-
edit
-
Αφού το σύρμα που έπεσε είναι ότι οι κουτάκηδες βρίζουν τους μηχανάκηδες. Πού να κάνουν τον διαχωρισμό;
-
Έκανα edit. δεν πρόκειται να πέσω στην παγίδα.
-
Τελικά θα πέσω....
Ο χρήστης madox έγραψε:
Το θεμα ειναι γιατι να γινονται μαλακιες ομως!Αυτο δεν καταλαβαινουν καποιοι και αρπαζονται.Τα κακως κειμενα των δρομων μας,τα σχολιαζουμε εδω χωρις να μας ενδιαφερει αν ειναι απο μηχανη ή αυτοκινητο ή νταλικα ή ακομα κ πατινι.Ολοι μπορει να ειναι ή να γινουν ζωα,ασχετως του τι οδηγουν.
Εχεις δει πουθενα στην ευρωπη να κινουνται οι μοτοσυκλετιστες αναμεσα απο 2 αυτοκινητα ?
Κ στο λεει αυτο ενας ανθρωπος που σε κινηση ΠΑΝΤΑ τοποθετει το αυτοκινητο στην ακρη ή κανει παντα αριστερα κ δεξια προκειμενου να διευκολυνει μοτοσυκλετιστες.Αλλα ειναι εξαιρετικα εκνευριστικο να μπαινουν μπροστα σου μηχανακια(παπακια,βεσπες,γιατι για μεγαλου κυβισμου δεν λεει κανενας τιποτα) οταν εισαι πρωτος στο φαναρι κ θελεις να ξεκινησεις γρηγορα κ μετα να σε καθυστερουν αρκετα.Καλα οταν εχει δε στροφη,δεν το συζηταμε.Ελαχιστους αναβατες εχω δει να το κατεχουν κ να στριβουν αερα.
Εν κατακλειδι: Ο φιλτατος Kacey που δεν τον εχω δει απο κοντα ΠΟΤΕ μου,περιεγραψε 4 κατηγοριες στο αρχικο του ποστ μοτοσυκλετιστων που ολοι μας εχουμε συναντησει καποια στιγμη.
Διαφωνει κανεις οτι οι συγκεκριμενοι ειναι ΖΩΑ ή οχι ? Αν καποιος διαφωνει ας μας εξηγησει τους λογους.Αν συμφωνειτε τοτε κακως γινεται ολοκληρη συζητηση(εξ'ου και το εχω ξαναδει το εργο Kacey ) αφου στο ποστ του στηλιτευσε ΜΟΝΟ αυτους κ δεν το γενικευσε σε οοοολους τους μοτοσυκλετιστες.Κ κατι τελευταιο: Λεμε τοσα χρονια για τη κιτρινη φυλη,τους ταξιτζηδες.Ζωα λοιπον οι περισσοτεροι για τις γνωστες τους τακτικες,αλλα ΟΧΙ ΟΛΟΙ.Υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες,οπως γινεται σε ολους τους κλαδους.
Οποιος διαβασε το σεντονι μου,δωρο ενα τσαϊ-γαλλικο.
Δεν αντιλεγω και καλα αναφερονται τα κακως κειμενα.Επετρεψε μου ομως να αναφερω οτι με πειραζει το υποτιμητικο και πολλες φορες αφοριστικο υφος απεναντι στους δικυκλιστες.Αν κατσεις και διαβασεις τα ποστ θα καταλαβεις.Εδω δεν ειμαστε για να δικασουμε κανεναν.
Δεν εχω καμμια αντιρρηση στην προταση της δευτερης παραγραφου.Αφου η μονη λεπτομερια που εμεινε για γινουμε Ευρωπη ειναι η καταστολη της διηθησης της μοτοσυκλετας αναμεσα στα αυτοκινητα.Προτεινω λοιπον την αμεση υιοθετηση της παρεα με το παρκαρισμα κανονικα στον δρομο και οχι στα πεζοδρομια.Δεν ξερω ομως αν αυτο** σας θα αρεσει και πολυ**.
