-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Φυσικα και δεν ενοχλει ....ομως υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα να αχοληθουμε οπως η χθεσινη αγωνιστικη της super-λιγδας ,η Euro-βυζιον και αλλα..
Tην ΒατιδοΚουγιάδα.....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Φυσικα και δεν ενοχλει ....ομως υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα να αχοληθουμε οπως η χθεσινη αγωνιστικη της super-λιγδας ,η Euro-βυζιον και αλλα..
Tην ΒατιδοΚουγιάδα.....
Αμαν..... πως μου ξεφυγε.....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Tην ΒατιδοΚουγιάδα.....
Αμαν..... πως μου ξεφυγε.....
Σε καμια βδομαδα θα κανει παρεα με τον Βαρθολομεο,τα Ζωνιανα,τα αρχαια της εφοπλιστριας και τοσα αλλα στο Καιαδα της επικαιροτητος.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
O Tσίπρας είναι Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στη χωροταξία και την πολεοδομία και εργάζεται στον κατασκευαστικό κλάδο.Βεβαιότατα δεν είναι τόσο δουλευταράς, για να είναι συνδεδεμένος σε καμιά 15αριά φόρουμ 24 ώρες το 24ωρο , 365 μέρες το χρόνο αλλά όπως και να το κάνουμε κολλάει κι αυτός κανένα ένσημο πού και πού...
Α, δηλαδή ένας εκκολαπτόμενος Σουφλιάς (Υπουργός Οπλισμένου Σκυροδέματος), που όμως δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει στη ζωή του.
-
Oπως νά χει οι ξύλινοι έχουνε ψιλοχεστεί λίγάκι(αριστερά και δεξιά), ο πιτσιρικάς δημιουργεί ρεύμα.
Θα περνάει bmw moto και θα κλ@νουνε...
Εγώ θα το απολαύσω. Τί είχα τι έχασα.
(Κι ας βγεί και μούφα) -
Ξέρεις, το να βάλουμε στο κεφάλι μας έναν ακόμα ανεπάγγελτο λαϊκιστή μόνο θετικό δεν είναι.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εγώ θα το απολαύσω. Τί είχα τι έχασα.
(Κι ας βγεί και μούφα)Αν πάντως η θεματική του δεν περιοριστεί στους ομοφυλόφιλους και την τρύπα του όζοντος και βουτήξει στα βαθιά, μπορεί να κολυμπήσει.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ξέρεις, το να βάλουμε στο κεφάλι μας έναν ακόμα ανεπάγγελτο λαϊκιστή μόνο θετικό δεν είναι.και οι αλλοι εθνοπατερες που και καλα φαγαν τα χρονια τους δουλευοντας καλυτεροι ειναι..
-
Λαϊκιστής-ξελαϊκιστής, δεν ξέρω αν μπορώ να τον αποκαλέσω έτσι. Στην τελική, πόσοι είναι οι εν ενεργεία πολιτικοί που δεν είναι? κάτι αντίστοιχο μπορώ να πω και για το 'ανεπάγγελτος'. Αυτο δε σημαίνει ότι σώνει και καλά τον υποστηρίζω, να εξηγούμαστε.
Αλλά, έστω και έτσι, δε δίνεται η ευκαιρία μιας, έστω και κατ' επίφασιν, διαφορετικού τύπου πολιτικής έκφρασης? Στην τελική, τι έχουν να ελπίζουν οι πολίτες από τους υφιστάμενους έως τώρα 'ενεργούς' πολιτικούς?
Υπάρχει, φυσικά η (σοβαρή) πιθανότητα και ο συγκεκριμένος να αποδειχτεί 'φουσκα', ή να ενσωματωθεί στο πολιτικό γραναζο-σύστημα-χωνευτήρι.
Ωστόσο, θυμηθείτε μόνο μερικά ονόματα από τους τωρινούς '300'... τι, δηλαδή , είναι η Ράγιου (λέω τώρα) προτιμότερη?..και φίλε skullone, δεν βάζουμε κανέναν στο κεφάλι μας με το 'έτσι θέλω'. Από **εμάς **εξαρτάται να επιλέξουμε τους αριστους.
