-
Kacey....μια βδομαδα παω πρωι μια βδομαδα παω μεσημερι στη δουλεια...ειδες προνομιουχος και εγω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
wagner, έχω βρεθεί σε αντίστοιχο σκηνικό... ΕΟ με 3 λωρίδες, όλες άδειες, εγώ για κάποιον λόγο είμαι στην δεξιά με 70 πάνω κάτω, και έρχεται από πίσω τσόγλανος με πουντότζιτο και μου κολλάει, ανάβοντας φώτα. Αφού είδε και απόειδε, βγήκε αριστερή και με πέρασε ωρυόμενος.
Mπορει να ηταν Εγγλεζος!!!
Αυστραλος πιθικο-καγκουρας....
Και αυτοί δεξιοτίμονα οδηγούν.
Γι αυτο το 'αυστραλος'
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αντε παλι. Ποιος ειναι ο αποτομος ελιγμος? Που ενω πηγαιναμε με 5 αντε 10 χαω αποφασισα να σταματησω αποτομα επειδη για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω' και δεν σκεφτηκα οτι ειναι τοσο καραγκιοζης που μπορει να πεσει? Ε στα @@ μου τελικα, ειναι ακριβως αυτο που λεω τοσο καιρο οτι κανουν ενα καρο μλκιες και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους προσεχουν οι υπολοιποι ΟΤΑΝ τις κανουν γιατι 'ετσι πρεπει' επειδη 'ειναι με μηχανη'.
Aρθρα. 12.1 και 24.1-2.
Από την άλλη και ο πάπιας παραβίασε μια πλειάδα άρθρων του ΚΟΚ, ειδικότερα το 14.2:
Zώα πoυ είναι πιθανό να θέσoυν σε κίνδυνo τoυς χρήστες των oδών δεν
επιτρέπεται να κινoύνται σε oδoύς, εκτός κι αν βρίσκoνται κάτω από την επί-
βλεψη και έλεγχo κάπoιoυ κατάλληλoυ oδηγoύ.edit: και φυσικα, αν εχω καταλαβει καλα την ψυχολογια του ελληνα, δεν προκειται να ακουσω απο κανεναν 'εχεις δικιο τελικα φιλε, τωρα που το εξηγησες'. απο τη στιγμη που ο ελληνας θα πει την αποψη του, πρωτα θα πεθανει και μετα θα την αλλαξει.
Έχεις δικιο τελικα φιλε, τωρα που το εξηγησες.
Έτσι όπως το έγραψες στην αρχή όμως, λογικό να φτάσουν σε λάθος συμπεράσματα. Κι εγώ το ίδιο κατάλαβα. -
Σημερινα ζωα:
5-6 αυτοκινητα που ηταν παρκαρισμενα στην εισοδο του ΣΕΦ(προς την καφετερια Ολυμπικο) με αποτελεσμα οι 2 λωριδες να εχουν γινει μια με το ζορι και φυσικα να γινεται της ποπης.Σε ερωτηση μου στον αστυνομικο γιατι δεν τους παιρνουν τις πινακιδες,μου ειπε και τι θα γινει ?Δεν εχουμε γερανο.
Δεν θα το ξανακανουν ρε αν τους παρεις τις πινακιδες.Η θα το σκεφτουν πολυ πριν παρκαρουν παλι με τετοιο τροπο αν τους τιμωρησεις ετσι.
Αλλο ζωο ο καγκουρας με τη ξεφαντωμενη μουσικη στο lancer του,με αποτελεσμα να τον κοιτανε ολοι στο περασμα του και να μειδιαζουν...Φυσικα αυτος θα νομιζε οτι τον θαυμαζουν...
Ουστ.
-
Τρισμεγιστο ΖΩΟ ο τυπος με φτιαγμενο supermotard, που στη Βουλιαγμενης και συγκεκριμενα στο φαναρι πριν την Αλιμου με σταματημενα πολλα αυτοκινητα ειχε τη φαεινη ιδεα να περασει ''φιλερ'' ανάμεσα τους με 60-70km, ενω μολις ειχε αναψει πρασινο και φυσικα δεν ειχε ξεκινησει κανεις.
Ενας να πηγαινε λιγο ποιο δεξια η αριστερα θα τον ειχε σκοτωσει και θα τον μαζευανε εξω απο τη Skoda.
-
-
Το μηχανόβιο ζώο που για να μπορεί να κάνει τις @@λακίες του χωρίς Νομικά προβλήματα είχε διπλώσει στα δύο προς τα άνω την πινακίδα της μηχανής του.
