-
Έτυχε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
2 άτομα εγγράφονται την ίδια μέρα, το ένα παραδέχεται ότι έπεσε σύρμα (=τους ειδοποίησε κάποιος), και ποστάρουν και οι 2 στο ίδιο θέμα.Δεν ηταν συρμα.Υπαρχουν και αλλοι απο αλλα φορουμ που γραφουν εδω.Οπως ειδες πολλοι συνφορμιτες απο αυτους που ποσταραν πανω σε αυτο ειναι και κατοχοι μοτοσυκλετας.Δεν βρισκω τιποτα λαθος που μπηκαν και αλλοι στην συζητηση.Καθολου παραξενο λοιπον καποιος να εγραψε κατι αλλου και απο περιεργεια να μπηκαν να δουν και οπως ξερεις για δει καποιος τις συζητησεις πρεπει να γραφτει.Εγω ειμαι και μελος του mybike αν αυτο βοηθαει σε κατι.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
2 άτομα εγγράφονται την ίδια μέρα, το ένα παραδέχεται ότι έπεσε σύρμα (=τους ειδοποίησε κάποιος), και ποστάρουν και οι 2 στο ίδιο θέμα.
Δεν ηταν συρμα.Υπαρχουν και αλλοι απο αλλα φορουμ που γραφουν εδω.Οπως ειδες πολλοι συνφορμιτες απο αυτους που ποσταραν πανω σε αυτο ειναι και κατοχοι μοτοσυκλετας.Δεν βρισκω τιποτα λαθος που μπηκαν και αλλοι στην συζητηση.Καθολου παραξενο λοιπον καποιος να εγραψε κατι αλλου και απο περιεργεια να μπηκαν να δουν και οπως ξερεις για δει καποιος τις συζητησεις πρεπει να γραφτει.Εγω ειμαι και μελος του mybike αν αυτο βοηθαει σε κατι.
Άρα κάποιος έδωσε το σύνθημα σε αντίστοιχο φόρουμ, και μπήκαν δύο νέοι να υποστηρίξουν αυτές τις απόψεις.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
2 άτομα εγγράφονται την ίδια μέρα, το ένα παραδέχεται ότι έπεσε σύρμα (=τους ειδοποίησε κάποιος), και ποστάρουν και οι 2 στο ίδιο θέμα.
Δεν ηταν συρμα.Υπαρχουν και αλλοι απο αλλα φορουμ που γραφουν εδω.Οπως ειδες πολλοι συνφορμιτες απο αυτους που ποσταραν πανω σε αυτο ειναι και κατοχοι μοτοσυκλετας.Δεν βρισκω τιποτα λαθος που μπηκαν και αλλοι στην συζητηση.Καθολου παραξενο λοιπον καποιος να εγραψε κατι αλλου και απο περιεργεια να μπηκαν να δουν και οπως ξερεις για δει καποιος τις συζητησεις πρεπει να γραφτει.Εγω ειμαι και μελος του mybike αν αυτο βοηθαει σε κατι.
Άρα κάποιος έδωσε το σύνθημα σε αντίστοιχο φόρουμ, και μπήκαν δύο νέοι να υποστηρίξουν αυτές τις απόψεις.
σου καταστρεψε την μερα φανταζομαι.Σιγα μην εξεδωσε και διαταγμα.
-
madox
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- Τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πάρκινγκ για τις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ σας τις μοτοσυκλέτες.
Σε αυτό έχω τις ενστάσεις μου...
Έχω τρεις επιλογές για να παρκάρω τη μηχανή μου, διάλεξε.
α) Παράλληλα με το πεζοδρόμιο, ΝΟΜΙΜΑ, τρώγοντας έτσι θέση για το αυτοκίνητό σου.
