-
Τι κωδικό σου έβγαλε στη μπλε οθόνη, ψάξε τι σημαίνει.
Ακόμα, δοκίμασε σε safe mode (μπορεί να σβήσει αρχεία που δεν σβήνονται κανονικά).
-
Παραγγελία από το Play.com πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει ελλάδα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παραγγελία από το Play.com πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει ελλάδα?Το στέλνουν την επόμενη εργάσιμη ή, αν εισαι τυχερός, και την ίδια μέρα. Κάνει 3-5 μέρες να έρθει συνήθως.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παραγγελία από το Play.com πόσο καιρό κάνει περίπου να έρθει ελλάδα?
Το στέλνουν την επόμενη εργάσιμη ή, αν εισαι τυχερός, και την ίδια μέρα. Κάνει 3-5 μέρες να έρθει συνήθως.
Έφυγε από εκεί χθες, οπότε λογικά Τρίτη-Τετάρτη το περιμένω ε?
-
τριτη ειναι αργια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τριτη ειναι αργια. -
Μάλλον κάτι παραπάνω από gadget οικιακής χρήσης.... εντυπωσιακότατο ιδιαίτερα από 0:30 και μετά :
-
Ποιος θα με βοηθήσει να βρω το software του GPS MioC320b ?
Κάποιος φίλος ψάχνει το πρόγραμμα NAVIGATOR μου είπε... -
το είχα ρωτήσει και στο θέμα της Τηλεόρασης, μπορεί κάποιος με tv tuner που δείχνει τις συχνότητες των καναλιών (πχ 695250 για το ΣΚΑΙ) να μου πει τις συχνότητες για το ΑLPHA και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να μη ξανακάνω αναζήτηση απ'την αρχή?
-
Λίγο βοήθεια.
Δε βλέπω κάποια banner σε sites τα οποία έχω βάλει στο safe list στο Kaspersky AV το οποίο έβαλα πρόσφατα. Πριν είχα το McAfee (σπασμένο) το οποίο δημιούργησε αρκετά προβλήματα και πήρα καινούριο legal το KAV.
Δε βλέπω όμως τα banner δεξιά και κάποια banner σε διάφορα site (f1-live για παράδειγμα).
Τα έχω βάλει στο safe-list...και χρησιμοποιώ Firefox.
Το ίδιο γίνεται και με τον explorer!
Ξέρετε τι παίζει?
-
έχεις κάποιο άλλο τρίτο πρόγραμμα εγκατεστημένο που μπορεί να τα μπλοκάρει?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχεις κάποιο άλλο τρίτο πρόγραμμα εγκατεστημένο που μπορεί να τα μπλοκάρει?Όχι...μόνο το KAV έχω.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το είχα ρωτήσει και στο θέμα της Τηλεόρασης, μπορεί κάποιος με tv tuner που δείχνει τις συχνότητες των καναλιών (πχ 695250 για το ΣΚΑΙ) να μου πει τις συχνότητες για το ΑLPHA και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να μη ξανακάνω αναζήτηση απ'την αρχή?ALPHA 45
Μακεδονια 38 -
Βρε παιδιά μια βοήθεια...
Έκανα format στον υπολογιστή (φορητός) και δεν μπορω να βρω τους drivers για την κάρτα γραφικών, αυτούς που είχα τελικά δεν έκαναν.
Λόγο ώμος 16.9 οθόνης, όλα τα βλέπω πλατσουκοτά...
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσε να μου τα φέρει σωστά;Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έκανα format στον υπολογιστή (φορητός) και δεν μπορω να βρω τους drivers για την κάρτα γραφικών, αυτούς που είχα τελικά δεν έκαναν.
Ξέρεις τι κάρτα γραφικών έχεις; Αν ναι πες μας μάρκα και μοντέλο.
Τι λογισμικό έχεις; XP ή ΣVista;
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ποιος θα με βοηθήσει να βρω το software του GPS MioC320b ?
Κάποιος φίλος ψάχνει το πρόγραμμα NAVIGATOR μου είπε...destinator λάθος!!!!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
το είχα ρωτήσει και στο θέμα της Τηλεόρασης, μπορεί κάποιος με tv tuner που δείχνει τις συχνότητες των καναλιών (πχ 695250 για το ΣΚΑΙ) να μου πει τις συχνότητες για το ΑLPHA και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να μη ξανακάνω αναζήτηση απ'την αρχή?
ALPHA 45
Μακεδονια 38ευχαριστώ αλλά εννοούσα τη συχνότητα σε Hz όπως ανέφερα στο παραπάνω παράδειγμα
-
Σιγουρα η καρτα σου δεν εχει τετοια επιλογη (πχ UHF 48 κτλ) ?
Επισης:
Για μελλοντικη χρηση, βρες το αρχειο (.txt πρεπει να ειναι) που 'σωζωνται' οι συχνοτητες. Αντεγραψε το καπου, και την επομενη φορα που θα ξαναχρειαστεις να περασεις καναλια (πχ format) ξαναντεγραψε το στο φακελο που ητανε -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ξέρεις τι κάρτα γραφικών έχεις; Αν ναι πες μας μάρκα και μοντέλο.
Τι λογισμικό έχεις; XP ή ΣVista;
Ati mobility radeon 9700. και ειμαι σε XP.
Πήγα στην σελίδα της Ati, βρήκα το μοντέλο, κατέβασα ένα αρχείο 660ΚΒ και όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση μου είπε οτι δεν μπορεί να την ολοκληρώσει γιατί δεν είναι συμβατή με τον υπολογιστή μου... δεν ξέρω, κάπου τα έχω χάσει...
Ο υπολογιστής είναι Toshiba P10 792 και δεν μπορώ με τίποτα να βρω το παρόμοιο στην σελίδα της Toshiba. κάτι παραπλήσια μου βγάζει μόνο, αλλά δεν είναι τα ίδια μηχανήματα. -
Η έκδοση που κατεβάζεις (660 kb) φαίνεται πολύ περιορισμένη...
Γιατί δεν κατεβάζεις μια πιο παλιά:
http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHI ... 0-41.shtml' target='_blank
ή
http://www.techspot.com/drivers/driver/ ... tion/3416/' target='_blank
που είναι ~20 Mb και οι δύο και θα καλύπτουν στάνταρ περισσότερες εκδόσεις;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]