-
Μια και δυο? Πολλές φορές έχω δει αυτά τα αίσχη.
-
-
Στη Θεσσαλονίκη ΔΙΠΛΑ στη σχολή τυφλών είναι μονίμως παρκαρισμένα που κλείνουν τον οδηγό των τυφλών.
Και ένα 500ρακι που έχει αναφερθεί πως παρκάρει εκεί είναι κάθε μερά πάνω στον οδηγό.Και για να πω για τα σημερινά ζωα,
Πριν λίγο έψαχνα να παρκάρω στη γειτονιά και τρια μαλ:lipsealed:να πιτσιρίκια με ξερά κάνανε το τετράγωνο ανάποδα στους μονόδρομους με σούζες, χωρίς φώτα, πινακίδες, κράνος. Τους πέτυχα τρεις φορές να έρχονται γαμιώντας κατά πάνω μου και αν δεν έκανα άκρη θα τα σκότωνα.
Ήμαρτον ρε πστ μου, πόσο μλκς πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό;
-
-
Μ@λ@κο στην παραλιακή στην Βουλιαγμένη...βγαίνει από το parking του ΕΝ πλω και ενώ βλέπει ότι έρχομαστε 4 αμάξια ,μας γράφει στο μ---ι της και από τέρμα δεξία (όπου είναι η έξοδος) πάει ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... διεσχισε καθετα 2 λωριδες...
Κόρνες ,φώτα ,φρένα...
Το καταλαβαινει τελευταια στιγμη και κοβει και μπαινει δεξια...
ΖΩΑ ε ΖΩΑ -
Ο χρήστης dpap έγραψε:
Καλο ειναι οι φιλοι με τις μηχανες να μην μενουν πολυ ώρα πίσω ή στα πλαγια απο όχημα, και να παρατηρουν που πεφτει η δεσμη απο το φως.
Εξαλου την μηχανη την εχουμε για να την 'κανουμε'...
Εχω βαλει xenon στο KLE και αποφευγω να καθομαι παραπανω απο μερικα δευτερολεπτα πισω απο ενα οχημα. Οταν μποτιλιαρομαι στο φαναρι, κοιταω αν το φως πεφτει πανω στον πλαινο καθρεπτη και αν ναι, το κλεινω μεχρι να ξεκινησω.Είναι αλήθεια ότι ενοχλεί όταν είσαι σταματημένος πίσω από αυτοκίνητο. Αν έχεις γυμνό με το προβολέα στο τιμόνι αρκεί να στρίψεις λίγο για να μην σημαδεύεις τον καθρέφτη.
Πόσο στ' @@στής πρέπει να είναι κανείς για να κυκλοφορεί με τέτοια λάστιχα;
Το αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ τι έγραφε; Επίσης πρόσεξα το ξεχαρβαλωμένο λαμπάκι της πινακίδας που κρύβει το ένα γράμμα (ωραίος τρόπος να 'νικήσεις' τα φωτοραντάρ...). Θα το περίμενα σε Lada ίσως, όχι όμως σε Alfa!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μάρτυρας δεν υπήρχε;;;; Πινακίδες δεν είδε κανείς;;;;Υ.Γ. Κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο με παίρνει τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το λέει θέλοντας να με προτρέψει να είμαι ήρεμος στο δρόμο και να μη διαπληκτίζομαι ακόμα και όταν έχω δίκιο... ε με κάτι τέτοια δεν είναι καθόλου παράλογη
Αστα τι να πω και εγω που μενω Ιουλιανου,πριν την Λιοσιων....
Σκατοπεριοχη τελειως!Μονο ελληνες δεν εχει -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Το επανασχεδιασε 2-3 φορες και παντα τη γλιτωνε.
...
Μια φορα ενας αλλος φιλος (ο Θωμας) μου ηρθε με τα αιματα σπιτι (συνοδηγος) αφου ειχαν τσακιστει στον τοιχο του στρατοπαιδου στον Κοκκινο Μυλο. Γενικα δεν προσεχε, ηταν η πικρη αληθεια.
