-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Για να τελειωνουμε, αμα με ξερατε απο κοντα θα βλεπατε οτι ειμαι ενα πολυ ευγενικο και συζητησιμο παιδακι που αμα τους πεις συγνωμη, ξεχναει τα παντα . Ολα αυτα μεχρι να τον βρισεις ενω του εχεις κανει μαλακια. Εκει τελειωνει το μπλα μπλα.
Ευτυχώς δεν σε ξέρω.
Μερικά ακόμα γκρί κυτταρακια που σώθηκαν απο μια εν δυνάμει ανεξίτηλα χαραγμένη (και συνάμα ανεπιθύμιτη) ανάμνησή γνωριμίας.Οτι θα τα μετανιώσεις κάποια στιγμή αυτά που λές/κανεις, με βάσει δρώμενα της πραγματικής ζωής το θεωρώ βέβαιο. Κάποια στιγμή αφου το κυνηγάς τοσο, θα πετύχεις τον αντίστοιχό σου θερμοκέφαλο...
Enjoy it -
Δεν διαβαζετε ελληνικα ρε πστ μου...Τους εχω πετυχει ηδη. Πριν 2 εβδομαδες μαλιστα εβγαλα τον ναρθηκα απο το σαγονι μου (η πλακα θα μεινει). Αυτο δεν αλλαξε τιποτα στην παραπανω αντιμετωπιση προς ολους αυτους τους 'γαμαω'. Ουτε με χαλασαν τα 11 κιλακια που εχασα τρωγοντας σουπες επι 1,5 μηνα, ουτε η νοσοκομα που εχω να παιζω απο το νοσοκομειο. Σε καλο μου βγηκε. Πανω απο ολα νιωθω ενταξει με τον εαυτο μου που δεν εκανα τον μλκ και δεν εβαλα το κεφαλι κατω. Το ξυλο ειναι το λιγοτερο, αλλο ενα καταγμα στα 22 που ειχα (εχω ξεκινησει απο μικρος να σπαω κοκκαλα (:lol: ). Την νοοτροπια
'shit happens' δεν την καταλαβαινετε?Ενταξει, οκ τωρα? Απεκτησα το δικαιωμα? Η ακομα ειμαι τσαμπα μαγκας και εγω?
-
Ο χρήστης agpr έγραψε:
Να εξομολογηθώ και εγώ τώρα την αμαρτία μου; Τώρα που δε μας ακούει κανείς;
Η λογική μου λέει πως δεν πρέπει να δέρνω όποιον με ενοχλεί, ακόμα και αν έχω δίκιο. Δε χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς πως τα περί οπλοφορίας είναι κουβέντες επιπέδου 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ΡΕ; '. Εκτός και να είμαστε έτοιμοι να στείλουμε τον έναν στον άλλο κόσμο και τον άλλο στη φυλακή για μια τροχαία παράβαση ή μια κουβέντα ή ένα βλέμμα. Συγγνώμη, αλλά η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία.Και η αμαρτία; Πού είναι ή αμαρτία;
Έχω δυστυχώς αρχίσει να πιστεύω πως πολλοί συνάνθρωποί μας καταλαβαίνουν μόνο τη βία! Τη μαλακία θα την κάνουν, θα την επαναλάβουν και θα την εμπεδώσουν ως σταθερή συμπεριφορά, ακριβώς γιατί δεν νοιάζονται και γιατί κανείς δεν τους τιμωρεί με τρόπο που να αποτρέπει από ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον.Να δώσω και ένα παράδειγμα, γιατί είμαι εν εξάλλω τώρα που γράφω. Έχω την ατυχία, δυστυχία και κατάρα να ζω αυτή την περίοδο στο Ηράκλειο. Μένω σε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά βρωμοστενά αυτής της παραγκούπολης, αλλά ευτυχώς έχω πάρκιν. Έλυσα το πρόβλημά μου; Όχι, το αντίθετο. Γιατί κάθε λογής ζώα πάνε και παρκάρουν ακριβώς στην είσοδο του πάρκιν. Ο πεθερός που μπαίνει κάθετα, μπορεί να μπει και να βγει με δυσκολία. Εγώ που είμαι πιο μέσα και πρέπει να βγω διαγώνια πολλές φορές δε μπορώ να βγω ή τα καταφέρνω περνώντας κυριολεκτικά στον πόντο από το ζώο ή τις κολώνες του σπιτιού. Τα σημειώματα που άφηνα ένα ζώο τα πέταγε περιφρονητικά. Άλλαξε συμπεριφορά μόνο όταν πήρε κλήση από την τροχαία. Τι να κάνω, όμως, δε μπορώ να έχω ένα τροχονόμο μονίμως στο σπίτι μου. Τώρα πάλι άλλο χαριτωμένο δίποδο ζώο, θηλυκό αυτή τη φορά, με έχει κλείσει. Φυσικά σε κάθε στενό και κάθε γωνία παρκάρουν τα ίδια ζώα, ακόμα και πλάι στα κολωνάκια που απαγορεύουν τη στάθμευση. Εγώ αντίθετα πρέπει να ταλαιπωρούμαι και να κάνω χίλιες μανούβρες, κάποιες φορές μάλιστα να αλλάζω και δρομολόγιο, για να αποφύγω το σταθμευμένο όχημα του ζώου.