Ποιοι είναι αυτοί που περιγράφονται ως 'σας' ; Ποιους συμπεριλαμβάνει ;
Για να καταλάβω. Σου αρέσει εσένα που κάνεις διήθηση ανάμεσα από αυτοκίνητα και κινδυνεύεις κάθε στιγμή ; Θα σε χάλαγε να υπήρχε χώρος να παρκάρεις κανονικά ; Αντί να διεκδικείς καλλίτερες συνθήκες κριτικάρεις απόψεις που τελικά το φιλτράρισμά τους μάλλον εμάς του οδηγούς μηχανών θα βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Όλα τα λεφτά το σύρμα που έπεσε. Είχαμε τους αλφίστι, είχαμε τους σκοντίστι, σεατίστι (είχαμε;), έχουμε και τους μοτίστι τώρα, οι οποίοι θεωρούν εαυτούς ανώτερους από τους λοιπούς κουτάκηδες επειδή δεν περιμένουν στο φανάρι με τον ήλιο.
Και ναι μάγκες, όταν πέφτει σύρμα και σκάνε μύτη 2-3 άτομα είναι ορθό να θεωρήσουμε ότι αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα των 'μοταίων'.
Κάποτε ίσως να καταλάβετε ότι πολύ πιθανό όσοι σιχτιρίζουμε τους ανεγκέφαλους με τις μηχανές (όπως και σε αλλα 9 θέματα παρόμοια διαλοστέλνουμε όλους τους ηλίθιους κουτάκηδες που κάνουν σφήνες στο μποτιλιάρισμα ή σταματάνε στην μέση της συγγρού για να πάρουν πελάτη, αλλά δεν βλέπω να έπεσε σύρμα στα λοιπά αυτοκινητιστικά φόρουμ να έρθουν να υπερασπιστούν τους βλάκες αυτούς) να τις αγαπάμε εξίσου με τον after πχ, αλλά να θλιβόμαστε όταν βλέπουμε τον παπάκια ο οποίος κατεβαίνει γκαζωτός καθημερινά τον μονόδρομο ή καβαλάει το πεζοδρόμιο επειδή ο δρόμος έχει μπλοκαριστεί.
Αλήθεια, από ποιο φόρουμ είστε, έτσι για να ξέρουμε;
Και να σου πω το φορουμ εχει καμμια διαφορα για σενα?
κορακας κορακου ματι βγαζει?
Πάντως με εντυπωσιάζει η λογική σου φίλε madox.
Δεν είπε κανείς τίποτα για τον μέσο φυσιολογικό δικυκλιστή. Όλοι λέμε για τους βλάκες οδηγούς ΙΧ ή δικύκλων.
Είναι βέβαιο ότι κόρακας , κοράκου μάτι δεν βγάζει αλλά απ' ότι φαίνεται δεν φροντίζει να τον προστατεύσει. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ολοι αυτοί που προαναφέρατε, θα το ξαναπώ μπας και το καταλάβετε, δεν είναι μοτοσυκλετιστές, πρόσκαιροι είναι από τον μαγικό κόσμο της μηχανής, πολλοί ακόμα και από εσάς που θέλετε ένα μέσω γρήγορο και ευέλικτο για να κάνετε τη δουλειά σας μια ώρα αρχύτερα.
Aυτο ακριβως ειναι που ΜΙΣΩ και εγω
Ειναι σαν να εισαι τρελα ερωτευμενος με μια γυναικα και να εκανες τα παντα για αυτην, και ξαφνικα καποιος να παρουσιαζεται ,να την βιαζει, και να μην μπορεις να κανεις τιποτα
Πραγματικα λυπαμαι τις μοτοσυκλετεςΡε παιδιά όλοι κάπως ξεκινούν σε ότι όχημα και να οδηγήσουν. Δηλαδή εσείς ξέρατε να οδηγείτε μηχανή από τα γεννοφάσκια σας ή μόλις οδηγήσατε , είπατε ότι αυτό το μέσο το λατρεύω.