Ειχε προλαβει να σκισει στα 2 εν τω μεταξυ μια Ε36 coupe που αν ειχε συνοδηγο μεσα θα τον εθαβαν σε κουβαδακι. Η τρελα, τρελα. Μετα εμπλεξε με κατι ανεκδιηγητα Fiesta. Το τελευταιο (Mk3) κακοτουρμπισμενο και γενικως τα μαυρα του τα χαλια.
...
Τα ιδια και εκει οσον αφορα την τρελα προφανως. Σημερα το πρωι ο Θωμας με πηρε τηλεφωνο να μου πει τα μαντατα. Μια hayabusa (που εκριβε απο την οικογενεια μιας και με τη συγκεκριμενη προσφατα ξαδελφος του παραλιγο να σκοτωθει), οι γνωστοι ελληνικοι γαμωδρομοι και παει ο Νικος. Δεν ξερω λεπτομερειες, δεν με νοιαζει να τις μαθω. Ξερω πως οση τρελα και αν ειχε με αμαξι δεν εφυγε. Ξερω πως σιγουρα αν ξαναηταν με αμαξι κατι παραπανω θα μπορουσε να κανει για να σωθει, κατι που με μοτοσυκλετα ειναι φυσει αδυνατο, τουλαχιστον στους δρομους μας.Δηλαδή ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα; Πάρτε αυτοκίνητο για να κάνετε μαλακίες άφοβα;
Τα μυαλά του τον σκότωσαν, όχι η μοτοσυκλέτα. Έτσι όπως τον περιγράφεις, ακόμα και από ασανσέρ μπορεί να πήγαινε.
-
Πρέπει να δείτε την καινούργια διαφήμιση της Aegean.
Δείχνει ακριβώς τη συμπεριφορά των Ελλήνων στους δρόμους... εν προκειμένω του Λονδίνου.
-
ναι είναι πολύ επιτυχημένη .
-
Όχι είναι πολύ κακόγουστη. Όταν την είδα εξαγριώθηκα. Δεν είναι έτσι όλοι οι Έλληνες. Μόνο τα ζώα. Γιατί να θέλουν να προβάλλουν κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για το σημερινό φονικό...http://news.ert.gr/c/3/378961.asp
Μοτοσυκλετιστής σκοτώνει οδηγό
Έγκλημα για την προτεραιότητα!
3/3/2008 8:04:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/3/2008 8:18:12 μμ)Πηγή: ΝΕΤ 105,8
Νεκρός μεταφέρθηκε στις 4.15μμ στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Από τα στοιχεία της αστυνομίας προκύπτει ότι το θύμα που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε και συνεπλάκη για την προτεραιότητα με οδηγό μοτοσικλέτας στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Αχαρνών στην Αθήνα. Οι δύο οδηγοί ήρθαν στα χέρια και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο οδηγός του δικύκλου πυροβόλησε τον 40χρονο με πιστόλι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Δεν πάμε καλά...
Και, δεδομένου ότι ο δράστης ήταν δικυκλιστής, θα γίνει της κακομοίρας τώρα με τους μηχανάκηδες... Μάλλον θα πουν ότι 'καλά έκανε'.
Eνταξει τωρα βρε Skull,μην φτανεις κ εσυ στο αλλο ακρο....
Το κακο ειναι οτι πριν απο 10 χρονια αυτα τα πραγματα δεν γινοντουσαν στους δρομους.Δυστυχως η ζωη για πολλους συνανθρωπους μας δεν εχει αξια πια.
Ας προσεχουμε ολοι στους κωλοδρομους. -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Όχι είναι πολύ κακόγουστη. Όταν την είδα εξαγριώθηκα. Δεν είναι έτσι όλοι οι Έλληνες. Μόνο τα ζώα. Γιατί να θέλουν να προβάλλουν κάτι τέτοιο?Δυστυχώς έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα στους δρόμους. Φίλοι μου έρχονται από το εξωτερικό, τα βλέπουν και μένουν με το στόμα ανοιχτό.