Έτσι ο νομιμόφρων και τυπικός καθόλα πολίτης υποφέρω και αδικούμαι. Τα δε ζώα βασίζονται στη δική μου νομιμοφροσύνη και απροθυμία να κάνω ζημιά στο όχημά τους. Συνεχίζουν λοιπόν την παράνομη και αντικοινωνική συμπεριφορά και οι νόμοι τελικά προστατεύουν τους παρανόμους και αδικούν τους νομιμόφρονες.Πας στη Hertz.
Παιρνεις ενα σαραβαλακι για το ΣΚ ~70Ευ
Κανεις μοικτη ασφαλεια με απαλαγη κανα 50ευρω
Και ο πρωτος που θα σε κλεισει.... Θα φυγει μ εναν προφυλακτηρα λιγοτερο -
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
σερίφιδες που οπλοφορείται ολοι μην τρελένεστε.Το ζώο δεν είναι σίγουρα το παιδί που έπαιζε αυτό ξέρω εγώ.Απο μια χιονόμπαλα τον βγάλατε εγκληματία ΕΛΕΟΣ.Έκανε τι μαλακία το παιδί,αλλά οταν κατεβαίνει ο άλλος και του λέει 'Ρε Μ@λα..α'τι περιμένεις να σου πει συγγνώμη μετά??Δεν σας κάνει μάγκες μια τέτοια συμπεριφορά και μετά να γίνεστε λούιδες και ούτε είστε σε θέση να συνετίσεται εσείς ένα παιδί,ήθελα να ήξερα αν κάποιος χτυπήσει τα παιδιά σας μεθαύριο και την κάνει με ελαφρά τι θα κάνατε...Όλοι οι 'δάρτες' εδώ είστε μαζεμένοι ευχαριστώ τον θεό που δεν έχω πέσει πάνω σας μέχρι σήμερα,που με το παραμικρό με ή χωρίς όχημα δέρνετε...Αν όλοι ακόμα και οι μπράβοι που(κάνουν ό,τι τους λένε να κάνουν) έβρισες όπως λες είχαν την ίδια λογική με σένα θα ήσουν πιθανότατα τώρα κατάκοιτος.Συνιστώ να βρείτε άλλους τρόπους να ξεδίνετε,αρχίστε κάποιου είδους πάλη (έχει αποτελέσματα)
Το οτι δεν κατάλαβα οφείλεται πιθανότατα στη χαμηλότερη νοημοσύνη μου οπότε μην παρεξηγείτε.
Kαι οπως λεει πεταει την χιονομπαλα, να περασει μια μοτοσυκλετα απο πισω, να την πατησει και να κερδισει τζαμπα διαμονη στο ΚΑΤ
Ξερετε, καμια φορα αυτοι οι ''δεκαεφταχρονοι'' δεν ειναι τοσο αγγελουδια οπως τους φανταζεστε
Μελοντικοι αληταραδες και λαμογια ειναι
Αν δεν μαθουν να σεβονται την περιουσια του αλλου, τοτε θα υποστουν τις συνεπειες , και οχι μονο τωρα, αλλα σε ολη τους την ζωη
Αλλα τι λεω, αν ο μουλος ο πατερας τους δεν τους το εχει μαθει αυτο οσο ειναι καιρος, δεν θα το μαθουν ποτε, και μετα θα λεμε οτι φταιει οι κοινωνια και το συστημα
Το ιδιο μας το ΣΠΙΤΙ φταιει
ΠΑΙΔΕΙΑ, η αρχη του παντος -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Αυτο που προσπαθει να κανει ο angel_rabbit, ειναι απλα να κοροιδεψει. Περιμενω να δω τι κανει εκεινος οταν τον βρισει καποιος που του εχει κανει μαλακια, μπορει αυτος να εχει ανακαλυψει κατι που μου διαφευγει. Τον μαλακα ομως ΔΕΝ τον κανω.