-
Έλα στα πανεπιστήμια να δεις αν όντως η πλειοψηφία παίρνει τις αποφάσεις. Όταν διαλύονται συνεδριάσεις συγκλήτων επειδή θα συζητηθεί κάτι που δεν αρέσει στο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΑΑΚ ή όταν πάνε στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων και ψηφίζουν άτομα τα οποία δεν είναι καν φοιτητές, καταλαβαίνεις για τι πολιτική εντιμότητα μιλάμε. Παιδί αυτού του συστήματος είναι ο Τσίπρας. Έχω χορτάσει από μεγάλες κουβέντες κι από ρητορείες 'κατά του συστήματος' που εκφέρονται από άτομα τα οποία πρώτα απ'όλους υιοθετούν τα χειρότερα στοιχεία του συστήματος κατά του οποίου εξαπολύουν μύδρους.
Βαρέθηκα τους υποκριτές και τους ανεύθυνους.
-
Έλα στα πανεπιστήμια να δεις αν όντως η πλειοψηφία παίρνει τις αποφάσεις. Όταν διαλύονται συνεδριάσεις συγκλήτων επειδή θα συζητηθεί κάτι που δεν αρέσει στο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΑΑΚ ή όταν πάνε στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων και ψηφίζουν άτομα τα οποία δεν είναι καν φοιτητές, καταλαβαίνεις για τι πολιτική εντιμότητα μιλάμε. Παιδί αυτού του συστήματος είναι ο Τσίπρας. Έχω χορτάσει από μεγάλες κουβέντες κι από ρητορείες 'κατά του συστήματος' που εκφέρονται από άτομα τα οποία πρώτα απ'όλους υιοθετούν τα χειρότερα στοιχεία του συστήματος κατά του οποίου εξαπολύουν μύδρους.Βαρέθηκα τους **υποκριτές **και τους ανεύθυνους.
όμορφα.... ανάδειξε λοιπον τους πολιτικούς που θεωρείς **ειλικρινείς **και **υπεύθυνους **. Στο χέρι σου είναι.
-
εσύ μπορεί να τους βαρέθηκες αλλά όλοι οι παρατρεχάμενοι και βολεμένοι απο αυτούς δεν τους ξεχνάν
το σημείο εκείνο που κάνουμε σύγκριση προγραμμάτων βέβαια έχει ξεχαστεί μαζί με το τρόπο που υλοποιούνται τα προγράμματα
καπετανάτα γουρούσι και άγιος ο θεός
-
'Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια **αξιοποίησε μια κληρονομιά **του στην περιοχή της Νέας Περάμου, όπου μαζί με τον αδελφό του ανέπτυξε επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα των οικοδομικών επιχειρήσεων. Στη Νέα Πέραμο μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί και εξοχική κατοικία, όπου περνά τον ελεύθερο χρόνο του τα καλοκαίρια. '
No comments...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
'Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια **αξιοποίησε μια κληρονομιά **του στην περιοχή της Νέας Περάμου, όπου μαζί με τον αδελφό του ανέπτυξε επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα των οικοδομικών επιχειρήσεων. Στη Νέα Πέραμο μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί και εξοχική κατοικία, όπου περνά τον ελεύθερο χρόνο του τα καλοκαίρια. 'No comments...
Συγνωμη αλλα δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο σε αυτο....
-
O Tσίπρας είναι Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στη χωροταξία και την πολεοδομία και εργάζεται στον κατασκευαστικό κλάδο.
Βεβαιότατα δεν είναι τόσο δουλευταράς, για να είναι συνδεδεμένος σε καμιά 15αριά φόρουμ 24 ώρες το 24ωρο , 365 μέρες το χρόνο αλλά όπως και να το κάνουμε κολλάει κι αυτός κανένα ένσημο πού και πού...
Α, δηλαδή ένας εκκολαπτόμενος Σουφλιάς (Υπουργός Οπλισμένου Σκυροδέματος), που όμως δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει στη ζωή του.
Kοίτα: Εάν ψάξεις να βρεις την άκρη ή θα τρελαθείς (γενικά μιλάω όχι για σένα) ή θα μεταναστεύσεις ή θα πάρεις κανένα 4Χ4 και θα τραβήξεις κατά Γκιόνα μεριά.