Μα αυτο λεμε, οτι δεν ειναι ξεκινημα ''καριερας''
Δεν τους ενδιαφερει καθολου να μπλεξουν με τον μοτοσυκλετισμο, απλως μια μηχανη πηραν να κανουν φιγουρα, και μετα απο 3-4000χλμ θα την πουλησουν, μολις αρχισουν τα κρυα μαλλον -
Και λοιπόν. Εάν ο φιγούρας οδηγεί σωστά , τότε δεν με νοιάζει. Ακόμη και εάν είναι με καστόρινο σε Varadero ( που λέει ο λόγος ). Εάν δεν με τρομάζει βάζοντας εαυτόν και αλλήλους σε κίνδυνο ( ρε γμτ μου φεύγει η ψυχή όταν βλέπω κάποιον να κάνει σούζα ) τότε δεν με νοιάζει καθόλου.
-
Έκανα edit. δεν πρόκειται να πέσω στην παγίδα.Για πιο φιλτραρισμα και ποιες πληροφοριες μιλας ειλικρινα δεν καταλαβαινω.Καποια που γραφτηκαν οντως ηταν σοβαρα.Καποια δεν μου εκατσαν γιατι δεν εξυπηρετουσαν τιποτα περα απο την διαιωνιση των γνωστων στερεοτυπων.Μου κανει εντυπωση το επιλεκτικο αναγνωσμα που εκανες.Εσυ δηλαδη τι πιστευεις οτι γουσταρω το μπαχαλο?
Και να σου πω κατι αυτοι που τελικα φωναζουν, κορδωνονται, στηλιτευουν και ωρυονται(αλλα παντα για τους αλλους και ποτε για τον εαυτο τους) για ενα και καλα καλυτερο αυριο, αυτοι ειναι ακριβως που δεν κανουν απολυτως τιποτα για να αλλαξει το μπαχαλο.Θελω να μου πεις πως ακριβως διαβαζοντας τα σχολια εσυ σαν δικυκλιστης που ισχυριζεσαι οτι εισαι εγινες καλυτερος.Απο σχολια τυπου 'μην τολμησετε γιατι θα σας βαλουμε απο κατω' η 'ακουτε τι εχω να πω αλλιως θα σας χυθουν τα μυαλα στο δρομο'.Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος με τετοια γλωσσα(παρα τα σωστα που λεει)μπορει να πεισει και οχι να εκνευρισει.Εκτος και αν θεωρει οτι μιλαει σε γαιδουρια.
Δεν χρειαζονταν να κανεις edit.Κανεις απο μας τους καγκουρες δεν προκειται να κανει τον καραγκιοζη για να κοροιδευουν οι αυλικοι.
-
Και λοιπόν. Εάν ο φιγούρας οδηγεί σωστά , τότε δεν με νοιάζει. Ακόμη και εάν είναι με καστόρινο σε Varadero ( που λέει ο λόγος ).Μα δεν θα οδηγησει σωστα γιατι δεν τον ενδιαφερει να οδηγησει σωστα
Πηρε την μηχανη για να πηγαινει στην παραλια και στην εφορια
Για να κανει φιγουρα και για να τον ''βολεψει'' να κανει 2-3 δουλιτσες
Θα την παρατησει οπου να'ναι, θα το παιξει ανωτερος στο φαναρι(στα παπια, οπου τον παιρνει) και αλλα πολλα
Ειναι αυτος που θα την παρατησει πανω στην γωνια με το κρανος στον καθρεπτη(ΕΛΕΟΣ)
Ακομα δεν εχω αποφασισει αν μου την σπανε πιο πολυ αυτοι ή οι ταριφες -
Χρειαζόταν...είχα ξεφύγει.
Εάν εμπίπτεις στην κατηγορία των δικυκλιστών που κάνουν ό,τι μαλακία τους έρθει στον δρόμο , τότε , λογικά , μόνο και μόνο από την απέχθεια που προκαλεί αυτή η συμπεριφορά ( άσε τον kacey εάν τον θεωρείς ακραίο ) στην πλειοψηφία των οδηγών είτε δικύκλων είτε αυτοκινήτων είτε και τα δύο , κάτι θα σου έμεινε. Για κάποιο λόγο αυτοί οι άνθρωποι λένε αυτά που λένε. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα είπαν για τους δικυκλιστές. Αύριο θα πουν για ΙΧ μετά πάλι για μοτό και πάει λέγοντας.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Και λοιπόν. Εάν ο φιγούρας οδηγεί σωστά , τότε δεν με νοιάζει. Ακόμη και εάν είναι με καστόρινο σε Varadero ( που λέει ο λόγος ).
