-
Από τα υπέρτατα ζώα της ελληνικής γης.
Πανεπιστημίου, κατά τις 22:00. Δεξιά λωρίδα, τρόλευ μπροστά μου χάνει την κεραία και ο οδηγός κατεβαίνει να τη φτιάξει. Βγάζω φλας και κοιτάζω καθρέφτη, δεν ερχόταν κανείς στη διπλανή λωρίδα. Κόβω τιμόνι και ξεκινάω να περάσω το τρόλευ. Το ζώο ακριβώς από πίσω μου γυναίκα ~40 με ανθρακί Hyundai Accent με pimp ζάντες, έχει τη φαεινή ιδέα να βγει και να περάσει και εμένα και το τρόλευ γκαζώνοντας απότομα κοιτώντας μόνο πίσω αριστερά αν έρχονται αμάξια, ακριβώς τη στιγμή που έχω βγάλει τη μούρη μου στη διπλανή λωρίδα. Προλαβαίνω να φρενάρω και φτάνει σε απόσταση εκατοστών από το φτερό μου. Εκεί με έβρισε - δεν έπιασα καλά τι είπε - οπότε κατέβασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ο,τιδήποτε είχα μέσα στο μυαλό μου, αυτή κόβει τιμόνι και πάει στην παραδίπλα λωρίδα, περνάει από μπροστά μου προκλητικά και στρίβει σε στενό δεξιά.
Ειλικρινά, ποιος στα κομμάτια έδωσε δίπλωμα σε τέτοιο καρκίνο...
-
Πανεπιστημίου, κατά τις 22:00. Δεξιά λωρίδα, τρόλευ μπροστά μου χάνει την κεραία και ο οδηγός κατεβαίνει να τη φτιάξει. Βγάζω φλας και κοιτάζω καθρέφτη, δεν ερχόταν κανείς στη διπλανή λωρίδα. Κόβω τιμόνι και ξεκινάω να περάσω το τρόλευ. Το ζώο ακριβώς από πίσω μου γυναίκα ~40 με ανθρακί Hyundai Accent με pimp ζάντες, έχει τη φαεινή ιδέα να βγει και να περάσει και εμένα και το τρόλευ γκαζώνοντας απότομα κοιτώντας μόνο πίσω αριστερά αν έρχονται αμάξια, ακριβώς τη στιγμή που έχω βγάλει τη μούρη μου στη διπλανή λωρίδα. Προλαβαίνω να φρενάρω και φτάνει σε απόσταση εκατοστών από το φτερό μου. Εκεί με έβρισε - δεν έπιασα καλά τι είπε - οπότε κατέβασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ο,τιδήποτε είχα μέσα στο μυαλό μου, αυτή κόβει τιμόνι και πάει στην παραδίπλα λωρίδα, περνάει από μπροστά μου προκλητικά και στρίβει σε στενό δεξιά.
-
-
Wagner669
Απλά πρόσθεσα τι επιπλέον κάνει το safe mode της mercedes.
Προφανώς για να λες ότι ρέταρε, κάτι θα ξέρεις παραπάνω από εμάς.Όσο για τον 3,5lt V6 ...Τον άκουσα πρόσφατα να ανοίγει (σε C 350 βέβαια) και ήταν...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Όσο για τον 3,5lt V6 ...Τον άκουσα πρόσφατα να ανοίγει (σε C 350 βέβαια) και ήταν...
Πολυ καλος κινητηρας.Στη SLK eειναι απιστευτος,αφου τον βοηθαει το μειωμενο βαρος.Μιλαμε για πολυ γκαζι...
