-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τα αμάξια σταματούν κανονικά στα φανάρια, ΠΡΙΝ τις διαβάσεις. Μόνο τα μηχανάκια σταματούν ΠΑΝΩ στις διαβάσεις. Θέλεις να βγάλουμε φωτογραφίες;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Τα αμάξια σταματούν κανονικά στα φανάρια, ΠΡΙΝ τις διαβάσεις ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ τα μηχανάκια σταματούν ΠΑΝΩ στις διαβάσεις.
-
taurus εισαι τυχερος που πουλησες το ντομινειτορ.
Wagner669 αστο ρε φιλε τωρα, παμε για νανι, δεν βαρεθηκες τους τσακωμους? Κανε καμια φορα οτι δεν ειδες κατι που γραφτηκε. Φιλικα σοτ λεω...και αν παρεξηγηθηκες παρε τη μαουνα σου και παμε κοντρα 0-400
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
taurus εισαι τυχερος που πουλησες το ντομινειτορ.Wagner669 αστο ρε φιλε τωρα, παμε για νανι, δεν βαρεθηκες τους τσακωμους? Κανε καμια φορα οτι δεν ειδες κατι που γραφτηκε. Φιλικα σοτ λεω...και αν παρεξηγηθηκες παρε τη μαουνα σου και παμε κοντρα 0-400
Μα γιατι;;;;;
10 χρονια τωρα μονο αυτο ακουμε....
Θα σας κανουμε, θα σας ρανουμε, θα σας περασουμε.... 1 (ΕΝΑΣ) δεν εχει βρεθει τοσο καιρο να το κανει....
Μολις ακουνε Λιμνη Βουλιαγμενης - Σουνιο....
Το ξεχνανε....
Θελω να παιξω..... -
εγω θελω να δω αυτο το 250ρι που θα με ραψει!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης έχω παρατηρήσει πως τις μεγαλύτερες καφρίλες τις κάνουν κυρίως παπόβιοι και σκουτεράδες. Αυτοί που έχουν ακριβές μηχανές συνήθως είναι πιο συγκρατημένοι σε τέτοιες καταστάσεις
Αμ εγω σαν μοτοσυκλετιστης μπορω να σου πω οτι περισσοτερο μου την σπανε κατι γιαπιδες με varadero/translap και τα συναφη, ζωων
Τα δίκυκλα (και οι αναβάτες τους) χωρίζονται κυρίως σε 2 κατηγορίες: απλή, φτηνή, πρακτική μετακίνηση και ακριβά 'παιχνίδια'. Εννοείται ότι υπάρχουν και όλες οι ενδιάμεσες κατατάξεις, αντίθετα με τα αυτοκίνητα (που είναι 'μοιρασμένα' ομοιόμορφα στις κατηγορίες) όμως οι μηχανές είναι περισσότερο 'πολωμένες' σε αυτά τα δύο άκρα.
Μέσα στις πόλεις λοιπόν βλέπεις κυρίως παπιοσκουτεράδες που επειδή δεν έχουν χρήματα ή επειδή βαρέθηκαν την κίνηση πήραν ένα μηχανάκι αγνοώντας τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας. Βλέπεις και κουστουμάτους που καβαλάνε ξεκράνωτοι πχ. VStrom (χωρίς να έχει κάτι κακό το μοντέλο αυτό καθεαυτό) επειδή είναι trendy, για να νιώσουν 'περιπετειώδεις', για να ρίξουν τη χαζογκόμενα στο γραφείο επειδή είδαν τον Γεωργούλη στη τηλεόραση να κάνει το ίδιο. Μέσα σε όλη αυτή τη μάζα χάνονται κάπου ανάμεσα και οι σωστοί μοτοσυκλετιστές.
Αν κάνεις όμως ένα ταξίδι η αναλογία αντιστρέφεται, οι άσχετοι περιστασιακοί χρήστες βλέπεις, δεν ταξιδεύουν με μηχανή. Το μόνο κακό (με 2 ρόδες) που βλέπεις στην εθνική είναι οι λίγοι σχετικά κάγκουρες που προσπαθούν να τελικιάσουν το τελευταίο RR.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το ξεχνανε....
Θελω να παιξω.....Κοίτα... εξαρτάται τί ώρα θα το κάνεις και τί αυτοκίνητα θα πετύχεις... Γιατί σε περίπτωση κίνησης και σε περίπτωση επίσης που καταφέρει να επιβιώσει κάνοντας τις απαραίτητες σφήνες, ο μηχανόβιος μπορεί να βγει και πρώτος
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
taurus εισαι τυχερος που πουλησες το ντομινειτορ.