Αυτά που κάνω είναι
(α) Να μην οδηγώ επιθετικά (προτιμώ να ξεχαρμανιάζω σε αγώνες)
(β) Να μην βρίζω ποτέ άλλους, πολλοί από αυτούς απλά δεν μπορούνε να πάνε καλύτερα και απλά τους λυπάμαι.
(γ) Αν κάποιος (πόσο μάλλον παιδί) κάνει μλακια και με βρίσει και από πάνω, τότε απλά τον αγνοώ. Δεν αισθάνομαι πλέον ότι οι βρισιές με προσβάλουν ούτε ότι οι γροθιές αναδεικνύουν τον ανδρισμό μου.Αυτό που προτείνεις εσύ (και το προβάλλει ο Wagner με καμάρι στο forum) με τις μπουνιές και την οπλοφορία κατά την προσωπική μου άποψη δεν οδηγεί πουθενά και αν όλοι κάνουν το ίδιο η χώρα θα γίνει η Ουγκάντα του Ίντι Αμίν.
Δεν κοροϊδεύω καθόλου, το εννοώ. Κρίμα, φαίνεται ότι διαφωνούμε ριζικά. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.α - Εσυ ανεφερες την οπλοφορια, εγω κ ο Κωστας απλα αναφεραμε οτι εχουμε κ εμεις. Εγω το χω 2 χρονια και το βγαζω μονο για να το καθαρησω.
β - Αυτο που δεν εχεις καταλαβει τοση ωρα τωρα, ειναι οτι το τοπικ αναφερεται σε ζωα και οχι στους γ**ω-πιδαω... Εγω το εγραψα στα ΖΩΑ επειδη θεορω πως αυτο που εκανα δεν ηταν σωστο. Ολοι το καταλαβαν, μονο εσενα πρεπει να φερουμε διερμηνεα για να το εμπεδωσεις. -
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
σερίφιδες που οπλοφορείται ολοι μην τρελένεστε.Το ζώο δεν είναι σίγουρα το παιδί που έπαιζε αυτό ξέρω εγώ.Απο μια χιονόμπαλα τον βγάλατε εγκληματία ΕΛΕΟΣ.Έκανε τι μαλακία το παιδί,αλλά οταν κατεβαίνει ο άλλος και του λέει 'Ρε Μ@λα..α'τι περιμένεις να σου πει συγγνώμη μετά??Δεν σας κάνει μάγκες μια τέτοια συμπεριφορά και μετά να γίνεστε λούιδες και ούτε είστε σε θέση να συνετίσεται εσείς ένα παιδί,ήθελα να ήξερα αν κάποιος χτυπήσει τα παιδιά σας μεθαύριο και την κάνει με ελαφρά τι θα κάνατε...Όλοι οι 'δάρτες' εδώ είστε μαζεμένοι ευχαριστώ τον θεό που δεν έχω πέσει πάνω σας μέχρι σήμερα,που με το παραμικρό με ή χωρίς όχημα δέρνετε...Αν όλοι ακόμα και οι μπράβοι που(κάνουν ό,τι τους λένε να κάνουν) έβρισες όπως λες είχαν την ίδια λογική με σένα θα ήσουν πιθανότατα τώρα κατάκοιτος.Συνιστώ να βρείτε άλλους τρόπους να ξεδίνετε,αρχίστε κάποιου είδους πάλη (έχει αποτελέσματα)
Το οτι δεν κατάλαβα οφείλεται πιθανότατα στη χαμηλότερη νοημοσύνη μου οπότε μην παρεξηγείτε.
Μπα.... Καταλαβες οτι δεν ειναι ζωο ο πιτσιρικας;;;
Επιτελους!
Δεν τον εβρησα....
Βγηκα κ εψαχνα να βρω που ειναι αυτος που χτιπησα.
Το καταλαβες μεχρι εδω;;;
Ξερεις πως ειναι να ακους το γδουπ και να λες 'χτυπησα παιδι';;;;;;
Εγω εκεινα τα 45 δευτερολεπτα εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου.