Μα δεν θα οδηγησει σωστα γιατι δεν τον ενδιαφερει να οδηγησει σωστα
Πηρε την μηχανη για να πηγαινει στην παραλια και στην εφορια
Για να κανει φιγουρα και για να τον ''βολεψει'' να κανει 2-3 δουλιτσες
Θα την παρατησει οπου να'ναι, θα το παιξει ανωτερος στο φαναρι(στα παπια, οπου τον παιρνει) και αλλα πολλα
Ειναι αυτος που θα την παρατησει πανω στην γωνια με το κρανος στον καθρεπτη(ΕΛΕΟΣ)
Ακομα δεν εχω αποφασισει αν μου την σπανε πιο πολυ αυτοι ή οι ταριφεςΕάν μιλάς για τέτοιους , μαζί σου.
Εγώ τυς έχω μαζί με τους ταρίφες. Είναι αναίσθητα ζώα.
-
Οι αλήθειες είναι δυσάρεστες, αλλά είναι αλήθειες. Αν ένας μοτοσυκλετιστής παραβιάσει στοπ ή φανάρι ή μονόδρομο και συγκρουστεί με το όχημά μου, εγώ δεν θα πάθω τίποτα, ενώ αυτός μπορεί και να σκοτωθεί. Ότι θα τραυματιστεί πάντως είναι σίγουρο. Βεβαίως, δεν του φταίω σε ΤΙΠΟΤΑ να καρφωθεί πάνω μου και να τρέχω σε φαναρτζήδες και δικαστήρια επειδή θεώρησε 'μαγκιά' ή συντομότερο να περάσει με κόκκινο. Και ναι, τα μυαλά του - όσα έχει τέλος πάντων μέσα στο κρανίο του - θα στολίσουν το δρόμο.
Εγώ ΞΑΝΑΡΩΤΩ:
Τι φταίει ο οποιοσδήποτε να καρφωθεί πάνω του ένας μαλάκας (ΙΧης ή μηχανόβιος, δεν έχει καμμία σημασία) που είδε το κόκκινο φανάρι, αλλά δεν σταμάτησε; Ένας βλάκας που είδε το στοπ, αλλά είπε 'έλα μωρέ, μηχανή έχω, είμαι ευέλικτος/θα φοβηθεί μη με σκοτώσει ο άλλος και θα φρενάρει και θα τη σκαπουλάρω' και πέρασε; Ένας κρετίνος που ΞΕΡΕΙ ότι εκεί που περνάει είναι μονόδρομος, αλλά για τη βόλεψή του προτίμησε να μπει ανάποδα;
Όταν καταλάβουμε όλοι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας φταίει σε τίποτα να τον ταλαιπωρούμε για να βολευτούμε εμείς καλύτερα (και σιγά το βόλεμα...), ανεξαρτήτως του αν οδηγούμε παπί, αμάξι, μηχανή, τρίκυκλο, νταλίκα, SUVλακεία, λεωφορείο, αγροτικό, τρακτέρ, μπουλντόζα, γουρούνα, πατίνι, θεριζοαλωνιστική, βαμβακοσυλλεκτική, ποδήλατο ή τραμ νο. 2, ΤΟΤΕ μόνον θα βελτιωθούν τα πράγματα.
Μέχρι τότε όμως, όσοι κάνουν τις μαλακίες, με όποιο μέσο και αν μετακινούνται, θα τρώνε το απαραίτητο κράξιμο. Και αδιαφορώ αν τους προσβάλλω.