Wagner669 αστο ρε φιλε τωρα, παμε για νανι, δεν βαρεθηκες τους τσακωμους? Κανε καμια φορα οτι δεν ειδες κατι που γραφτηκε. Φιλικα σοτ λεω...και αν παρεξηγηθηκες παρε τη μαουνα σου και παμε κοντρα 0-400
Μα γιατι;;;;;
10 χρονια τωρα μονο αυτο ακουμε....
Θα σας κανουμε, θα σας ρανουμε, θα σας περασουμε.... 1 (ΕΝΑΣ) δεν εχει βρεθει τοσο καιρο να το κανει....
Το ξεχνανε....
Θελω να παιξω.....Λιμανακια-Σουνιο, και ειδικα Λιμανακια-Βαρκιζα ειναι δρομος που τον τρεμω
Οσο και να μου αρεσει να στριβω σε αλλες διαδρομες(εκτος πολεως) αυτην η διαδρομη που λες ειναι ο εφιαλτης μου
Εκτος του οτι εχω τραυματικες εμπειριες στα λιμανακια(σαν θεατης) μετα απο την Βαρκιζα ο δρομος ειναι λοττο
Σε καποια σημεια που δεν φαινονται οτι γλυστραει, εχω χασει μπροστινο ευτυχως χωρις να πεσω για εντελως ηλιθιο λογο
Παντως ακομα και σουπερ να ηταν η ασφαλτος, εχει τοσους ασχετους αυτην η διαδρομη που ειναι επικινδυνοι για ολους
Εγω εχω πει, οσο ειναι καλη η ασφαλτος το αυτοκινητο δεν εχει τυχη
Αν η ασφαλτος γλυστραει/εχει μπαλωματα, τοτε ακομα και με fiat panda 55 μπορεις να βγεις μπροστα, εκτος και αν ο οδηγος μοτοσυκλετας δεν σεβεται την ζωη του -
-
Ζώο ο οδηγός του χρυσαφί Citroen Saxo (ΗΜΗ 306*) που προσπέρασε στην εθνική από δεξιά και στη συνέχεια συνέχισε με 140 στην ΛΕΑ για να βγει μπροστά από όλους!!!
-
Ζωο η γυναίκα οδηγός με το Getz που ήθελε να με προσπεράσει από την ΛΕΑ σε δρόμο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας (ενώ ετοιμαζόμουν να στρίψω δεξιά) για να συνεχίσει αυτή ευθεία!!! Την στιγμή που μπορούσε άνετα να με προσπεράσει από αριστερά.
Τι ζώα είναι αυτά ρε!!!???
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τα αμάξια σταματούν κανονικά στα φανάρια, ΠΡΙΝ τις διαβάσεις. Μόνο τα μηχανάκια σταματούν ΠΑΝΩ στις διαβάσεις. Θέλεις να βγάλουμε φωτογραφίες;
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Εσύ ξέρεις τι σου γίνεται;
Δηλαδή εσύ έχεις δει μηχανάκια να σταματάνε κανονικά στις διαβάσεις και τα αυτοκίνητα να περνάνε δίπλα τους και να σταματάνε πιο μπροστά, πάνω στη διάβαση.
-
Σταματημένος σε φανάρι, πρώτος, σε δρόμο με 1 (ολογράφως: ΜΙΑ!) λωρίδα ανά κατεύθυνση, με διάζωμα αριστερά, ήδη ένα 2-3λεπτο, με αναμένο ΦΛΑΣ από πριν σταματήσω για ΔΕΞΙΑ, με χώρο στα δεξιά μου ανάμεσα σε εμένα και το παρκαρισμένο (δεξιά) ελάχιστο και αναμεσα σε εμένα και το διάζωμα (αριστερά) μπόλικο.
Βλέπω στον καθρέφτη κάφρο με παπί να τσουλάει (από πίσω μου), κυριλέ με το παντελονάκι του, το πουκαμισάκι του και βεβαίως το κράνος στο σπίτι του... α, μπορεί και στο κάτάστημα με είδη εξοπλισμού για μηχανές...Ανάβει το πράσινο, ξεκινάω σαν κύριος και αρχίζω και στρίβω δεξιά. Εκείνη ακριβώς την στιγμή φτάνει ο παπίς, βεβαίως από δεξιά (από πού αλλού να ερχόταν άλλωστε? αριστερά υπήρχε χώρος..) και προσπαθεί να συνεχίσει εύθεία. Χώθηκε? Πήγε να περάσει νόμιμα? - το αφήνω στην κρίση σας... πλακώνεται στα φρένα - παρολίγο να πέσει.
Τι σκατά κουβαλάνε στο κεφάλι τους, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει???? Θα έφταιγα εάν τον είχα ρίξει κάτω?