Και σαν μη εφτανε αυτο ειχαμε και το μαλακισμενο να γελαει.
Και στην ερωτηση 'πας καλα;' να σου λεει 'τραβα και γαμησου'
Ε.... Δεν ηθελα και πολυ.
Την εφαγε.Και αυτο με τα παιδια....
Τα δικα μου παιδια δεν θα ναι τοσο ζωα.
Θα τα πνυξω εγω πρωτος. -
Ο χρήστης After έγραψε:
σερίφιδες που οπλοφορείται ολοι μην τρελένεστε.Το ζώο δεν είναι σίγουρα το παιδί που έπαιζε αυτό ξέρω εγώ.Απο μια χιονόμπαλα τον βγάλατε εγκληματία ΕΛΕΟΣ.Έκανε τι μαλακία το παιδί,αλλά οταν κατεβαίνει ο άλλος και του λέει 'Ρε Μ@λα..α'τι περιμένεις να σου πει συγγνώμη μετά??Δεν σας κάνει μάγκες μια τέτοια συμπεριφορά και μετά να γίνεστε λούιδες και ούτε είστε σε θέση να συνετίσεται εσείς ένα παιδί,ήθελα να ήξερα αν κάποιος χτυπήσει τα παιδιά σας μεθαύριο και την κάνει με ελαφρά τι θα κάνατε...
Όλοι οι 'δάρτες' εδώ είστε μαζεμένοι ευχαριστώ τον θεό που δεν έχω πέσει πάνω σας μέχρι σήμερα,που με το παραμικρό με ή χωρίς όχημα δέρνετε...Αν όλοι ακόμα και οι μπράβοι που(κάνουν ό,τι τους λένε να κάνουν) έβρισες όπως λες είχαν την ίδια λογική με σένα θα ήσουν πιθανότατα τώρα κατάκοιτος.Συνιστώ να βρείτε άλλους τρόπους να ξεδίνετε,αρχίστε κάποιου είδους πάλη (έχει αποτελέσματα)
Kαι οπως λεει πεταει την χιονομπαλα, να περασει μια μοτοσυκλετα απο πισω, να την πατησει και να κερδισει τζαμπα διαμονη στο ΚΑΤ
Ξερετε, καμια φορα αυτοι οι ''δεκαεφταχρονοι'' δεν ειναι τοσο αγγελουδια οπως τους φανταζεστε
Μελοντικοι αληταραδες και λαμογια ειναι
Αν δεν μαθουν να σεβονται την περιουσια του αλλου, τοτε θα υποστουν τις συνεπειες , και οχι μονο τωρα, αλλα σε ολη τους την ζωη
Αλλα τι λεω, αν ο μουλος ο πατερας τους δεν τους το εχει μαθει αυτο οσο ειναι καιρος, δεν θα το μαθουν ποτε, και μετα θα λεμε οτι φταιει οι κοινωνια και το συστημα
Το ιδιο μας το ΣΠΙΤΙ φταιει
ΠΑΙΔΕΙΑ, η αρχη του παντοςΣημερα χιονομπαλα κ αυριο κοτρονα σε καμια γεφυρα....
-
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
εδω μας εχετε κανει να συμφωνουμε με τον After, πατε καλα? Θα μας καταστρεψετε και εμας και εκεινον .
Αυτος που σημερα πεταει χιονομπαλες και λεει 'σαλτα γαμησου' σε οποιον του πει - ειτε ηρεμα ειτε αγρια - οτι ειναι μαλακια αυτο που κανει, αυριο θα ειναι ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ που θα ερχεται αναποδα σε μονοδρομο και θα σου λεει 'κανε ακρη να περασω γιατι θα σε γαμησω'.
Για σκεφτειτε το λιγο πριν απαντησετε...
edit: αμα απο τωρα τρωει και απο μια κουτουλια καθε φορα που το κανει, ε καποια στιγμη θα σταματησει. Ειτε γιατι το καταλαβε, ειτε γιατι ψοφησε απο τις κουτουλιες. Either way, μου κανει μια χαρα.