Και ΟΧΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να δυσκολεύει την έτσι κι αλλιώς ανυπόφορη ζωή των πεζών. Αφήστε τα γαμωοχήματά σας εκτός πεζοδρομίων. Δε με νοιάζει αν είναι μοτοσυκλέτες, παπιά, αμάξια. Παρκάρετέ τα ΑΛΛΟΥ. Και φροντίστε εκεί που θα τα παρκάρετε να έχετε αφήσει χώρο να περνάει πεζός. Αν δεν υπάρχει χώρος, πάτε ΠΑΡΑΠΕΡΑ. Ή φοβάστε μην περπατήσετε 50 μέτρα και χάσετε κάνα γραμμάριο;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ή φοβάστε μην περπατήσετε 50 μέτρα και χάσετε κάνα γραμμάριο;Βασικα δεν εχω προβλημα(για οτι αφορα την μοτοσυκλετα) να παρκαρω πιο περα, ειναι ομως μερικες περιπτωσεις που φοβασαι μην στην κλεψουν, αν πας σε συγκεκριμενο μερος
Δυστυχως οι μοτοσυκλετες κλεβονται πιο ευκολα απο αμαξιΔεν με νοιαζει αν την εχω στα 2 μετρα, μπορει να ειναι και στα 50, αλλα θα την βαλω σε τετοιο σημειο που απο εκει που θα καθομαι θα την βλεπω
Εχει τυχει να την εχω σε ενα ασχετο σημειο που ουτε γατα δεν περναγε, αλλα ειχα φτιαξει μια νοητη γραμμη και αναμεσα απο καρεκλες/τραπεζια/δεντρα, εγω την εβλεπα
Αν πηγαινα 10 εκατοστα πιο περα την εχανα απο τα ματια μου
Εννοειται σε περιπτωσεις που αναγκαζομαι να παω σε περιοχη που ειναι επικινδυνη
Τωρα βεβαια εγω κανω ετσι που ειμαι αρρωστος, εχω φιλους που την αφηνουν και πισω απο την Αθηνας με τις ρουσλανες και φευγουν χωρις προβλημα -
Το θεματακι μας ειναι πολυ απλο...
Το Ζωα, ζωα ζωα ειναι στη σελιδα 40 της 10 συνεχειας του....9100=900σελιδες αρα 940 μαζι με τις σελιδες αυτης της συνεχειας
10 ποστ ανα κατα μεσο ορο ανα σελιδα....
94010=9.400 ποστ
Οσο καιρο κραζαμε τα ζωα με τα αυτοκινητα -λεοφωρεια, τρολεϊ, ταξι, νταλικες και ΙΧ- ηταν καλα.
Μωλις αναφερθηκαν οι μιχανες...
Ηρθαν οι ιποτες της ασφαλτου που μας προστατευουν απο την κινηση και το φαινομαινο του θερμοκυπιου -αληθεια... ποιος ρυπαινει περισσοτερο το 3.5 της Μερκ μου η μια μιχανη που καει σουπερ και λαδακι- και και και, να μας πουν πως ειμαστε λαθος και καλα θα κανουμε να τους προσεχουμε, και να μην παραπονιομαστε, γιατι υπαρχουν ζαω και με αυτοκινητα....
Επιχειρηματολογια επιπεδου κομμοτηριου δηλ....Λοιπον... Εγω απο αυριο θα αρχησω να κινουμαι αναποδα σε μονοδρομους και οπου εχει κινηση.... πεζοδρομιο, να γραφω στα @@ μου ΣΤΟΠ και κοκκινα (να δω ποιος θα τολμησει να μη φρεναρει μπροστα στους 2και κατι τονους) και θα παρκαρω οπως να ναι και οταν θα με ποσταρετε εδω, θα ανατρεπω την επιχειρηματολογια σας, λεγοντας πως και τα μηχανακια το κανου.... γιατι να μη το κανω κ εγω;;;
-
Όντως, πιο δύσκολα κλέβει κανείς αμάξι...
