-
Μοναστηριακές αγαπημένες : La Trappe (όλες, ειδικά οι πιο δυνατές), Chimay (μπλέ και κόκκινη), Karolus (ή κάπως έτσι, πάνε χρόνια)
Η ελληνική ΖΕΟΣ απαστερίωτη σε πλαστικό μπουκάλι μου αρέσει επίσης πολύ.
Κάποια μαγαζιά που έχουν σε βαρέλι δικές τους (δεν θέλω να πω για να μην κάνω διαφήμιση, τσέχικο εστιατόριο στην Αθήνα είναι) μου αρέσουν επίσης. -
Ξεθάβω.
Σήμερα το πρωί ξεκίνησα να πάω στο χωριό να πάω να δω τις ελιές σε τί κατάσταση είναι. Στο δρόμο είναι και ένα σούπερ μάρκετ Lidl και θυμήθηκα ότι κάποιος μου σφύριξε ότι έχει προσφορά την τετράδα Guinness 8 ευρώ. Σταμάτησα λοιπόν και πήρα 4 τετράδες. Πήγα στο χωριό, πήγα στις ελιές όπου όπως μπορεί κάποιος να φανταστεί το αγροτικά ταρακουνήθηκε αρκετά, άρα και οι Guinness. Πριν λίγο επέστρεψα σπίτι και έχω ένα φόβο. Δεν ξέρω τί να κάνω. Να τις αφήσω να 'ηρεμήσουν' εκτός ψυγείου δεδομένης της ταλαιπωρίας και της ζέστης και μετά να τις βάλω στο ψυγείο? Να τις βάλω κατευθείαν στο ψυγείο? Μήπως η ζημιά θα είναι μή αναστρέψιμη? Συγνώμη που σας πρήζω αλλά η Guinness είναι κάτι σαν νέκταρ για μένα, είναι κάτι παραπάνω από το αγαπημένο μου ποτό.
Τί α κάνω ρε παιδιά βοηθήστε, όποιος ξέρει, όποιος έχει μπαρ/ καφετέρια -
Δεν έπαθαν τίποτα, μην στεναχωριέσαι. Βάλε τες κανονικά στο ψυγείο.
-
Μέχρι να φτάσουν στο Lidl που τις αγόρασες, ξέρεις τι χτύπημα έφαγαν;;;
-
Αν δεν βιάζεσαι να πιεις, άστες να ηρεμήσουν σε θερμοκρασία δωματίου ενα 24ωρο και μετά καρφωσέ στο ψυγείο. Αν κι λογικά δεν θα ταρακουνήθηκαν τόσο πολύ.
-
Λοιπόν επιστρέφω στο θέμα, για όσους θέλουν να ενημερώνονται. Όπως είπε και ο REAL, έβαλα 2 κουτιά αμέσως στην κατάψυξη για αρκετά λεπτά για να παγώσει γρήγορα και την ήπια. Γευστικά δεν είδα διαφορα, η μόνη διαφορά ήταν ότι όταν την άνοιξα έκανε αρκετά περισσότερο αφρό από το συνηθισμένο. Έβαλα και μερικά κουτιά στην συντήρηση και όταν άνοιξα να πιώ σήμερα το μεσημέρι ήταν οκ.
Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή!!! -
Γενικά όσο και να την κουνήσεις μια μπίρα ένα αναψυκτικό αντίστοιχα, αν τα αφήσεις σε ηρεμία, μετά από κάποιες ώρες θα επανέλθουν στην φυσιολογική τους κατάσταση καθώς το ανθρακικό που έχουν, ας το πούμε θα ισορροπήσει ξανά στο υγρό. Γευστικά από το κούνημα δεν θα επηρεαστεί με τίποτα. Καλά πιώματα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λοιπόν επιστρέφω στο θέμα, για όσους θέλουν να ενημερώνονται. Όπως είπε και ο REAL, έβαλα 2 κουτιά αμέσως στην κατάψυξη για αρκετά λεπτά για να παγώσει γρήγορα και την ήπια. Γευστικά δεν είδα διαφορα, η μόνη διαφορά ήταν ότι όταν την άνοιξα έκανε αρκετά περισσότερο αφρό από το συνηθισμένο. Έβαλα και μερικά κουτιά στην συντήρηση και όταν άνοιξα να πιώ σήμερα το μεσημέρι ήταν οκ.
Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή!!!Εν συνεχεια...
Το απογευμα ξαναπηγα καπως αργα και ανοιξα αλλες δυο και τις ηπια αμεσως... ολα .....καλα παιδια.
Το βραδακι ξανα πηγα λιγο..... αργα. Ανοιξα αλλες δυο ...........τις ηπια........ολλλλα καλλλλα παιδια....
Το πολλλλυ βραδυ ξανα εφτασα,.... ε! ξανα πηγα. Ανοιξα....νομιζω μια....αλλα ητν τρεις μαλλον μεσα σε μια σσσσσσσυσκευασια Ολλλλλλλλα καλλλα..
.
.
.
. Λεγε με παλιοπαιδοοο, ωπα, λεγε με ξενυχτηηηη λεγε οτι θεςςςςςςς -
Με μπύρα ; Το έχω πάθει με ούζα...
Επειδή τελευταία φορά που πήγα Βόλο πέτυχα αρκετές τοπικές, έχει κανείς άποψη για τις βολιώτικες ; -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή!!!Εν συνεχεια...
Το απογευμα ξαναπηγα καπως αργα και ανοιξα αλλες δυο και τις ηπια αμεσως... ολα .....καλα παιδια.
Το βραδακι ξανα πηγα λιγο..... αργα. Ανοιξα αλλες δυο ...........τις ηπια........ολλλλα καλλλλα παιδια....
Το πολλλλυ βραδυ ξανα εφτασα,.... ε! ξανα πηγα. Ανοιξα....νομιζω μια....αλλα ητν τρεις μαλλον μεσα σε μια σσσσσσσυσκευασια Ολλλλλλλλα καλλλα..
.
.
.
. Λεγε με παλιοπαιδοοο, ωπα, λεγε με ξενυχτηηηη λεγε οτι θεςςςςςςςΜ αρέσεις.
-
Σαν την Χαλκιδική δεν έχει... [emoji16]
Το όνομα της από την Βάλτα (= η πόλη Κασσανδρεία Χαλκιδικής)
Καλή! Πολύ καλή για μικροζυθοποιια.
-
για τον τίτλο και μόνο. Για γεύση, θα την ψάξω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν την Χαλκιδική δεν έχει... [emoji16]Το όνομα της από την Βάλτα (= η πόλη Κασσανδρεία Χαλκιδικής)
Ετσι, μπύρα βαλτινίσια.
Μπύρα - η πιο όμορφη ξανθιά. Ή μήπως μελαχρινή;