-
Κύριε Τσόκα, εσάς με τα λευκά πούλμαν λέω. Εξηγήστε (εσείς ή ο υπεύθυνος προσλήψεων των οδηγών) στα καμάρια σας που 'οδηγούν' αυτά τα πούλμαν ότι η αριστερή λωρίδα δεν είναι τσιφλίκι τους, το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά όταν από τέρμα αριστερά θέλουμε να στρίψουμε δεξιά. Τα φλας υπάρχουν για να τα χρησιμοποιούμε και όχι για να μη μας κόβουν στο Κ.Τ.Ε.Ο. και το σινιάλο το κάνουμε για άλλο λόγο και όχι για να δείξουμε τον εκνευρισμό μας σε όποιον βιντεοσκοπεί τις μαλακίες μας.
(Αλλά τι στεναχωριέμαι την επόμενη φορά κατευθείαν τηλέφωνο στην εταιρεία και 'δόσιμο' και στην αστυνομία. Όσο λιγότεροι 'επαγγελματίες' κυκλοφορούμε εκεί έξω τόσο καλύτερα θα είναι. )
-
σήμερα κατεχάκη προς καρέα μετά τα τελευταία φανάρια και πριν τη στροφή της Α.Ο
βιαστικός είναι πίσω μου στη μεσαία, βγαίνει αριστερή με περνάει και κόβει απότομα δεξιά, σχεδόν σφήνα, με κατεύθυνση την είσοδο της Α.Ο.
πάει να μπει τελείως δεξιά, ανάμεσα σε αυτοκίνητα και πούλμαν χωρίς να έχει δει πουθενά κενό, ξέρεις με το τσαμπουκά και εγώ είμαι ο γρήγορος
φτάνει στη βοηθητική (πεχει 6-7 λωρίδες για όποιον ξέρει το σημείο)
και Ω τι χαρά σκάει σε έναν όγκο πάγου απο τον αποχιονισμό -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κύριε Τσόκα, εσάς με τα λευκά πούλμαν λέω. Εξηγήστε (εσείς ή ο υπεύθυνος προσλήψεων των οδηγών) στα καμάρια σας που 'οδηγούν' αυτά τα πούλμαν ότι η αριστερή λωρίδα δεν είναι τσιφλίκι τους, το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά όταν από τέρμα αριστερά θέλουμε να στρίψουμε δεξιά. Τα φλας υπάρχουν για να τα χρησιμοποιούμε και όχι για να μη μας κόβουν στο Κ.Τ.Ε.Ο. και το σινιάλο το κάνουμε για άλλο λόγο και όχι για να δείξουμε τον εκνευρισμό μας σε όποιον βιντεοσκοπεί τις μαλακίες μας.(Αλλά τι στεναχωριέμαι την επόμενη φορά κατευθείαν τηλέφωνο στην εταιρεία και 'δόσιμο' και στην αστυνομία. Όσο λιγότεροι 'επαγγελματίες' κυκλοφορούμε εκεί έξω τόσο καλύτερα θα είναι. )
Ενημέρωσε την εταιρεία του αύριο το πρωί. Καλύτερα να είναι ενήμεροι για τις μλκιες των οδηγών τους και να τους συναιτήσουν εγκαίρως, πριν την πληρώσει κάποιος άλλος οδηγός (ΙΧ ή δικύκλου) που δεν θα φταίει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κύριε Τσόκα, εσάς με τα λευκά πούλμαν λέω. Εξηγήστε (εσείς ή ο υπεύθυνος προσλήψεων των οδηγών) στα καμάρια σας που 'οδηγούν' αυτά τα πούλμαν ότι η αριστερή λωρίδα δεν είναι τσιφλίκι τους, το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά όταν από τέρμα αριστερά θέλουμε να στρίψουμε δεξιά. Τα φλας υπάρχουν για να τα χρησιμοποιούμε και όχι για να μη μας κόβουν στο Κ.Τ.Ε.Ο. και το σινιάλο το κάνουμε για άλλο λόγο και όχι για να δείξουμε τον εκνευρισμό μας σε όποιον βιντεοσκοπεί τις μαλακίες μας.(Αλλά τι στεναχωριέμαι την επόμενη φορά κατευθείαν τηλέφωνο στην εταιρεία και 'δόσιμο' και στην αστυνομία. Όσο λιγότεροι 'επαγγελματίες' κυκλοφορούμε εκεί έξω τόσο καλύτερα θα είναι. )
Στείλτους μήνυμα: http://www.tsokas.com/tsokas.php?lang=1
Και δώστους και στην αστυνομία. Άντε πια, έμαθε ο κάθε καραγκιόζης να βάζει κόσμο σε κίνδυνο...