Περιμένω βεβαίως τους μηχανόβιούς μας να μου υποδείξουν ότι αφού τον είχα δει έπρεπε να τον αφήσω να με προσπεράσει (από εκεί που δεν χώραγε...) - 1sec θα έκανε βεβαίως βεβαίως - και μετά να πάμε όλοι στις δουλειές μας ήρεμα και ωραία
Δεν είναι η μόνη φορά που έχει συμβεί στο συγκεκριμένο φανάρι...
-
Οχι, εχουμε δει ΟΠΟΙΟΣ ειναι πρωτος στο φαναρι, ειτε ειναι μηχανη ειτε ειναι αυτοκινητο, να σταματαει ΣΥΝΗΘΩΣ πανω στην διαβαση.
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
....
Απλά θυμηθείτε οτι αν κλείσετε ένα μηχανάκι ή δεν το δείτε ή απλά σας σπάσει τα νεύρα και τον ρίξετε κάτω, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον σκοτώσετε ή να τον αφήσετε ανάπηρο!
Γι' αυτό και μόνο ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ, ακόμα και να μας βρίσει τη μάνα που λέει ο λόγος, πάντα πρέπει να προσέχουμε έξτρα τα μηχανάκια!!....Αυτη ακριβως η νοοτροπια ειναι που τους εχει κανει να αποθρασυνθουν εντελως, να κανουν ΟΤΙ τους βολευει και την ιδια στιγμη να απαιτουν
α) να τους επιτρεπουν ολοι να κανουν οτι τους βολευει
β) οταν βρεθουν σε δυσκολη θεση απο την δικια τους μαλακια απαιτουν να τους προσεξουν και να κανουν ακρη γιατι θα χτυπησουν.Ε οχι ρε μαστορα, ο ΜΟΝΟΣ λογος που κανω ακρη ειναι για να μην με τρεχουν εμενα. ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με νοιαζει αν θα παθει κατι εκεινος και οταν ειναι προφανεστατο οτι δεν φταιω, δεν κανω καν ακρη. Οταν ξεκιναω με πρασινο, με βλεπει η μηχανη και αποφασιζει να περασει με κοκκινο (ξεκινωντας απο σταση με κοκκινο και ενω ηδη εχω ξεκινησει να κινουμαι) τοτε απλα παταω γκαζι. Με αφηνει παντελως αδιαφορο το τι θα κανει ο μαγκακος που ΕΠΕΛΕΞΕ να βρεθει σε αυτη την θεση, δεν μιλαμε για καποιον που εκανε κακη εκτιμηση για κατι και πχ μπηκε γρηγορα σε μια στροφη, αλλα για καποιον που ενω εχει κοκκινο και εχει ηδη σταματησει, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ να περασει ενω τα αυτοκινητα του καθετου δρομου εχουν ξεκινησει. Και αν νομιζετε οτι ειναι τραβηγμενο αυτο, παρ΄τε το παρακατω:
Πριν μιση ωρα, συναδελφος στην δουλεια παει να περασει αερα-πατερα STOP με ορατοτητα (εβλεπε δηλαδη οτι ερχεται αυτοκινητο) με το ΧΤ. Φυσικα απλα πατησα γκαζι και περασα φιλερ απο μπροστα του αναγκαζοντας τον να φρεναρει. Τον ρωταω πριν 10 λεπτα γιατι πηγε να περασει το στοπ ενω βλεπει οτι ερχεται αυτοκινητο και ακολουθει ο εξης διαλογος:
Kacey: Να σου πω ρε μαστορα, γιατι πηγες να περασεις το στοπ ενω βλεπεις οτι ερχεται αυτοκινητο?
Συναδ: Γιατι συνηθως οταν με βλεπουν να περναω φοβουνται και φρεναρουν και με αφηνουν να περασω.
Kacey: . Και με ποιο δικαιωμα ρε μαστορα αναγκαζεις αυτον που εχει προτεραιοτητα να φρεναρει για να περασει η αφεντια σου?
Συναδ: Σιγα μην περιμενω ολους τους μαλακες με τα αυτοκινητα για να περασω.
Kacey:
Επισης καθρεπτες στο XT δεν υπαρχουν γιατι 'ειναι σαν μαλακια με τους καθρεπτες, ετσι ειναι ποιο ομορφο'...
Αυτα απο 45αρη με 2 παιδια...
Ρε βλακες (οσοι ειστε), παρ΄τε κατι χαμπαρι:
α) οταν εξαναγκαζεις τους αλλους να σου παραχωρουν κατι που δεν σου ανηκει (πχ προτεραιοτητα ενω εχεις ΣΤΟΠ) με το να πονταρεις την ασφαλεια σου, δεν εχετε κανενα δικαιωμα να κλαιγεσται οτι δεν σας προσεχουν, και σιγουρα καποια στιγμη θα τσακιστειτε.