-
Άλλα ζώα που συνεχίζουν κοντά στο σπίτι μου να παρκάρουν τις μηχανές τους στο δρόμο διαγώνια ώστε να εξασφαλίζουν θέση στάθμευσης για τα Ι.Χ. τους. Αν κάποιο βράδυ τα βρούμε όλα κάτω ίσως να βάλουν μυαλό.
-
Αστυνομικοί (ένστολοι μάλιστα) οι οποίοι πάρκαραν το Ι.Χ. τους στη Μαρασλή ακριβώς κάτω από το σήμα που απαγορεύει τη στάση και στάθμευση. Το ίδιο είχαν κάνει και άλλοι αλλά για αυτούς η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική. Αποτελέσμα ήταν άλλα ζώα να κλείνουν την άνοδο της Μαρασλή (που είναι για τα ασθενοφόρα που πάνε στον Ευαγγελισμό).
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το ΟΣΚΑΡ ΒΛΑΚΕΙΑΣ-ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ παρκαρίσματος νομίζω ανήκει δίκαια στο παρακάτω Smart:Σε χώρο που χωρούσε να παρκάρει κανονικά ακόμα και αυτοκίνητο μικρομεσαίων διαστάσεων προτίμησε να το βάλει διαγώνια για να πιάσει και το πεζοδρόμιο.
Δικαια , δικαια , μετα τι να περιμενεις απο τα suv
-
Σήμερα το μεσημέρι. Το πετυχαίνω σταματημένο δίπλα μου, στο φανάρι. Κοιτάω και δεν πιστεύω αυτό που βλέπω... δε μπορεί, δε θα είδα καλά, λέω. Το ξαναπετυχαίνω στο επόμενο φανάρι:
Corolla με παλιές κόκκινες πινακίδες. Βάζω στοίχημα ότι φοράει ακόμα τα λάστιχα της 'μαμας'.... (Εμ βέβαια: έχει πέλμα ακόμα, ε?)
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Corolla με παλιές κόκκινες πινακίδες. Βάζω στοίχημα ότι φοράει ακόμα τα λάστιχα της 'μαμας'.... (Εμ βέβαια: έχει πέλμα ακόμα, ε?)Αυτον καποιος πρεπει να τον ακολουθησει και να του σκισει τα λαστιχα ωστε να αναγκαστει να τα αλλαξει..
Απο την αλλη, παιζει και να παει σε κανεναν λαστιχα να βουτηξει 4 παλια και να τα βαλει στη θεση τους..Ζωα οσοι κατοικοι του Παλαιου Ψυχικου (και γενικοτερα οποιασδηποτε περιοχης συμβαινει αυτο) εχουν ζητησει απο το δημαρχο/τροχαια να μονοδρομησουν τις οδους τους.
Ποσο μαλλον για το γνωστο μερος στον παραδρομο, που για 40 μετρα εχουν βαλει απαγορευτικο, αναγκαζοντας σε να κανεις το γυρο 4 τετραγωνων.
Ηλιθιοι. Οι κατοικοι φυσικα στη ψυχρα περνανε τα απαγορευτικα, η περιοχη τους ειναι.
Σε λιγο θα κατουρανε στα συνορα της. -
Ο έχων θεϊκή όραση (και φαντασία) να μας πει τι λέει δίπλα στο dot στο πάνω μέρος της ρόδας. Θα ήθελα να δω ημερομηνία παραγωγής. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τέτοια ελαστικά φορούσε από το εργοστάσιο η Corolla Sedan του 1998 που είχαμε...
-
Αυτα ουτε για τα πλαινα σε βαρκα δεν κανουν!!!!
-
Τι του λείπει του ΓΥΦΤΟΥ ... η εργοστασιακή ζάντα αλουμινίου ...
Αυτά τα κοκκινοπινακίδωτα ΚΤΕΟ δεν περνάνε?
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Corolla με παλιές κόκκινες πινακίδες. Βάζω στοίχημα ότι φοράει ακόμα τα λάστιχα της 'μαμας'.... (Εμ βέβαια: έχει πέλμα ακόμα, ε?)
Αυτον καποιος πρεπει να τον ακολουθησει και να του σκισει τα λαστιχα ωστε να αναγκαστει να τα αλλαξει..
Απο την αλλη, παιζει και να παει σε κανεναν λαστιχα να βουτηξει 4 παλια και να τα βαλει στη θεση τους..Ζωα οσοι κατοικοι του Παλαιου Ψυχικου (και γενικοτερα οποιασδηποτε περιοχης συμβαινει αυτο) εχουν ζητησει απο το δημαρχο/τροχαια να μονοδρομησουν τις οδους τους.