Είναι θέμα τροχαίας που δεν επιβάλλει τον ΚΟΚ. Η άλλη τρέχει με το SUV στη ΛΕΑ για να μην αργήσει το παιδάκι της στο σχολείο, με 'το δικαίωμα της μάνας'. Αν ήξερε ότι είναι πολύ πιθανό να πληρώσει 500 ευρώ και να χάσει το δίπλωμα για 6 μήνες, ούτε θα σκεφτόταν να μπει στη ΛΕΑ.
Οι ταξιτζήδες απειλούσαν με απεργία επειδή τα πρόστιμα για τη παραβίαση της λεωφορειολωρίδας είναι πολύ υψηλά. Το λένε καθαρά, εμείς θα παρανομούμε και δεν θέλουμε να μας τιμωρείτε.
Το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα είναι ΑΘΛΙΟ. Αν τηρηθούν οι διατάξεις του ΚΟΚ (και για το παρκάρισμα) δεν θα μπορείς να μετακινηθείς από τη φοβερή κίνηση ούτε θα μπορείς να παρκάρεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Έτσι η μόνη λύση είναι να επιτρέπεται η παρανομία και η αθλιότητα. Λίγα δείχνει η εν λόγω διαφήμιση.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ποιούς ' εμάς ' ; Είχα την εντύπωση ότι όλοι είμαστε ίσοι στον δρόμο και δεν είμαστε σε στρατόπεδα ενώ επίσης όλοι κοιτάζουμε αυτό που πρέπει : Να ξεκινήσουμε και να γυρίσουμε ασφαλείς.
Εμάς που οδηγούμε μηχανή... αν οδηγούσατε μηχανή τότε στο 'εμάς' θα είσασταν και εσείς...Δεν είπα να χωριστούμε σε στρατόπεδα!
Σήμερα ήμουν στην κίνηση της ΕΟΑΛ... 3.5 ώρες από το σχηματάρι μέχρι τον Πειραιά. Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που ο κόσμος οδηγά σαν παρανοϊκός και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.
Α, αυτόματο και πάλι αυτόματο... ο άλλος πρέπει να πάτησε τουλάχιστον 2000 φορές το συμπλέκτη όλη αυτή την ώρα!!!
Οδηγώ μηχανή κυρίως αλλά και αυτοκίνητο.
-
γι αυτό λέμε ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
και δίκιο να έχεις άστο να πάει στο δι...@ο@@!!!! -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Μ@λ@κο στην παραλιακή στην Βουλιαγμένη...βγαίνει από το parking του ΕΝ πλω και ενώ βλέπει ότι έρχομαστε 4 αμάξια ,μας γράφει στο μ---ι της και από τέρμα δεξία (όπου είναι η έξοδος) πάει ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... διεσχισε καθετα 2 λωριδες...Κόρνες ,φώτα ,φρένα...
ΖΩΑ ε ΖΩΑΜόλις γύριζες από εμάς έγινε αυτό;;;
Ζώα οδηγοί...Μήπως είχες βαρυστομαχιάσει από την μάσα ρε συ και δεν την πρόσεξες:eat:
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δηλαδή ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα; Πάρτε αυτοκίνητο για να κάνετε μαλακίες άφοβα;
Τα μυαλά του τον σκότωσαν, όχι η μοτοσυκλέτα. Έτσι όπως τον περιγράφεις, ακόμα και από ασανσέρ μπορεί να πήγαινε.
To ηθικο διδαγμα ειναι πως με το αυτοκινητο οι...μαλακιες εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να σε στειλουν στον ταφο. Με τη μοτοσυκλετα η οποια εκ φυσεως ειναι επικινδυνοτερη οπως και να γινει το λαθος συγχωρειται ακομα πιο δυσκολα. Δεν υπονοω αυτο που νομιζεις. Απο τις παντως ειδους μαλακιες εχουμε φτασει εκει που εχουμε φτασει ολοι μας συλλογικα. Εξαλλου, ο,τι θελει ο καθενας μας κανει και λουζεται τις συνεπειες...