β) το να περνατε αναμεσα απο τα αυτοκινητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ.
γ) Οταν λες 'θα συνεχισω να κανω αυτο που μπορει να με σκοτωσει γιατι και οι ΙΧηδες κανουν αλλες μλκιες', δεν σου αξιζει ρε μεγαλε η αρτιμελεια σου. Εσυ προκαλεις στον εαυτο σου αυτο που επαθες με το να πονταρεις στο 'θα με αφησουν να περασω επειδη αλλιως θα χτυπησω'.
δ) οταν μεγαλε βλεπεις οτι σε περνανε αερα-πατερα ξυστα και απο τις δυο μεριες, αντι να τα χωνεις σε ολους, σκεψου λιγο μηπως ειναι λαθος να καθεσαι πανω στην διαχωριστικη...
Στο θεμα μας τωρα, πολυ ευχαριστηθηκα που Ζητας σταματησε μαγκα με αυτοκινητο που περναγε πανω απο το διχτυωτο που υπαρχει για να δημιουργησει λωριδα εισοδου στον Κηφισο, και μου ειπε οτι θα τον κρατησει τουλαχιστον μιση ωρα εκει για φουλ ελεγχο οταν πηγα διπλα τους και του ζητησα να τον σκισει.
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Σταματημένος σε φανάρι, πρώτος, σε δρόμο με 1 (ολογράφως: ΜΙΑ!) λωρίδα ανά κατεύθυνση, με διάζωμα αριστερά, ήδη ένα 2-3λεπτο, με αναμένο ΦΛΑΣ από πριν σταματήσω για ΔΕΞΙΑ, με χώρο στα δεξιά μου ανάμεσα σε εμένα και το παρκαρισμένο (δεξιά) ελάχιστο και αναμεσα σε εμένα και το διάζωμα (αριστερά) μπόλικο.
Βλέπω στον καθρέφτη κάφρο με παπί να τσουλάει (από πίσω μου), κυριλέ με το παντελονάκι του, το πουκαμισάκι του και βεβαίως το κράνος στο σπίτι του... α, μπορεί και στο κάτάστημα με είδη εξοπλισμού για μηχανές...Ανάβει το πράσινο, ξεκινάω σαν κύριος και αρχίζω και στρίβω δεξιά. Εκείνη ακριβώς την στιγμή φτάνει ο παπίς, βεβαίως από δεξιά (από πού αλλού να ερχόταν άλλωστε? αριστερά υπήρχε χώρος..) και προσπαθεί να συνεχίσει εύθεία. Χώθηκε? Πήγε να περάσει νόμιμα? - το αφήνω στην κρίση σας... πλακώνεται στα φρένα - παρολίγο να πέσει.
Τι σκατά κουβαλάνε στο κεφάλι τους, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει???? Θα έφταιγα εάν τον είχα ρίξει κάτω?
Περιμένω βεβαίως τους μηχανόβιούς μας να μου υποδείξουν ότι αφού τον είχα δει έπρεπε να τον αφήσω να με προσπεράσει (από εκεί που δεν χώραγε...) - 1sec θα έκανε βεβαίως βεβαίως - και μετά να πάμε όλοι στις δουλειές μας ήρεμα και ωραία
Δεν είναι η μόνη φορά που έχει συμβεί στο συγκεκριμένο φανάρι...
Αυτη η λογικη του να αφηνεις να περασει ο πισω σου επιδει τον ειδες να ειναι πισω σου, ειναι ολα τα λεφτα.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ;;
Γ...Ω ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;;;;;
Α στα διαλα πρωι-πρωι....
Λοιππον.... Μωλις ρηξω την κυβερνηση, θα τους μαζεψω ολους αυτους και θα τους στειλω ολους, να σπανε πετρες....στον πατο της θαλασας. -
Πρώτα από όλα σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Είμαι κάτοχος μηχανής και αυτοκινήτου, οδηγώ πολλά χρόνια και τα δυο και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά καλός και στα δυο. Με προτροπή μέλους σας μπήκα και διάβασα αυτά που γράφετε και υπογράφετε για τους μηχανόβιους(δεν έχω κανένα κόμπλεξ στο να με αποκαλούν έτσι, είμαι, όπως είμαι και ροκάς και μαλλιάς!) και θα ήθελα να βάλω μερικά πράγματα στη θέση τους.