-
Μαγκες ο μικρος που εριξε την χιονομπαλα αυριο θα παει σε γεφυρα και θα πεταει πετρες στα αμαξια να γελαει με τα φιλαρακια του.
Σημερα ενω ειμαι στην αριστερη λωριδα στην Λ. Βουλιαγμενης ειμαστε δεν ειμαστε 4-5 αμαξια οσο βλεπει το ματι σου και βλεπω να κοβει σχετικα αποτομα σαν να εγινε κατι η ροη της αριστερης λωριδας. η μεσαια και η δεξια σχεοδν αδειες, ενω σε 300 μετρα περιπου εχει κοκκινο φαναρι, ερχομαι με περιπου 110-120, μπαινω στην μεσαια, και αφηνω το γκαζι λογο φαναριου, την ωρα που ειμαι λιγα μετρα πιο πισω (δεν μπορω να υπολογισω ποσα μετρα...αλλα πραγματικα για αυτο που εγινε ηταν πολυ λιγα μετρα) απο τον κωλο του τελευταιου αμαξιου της αριστερης, βγαινε ιστην μεσαια, και εχει και ταχυτητα περιπου 40-50 χλμ πλακωνομαι στα φρενα, το αμαξι κανει κατι σαν να παει να υπερστρεψει (μεσα στη λωριδα μου) και βλεπω τον προφυλακτηρα του μπροστινου μου πλεον mx5 να ερχεται πολυ γρηγορα κοντα μου.....στην δεξια εχω αλλο αμαξι ακριβως διπλα μου....και ευτυχως ο τυπος κανει παλι αριστερα κα ιμπαινει στην παλια του λωριδα.
Πραγματικα σχεδον ειδα το τρακαρισμα να γινεται....μεσα σε αυτο το μισο δευτερολεπτο εχασα 2-3 χρονια απο τη ζωη μου. και θυμηθηκα ενα φιλο που ελεγε οτι τον ποναγε το κεφαλι του απο την τσαντιλα πριν λιγες μερες...ε εμενα χτυπουσε για 15-20 δευτερα η καρδια μου....που πονουσα...δεν το λεω για πλακα....ποναγα απο το τοσο εντονο χτυπημα της καρδιας μου. Στα διαλα θα παθουμε κανα εμφραγμα στα 28
-
Παιδιά διαβάζω εδώ και κάποιο καιρό το forum και φυσικά είμαι φανατικός αναγνώστης και οπαδός του thread. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας περιστατικό με ζώο, το οποίο έχω δημοσιεύσει και σε άλλο forum, αν και έχει κάποιο καιρό που έχει συμβεί:
Το περιστατικό (μία μέρα πριν έρθει και το ασφαλιστήριο της μικτής):
Πρωκτόγερος αποφάσισε ότι παρόλο που επέζησε Β Παγκόσμιο, Κατοχή, Εμφύλιο, Κορέα, Βιετνάμ, πρέπει να τερματίσει την άθλια ύπαρξη του δαγκώνοντας την τουρμπίνα του Astra H μου. Για τον λόγο αυτό και μην μπορώντας να βρει το νέο Bravo, επιστράτευσε Fiat Tipo, πολλαπλώς τρακαρισμένο, σαρακοφαγωμένο και βιασμένο από όλες τις οπές (τυφλές ή μη) με σκοπό να με διεμβολίσει, παραβιάζοντας την προτεραιότητα μου αφρενάριστος.
Ο λεπρός ομοφυλόφυλος, αφού διέσχισε κάθετα το ένα ρεύμα της Β.Γεωργίου στο Χαλάνδρι (δρόμος με νησιδα), αποφάσισε (έχοντας σίγουρα πρώτα καταναλώσει ένα μπουκαλί φτηνό-χωρίς τάπα ασφαλείας ουισκι) να διασχίσει και το άλλο ρεύμα κοιτώντας από την αντίθετη πλευρά, πιθανόν σε αναζήτηση εραστή (ενεργητικού φυσικά) για το βράδυ.