Τουλάχιστο αυτός δεν έχει βρει κανένα δρόμο στρωμένο είναι και πιτσιρικάς, ε ας μην τον 'κάψουμε' πριν την καεί από μόνος του.
Επίσης ΙΜΗΟ δεν 'πάσχει' από το ex cathedra υφάκι που πάσχουν οι παλαιότεροι ΣΥΝασπισμένοι.Και βέβαια ξαναλέω αυτό που είπα στον 'spike': Δεν είναι θέμα εάν έχει δουλέψει ή όχι ο Τσίπρας.
Το θέμα είναι ότι μερικοί ενοχλούνται απ' οτιδήποτε είναι 'αριστερότερα' του Βορίδη (τυχαίο το όνομα).Ε, εντάξει , αυτό δε θα πάψει να υφίσταται.
Και ο ...Μπολιβάρ να ήταν Πρόεδρος του ΣΥΝ (ελπίζω να μην τρίζουν τα κόκκαλά του που τον υποβιβάζω τόσο) όλο και κάτι θα του έχωναν .
-
'Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια **αξιοποίησε μια κληρονομιά **του στην περιοχή της Νέας Περάμου, όπου μαζί με τον αδελφό του ανέπτυξε επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα των οικοδομικών επιχειρήσεων. Στη Νέα Πέραμο μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί και εξοχική κατοικία, όπου περνά τον ελεύθερο χρόνο του τα καλοκαίρια. 'No comments...
Τί μου λες;
Ευτυχώς που δεν έχει εξοχικό στο Ζούμπερη ο παλιομικροαστός. -
Κι εγώ παίρνω ένα νοίκι από το διαμέρισμα που έγραψε στο όνομά μου, ο μακαρίτης ο πατέρας μου κι έχω κι ένα σπίτι στο χωριό που αυτός το έφτιαξε και νοικιάζω ένα -δυο δωμάτια σε μετανάστες.
Πόσο διεφθαρμένος είμαι;;
Την παλεύω ή να ανέβω σε κανένα μπαλκόνι, που είναι και της μόδας;; -
Ο χρήστης madox έγραψε:
'Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια **αξιοποίησε μια κληρονομιά **του στην περιοχή της Νέας Περάμου, όπου μαζί με τον αδελφό του ανέπτυξε επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα των οικοδομικών επιχειρήσεων. Στη Νέα Πέραμο μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί και εξοχική κατοικία, όπου περνά τον ελεύθερο χρόνο του τα καλοκαίρια. '
No comments...
Συγνωμη αλλα δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο σε αυτο....
Τίποτα μεμπτό, σίγουρα. Απλά, το βρίσκω λίγο αστείο που ακόμα ένας εκπρόσωπος της Αριστεράς έχει **ιδιωτική επιχείρηση **η οποία ξεκίνησε απο **κεφάλαιο **για το οποίο δεν δούλεψε ποτέ!!!
-
Δηλαδή, για βοηθείστε με να καταλάβω.
Οι πολιτικοί πρέπει να ταξινομούνται... οπότε ο δεξιός έχει, και οφείλει να έχει περιουσία, τζάκι, τζακούζι και πλούσιους προγόνους, για να θεωρείται σωστός δεξιός και ο αριστερός δεν πρέπει να έχει που την κεφαλήν κλίναι, για να θεωρείται σωστός αριστερός, έ? -
Όχι. Απλά να είναι ο καθένας ειλικρινής. Δεν είναι έντιμο και κομψό να παριστάνει το 'παιδί του λαού' κάποιος φραγκάτος. Πολύ καλύτερα θα είναι για έναν πλούσιο με κοινωνικές ευαισθησίες να πει 'έχω περιουσία, άρα δεν έχω ανάγκη να τ'αρπάξω, και θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις μου - και τις οικονομικές αν χρειαστεί - για να βοηθήσω να αρθούν όσες κοινωνικές αδικίες μπορούν να αρθούν μέσα στη διάρκεια της πολιτικής μου σταδιοδρομίας'.
Και βέβαια, να βγαίνει το κάθε μειράκιον με θράσος χιλίων πιθήκων και να λέει 'θα αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ πότε θ'ανοίγουν τα σχολεία' είναι γελοιωδέστατο μέχρι αηδίας.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]