Δεν διαφωνώ στο ότι μερικοί (παπόβιοι, ντελιβεράδες, ψευτογρήγοροι) οδηγούν παράτολμα και βάζουν σε κίνδυνο την περιούσια σας και τη σωματική ακεραιότητα τους, το πρόβλημα μου είναι το πως κάποιοι από εσάς το προσεγγίσατε, 'θα τον βάλω από κάτω', σώπε ρε? ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ! Για πες μου, όταν το παιδί σου στο φέρουν ξαπλωτό να το θάψεις και σου πει 'ο μάγκας' έτσι όπως πήγαινε καλά του έκανα, θα του πεις μπράβο και συγνώμη??? Τόση έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή? Δυστυχώς έως τώρα δεν είδα ποτέ στις ειδήσεις 'οδηγός μηχανής αφήνει αβοήθητο στην άσφαλτο οδηγό αυτοκινήτου να αφήσει την τελευταία του πνοή', δυστυχώς!!! Ίσως τότε να βλέπατε την κατάσταση διαφορετικά.
Οι πιο πολλοί από αυτούς δεν είναι ούτε καν μοτοσυκλετιστές, για τη δόση το κάνουν, να ξεχρεώσουν το saxo που φορτώθηκαν για να βγάλουν κάνα πιπίνι το βράδυ στο μπουρνάζι! Και όταν καβαλάνε το κουτί τους οδηγάνε το ίδιο, σα μαλάκες. Είναι μερικοί από εσάς! Όχι όλοι σας, αυτοί που είναι όμως το ξέρουν!!!
Στο παλικάρι από τα Χανιά έχω να πω το εξής, έκανα στην πόλη σου ενάμιση χρόνο 1η ΜΑΛ το '90-92 και είδα πως οδηγάνε μερικοί. Αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ του βλάκα με τη ξετάπωτη εξάτμιση και του 'μάγκα' με το κουτί που σου τη βγαίνει από το πουθενά στην εθνική, θα προτιμήσω την κουρτίνα ένα! Άσε που αν του πεις και τίποτα(αν τελικά επιζήσεις) θα σου βγάλει κάνα σαρανταπεντάρι από το ντουλαπάκι για να σου δείξει πόσο λάθος είσαι! Είναι ακλόνητο το επιχείρημα του!!!
Έχω χάσει πολλούς καλούς φίλους με μηχανές όπως και με αυτοκίνητα, τους κλαίω όλους. Μα πιο πολύ κλαίω αυτούς που χάθηκαν γιατί 'δεν τον είδα', γιατί 'με πέταξε η στροφή έξω', γιατί 'έτρεχε, πολύ έτρεχε και εγώ έκανα αναστροφή στη μέση της εθνικής', γιατί 'ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΥΨΟΥΣ 150μ για να μην τον πληρώνει'!!! Σκότωσε ζευγάρι τουριστών που ήταν στην άκρη του δρόμου (τους πέταξε κυριολεκτικά σε γκρεμό)και θαύμαζαν τη θεά γιατί έκανε προσπέραση πάνω σε στροφή! Ούτε φυλακή δεν έκανε, αυτά για την 'άνιση μεταχείριση από τα όργανα της τάξης'! Έχασε το μισό κεφάλι του από σεζ λονγκ που εξείχε από το αμάξι. Ούτε σταμάτησε, ούτε τον/την βρήκαν. Πόσες ιστορίες με θήτες μηχανόβιους έχετε να μου πείτε?
Την καύλα για τη μηχανή δεν την έχασα ποτέ, όσοι τη χάσανε είναι γιατί δεν την είχαν ποτέ, και δεν τους κατηγορώ. Επιλογή τους, και επιλογή μου!
Με λίγα λόγια για να τελειώνουμε, διαφωνώ με την αδιαφορία στην ξένη περιουσία, αν χωράς να περάσεις, περνά. Το να κάνεις λίγο χώρο δεν θα σε χαλάσει, θα πάρεις και κάνα ευχαριστώ και θα πάει καλύτερα η μέρα σου. Το ξέρω ότι δεν είστε όλοι ίδιοι, το ίδιο και από αυτήν εδώ την πλευρά. Είμαι κάθετα αντίθετος με τη νοοτροπία μερικών 'κοίτα εγώ δε θα πάθω τίποτα, αν σου βαστάει έλα', θα έρθω και τότε θα έχεις να κάνεις με τα 245κ της καλής μου και τα 103 τα δικά μου! Να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν την έβγαλε καθαρή με ένα XJR 1300 κολλημένο στη μούρη!
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ελπίζω να βρεθούμε κάποια μέρα να παίξουμε!
