίπρας είναι ελάσσονος σημασίας σε σχέση με όσα έπραξε ως φοιτητοπατέρας.
Το ιδανικό είναι να έχει κάποιος ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κοινωνία, όχι το αν πρόσφερε στον τραπεζικό του λογαριασμό εργαζόμενος ως επιτυχημένος επαγγελματίας. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν έχει τόση σημασία το ότι δεν έχει δουλέψει κάποιος πολιτικός, με την έννοια ότι άλλοι που έχουν δουλέψει πολύ, έχουν κάνει τέρατα στην πολιτική και έχουν βλάψει την κοινωνία.
Κατά τη γνώμη μου, το αν δούλεψε ο κ. Τσίπρας είναι ελάσσονος σημασίας σε σχέση με όσα έπραξε ως φοιτητοπατέρας.
Το ιδανικό είναι να έχει κάποιος ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ στην κοινωνία, όχι το αν πρόσφερε στον τραπεζικό του λογαριασμό εργαζόμενος ως επιτυχημένος επαγγελματίας.Ολα παιζουν ρολο.
Αν ο υποψηφιος πολιτικος εχει ανοιξει 5-6 δουλειες και εχει πετυχει να τις πτωχευσει ,θα 'θελα να το ξερω πριν του δωσω τη ψηφο μου.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]