ΥΓ: Οταν πεσεις απο τη μοτοσυκλετα παντως, δεν εχεις κανει συμβολαιο που θα καταληξεις. Αυτο με το αυτοκινητο ειναι αδυνατον να συμβει. Θα πατε πακετο αρα εχεις πιο πολλες πιθανοτητες. Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα.-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όχι είναι πολύ κακόγουστη. Όταν την είδα εξαγριώθηκα. Δεν είναι έτσι όλοι οι Έλληνες. Μόνο τα ζώα. Γιατί να θέλουν να προβάλλουν κάτι τέτοιο?
Δυστυχώς έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα στους δρόμους. Φίλοι μου έρχονται από το εξωτερικό, τα βλέπουν και μένουν με το στόμα ανοιχτό.
Είναι θέμα τροχαίας που δεν επιβάλλει τον ΚΟΚ. Η άλλη τρέχει με το SUV στη ΛΕΑ για να μην αργήσει το παιδάκι της στο σχολείο, με 'το δικαίωμα της μάνας'. Αν ήξερε ότι είναι πολύ πιθανό να πληρώσει 500 ευρώ και να χάσει το δίπλωμα για 6 μήνες, ούτε θα σκεφτόταν να μπει στη ΛΕΑ.
Οι ταξιτζήδες απειλούσαν με απεργία επειδή τα πρόστιμα για τη παραβίαση της λεωφορειολωρίδας είναι πολύ υψηλά. Το λένε καθαρά, εμείς θα παρανομούμε και δεν θέλουμε να μας τιμωρείτε.
Το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα είναι ΑΘΛΙΟ. Αν τηρηθούν οι διατάξεις του ΚΟΚ (και για το παρκάρισμα) δεν θα μπορείς να μετακινηθείς από τη φοβερή κίνηση ούτε θα μπορείς να παρκάρεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Έτσι η μόνη λύση είναι να επιτρέπεται η παρανομία και η αθλιότητα. Λίγα δείχνει η εν λόγω διαφήμιση.
δεν την έχω δει. παίζει κανένα tubelink?
πάντως συμφωνώ σε όλα και να προρθέσω οτι εγώ και κάτι εκατοντάδες οδηγοί ακόμα είμαστε ζώα και συγκεκριμένα πρόβατα, που πέρασα 2 ώρες απο τη ζωή απο το Λαινόπουλο στη Κηφισιά μέχρι τη Renault στη Ν.Φιλ/φεια. απορώ πως το κάνουν αυτό άνθρωποι σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχουν αυτοκτονήσει.
είναι και αυτό μια άλλη εκδοχή των ζώων. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι θέμα τροχαίας που δεν επιβάλλει τον ΚΟΚ. Η άλλη τρέχει με το SUV στη ΛΕΑ για να μην αργήσει το παιδάκι της στο σχολείο, με 'το δικαίωμα της μάνας'. Αν ήξερε ότι είναι πολύ πιθανό να πληρώσει 500 ευρώ και να χάσει το δίπλωμα για 6 μήνες, ούτε θα σκεφτόταν να μπει στη ΛΕΑ.Γιατί μου το θύμησες αυτό μου λες?
Λεωφορειολωρίδα ήταν...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μ@λ@κο στην παραλιακή στην Βουλιαγμένη...βγαίνει από το parking του ΕΝ πλω και ενώ βλέπει ότι έρχομαστε 4 αμάξια ,μας γράφει στο μ---ι της και από τέρμα δεξία (όπου είναι η έξοδος) πάει ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... διεσχισε καθετα 2 λωριδες...
Κόρνες ,φώτα ,φρένα...
ΖΩΑ ε ΖΩΑΜόλις γύριζες από εμάς έγινε αυτό;;;
Ζώα οδηγοί...Μήπως είχες βαρυστομαχιάσει από την μάσα ρε συ και δεν την πρόσεξες:eat:
Ερχόμουνα σε εσάς...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]