-
3,5lt V6
-
Σε 1000 μετρα χτες 3 ζωα....πραγματικα θα ειχαμε νεκρο στις 2 απο τις τρεις περιπτωσεις....στο ενα σκηνικο θα ειμουνα εγω αυτος
Φευγω απο το σπιτακι μου να παω να πιω ενα ρημαδοκαφε....για να βγω βουλιαγμενης, και πρεπει να περασω ενα στενο δρομο που ανηφοριζει κατηφοριζει ξανα ανηφοριζει (μεγαλη κλιση η δευτερη ανηφορα) κα ιεχει αριστερη 90ρα τελειως τυφλη στροφη και ειναι και μονοδρομος...την ωρα που φτανω στην αρχη της ανηφορας κοβω τελειως γιατι ειχαν κανει εργα και τα εχουν κλησει προχειρα με χωμα εδω και καμια βδομαδα (Ελλας το μεγαλειο σου) την στιγμη που ξενκιναω λοιπον και εχω μολις 20-30 μετρα για να φτασω την στροφη βλεπω landcruiser το μακρυ να ερχεται αναποδα....ευτυχως που ο Ελληναρας εργολαβος ειχε σκατοκλησει την τρυπα και ειχα κοψει θα ειχα μπει κατω απο το ΤΟΥΟΤΑ και θα κοιτουσα τα διαφορικα του
Βγαινω βουλιαγμενης παω 80-90 χλμ (ναι λιθοβοληστε με που πηγαινα στο κοντερ 10 χλμ παραπανω απο το οριο) και τι κανει μια μικρη θεα? Περναει καθετα τη βουλιαγμενης μονο την αριστερη λωριδα (την δικη μου) γιατι ποιο πισω ερχοτανε αμαξι, με δυο τσαντες του σουπερμαρκετ στα χερια (πρεπει να ειχε βγει απο εναν φουρνο που εχει το απεναντι ρευμα) να σημειωσω οτι δεν ειχα καθολου καλο φωτισμο εκεινο το κομματι, και οτι φυσουσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Και φτανω στο φαναρι που ειναι μετα απο 200 μετρα απο την κυρια. Το φαναρι ειναι στην βουλα του σκλαβενιτη εκει που ηταν η Ford. Ειμαι πρωτη σειρα εγω και αριστερη και αλλα δυο αμαξια στις διπλανες, οταν αναβει πρασσινο ποτε δεν ξεκινας αμεσως εκει γιατι ΠΑΝΤΑ καινε το κοκκινο τους οσοι ερχοντε απο Αθηνα και θελουν να πανε προς πανοραμα, αφου λοιπον περνανε οι 2-3 μαλακες που εχουν καψει το φαναρι, ξεκιναω και εγω και οι αλλοι δυο Χριστιανοι διπλα μου, και περναει ΤΑΠΑ ενα grand cherokee το ακριβως προηγουμενο μοντελο με τον τυπο να μιλαει στο κινητο....ε τι να πεις ρε πουστη τι να πεις πια? φρεναραμε και οι τρεις, και παρακαλουσα μην κοιματε ο απο πισω μου και πεσει πανω μου
-
ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Κ ΥΠΕΡΖΩΑ ΟΙ 2 ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ που είχαν ραντάρ στην Εγνατία οδό πάνω απο τις λίμνες!!
που σταματάς τον κόσμο σε κλειστό αυτοκινητόδρομο ρε βλάκα;;
πάνω στην ΛΕΑ;;;;;;;;;;;;αν με σταματήσουν ποτέ, τραβάω επιτόπου φώτο,δεν υπογράφω την κλήση κ ανεβάζω την φώτο σε όλα τα forum με ταυτόχρονη αποστολή σε όλα τα email των τηλεοπτικών σταθμών!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Κ ΥΠΕΡΖΩΑ ΟΙ 2 ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ που είχαν ραντάρ στην Εγνατία οδό πάνω απο τις λίμνες!!που σταματάς τον κόσμο σε κλειστό αυτοκινητόδρομο ρε βλάκα;;
πάνω στην ΛΕΑ;;;;;;;;;;;;αν με σταματήσουν ποτέ, τραβάω επιτόπου φώτο,δεν υπογράφω την κλήση κ ανεβάζω την φώτο σε όλα τα forum με ταυτόχρονη αποστολή σε όλα τα email των τηλεοπτικών σταθμών!!