β) Κάθετα στο πεζοδρόμιο, ανάμεσα σε παρκαρισμένα, πάλι ΝΟΜΙΜΑ, έχοντας όμως κλείσει τη δίοδο στους πεζούς, κινδυνεύοντας να πάθω ζημιά αν κάποιος με σπρώξει παρκάροντας-ξεπαρκάροντας και να κάνω ζημιά και σε εσένα, όπως θα πέσει η μηχανή μου στο καπώ σου, επειδή την έσπρωξε ο κουλός που ανέφερα.
γ) Παράνομα, σε ένα μεγάλο πεζοδρόμιο, σε σημείο που δε θα ενοχλεί όσο γίνεται εισόδους-εξόδους σπιτιών-καταστημάτων-πάρκιν και δε θα εμποδίζει την κυκλοφορία των πεζών σε αυτό, εφόσον είναι μεγάλο, όπως προανέφερα.Ο πεζός όμως που είχε 1 μέτρο πεζοδρόμιο και, για να βολευτεί η μηχανή, αναγκάζεται να κατεβεί στο δρόμο τι φταίει; Μόνο για τη βόλεψη των τουτού και των μοτό νοιαζόμαστε. Ο πεζός ας πάει να κουρεύεται. Ούτε πεζοδρόμια, ούτε ράμπες αναπήρων ούτε διαβάσεις, ούτε στάσεις λεωφορείων.
ΓΕΓΟΝΟΣ: Στα περισσότερα πεζοδρόμια υπάρχουν μηχανές παρκαρισμένες. Ενίοτε και αμάξια (αν ο οδηγός θεωρεί ότι δε θα πάθει τίποτα αν καβαλήσει το πεζοδρόμιο).
ΓΕΓΟΝΟΣ: Τις ράμπες αναπήρων τις καταλαμβάνουν συνήθως οι 'εποχούμενοι' (ΙΧήδες ΚΑΙ μοταίοι).
ΓΕΓΟΝΟΣ: Στα αστικά κέντρα, οι διαβάσεις των πεζών είναι σχεδόν πάντα κλεισμένες από οχήματα. ΚΑΙ ΙΧ ΚΑΙ μοτοσυκλέτες.
ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι εποχούμενοι - τουλάχιστον στα Χανιά - δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμό να παρκάρουν σε στάσεις λεωφορείων.
ΓΕΓΟΝΟΣ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ μοταίοι (ευτυχώς, ο όγκος και η έλλειψη ευελιξίας λειτουργεί αποτρεπτικά - προς το παρόν - για τους ΙΧήδες) δεν διστάζουν να μπουν ανάποδα σε μονοδρόμους.
ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι πεζόδρομοι χρειάζονται εισαγωγικά (π.χ. η Αρχοντάκη στα Χανιά).
ΓΕΓΟΝΟΣ: Τα διαστήματα μεταξύ παρκαρισμένων οχημάτων είναι πάρα πολύ μικρά, γιατί πρέπει να πάρει αμάξι ή μοτό και το τελευταίο γαϊδούρι - να μην ανοίξουμε τώρα θέμα για τα διπλώματα οδήγησης που στάζουν λάδι... - και για να έχει ο καθένας δυο οχήματα, ένα μονό κι ένα ζυγό, για το 'δακτύλιο' που επινόησαν οι διάνοιες στην Αθήνα.
ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο εποχούμενος - είτε έχει ΙΧ είτε μοτό - ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ παντελώς για τον πεζό και τον αντιμετωπίζει με περιφρόνηση. Ίσως να νομίζει πως το να κρατάει τιμόνι τον κάνει ανώτερο και πιο 'μάγκα'.
-
Δυστηχως ενω οι μηχανες θα μπορουσαν να ειναι μια απαντηση στο κυκλοφοριακο της Αθηνας αλλα και στο παρκαρισμα και σε πολλα αλλα, ο τροπος με τον οποιον πολλοι απο τους οδηγους τους τις χρησημοποιουνε και κινουνται με αυτες, τις κανει να μην διαφερουν πολυ απο αυτο.