Καλά και καλοτάξιδοι να είστε. -
Ο χρήστης ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΑΝΤΙΚΟΣ έγραψε:
Παληκάρια, ότι μαλακία και να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής (έτσι τους λέμε, σχόλιο για τους αγράμματους) θα την πληρώσει ο ίδιος με πολύ πόνο, μπορεί και με την ζωή του. Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε δεν φταίει δεν θα έχει καμμία επίπτωση, σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ότι μαλακία και να κάνει ο τελευταίος γκαγκά με το σουπερ-ντούπερ ουοαου τουτού του, θα την πληρώσει ΠΑΛΙ ο μοτοσυκλετιστής.Γι αυτό κόψτε τα ανώδυνα σχόλια.Το θεμα ειναι γιατι να γινονται μαλακιες ομως!Αυτο δεν καταλαβαινουν καποιοι και αρπαζονται.Τα κακως κειμενα των δρομων μας,τα σχολιαζουμε εδω χωρις να μας ενδιαφερει αν ειναι απο μηχανη ή αυτοκινητο ή νταλικα ή ακομα κ πατινι.Ολοι μπορει να ειναι ή να γινουν ζωα,ασχετως του τι οδηγουν.
Εχεις δει πουθενα στην ευρωπη να κινουνται οι μοτοσυκλετιστες αναμεσα απο 2 αυτοκινητα ?
Κ στο λεει αυτο ενας ανθρωπος που σε κινηση ΠΑΝΤΑ τοποθετει το αυτοκινητο στην ακρη ή κανει παντα αριστερα κ δεξια προκειμενου να διευκολυνει μοτοσυκλετιστες.Αλλα ειναι εξαιρετικα εκνευριστικο να μπαινουν μπροστα σου μηχανακια(παπακια,βεσπες,γιατι για μεγαλου κυβισμου δεν λεει κανενας τιποτα) οταν εισαι πρωτος στο φαναρι κ θελεις να ξεκινησεις γρηγορα κ μετα να σε καθυστερουν αρκετα.Καλα οταν εχει δε στροφη,δεν το συζηταμε.Ελαχιστους αναβατες εχω δει να το κατεχουν κ να στριβουν αερα.Οδηγάω αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα 25 χρόνια. Ξέρω καλά την ζήλια του οδηγού αυτοκινήτου προς τον μοτοσυκλετιστή: Φθάνει γρήγορα στον προορισμό του, αν καβαλάει μοτοσυκλέτα και όχι παπί έχει το γκάζι της αρκούδας στο χέρι (που κανένα αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής ΔΕΝ θα έχει ποτέ), δεν γράφει 500 μηνύματα με θέμα το παρκάρισμα και κυρίως μετά από μια γρήγορη βόλτα είναι γεμάτος αδρεναλίνη και προφανώς νεότερος.Α! Ξέχασα: η μόνη μοτοσυκλέτα που θα δείς ποτέ παρκαρισμένη έξω από ιατρείο ψυχιάτρου, είναι του γιατρού!
Ακολουθωντας τη λογικη σου:Ξερω κ εγω τη ζηλια των αναβατων προς τους αυτοκινητιστες.Δεν μπορουν να τις χρησιμοποιησουν οταν βρεχει κ καθονται μαζικα κατω απο γεφυρες για να μη βραχουν... Τους χαλαει ο αερας τα μαλλια επισης(ενω κ αυτοι οι λιγοι που βλεπω με κρανος παλι τους τα χαλαει απο το «πατικωμα».
Επισης παλι οταν βρεχει φορανε σακουλες στα παπουτσια για να μη γινουν σκ@τ@ (μπλιαχ εντελως αντιαισθητικο)Λογικη του παραλογου εε ? εσυ τη ξεκινησες ομως...
Αυτο με τη γρηγορη βολτα δεν το καταλαβαινω ομως...Ενας αυτοκινητιστης το αυτο ακριβως νοιωθει μετα απο μια γρηγορη βολτα.Δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα απο αυτο που νοιωθουν οι μοτοσυκλετιστες...Αδρεναλινη κ μαλιστα μπολικη ειχαμε στο τουρινγκ στον Ολυμπο ή στο Πήλιο ή στη στροφοδιαδρομη προς Λιμνη Ευβοιας ή ή ή.Ουδεμια διαφορα εχουν σε αυτο οι 2 ή οι 4 ροδες.
Και κάτι ακόμη: Σας έχω μια δευτέρα, ακόμη και με το 250άρι Dominator. Για το hornet...σας λυπάμαι!
Μπραβο σου.Κ εις ανωτερα.
Εν κατακλειδι: Ο φιλτατος Kacey που δεν τον εχω δει απο κοντα ΠΟΤΕ μου,περιεγραψε 4 κατηγοριες στο αρχικο του ποστ μοτοσυκλετιστων που ολοι μας εχουμε συναντησει καποια στιγμη.