Κεσάτια, αναδουλειές, κλπ. Τα ταμεία αδειασαν, κάτι τα μπόνους που πρέπει να ανεβούν, τους μυριστήκαν στην περιφεριακή, τι τα θες.
Κατά τ'άλλα ο μολώχ της ασφάλτου. καραμέλα από τα παλιά, η ολισθηρότητα του δρόμου, είναι η γνωστή δικαιολογία για τα ατυχήματα.
Ας κάνουυνε επίστρωση με αντιολισθητικό οδόστρωμα οι κατα συροή δολοφόνοι και μετά ας μιλήσουν για ταχύτητα.
Κουράστηκα τόσα χρόνια να ακούω τα ίδια και τα ίδια.
Πράγματι, μην υπογράφεται!! -
Ζώο με τον υπαριθμόν ΥΡΙ 51*1 (ναι είναι όμοιο) μάθε τις προτεραιότητες.
Σταματάς, κάνεις και παρατηρήσεις και μετά συνεχίζεις κάνοντας σφήνες -
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από πότε οι στάσεις λεοφωρείων έγιναν θέσεις στάθμευσης;
Από τότε που εφευρέθηκαν τα SUV γι' αυτό το σκοπό (και για να γράφουμε τους άλλους στα τέτοια μας)
Ε, ο τύπος πήρε το σουβ για να κάνει και λίγο off-road.... το κάνει: σε πεζοδρόμια, στάσεις, νησίδες, και άλλα καμελ-τροφικά trial.... ...
-
Κίνησα να πάω το πρωί στη δουλειά ολίγον καθυστερημένος...
Παρόλο που η απόσταση είναι μόλις 3 χλμ περνάω μέσα από τα στενά της Καλλιθέας και για αυτό το λόγο πάω εντελώς φυλαγμένα.Έτσι και σήμερα, παρόλο που βιαζόμουνα, έκοβα εντελώς παντού, μόόόόόλις είχε αρχίσει και το ψιλόβροχο και ο δρόμος είχε γίνει πίστα για πατινάζ.
Φτάνω σε διασταύρωση χωρίς STOP και παρόλο που έχω προτεραιότητα κόβω εντελώς αλλά σταμάτησα λίγο πριν και δεν έβλεπα καλά, κουμπώνω πρώτη και τη στιγμή που πάω να ξεκινήσω να βγάλω τη μούρη περνάει μία κ@ριόλ@ με καμμιά 40αριά χλμ ΕΝΤΕΛΩΣ αφρενάριστη από μερικά εκατοστά μπροστά μου...
Ούτε να κορνάρω δεν πρόλαβα...
Ευτυχώς είχα πάλι μαζί μου γιατί με τη γλίτσα που είχε ο δρόμος και να φρενάριζε θα έσκαγε πάνω μου με πολλά...Ευτυχώς, φτάσαμε και σήμερα στη δουλειά σώοι και αβλαβείς...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Κίνησα να πάω το πρωί στη δουλειά ολίγον καθυστερημένος...
Παρόλο που η απόσταση είναι μόλις 3 χλμ περνάω μέσα από τα στενά της Καλλιθέας και για αυτό το λόγο πάω εντελώς φυλαγμένα.
Έτσι και σήμερα, παρόλο που βιαζόμουνα, έκοβα εντελώς παντού, μόόόόόλις είχε αρχίσει και το ψιλόβροχο και ο δρόμος είχε γίνει πίστα για πατινάζ.
Φτάνω σε διασταύρωση χωρίς STOP και παρόλο που έχω προτεραιότητα κόβω εντελώς αλλά σταμάτησα λίγο πριν και δεν έβλεπα καλά, κουμπώνω πρώτη και τη στιγμή που πάω να ξεκινήσω να βγάλω τη μούρη περνάει μία κ@ριόλ@ με καμμιά 40αριά χλμ ΕΝΤΕΛΩΣ αφρενάριστη από μερικά εκατοστά μπροστά μου...