Δεν σας φαινεται μια σχετικα γνωριμη εικονα??
-
Ο χρήστης StreetTriple έγραψε:
ξακολήστε τα μυαλλά σας σας από τους μηχανόβιους. Αυτοί που βρίζετε, είναι παπάκηδες. Και ορισμένοι μηχανόβιοι εδώ μέσα επίσης ξεκολήστε. Οι κουτάκηδες βρίζανε τους παπάκηδες όχι εμάς.Κάνω quote το μόνο κομμάτι της δημοσίευσής σου με το οποίο συμφωνώ. Δεν μπορώ όμως παρά να διαπιστώσω την ασυμφωνία της προτροπής 'ξεκολλήστε' προς τους άλλους μηχανόβιους με το ύφος του υπόλοιπου post σου. Ίσως θα έπρεπε να ξεκολλήσεις κι εσύ λιγάκι σε κάποια θέματα και να αφήσεις κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς περί μυαλών κτλ.
Ένας 'κουτάκιας' που καθόλου δεν ζηλεύει τους μηχανόβιους.
(ανοίγω την κουκούλα όποτε θέλω να πάρω αέρα και έχω και καλοριφέρ!) -
Ο χρήστης madox έγραψε:
σου καταστρεψε την μερα φανταζομαι.Σιγα μην εξεδωσε και διαταγμα.
Δεν είμαι η μόνη που το πιστεύω αυτό...
Και όταν προτογράφεσαι σε ένα φορουμ δεν πας καρφι να επιτεθείς σε τόσα άτομα, και ούτε στο θέμα που γίνεται πανικός... Και αυτό έγινε δις σήμερα. Μην κοροιδευόμαστε κιόλας. -
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
ξακολήστε τα μυαλλά σας σας από τους μηχανόβιους. Αυτοί που βρίζετε, είναι παπάκηδες. Και ορισμένοι μηχανόβιοι εδώ μέσα επίσης ξεκολήστε. Οι κουτάκηδες βρίζανε τους παπάκηδες όχι εμάς.
Κάνω quote το μόνο κομμάτι της δημοσίευσής σου με το οποίο συμφωνώ. Δεν μπορώ όμως παρά να διαπιστώσω την ασυμφωνία της προτροπής 'ξεκολλήστε' προς τους άλλους μηχανόβιους με το ύφος του υπόλοιπου post σου. Ίσως θα έπρεπε να ξεκολλήσεις κι εσύ λιγάκι σε κάποια θέματα και να αφήσεις κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς περί μυαλών κτλ.
(ανοίγω την κουκούλα όποτε θέλω να πάρω αέρα και έχω και καλοριφέρ!)Μ' αρέσουν οι διαχωρισμοί.
Όσοι συμπεριφέρονται άθλια στο δρόμο είναι παπάκηδες, οι καλοί είναι μηχανόβιοι. Όλοι όμως οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι άθλιοι κουτάκηδες.
-
Όσοι συμπεριφέρονται άθλια στο δρόμο είναι ΑΝΑΓΩΓΟΙ, ανεξαρτήτως του αν έχουν παπί, μοτοσυκλέτα, γουρούνα, αμάξι, SUV, τζιπ, φορτηγό, τρίκυκλο, ποδήλατο, πατίνι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
-
τσακωνεστε που τσακωνεστε για ανοησιες,τουλαχιστον χωστε και κανα χοντρο μπινελικι για να εχει και ενδιαφερον
η αληθεια βρισκεται εδω:
Youtube Video -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όσοι συμπεριφέρονται άθλια στο δρόμο είναι ΑΝΑΓΩΓΟΙ, ανεξαρτήτως του αν έχουν παπί, μοτοσυκλέτα, γουρούνα, αμάξι, SUV, τζιπ, φορτηγό, τρίκυκλο, ποδήλατο, πατίνι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.+1
Είπες την πιο σωστή κουβέντα που έχει γραφτεί στις τελευταίες σελίδες... -
ξακολήστε τα μυαλλά σας σας από τους μηχανόβιους. Αυτοί που βρίζετε, είναι παπάκηδες. Και ορισμένοι μηχανόβιοι εδώ μέσα επίσης ξεκολήστε. Οι κουτάκηδες βρίζανε τους παπάκηδες όχι εμάς.