Διαφωνει κανεις οτι οι συγκεκριμενοι ειναι ΖΩΑ ή οχι ? Αν καποιος διαφωνει ας μας εξηγησει τους λογους.Αν συμφωνειτε τοτε κακως γινεται ολοκληρη συζητηση(εξ'ου και το εχω ξαναδει το εργο Kacey ) αφου στο ποστ του στηλιτευσε ΜΟΝΟ αυτους κ δεν το γενικευσε σε οοοολους τους μοτοσυκλετιστες.Κ κατι τελευταιο: Λεμε τοσα χρονια για τη κιτρινη φυλη,τους ταξιτζηδες.Ζωα λοιπον οι περισσοτεροι για τις γνωστες τους τακτικες,αλλα ΟΧΙ ΟΛΟΙ.Υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες,οπως γινεται σε ολους τους κλαδους.
Οποιος διαβασε το σεντονι μου,δωρο ενα τσαϊ-γαλλικο.
-
Ο χρήστης bull1 έγραψε:
Πρώτα από όλα σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Είμαι κάτοχος μηχανής και αυτοκινήτου, οδηγώ πολλά χρόνια και τα δυο και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά καλός και στα δυο. Με προτροπή μέλους σας μπήκα και διάβασα αυτά που γράφετε και υπογράφετε για τους μηχανόβιους(δεν έχω κανένα κόμπλεξ στο να με αποκαλούν έτσι, είμαι, όπως είμαι και ροκάς και μαλλιάς!) και θα ήθελα να βάλω μερικά πράγματα στη θέση τους.
Δεν διαφωνώ στο ότι μερικοί (παπόβιοι, ντελιβεράδες, ψευτογρήγοροι) οδηγούν παράτολμα και βάζουν σε κίνδυνο την περιούσια σας και τη σωματική ακεραιότητα τους, το πρόβλημα μου είναι το πως κάποιοι από εσάς το προσεγγίσατε, 'θα τον βάλω από κάτω', σώπε ρε? ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ! Για πες μου, όταν το παιδί σου στο φέρουν ξαπλωτό να το θάψεις και σου πει 'ο μάγκας' έτσι όπως πήγαινε καλά του έκανα, θα του πεις μπράβο και συγνώμη??? Τόση έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή? Δυστυχώς έως τώρα δεν είδα ποτέ στις ειδήσεις 'οδηγός μηχανής αφήνει αβοήθητο στην άσφαλτο οδηγό αυτοκινήτου να αφήσει την τελευταία του πνοή', δυστυχώς!!! Ίσως τότε να βλέπατε την κατάσταση διαφορετικά.
Οι πιο πολλοί από αυτούς δεν είναι ούτε καν μοτοσυκλετιστές, για τη δόση το κάνουν, να ξεχρεώσουν το saxo που φορτώθηκαν για να βγάλουν κάνα πιπίνι το βράδυ στο μπουρνάζι! Και όταν καβαλάνε το κουτί τους οδηγάνε το ίδιο, σα μαλάκες. Είναι μερικοί από εσάς! Όχι όλοι σας, αυτοί που είναι όμως το ξέρουν!!!
Στο παλικάρι από τα Χανιά έχω να πω το εξής, έκανα στην πόλη σου ενάμιση χρόνο 1η ΜΑΛ το '90-92 και είδα πως οδηγάνε μερικοί. Αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ του βλάκα με τη ξετάπωτη εξάτμιση και του 'μάγκα' με το κουτί που σου τη βγαίνει από το πουθενά στην εθνική, θα προτιμήσω την κουρτίνα ένα! Άσε που αν του πεις και τίποτα(αν τελικά επιζήσεις) θα σου βγάλει κάνα σαρανταπεντάρι από το ντουλαπάκι για να σου δείξει πόσο λάθος είσαι! Είναι ακλόνητο το επιχείρημα του!!!
Έχω χάσει πολλούς καλούς φίλους με μηχανές όπως και με αυτοκίνητα, τους κλαίω όλους. Μα πιο πολύ κλαίω αυτούς που χάθηκαν γιατί 'δεν τον είδα', γιατί 'με πέταξε η στροφή έξω', γιατί 'έτρεχε, πολύ έτρεχε και εγώ έκανα αναστροφή στη μέση της εθνικής', γιατί 'ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΥΨΟΥΣ 150μ για να μην τον πληρώνει'!!! Σκότωσε ζευγάρι τουριστών που ήταν στην άκρη του δρόμου (τους πέταξε κυριολεκτικά σε γκρεμό)και θαύμαζαν τη θεά γιατί έκανε προσπέραση πάνω σε στροφή! Ούτε φυλακή δεν έκανε, αυτά για την 'άνιση μεταχείριση από τα όργανα της τάξης'! Έχασε το μισό κεφάλι του από σεζ λονγκ που εξείχε από το αμάξι. Ούτε σταμάτησε, ούτε τον/την βρήκαν. Πόσες ιστορίες με θήτες μηχανόβιους έχετε να μου πείτε?