Προσωπικά, για τις περιπτώσεις που δεν έχω να κουβαλήσω πράγματα, στα Χανιά κάνω το εξής: παρκάρω το αμάξι μου σε ένα από τα πέντε σημεία που ξέρω ότι μπορώ να βρω νόμιμη και τζαμπέ θέση στάθμευσης, σε απόσταση μεταξύ 500 μέτρων και ενός χιλιομέτρου απ'το κέντρο. Αν πρέπει να αφήσω ή να πάρω κάτι ογκώδες και βαρύ, πηγαίνω νωρίς-νωρίς για να βρω θέση (νόμιμα) εκεί κοντά. Αλλιώς, ας έρθουν να το πάρουν ή να το φέρουν οι ίδιοι.
-
Οι αλήθειες είναι δυσάρεστες, αλλά είναι αλήθειες. Αν ένας μοτοσυκλετιστής παραβιάσει στοπ ή φανάρι ή μονόδρομο και συγκρουστεί με το όχημά μου, εγώ δεν θα πάθω τίποτα, ενώ αυτός μπορεί και να σκοτωθεί. Ότι θα τραυματιστεί πάντως είναι σίγουρο. Βεβαίως, δεν του φταίω σε ΤΙΠΟΤΑ να καρφωθεί πάνω μου και να τρέχω σε φαναρτζήδες και δικαστήρια επειδή θεώρησε 'μαγκιά' ή συντομότερο να περάσει με κόκκινο. Και ναι, τα μυαλά του - όσα έχει τέλος πάντων μέσα στο κρανίο του - θα στολίσουν το δρόμο.Εγώ ΞΑΝΑΡΩΤΩ:
Τι φταίει ο οποιοσδήποτε να καρφωθεί πάνω του ένας μαλάκας (ΙΧης ή μηχανόβιος, δεν έχει καμμία σημασία) που είδε το κόκκινο φανάρι, αλλά δεν σταμάτησε; Ένας βλάκας που είδε το στοπ, αλλά είπε 'έλα μωρέ, μηχανή έχω, είμαι ευέλικτος/θα φοβηθεί μη με σκοτώσει ο άλλος και θα φρενάρει και θα τη σκαπουλάρω' και πέρασε; Ένας κρετίνος που ΞΕΡΕΙ ότι εκεί που περνάει είναι μονόδρομος, αλλά για τη βόλεψή του προτίμησε να μπει ανάποδα;
Όταν καταλάβουμε όλοι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας φταίει σε τίποτα να τον ταλαιπωρούμε για να βολευτούμε εμείς καλύτερα (και σιγά το βόλεμα...), ανεξαρτήτως του αν οδηγούμε παπί, αμάξι, μηχανή, τρίκυκλο, νταλίκα, SUVλακεία, λεωφορείο, αγροτικό, τρακτέρ, μπουλντόζα, γουρούνα, πατίνι, θεριζοαλωνιστική, βαμβακοσυλλεκτική, ποδήλατο ή τραμ νο. 2, ΤΟΤΕ μόνον θα βελτιωθούν τα πράγματα.
Μέχρι τότε όμως, όσοι κάνουν τις μαλακίες, με όποιο μέσο και αν μετακινούνται, θα τρώνε το απαραίτητο κράξιμο. Και αδιαφορώ αν τους προσβάλλω.
Και ΟΧΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να δυσκολεύει την έτσι κι αλλιώς ανυπόφορη ζωή των πεζών. Αφήστε τα γαμωοχήματά σας εκτός πεζοδρομίων. Δε με νοιάζει αν είναι μοτοσυκλέτες, παπιά, αμάξια. Παρκάρετέ τα ΑΛΛΟΥ. Και φροντίστε εκεί που θα τα παρκάρετε να έχετε αφήσει χώρο να περνάει πεζός. Αν δεν υπάρχει χώρος, πάτε ΠΑΡΑΠΕΡΑ. Ή φοβάστε μην περπατήσετε 50 μέτρα και χάσετε κάνα γραμμάριο;
Δυστυχώς αυτή την αντίληψη κουβαλάει ο Νεοέλληνας, ο οποίος να ήταν τρόπος να πάρει το αμάξι παραμάσχαλα μέσα στο μαγαζί ή όπου αλλού, προκειμένου να μην περπατήσει λίγα μέτρα...