Κάνω quote το μόνο κομμάτι της δημοσίευσής σου με το οποίο συμφωνώ. Δεν μπορώ όμως παρά να διαπιστώσω την ασυμφωνία της προτροπής 'ξεκολλήστε' προς τους άλλους μηχανόβιους με το ύφος του υπόλοιπου post σου. Ίσως θα έπρεπε να ξεκολλήσεις κι εσύ λιγάκι σε κάποια θέματα και να αφήσεις κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς περί μυαλών κτλ.
(ανοίγω την κουκούλα όποτε θέλω να πάρω αέρα και έχω και καλοριφέρ!)Δεν συμφωνώ. Αγωνιστικές εντούρο έχουν οι συγκεκριμένοι που τις χρησιμοποιούν για να περνάνε με κόκκινο και να ξεσηκώνουν ολόκληρη την πόλη. Από πότε έγιναν παπιά οι ΚΤΜ;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Όσοι συμπεριφέρονται άθλια στο δρόμο είναι ΑΝΑΓΩΓΟΙ, ανεξαρτήτως του αν έχουν παπί, μοτοσυκλέτα, γουρούνα, αμάξι, SUV, τζιπ, φορτηγό, τρίκυκλο, ποδήλατο, πατίνι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
+1
Είπες την πιο σωστή κουβέντα που έχει γραφτεί στις τελευταίες σελίδες...Και αυτό λέω ΠΑΝΤΑ. Απλώς κάποιοι προτιμούν να λένε ότι... κατηγορώ μόνον τους οδηγούς ενός συγκεκριμένου τύπου οχήματος. Πιθανώς να αναγνωρίζουν στις συμπεριφορές που στηλιτεύω τον ίδιο τους τον εαυτό.
-
Δεν συμφωνώ. Αγωνιστικές εντούρο έχουν οι συγκεκριμένοι που τις χρησιμοποιούν για να περνάνε με κόκκινο και να ξεσηκώνουν ολόκληρη την πόλη. Από πότε έγιναν παπιά οι ΚΤΜ;Επίσης οι μηχανόβιοι να μας πουν πως ονομάζουν τα ζώα με τις Varadero (που είναι αρκετά).
-
(ανοίγω την κουκούλα όποτε θέλω να πάρω αέρα και έχω και καλοριφέρ!)
Καλα αυτο θελει ολοκληρο φορουμ για αναλυση
Ή σου αρεσει να γερνεις ή οχι, δεν υπαρχει καλυτερο/χειροτερο
Παντως ειναι κατι που ή σε σημαδευει ή σε φοβιζει και μενεις μακρια
Τεσπα, μην ξεκινησουμε παλι, παντως συγκριση δεν υπαρχει, αλλο το ενα αλλο το αλλο, το καθενα με τις ομορφιες τουΚακως παλι φεραμε το θεμα εδω, γιατι στην ουσια ολοι τους ιδιους βριζουμε
Καποτε κραταγα και εγω το λαβαρο ,αλλα οχι πια
Εχω 5-10-100-1000 φιλους, απο διαφορα φορουμ, και αυτοι ειμαστε, αυτους αγαπαω αυτους υποστιριζω
Οι υπολοιποι να πανε να χεστουν, δεν με αντιπροσωπευουν και θα ηθελα πραγματικα να ΜΗΝ οδηγανε μοτοσυκλετα, οσο κακο στην κινηση και να κανει αυτο
Εγω εχω σταματησει να οδηγω μοτοσυκλετα μες την πολη, και την εχω μονο για βολτες εκτος. Πολλοι με λενε τρελο που ξοδεψα 12000 -
Τον καταλαβαίνεις τον οδηγό κι από το πώς κινείται, πώς ενεργεί, πώς οδηγεί τη μηχανή του εν γένει. Όταν βλέπω τον μοτοσυκλετιστή να κινείται σβέλτα, με γλυκές κινήσεις που δείχνουν ότι ξέρει τι κάνει, με φλας, φώτα, τήρηση προτεραιοτήτων, φαναριών, στοπ, σεβόμενος ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τους πεζούς, με κράνος και τα κατάλληλα είδη ένδυσης (δεν οδηγείς μοτοσυκλέτα επιδόσεων με σαγιονάρα... ΗΜΑΡΤΟΝ), ξέρω ότι οι πιθανότητες να κάνει βλακεία είναι ελάχιστες.