Ούτε να κορνάρω δεν πρόλαβα...
Ευτυχώς είχα πάλι μαζί μου γιατί με τη γλίτσα που είχε ο δρόμος και να φρενάριζε θα έσκαγε πάνω μου με πολλά...
Ευτυχώς, φτάσαμε και σήμερα στη δουλειά σώοι και αβλαβείς...Η γειτονιά μου (η Καλλιθέα) γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη ...
Απλά, ξεχνάς προτεραιότητες, STOP κλπ., γιατί θα πάθεις χοντρή ζημιά. Τα δε παρκαρισμένα σε γωνίες (και ΠΟΛΥ έξω από αυτές) και σε διπλή σειρά, σε κάνουν να μετανιώνεις που ζεις εκεί, καθημερινά !!
Γ@μώ τα υπουργεία τους, δυο μπάτσοι σε μια ώρα θα βγάζανε το χρήμα από κλήσεις μιας βδομάδας, αν καθαρίζανε από το 'καφριλίκι' ΔΥΟ δρόμους και μόνο !! -
Καλλιθέα (ΤΕΒΕ γαρ) πηγαίνω συχνά – πάντα με λεωφορείο ή τρόλεϊ όμως για ευνόητους λόγους (ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ) – και πραγματικά η περιοχή εκεί είναι τρελοκομείο (διπλοπαρκαρισμένα στη Θησέως αλλά και στα περισσότερα στενά, μηχανάκια να κινούνται αποκλειστικά στα πεζοδρόμια όπου υπάρχει κενό από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, η είσοδος του ΤΕΒΕ αποκλεισμένη από μηχανάκια κλπ). Φαντάζομαι σήμερα με τη βροχή τι θα γινότανε... Και το παράδοξο της ιστορίας. Στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) τη τελευταία φορά εξυπηρετήθηκα ταχύτατα από ευγενέστατη υπάλληλο και αν δεν έκανα πάλι άλματα πάνω από τα μηχανάκια για να περάσω απέναντι θα ψαχνόμουνα μήπως μπήκα σε λάθος κτήριο.
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το ζωο καταφερε κ επιασε 3 θεσεις με το Ματιζ....
Κ εψαχνα εγω τρια τεταρτα να βρω να παρκαρω....Σίγουρα σε στάβλο ήσουνα ... και το δίποδο δίπλα με το Passat έχει κάθε ρόδα σε διαφορετική θέση ... σύνολο 4 θέσεις ...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πηγα για ψωνια στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου.
Σκλαβενιτης στο Π.Φαληρο, τερμα Ελ.Βενηζελου.
Κ εψαχνα εγω τρια τεταρτα να βρω να παρκαρω....Καλά τώρα, τί να πει κανείς ;...
Από την άλλη, οι διαγραμμίσεις, που οριοθετούν τις 'θέσεις' στα σούπερ μάρκετ, μάλλον για FIAT 500 προορίζονται (τα ...ορίτζιναλ, όχι τα 'καινούρια' !!) ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κ εψαχνα εγω τρια τεταρτα να βρω να παρκαρω....Σίγουρα σε στάβλο ήσουνα ... και το δίποδο δίπλα με το Passat έχει κάθε ρόδα σε διαφορετική θέση ... σύνολο 4 θέσεις ...
Δεν τον ειδα αυτον....
Καλά τώρα, τί να πει κανείς ;...
Από την άλλη, οι διαγραμμίσεις, που οριοθετούν τις 'θέσεις' στα σούπερ μάρκετ, μάλλον για FIAT 500 προορίζονται (τα ...ορίτζιναλ, όχι τα 'καινούρια' !!) ...Μια χαρα ειναι οι θεσεις και ειναι φτιαγμενες ετσι ωστε οταν παρκαρεις οπως πρεπει, η πορτα σου ανοιγει ειτε μπροστα απο την μουρι του διπλανου ειτε πισω απο το κωλο του διπλανου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]