-
Ή φοβάται ο νεορωμιός (γιατί με την αναισθησία και την έλλειψη τρόπων του μόνον Έλληνας δεν δικαιούται να λέγεται) ότι, αν τον δουν οι γκόμενες να περπατάει, θα νομίσουν ότι δεν έχει αμάξι, άρα είναι φτωχός...
-
Ή φοβάται ο νεορωμιός (γιατί με την αναισθησία και την έλλειψη τρόπων του μόνον Έλληνας δεν δικαιούται να λέγεται) ότι, αν τον δουν οι γκόμενες να περπατάει, θα νομίσουν ότι δεν έχει αμάξι, άρα είναι φτωχός...Για αυτο αν δεν βρει, περναει μια πανω κατω με την μουσικη στο τερμα, και αργοτερα ερχεται με τα κλειδια να πεζουν στο χερι
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δηλαδή εσύ έχεις δει μηχανάκια να σταματάνε κανονικά στις διαβάσεις και τα αυτοκίνητα να περνάνε δίπλα τους και να σταματάνε πιο μπροστά, πάνω στη διάβαση.
Μου έχει συμβεί πολλές φορές. Σταματάω πρώτος στο φανάρι (κανονικά πριν τη διάβαση), συνήθως στην άκρη του δρόμου για λόγους ασφάλειας. Έρχεται αυτοκίνητο από δίπλα και είτε σταματάει πάνω στη διάβαση είτε τσουλάει σιγά σιγά πάνω στη διάβαση. Πιο συχνά είναι ταξί.
ΔΕΝ υποστηρίζω ότι δεν το κάνουν και δίκυκλα αυτό (πχ. σήμερα ο παπιός που ενώ είχε χώρο, τελείως αψυχολόγητα προχώρησε μετά τη διάβαση και το φανάρι. Ή στη Μοναστηρίου, στο φανάρι πριν το Holiday Inn σταμάτησα δίπλα στο πρώτο αυτοκίνητο, πριν τη γραμμή κι ένας έξυπνος σκουτεράς από πίσω κόρναρε κι άρχισε να φωνάζει...) αλλά ο ισχυρισμός σου ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Περιμένω βεβαίως τους μηχανόβιούς μας να μου υποδείξουν ότι αφού τον είχα δει έπρεπε να τον αφήσω να με προσπεράσει (από εκεί που δεν χώραγε...) - 1sec θα έκανε βεβαίως βεβαίως - και μετά να πάμε όλοι στις δουλειές μας ήρεμα και ωραία
Σε καμία περίπτωση. Αφού οι ηλίθιοι το κάνουν και σε μηχανές αυτό!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχεις δει πουθενα στην ευρωπη να κινουνται οι μοτοσυκλετιστες αναμεσα απο 2 αυτοκινητα ?
Χμ, ναι.
Χθες πήγα να πάρω την κοπέλα μου από την Καλλιθέα.Στο στενάκι από πίσω μου σκάει μύτη ένας τυπάς με μία μεγάλου κυβισμού μηχανή με τη μεγάλη σκάλα αναμένη.(Ενώ είχα μαυρίσει τον καθρέφτη, πάλι δεν έβλεπα τίποτα ).
Αν είχε νυχτώσει έχεις δίκιο. Αν όχι, είσαι άκυρος.
Ζώο Νο2
-ας μην πάταγες ρε φίλε!! τι μας το λες?για να σου πω κι ευχαριστώ?Εγώ χώθηκα τώρα?Φάε την πίτα σου και τράβα στη δουλειά σου.Τελείως ο τύπος. Μάλλον όμως δεν θα ζεί για πολύ έτσι.
Αν κάνω μαλακία όταν οδηγώ το HORNET μου, θα την πληρώσω εγώ. Αν κάνω μαλακία οδηγώντας την ALFA μου, θα την πληρώσουν και άλλοι. Δικαιούμαι λοιπόν να κάνω μαλακίες που πληρώνω εγώ αλλά όχι μαλακίες που πληρώνουν άλλοι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]