Την καύλα για τη μηχανή δεν την έχασα ποτέ, όσοι τη χάσανε είναι γιατί δεν την είχαν ποτέ, και δεν τους κατηγορώ. Επιλογή τους, και επιλογή μου!
Με λίγα λόγια για να τελειώνουμε, διαφωνώ με την αδιαφορία στην ξένη περιουσία, αν χωράς να περάσεις, περνά. Το να κάνεις λίγο χώρο δεν θα σε χαλάσει, θα πάρεις και κάνα ευχαριστώ και θα πάει καλύτερα η μέρα σου. Το ξέρω ότι δεν είστε όλοι ίδιοι, το ίδιο και από αυτήν εδώ την πλευρά. Είμαι κάθετα αντίθετος με τη νοοτροπία μερικών 'κοίτα εγώ δε θα πάθω τίποτα, αν σου βαστάει έλα', θα έρθω και τότε θα έχεις να κάνεις με τα 245κ της καλής μου και τα 103 τα δικά μου! Να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν την έβγαλε καθαρή με ένα XJR 1300 κολλημένο στη μούρη!
Καλά και καλοτάξιδοι να είστε.Φιλος του αδερφου μου περνουσε διαβαση πεζον με τα ποδια και τον χτυπησε μιχανη.
4 κηδειες εκαναν οι γονεις του.
Καθε βδομαδα εβρησκαν κ αλλο χερι κ αλλο ποδι....Φιλος, δικος μου τουμπαρε στο Δελτα Φαληρου οταν προσπαθησε να αποφυγει 2 μιχανες χωρις φωτα, μες στα μαυρα σκοταδια.
Αυτουνου του καναν μια κηδεια.Δεν ειναι εκει το θεμα ομως.
-
Ο χρήστης ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΑΝΤΙΚΟΣ έγραψε:
Α! Ξέχασα: η μόνη μοτοσυκλέτα που θα δείς ποτέ παρκαρισμένη έξω από ιατρείο ψυχιάτρου, είναι του γιατρού!
Οι άλλες είναι στα παλιατζίδικα και οι αναβάτες στο ΚΑΤ
Τι μας λες ρε φιλος....
-
Wagner669 Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν διαφωνώ μαζί σου στο ότι δεν είναι εκεί το θέμα!
-
Ο χρήστης bull1 έγραψε:
Wagner669 Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν διαφωνώ μαζί σου στο ότι δεν είναι εκεί το θέμα!το ξερω
-
Ο χρήστης bull1 έγραψε:
Καλά και καλοτάξιδοι να είστε.Ωραια μιας και επεσε συρμα και πλακωσανε ολοι με τα μοτοσακο, παιρνω το καρουλακι μου και παω σε αλλη παραλια, γιατι μπορει να πατησετε την 2ρα σας
το πρόβλημα μου είναι το πως κάποιοι από εσάς το προσεγγίσατε, 'θα τον βάλω από κάτω', σώπε ρε
Μεχρι εδω διαβασα, σορρυ αλλα ειναι οι κλασικες ατακες τον μοτοσηκλετιστων, ειναι οπως οταν ακους ας πουμε για πρωτη φορα τον Τσιπρα....τον Αλαβανο, καταλαβαινεις οτι εχει να κανεις με αριστερο.
Φιλε μου, εδω μεσα αν κανεις τον κοπο και διαβασεις αυτο το τοπικ απο την αρχη, θα δεις οτι οι τυποι με τα κουτια τρωνε αναλογικα περισοτερο κραξιμο, απλα οι τυποι με τα καλαμια.....σορρυ τα μοτοσακο αντιδρουν σαν να τους βρισανε την μανα, οταν ακουνε να κραζουν καπιοι τα 2τροχα, ε τι να κανουμε ρε παιδια και οι 2τροχοι κανουν παρα πολλες μαλακιες, να μην τα γραφουμε δλδ?
Πραγματικα το θεωρω γελοιο να αντιδρουν ετσι οι σωστοι 2τροχοι οταν γραζουμε συγκεκριμενα πραγματα που κανουν τα ζωα-καγκουρεσ κλπ 2τροχοι. Ειναι σα να κραζεται τα σαξοραλλα που ειναι πιτα χαμηλωμενα, με μουσικες τερμα, νεον φωτα κλπ, και να σκασω μυτη εδω να υπερασπιστω αυτους, οχι βεβαια....αυτο θα το κανει ο taurus
-
ratanplan Εγώ φίλε τα διάβασα όλα από την αρχή, εσύ δεν κατάφερες να φτάσεις ούτε στη μέση!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]