Ποσο μαλλον για το γνωστο μερος στον παραδρομο, που για 40 μετρα εχουν βαλει απαγορευτικο, αναγκαζοντας σε να κανεις το γυρο 4 τετραγωνων.
Ηλιθιοι. Οι κατοικοι φυσικα στη ψυχρα περνανε τα απαγορευτικα, η περιοχη τους ειναι.
Σε λιγο θα κατουρανε στα συνορα της.Πιο παλια αλλαζανε και τις μονοδρομησεις....επρεπε να εισαι κατοιμος Π.Ψυχικου για να βγαλεις ακρη (εγω ευτυχωςειχα ενα αισθημα εκει και μου τα εμαθε...βολευει πολυ μερες με κινηση να βγαινεις προς γαλατσι κλπ) Ολα αυτα τα κανουν απλα για να μην εχει κινηση το 'χωριο' τους. Επισης παρομοια κατασταση και στην φιλοθεη....την οποια δεν την εμαθα ποτε.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι του λείπει του ΓΥΦΤΟΥ ... η εργοστασιακή ζάντα αλουμινίου ...Αυτά τα κοκκινοπινακίδωτα ΚΤΕΟ δεν περνάνε?
Νομιζω πως περνανε.Οι κοκκινες πινακιδες σημαινουν πως ειναι αυτοκινητο πολυτεκνου και μονο.
-
-
-
Βουλιαγμένης πριν 2 ώρες.
Είμαι στη μεσαία λωρίδα, κινούμαστε και εμείς και η αριστερή λωρίδα με ~80χλμ και είμαι σε μια απόσταση ασφαλείας ~10 μέτρων από τον μπροστινό μου. Λαχανί Matiz ακριβώς αριστερά μου έχει φαγωθεί να κολλάει στον μπροστινό του ο οποίος δεν μπορούσε να πάει πιο γρήγορα ο άνθρωπος γιατί με τόσα πήγαινε γενικώς η λωρίδα του. Δηλαδή το ΣΤΟΚΑΔΙ με το ματίζ είχε σκοπό να κολλάει σε όλους στη λωρίδα μέχρι να κάνουν άκρη στη μεσαία.
Αφού λοιπόν ο μπροστινός του δεν κουνιέται, κόβει τέρμα το τιμόνι χωρις φλας κατά πάνω μου για να τον περάσει από τη μεσαία. Ψιλιάζομαι ότι είναι μαλάκας, πέφτω στα φρένα κορνάροντας αυτός στα τέτοια του κανονικά μπαίνει μπροστά μου στα 2 μέτρα και εκείνη τη στιγμή κάτι γίνεται μπροστά και πέφτουν όλοι στα φρένα μαζί κι αυτός. Πρέπει να είχα ~5 εκατοστά απόσταση από αυτό το @ κατά το φρενάρισμα. Ξανά κορνάρισμα και καντήλια. Αυτός δεν έδωσε δεκάρα και όσο κράτησε το φανάρι προσπαθούσε να χωθεί αριστερά για να μπει μπροστά από αυτόν που πέρασε. Κατά τον διαγώνιο ελιγμό του κατεβάζει και το παράθυρο και μου πετάει ένα 'ψόφα επιτέλους'.
Τράβηξα χειρόφρενο και κατέβηκα αλλά άναψε φανάρι και δεν τον πρόλαβα.
Του εύχομαι ό,τι χειρότερο, ειλικρινά. -
Τωρα που ειπες βουλιαγμενης....κατι πρεπει να γινει στο σημειο της Λ.βουλιαγμενης που εινα ιη ηλεκτρονικη Αθηνων 1-2 μαντρες με μεταχειρα και οι αντιπρωσοπιες της BMW & TOYOTA, δεν θυμαμαι αν εχει και καμια αλλη....αυτα βρισκονται στην σειρα μεσα σε 300-400 μετρα...ισως λεω και πολυ.....εκτος του οτι ολα τα ζωα παρκαρουν και ξεπαρκαρουν οπως να ειναι εκει.....οι 2 αντιπροσωπιες για να παραλαβουν αμαξια απο την αυτοκινηταμαξα....κληνουν την δεξια λωριδα και ξεφοστώνουν......ΕΛΕΟΣ!
-
Ναι είναι άθλια η κατάσταση εκεί. Το ίδιο και στο σημείο που και στα δύο ρεύματα οι 3 λωρίδες γίνονται δύο (νομίζω λόγω έργων μετρό). Είναι τραγική η κατάσταση εκεί, μερικοί που δεν το ξέρουν/δεν θυμούνται κάνουν κίνηση απελπισίας για να αλλάξουν λωρίδα πριν σκάσουν στις μπαριέρες και γίνονται επικίνδυνοι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]