Όταν όμως βλέπω το βούρλο (ανεξαρτήτως του τι μηχανή έχει) να γράφει το κόκκινο στα @@ του, να μη σταματάει ποτέ σε στοπ, να αδιαφορεί για μονοδρόμους και να'χει βγάλει το σιλανσιέ για να τον ακούνε 50.000 άτομα, ε ο τύπος είναι για μπάτσες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν συμφωνώ. Αγωνιστικές εντούρο έχουν οι συγκεκριμένοι που τις χρησιμοποιούν για να περνάνε με κόκκινο και να ξεσηκώνουν ολόκληρη την πόλη. Από πότε έγιναν παπιά οι ΚΤΜ;
Επίσης οι μηχανόβιοι να μας πουν πως ονομάζουν τα ζώα με τις Varadero (που είναι αρκετά).
Καγκουρες γιαπιδες varKaderakιδες
Το κοκκινο πανι για μενα
Οσο καλη και αν ειναι αυτη η μηχανη για ταξιδια, τοσο τσαντιζομαι οταν την βλεπω γιατι ξερω για ποιον λογο την εχουν παρει, και βασικα ολοι οι ιδιοκτητες τους, εχουν ακριβως το ιδιο στυλακι
Ακρανωτοι με ΚΑΣΤΟΡΙΝΟ μπουφαν(αν ειναι δυνατον πανω στην μηχανη με καστορινο μπουφαν) και με στυλ ''κατσε ακρη περναω εγω ο φτασμενος με το πλοιο μου''
Επισης ολοι εχουν βαλει akrapovic εξατμισεις, και νομιζουν οτι η μηχανη εγινε racing επειδη ακουγονται 2 κυλινδροι να μπουμπουνανε
Εγω προσωπικα περναω καλα οταν τους βλεπω, μου χαριζουν ατελειωτες ωρες γελιου και θεματα συζητησεων
οκ υπαρχουν και μερικοι που τις πηραν για αυτο που προοριζονται, αλλα το 90% τις πηρε για το λογο που ειπα
Γενικα ειναι standard καποια μοντελα τα οποια αγοραζονται απο καγκουρες/γιαπιδες, και κριμα για τα μοντελα -
+1
Είπες την πιο σωστή κουβέντα που έχει γραφτεί στις τελευταίες σελίδες...Και αυτό λέω ΠΑΝΤΑ. Απλώς κάποιοι προτιμούν να λένε ότι... κατηγορώ μόνον τους οδηγούς ενός συγκεκριμένου τύπου οχήματος. Πιθανώς να αναγνωρίζουν στις συμπεριφορές που στηλιτεύω τον ίδιο τους τον εαυτό.
Στηλιτευεις?Εχει στηθει στο φορουμ κανενα δικαστηριο και δεν πηρα χαμπαρι?
Οι οποιες **υποδειξεις **σου δεκτες και σεβαστες απο εμενα.Αφου ομως στηλιτευεις( με βαρια κοσμητικα που εκφραζουν μισος και οχι αγανακτηση) δεξου και τον αναλογο αντιλογο.
Παντα φιλικα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]