-
url=http://img707.imageshack.us/i/dsc0272el.jpg/][/url]
Kαι η ....κλ@νια
-
Με ήχο πρρρ από την εξάτμιση
και με μυρωδιά Olio Fiat... -
-
-
-
Πιο πολύ μου αρέσει αυτό. Μπράβο που βρήκες το σετ ιμάντα. Ήταν μία από τις διαφορές που είχε το Abarth από τα απλά που είχαν καδένα.
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
..........................................Ωραίο φαίνεται.Να πω κι εγώ 'το μακρύ και το κοντό' μου;Οι δίοδοι του νερού δεν θα ήθελαν ένα προσεκτικό καθάρισμα;
-
Φιλε ritmo 130 δεν σε ξερω δεν με ξερεις αλλα οφειλω να σου δωσω συγχαριτηρια!!!!!!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πιο πολύ μου αρέσει αυτό. Μπράβο που βρήκες το σετ ιμάντα. Ήταν μία από τις διαφορές που είχε το Abarth από τα απλά που είχαν καδένα.Σορυ αλλα δεν ισχυει αυτο που λες .......
Καδενα , και μαλιστα δικη του (ειχε διαφορα στα σημαδια χρονισμου ) φοραγαν ολα τα ABARTH a112 , το σετ αυτο , οπως και το πιο διαδεδομενο της TRIGER τα πουλαγαν σαν αξεσουαρ κομπετισιον
Ακομα κι η ομολογκασιον του Α-5064 το δινει με καδενα . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πιο πολύ μου αρέσει αυτό. Μπράβο που βρήκες το σετ ιμάντα. Ήταν μία από τις διαφορές που είχε το Abarth από τα απλά που είχαν καδένα.
Σορυ αλλα δεν ισχυει αυτο που λες .......
Καδενα , και μαλιστα δικη του (ειχε διαφορα στα σημαδια χρονισμου ) φοραγαν ολα τα ABARTH a112 , το σετ αυτο , οπως και το πιο διαδεδομενο της TRIGER τα πουλαγαν σαν αξεσουαρ κομπετισιον
Ακομα κι η ομολογκασιον του Α-5064 το δινει με καδενα .Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα. και για να πω την αλήθεια, εκείνες τις εποχές για να ξεχωρίσω στα γρήγορα ένα απλό απο ένα Abarth δεν μάσαγα απο το αλουμινένιο ψευτοκάπακο και το καρμπυρατέρ , αλλά κοίταγα αν έχει καδένα ή ιμάντα (πριν ρωτήσετε για τον αριθμό κινητήρα, να πω ότι δεν υπήρχε διαδίκτυο και οι γνώστες δεν μοίραζαν τις γνώσεις τους). Τα TRIGER μάλλον, ήταν αυτά με το κίτρινο καπάκι?
Τελικά, όσο ζει κανείς μαθαίνει... -
Triger σετακι που εβγαινε και για Fiat με καδενα και πουλιεται ακομη στην Ιταλια
Υπηρχε και το ιδιο σετ της Graf με διαφορετικο καπακι . -
-
-
Το μοτερακι οπως το βλεπω μιαζει πολυ με της alfetta.Δεν το βγαζεις να σου πω αν ειναι ιδιο?
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Το μοτερακι οπως το βλεπω μιαζει πολυ με της alfetta.Δεν το βγαζεις να σου πω αν ειναι ιδιο?Δεν ειναι ! (οπως λεει κι ο αλφαρομεακιας απο πανω μου ).
-
-
-
Mοτερακι εχω εγω απο το cabrio θα σας το φερω μετα το ακροπολης παρμπριζ πρεπει να δω αν εχω κανενα
-
Συγχαρητήρια στα πληρώματα των 2 Abarth της κατηγορίας Sporting, οι οποίοι όπου τους είδα το Σαββάτο πηγαίναν στο όριο,
ιδιαίτερα το κόκκινο Abarth. -
Uploaded with ImageShack.us
Το 1ο μου Abarth,που το δώσαμε το 96, ελπίζω να ζει ακόμα και να είναι σε καλά χέρια.
Classic Autobianchi