Έχοντας μόλις ξεκινήσει μετά από σύντομη στάση για καφεδάκι, στην ενδιάμεση απόσταση των 100 μέτρων από το καφέ έως την άθλια άνανδρη παγίδα του οπισθογεμή απόγονου του Τζέγκινσ Χαν, ανέπτυξα ταχύτητα περίπου 40-50 χλμ. Με τις αισθήσεις σε πλήρη όξυνση (όπως αποδείχτηκε και ναναι καλά ο καφές) πρόλαβα να δω το γκρί Ιταλικό φέρετρο να ξεπετάγεται μπροστά μου, η δε άκρη του ματιού μου έπιασε την καρακαιδόνα οδηγό του να κοιτάει αλλού, μην έχοντας καν επίγνωση που βρίσκεται.
Το πόδι μου τσαρούχωσε το φρένο (pedal to the metal) και το Bosch Motronic ABS έπιασε δουλειά προσπαθώντας να προστατεύσει την περιουσία μου. Η απόσταση ήταν μικρή, μόλις λίγα μέτρα, τακ τακ τακ τα φρένα και η σύγκρουση έμοιαζε αναπόφευκτη. Ευτυχώς μία ενστικτώδη κίνηση του τιμονιού δεξιά (και ενώ ο προσφάτως ανασκολοπισμένος homo erectus συνέχιζε να κλείνει τον δρόμο αφρενάριστος) 'μεγάλωσε' την απόσταση φρεναρίσματος και τελικά το Opel-άκι σταμάτησε 15 πόντους από τον άπλυτο, χιλιοχεσμένο από κάθε ιπτάμενο τρωκτικό της πόλης, προφυλακτήρα του gay πακιστανού βρωμόγερου.
Κατεβαίνω κατευθείαν κάτω να επιβεβαιώσω ότι όντως δεν ακούμπησα (δεν φαινόταν από το κοκμπιτ) και παράλληλα άρχισα να φωνάζω 'καλά τι κάνεις, πας καλά?'.
Παιδιά, ο πρόσφατα λοβοτομημένος κοπρόγερος γύρισε το γλυώδες κεφάλι του, με κοίταξε με τις άδειες σκούρες κουμπότρυπες που είχε για μάτια και ψέλισε: 'Ε καλά, τι έκανα και κάνεις έτσι?'
Δυστυχώς δεν μπορώ να σας γράψω τι ειπώθηκε μετά (αλλά σίγουρα οι γύρω εταιρείες και η άνθρωποι στο καφέ θα μπορούσαν να σας πούνε-τόσο δυνατά ούρλιαζα), απλά επικαλέστηκα (όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά), την μητέρα του (η οποία σίγουρα εγκατέλειψε τον κόσμο αυτό νωρίς αυτοκτονώντας μόλις είδε τι κτήνος κυοφόρησε), τον πατέρα του (ο οποίος με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι επισκεπτόταν συχνά τα κρύα βράδυα του χειμώνα το δωμάτιο του γιου του, σιγα σιγά, με απαλα βήματα μην ακούσει η μαμά και τον μυούσε στις χαρές του παθητικού πρωκτικού έρωτα), το σπίτι του (το οποίο λογικά είναι στέκι ομοφυλόφυλων λεπρών ναρκομανών), συνέχισα δε με διάφορες επικλήσεις στα Θεία....
Ο κτηνοβάτης οδηγός του Fiat απλά το βούλωσε, είμαι σίγουρος ότι κρατούσε και σημειώσεις από τα κοσμιτικά που τον στόλισα και μετά μετακίνησε την άχαρη ύπαρξη του παρακάτω, σε αναζήτηση νέου θύματος.Επειδή περνάω κάθε μέρα από το σημείο αυτό, ενστικτωδώς και μετά από τόσο καιρό, το δεξί πόδι μου αφήνει το γκάζι και χαιδεύει το φρένο.... Με σημάδεψε ο αλήτης
-
-
Φιλε εφυγες για τα Οσκαρ! Ισα που προλαβαινεις!!
-
-
Νταξ αν και ο taurus θα προσβληθει που βριζεις τους gay.....εγω εριξα πολυ γελιο Και εσυ φυσιακ το γραφεις χαβαλεδιαζοντας....γιατι προλαβες...αν δεν προλαβαινες...αστα χεστα
-
Είδες τα αρνητικά του να έχεις Αστρα? Άμα ειχες LADA NIVA ουτε που θα σκεφτόσουν να πατήσεις φρένο, και θα γκάζωνες ολοταχώς προς ένα περιπετιώδες και συνάμα ευχάριστο απόγευμα!!
-
gmantz,
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]